Gant Performance Trunk * Ilmainen Toimitus *

Gant Performance Trunk kalsarit, jotka sopivat aktiiviseen elämäntyyliin. Kalsarit ovat tykättyä bokserimallia. Housuissa on mukava vyötärö, jossa on kirjailtuna Gant-logo hienosti kontrastivärillä. Valmistettu toiminnallisesta materiaalista, joka joustaa ja antaa hyvän istuvuuden. Kalsareissa on käytetty kierrätysmateriaalia, joten ne edistävät myös ympäristön hyvinvointia. Erinomaiset kalsarit, joita voit käyttää erilaisissa liikuntamuodoissa.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Under Armour 2 pakkaus Men Original Series Boxerjock * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät bokserialushousut Under Armourilta. Kalsarit ovat valmistettu mukavasta materiaalista mikä antaa liikkua vapaasti ja tuntuu kevyeltä. Joustava materiaali imee hikeä ja kuivuu nopeasti, joten nämä sopivat erinomaisesti treenaukseen. Tyylikäs muotoilu sepaluksella ja leveällä vyötäröresorilla, missä Under Armour-logo.

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Houdini Men Desoli Boxers * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Houdini -kalsarit on suunniteltu viileisiin päiviin ja toimintaan. Bokserimallisissa kalsareissa on tiukka istuvuus ja hyvin istuva vyötärö. Valmistettu kevyestä Solid Merino T -materiaalista, joka tuntuu pehmeältä kehoa vasten ja lämmittää. Uusiutuva ja biologisesti hajoava materiaali, jonka voi kierrättää. Korkealaatuiset kalsarit sopivat muun muassa hiihtämiseen, pyöräilyyn, kiipeilyyn tai kylmään säähän.

€ 46.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Houdini Sportswear
Product
 

Salming 4 pakkaus Sport Boxers Mix * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erinomainen yhdistelmä Salming -urheilukalsareita! Kalsarit istuvat hyvin ja ne on valmistettu huippu hyvästä toiminnallisesta materiaalista, jonka avulla mahdollistat parhaan mahdollisen treenituloksen. Paketti sisältää kalsareita sekä lyhyellä että pidemmällä lahkeella. Kalsareissa on mukava resori, jossa on Salming -logo. Täydellinen paketti erilaisia urheilukalsareita aktiiviseen elämääsi!Varastojen saatavuudesta riippuen värit vaihtelevat pakkauksissa, joten kotiin saapuvien tuotteiden värit eivät aina vastaa sivujen kuvaa.

€ 134.80

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product
 

Under Armour HeatGear Mid Compression Shorts * Ilmainen Toimitus *

Upeat Under Armour -treenishortsit erinomaisesta HeatGear materiaalista kompressio -ominaisuuksilla. Ergonomisesti istuvat shortsit, joissa on neljän suuntainen venytys, joka antaa täydellisen liikkumisvapauden. Materiaali, joka siirtää kosteuden erinomaisesti ja kuivuu nopeasti ylimääräisen ilmanvaihdon ansiosta. Maksimoi harjoittelusi näillä Under Armour -urheilushortseilla.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Calvin Klein 2 pakkaus Pro Air Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Calvin Klein Pro Air Boxer Brief bokserialushousut hieman pidemmillä lahkeilla. Alushousut, jotka sopivat aktiiviseen elämäntyyliin. Alushousut istuvat hyvin ja ne on valmistettu joustavasta mikrokuidusta, jonka ansiosta iho saa hengittää ja saat täydellisen liikkumavapauden. Housuissa on mukava joustava resori, jossa on Calvin Klein-logo kontrastivärillä. Tässä bokserialushousut, jotka sopivat fyysiseen toimintaan.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Puma 2 pakkaus Active Boxer * Ilmainen Toimitus *

Suvereenit, boxerimalliset Puma-urheilukalsarit, jotka sopivat erinoimaisesti intensiiviseen treeniin. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka on antibakteerinen, hengittävä, nopeasti kuivuva ja kosteutta pois iholta kuljettava. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä tekee mallista sopivan napakan ja luo täydellisen liikkumavapauden. Vyötäröllä on mukavan joustava resori, jossa on tyylikkäät, kontrastiväriset Puma-logot. Urheiluboxerit, jotka yllä tulokset paranevat!

€ 23.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Puma
Product
 

Gant Performance Midway Brief * Ilmainen Toimitus *

Gant Performance Midway Brief kalsarit, joissa on pidemmät lahkeet ja ne sopivat erinomaisesti fyysiseen toimintaan. Kalsarit ovat toiminnallisesta ja joustavasta materiaalista, ja ne istuvat päällä napakasti ja kehon liikkeitä myötäillen. Housut ovat kierrätysmateriaalia, joten ne ovat hyväksi myös ympäristölle. Tyylikkäässä resorissa on kirjailtuna Gant-logo kontrastiväreillä, ja niissä ei ole hankaavia lappuja housujen sisällä. Tässä suvereenit kalsarit aktiivisen elämäntavan omaavalle.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Gant Performance Trunk 17 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot Gant-boxerit treeneihin. Trunk-malliset kalsarit myötäilevät vartaloa mukavasti ja valmistusmateriaali on funktionaalinen mikrokuitu, joka hengittää, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Miellyttävän tuntuisessa vyötäröresorissa on Gant-teksti kontrastivärillä. Kalsarit on valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätetystä materiaalista. Näillä hyvännäköisillä Gant-boxereilla saat lisää tehoa treeniin!

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Salming Aiden Boxer * Ilmainen Toimitus *

Salmingin hienot kalsarit, jotka sopivat erinomaisesti treenaamiseen. COOLMAX-materiaali ohjaa kosteutta pintakerrokseen, josta se haihtuu pois. Kalsarit ovat suosittua bokserimallia ja niissä on leveä resori, jossa on Salming-teksti kirjoitettuna kontrastivärillä. Täydelliset kalsarit, joiden avulla saavutat parhaat mahdolliset harjoittelutulokset.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product
 

Björn Borg Performance Winter Leaf Shorts * Ilmainen Toimitus *

Björn Borg kalsarit intensiiviseen harjoitteluun. Urheilukalsarit suositussa bokserimallissa, jossa on keskikorkea vyötärö ja litteät saumat kitkan torjumiseksi. Valmistettu kevyestä Hydro Pro -materiaalista, jonka venyvyys antaa housuihin hyvän istuvuuden. Materiaali kuljettaa kosteutta pois kehosta ja antaa kuivan sekä miellyttävän tunteen koko päiväksi. Kalsareissa on joustava resori, jossa on Björn Borg -logo hienosti kontrastivärein. Lyömättömät urheilukalsarit, joita haluat käyttää, kun haluat maksimoida tulokset!

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Performance Tonal Camo Shorts * Ilmainen Toimitus *

Björn Borgin kalsarit suositussa bokserimallissa. Kalsarit on valmistettu Hydro Pro -materiaalista. Materiaali on toiminnallinen materiaali, joka kuljettaa kosteutta pois kehosta, jotta voit tuntea olon kuivaksi ja mukavaksi liikunnan aikana. Erinomainen istuvuus hieman pidemmillä lahkeilla ja paikallaan pysyvällä vyötäröllä. Resoria koristaa Björn Borgin tunnettu logo. Materiaali on erittäin sileä ja ihastuttava iholla. Voimakkaat ja tyylikkäät bokserimallin kalsarit.

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Performance Court Borg Shorts * Ilmainen Toimitus *

Ota harjoittelusta kaikki irti näissä Björn Borg -urheilualushousuissa. Kalsarit ovat suosittua bokserimallia, joissa on korkea vyötärö. Valmistettu kevyestä Hydo-Pro materiaalista, joka on joustavaa, tuntuu kuin toiselta iholta ja mukautuu vartalon liikkeisiin. Kosteutta pois kuljettava materiaali viilentää ja tuntuu miellyttävältä. Mukavan joustava vyötärö, jossa on kontrastivärinen Björn Borg -logo ja tasaiset saumat, jotka vastustavat kitkaa. Tässä Björn Borgin urheilualushousut, jotka on suunniteltu voittajille!

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Performance Dizzy Shorts * Ilmainen Toimitus *

Björn Borgin urheilualushousut, joiden avulla saavutat parhaat tulokset! Kalsarit ovat tykättyä bokserimallia, joissa on keskikorkea vyötärö. Valmistettu kevyestä ja toiminnallisesta materiaalista, joka tuntuu kuin toiselta iholta. Kosteutta pois kuljettava Hydro Pro -materiaali pitää kuivana ja pysyt raikkaana koko treenin ajan. Kalsarit ovat joustavat ja niissä on hyvin istuva resori. Resorissa on Björn Borg -logo hienosti kontrastiväreillä. Tasaiset saumat estävät kitkan syntymistä. Ylivoimaisen hyvät urheilualushousut tehokkaaseen harjoitteluun.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Sloggi Men mOve FLEX Short * Ilmainen Toimitus *

Sloggi -kalsarit suositulla bokserimallilla, jotka sopivat aktiiviseen elämäntyyliisi. Kalsarit ovat hyvin istuvat ja ne on valmistettu korkealaatuisesta toiminnallisesta materiaalista. Materiaali estää kitkan muodostumista ja kalsareiden etuosa on ergonomisesti leikattu, joten voit liikkua vapaasti. Mukava resori ja saumat, jotka pitävät kalsarit hyvin paikallaan. Etuosassa on verkkokangas, eikä housuissa ole sisällä hankaavia lappuja, mikä takaa maksimaaliseen mukavuuden. Tässä erinomaiset kalsarit rauhallisiin kävelyretkiin tai juoksulenkille.

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi Men mOve FLEX Hipster * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja käytännölliset Sloggi-kalsarit mOve FLEX -sarjasta kaikenlaiseen liikuntaan. Kalsarit ovat kevyestä ja joustavasta sekä toiminnallisesta materiaalista. Materiaali ei hierrä ja housuissa on ergonomisesti leikattu etuosa täydellisellä liikkumisvapaudella. Mukava elastinen vyötärö, joka pitää housut hyvin paikallaan. Etuosassa on verkkomaista materiaalia ja housujen sisällä ei ole hankaavia lappuja, mikä takaa maksimaaliseen mukavuuden. Täydelliset alusvaatteet sekä rauhalliseen että kovaan treeniin.

€ 23.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi Men mOve FLY Sports Brief * Ilmainen Toimitus *

Sloggi -kalsarit brief -mallisena Men mOve FLY-sarjasta kovaan harjoitteluun. Kalsarit, jotka antavat täydellisen liikkumisvapauden ja joissa on hyvin istuva joustava vyötärö. Valmistettu kevyestä toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää ja säätelee kehon lämpötilaa, antaen mukavan tunteen koko treenin ajaksi. Etuosassa on kaksikerroksinen verkkokangas, ilman hankaavia lappuja, jotta kalsarit olisivat mahdollisimman mukavat päällä. Täydelliset kalsarit käytettäväksi parhaiden mahdollisten suoritustulosten hankintaan.

€ 21.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi Men mOve FLY Short * Ilmainen Toimitus *

Loistavat Sloggi- kalsarit klassisella bokserimallilla, jotka sopivat täydellisesti fyysiseen toimintaan. Kalsarit ovat joustavat, joten voit liikkua vaivatta ja vyötäröllä on mukava resori. Valmistettu kevyestä toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää ja mukautuu kehon lämpötilaan, joten voit keskittyä täysillä harjoitteluun. Etuosassa on kaksikerroksinen verkkomateriaali ja sisäpuolella ei ole hankaavia lappuja. Erinomaiset kalsarit aktiiviseen elämäntyyliin.

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Sloggi Men mOve FLY Hipster * Ilmainen Toimitus *

Sloggi mOve FLY -sarjan kalsarit aktiiviseen elämäntapaan! Kalsarit on valmistettu toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää, säätelee kehon lämpötilaa ja antaa sinulle raikkaan tunteen jokaiseen treeniin. Etuosa on joustavaa kaksinkertaista materiaalia, jossa ei ole sisäpuolella lappuja, mikä tekee housuista mahdollisimman mukavat ja antaa täydellisen vapauden liikkua. Kalsarit istuvat erittäin hyvin ja niissä on joustava resori. Tässä ovat täydelliset kalsarit fyysiseen toimintaan.

€ 23.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Puma 2 pakkaus Active Grizzly Melange Boxer * Ilmainen Toimitus *

Upeat Puma-urheilukalsarit, jotka yllä treenitulokset paranevat. Boxerimalliset kalsarit on valmistettu funktionaalisesta, antibakteerisesta materiaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä parantaa istuvuutta ja liikkumavapautta. Vyötäröllä on mukava resori, jossa on ikoniset Puma-logot. Todella hyvännäköiset urheilukalsarit intensiiviseen treeniin!

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Puma
Product
 

Houdini Men Dynamic Boxers * Ilmainen Toimitus *

Funktionaaliset ja tyylikkäät, boxerimalliset Houdini-kalsarit. Mukavasti vartaloa myötäilevät boxerit on valmistettu suvereenista Dynamic Jersey -materiaalista, joka on pH Pure -käsitelty. Kevyt ja pehmeä materiaali estää hajujen muodostumista ja kuivuu todella nopeasti. Vyötäröllä on sopivan tiukka resori, jonka saumat on aseteltu häiritsemään mahdollisimman vähän. Täydelliset boxerit aktiiviseen elämään!

€ 41.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Houdini Sportswear
Product
 

Under Armour Original Series Boxerjocks * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät bokserimalliset Under Armour kalsarit, joissa on suvereenit ominaisuudet. Kalsareissa on hieman pidemmät lahkeet ja napakka istuvuus, joka ei kuitenkaan kiristä. Valmistettu Under Armourin innovatiivisesta HeatGear materiaalista, jossa on mesh-osiot edessä. Kevyt ja pehmeä materiaali siirtää kosteutta ja kuivaa nopeasti. Lisäksi kalsareissa on 4-suuntainen stretch, joka mahdollistaa maksimaalisen liikkuvuuden. Vyötäröllä mukava resori, jota kiertää Under Armour logo. Täydelliset kalsarit aktiiviliikkujalle.Sisäsauma 23 cm.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Gant Performance Midway * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Gant-urheilukalsarit, joissa on pidemmät lahkeet. Sporttiset boxerit ovat sopivat tiukat ja valmistusmateriaali on mikrokuitu, joka hengittää, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Vyötäröllä on mukavan tuntuinen resori, jossa on tyylikäs Gant-teksti kontrastivärillä. Valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätetystä materiaalista. Pue treeneihin päälle nämä laadukkaat Gant-urheilukalsarit ja paranna tulostasi!

€ 43.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Björn Borg Performance Ice Preston Long Shorts * Ilmainen Toimitus *

Huippuhyvät, funktionaaliset Björn Borg -kalsarit pidemmillä lahkeilla. Nämä urheilukalsarit sopivat hyvin intensiiviseen treeniin ja niissä on mukavasti tilaa liikkua. Sopivan tiukat kalsarit on valmistettu Hydro Pro -materiaalista, joka pitää sinut kuivana ja viileänä kovassakin treenissä. Saumat ovat litteät eivätkä kalva tai hierrä. Todella käytännölliset treenikalsarit aktiiviseen elämään!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Under Armour Original Series Boxerjock * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset, funktionaaliset Under Armour -boxerit. Tiukka malli, joka ei kuitenkaan kiristä. Valmistettu Under Armourin innovatiivisesta HeatGear-materiaalista, joka on kevyt ja miellyttävän sileä sekä kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä helpottaa liikkumista. Vyötäröllä on sopivan tiukka resori, jossa on Under Armour -logoja. Täydelliset boxerit aktiiviseen elämään!Sisäsauman pituus 15 cm.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Björn Borg Microfiber Shorts * Ilmainen Toimitus *

Erinomaiset kalsarit mukavasta ja ohuesta polyamidisekoituksesta, mikä sopii paljon urheileville. Kuljettaa pois kosteutta ja kuivuu nopeasti. Joustavat bokserialushousut mukavalla mallilla, hieman pidemmillä lahkeilla ja leveällä resorilla.

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Salming 5 pakkaus Sport Boxers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman loistava monipakkaus urheilukalsareita Salmingilta, täydellinen pakkaus sinulle joka treenaat paljon! Monipakkauksessa on Salming Winner Boxer, Salming Athlete Long boxer ja Salming Adrenaline Boxer.

€ 145.50

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product