Havaianas Cinza Aco Flip Flop Steel Grey * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

On olemassa varvassandaaleja ja Havaianas-varvassandaaleja. Eron huomaa! Nämä upeat sandaalit jalassa voi kävellä pidemmänkin matkan, ja pohja on kuvioitu molemmilta puolilta liukumisen estämiseksi ja pitävyyden parantamiseksi. Kivat remmit, joissa on viilentäviä ilmareikiä ja toisella puolella teksti "Havaianas". Hyvännäköiset ja kestävät klassikot!Valmistettu Brasiliassa.

€ 31.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Havaianas
Product
 

Havaianas Hype * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Klassiset Havaianas Flip-flopit, joissa on kuvia Brasilian rannoilta. Flip flopit ovat kokonaan kumia, mikä tekee näistä kestävät, kevyet ja ehkäisee liukastumista. Kenkä on myös supermiellyttävä, ehkäisee pahaa hajua, ovat viileät ja pitävät muotonsa, mikä tekee näistä entistäkin paremmat. Täydelliset rannalla tai kun haluat kävellä kaupungilla! Huomioi, että Havaianasin koot ovat heidän omia kokojaan eikä EU kokoja. Havaianas on kooltaan pieni ja suosittelemme siksi, että valitset Havaianasin oman koon EU koon sijaan. Kokotaulukko: Havaianas 35-36 = EU37-38 Havaianas 37-38 = EU39-40 Havaianas 39-40 = EU41-42 Havaianas 41-42 = EU43-44 Havaianas 43-44 = EU45-46

€ 27.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Havaianas
Product
 

Havaianas Urban Craft * Maksuton Kuljetus *

Todella upeat Havaianas flip flopit, jotka valmistavat sinut aurinkoisiin päiviin kaupungilla ja rannalla. Flip flopit klassista mallia, jossa on leveät remmit. Sandaaleissa on kevyet ja vettä hylkivät kumipohjat, jotka ovat pehmeät ja mukavat jalkoja vasten. Pohjat ovat lisäksi kuvioidut, jotta vältyt liukastumiselta. Flip flopit, jotka henkivät kesää ja ovat välttämättömyys lomalla.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 39-40 = EU41-42 Havaianas 41-42 = EU43-44 Havaianas 43-44 = EU45-46 Havaianas 45-46 = EU47-48

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Havaianas
Product
 

Hugo Boss Wave Thong Sandals * Maksuton Kuljetus *

Todella upeat Hugo Boss flip-flopit, jotka luovat tyylikkään lookin aurinkoisiin päiviin. Sandaalit ovat klassista mallia, jossa on mukavat remmit ja kumipohjat. Pohjissa tuttu Hugo Boss logo. Pohjat ovat lisäksi kuvioidut, jotta saat hyvän tarttumapinnan ja flip-flopit ovat mahdollisimman mukavat. Täydelliset flip-flopit, jotka täydentävät kesäisen asusi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Hugo Boss
Product
 

Havaianas Brasil Logo * Maksuton Kuljetus *

Hienot Havaianas-varvassandaalit, jotka on melkein pakko hankkia lomalle mukaan! Klassisissa varvassandaaleissa on kahdesta paikasta sivuilta kiinnittyvä nauha, joka on kontrastivärinen, ja jossa on hieno Brasilian lippu. Pohjat ovat vettähylkivät ja miellyttävän tuntuiset. Pohjien kuviointi toimii käytännöllisenä liukuesteenä. Nämä kesäiset varvassandaalit sopivat hyvin sekä uimarannalle että kaupungissa hengailuun. Huomioithan, että koot ovat merkin omia, eli eivät EU-kokoja. Havaianas-koot koetaan pieniksi ja siitä syystä suosittelemme valitsemaan koon EU-koon sijasta Havaianas-koon mukaan.Kokotaulukko:Havaianas 39-40 = EU41-42 Havaianas 41-42 = EU43-44 Havaianas 43-44 = EU45-46Havaianas 45-46 = EU47-48

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Havaianas
Product
 

Hugo Boss Slider Sandals * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Hugo Boss -rantasandaalit aurinkoisiin lomapäiviin. Avoin varvasosa, tasaiset pohjat ja edessä varpaiden päällä leveä remmi, jossa on klassinen Hugo Boss -logo. Remmien sisäpuolella on pehmeää kangasta, mikä estää hiertämistä. Klassisen hyvännäköiset rantasandaalit, jotka on kiva yhdistää ranta-asuun!

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Hugo Boss
Product
 

Crocs Yukon Vista Clog M * Maksuton Kuljetus *

Klassiset Crocs-kengät päivitettyä mallia, jonka päällisosa on jämäkkää nahkaa ja kantaremmin tarrakiinnitys varmistaa täydellisen istuvuuden. Kengissä on muotoilevat ja pehmeät sisäpohjat Crocsin uniikkia CrosliteT-materiaalia, joka antaa jaloille kunnon tuen ja torjuu pahaa hajua. Nyppyläinen sisäpohja vilkastuttaa verenkiertoa ja hengitysaukot antavat jalkojen hengittää. Todella mukavat kengät upeilla yksityiskohdilla, sekä kotiin että vapaa-ajalle.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Crocs Classic Realtree Xtra Clog M * Maksuton Kuljetus *

Klassiset Crocs-sndaalit kivalla maastokuvioinnilla. Ergonomisesti suunnitellut sandaalit on valmistettu Crocsin ainutlaatuisesta Croslite-materiaalista, joka estää hajujen muodostumista, on helppo puhdistaa, ja tuntuu lisäksi uskomattoman kevyeltä käytössä. Crocs-kengissä on tilava sisäpohja, jossa on verenkiertoa lisäävää kuviointia, ja kantaremmi pitää nämä hyvin jalassa. Edessä on aukkoja, jotka parantavat ilmastointia etuosassa. Käytännölliset Crocs-sandaalit, jotka jalassa voit tarpeen tullen maastoutua kotona tai vapaa-ajan menoissa!

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Catmandoo Shaw M Sandal * Maksuton Kuljetus *

Catmandoo Shaw M Sandaalit ovat mukavat sandaalit, mitkä sopivat pidemmille kävelyille. Kengissä on kuvioitu kumipohja yläpuolella että alapuolella, minkä ansiosta jalka saa hyvin pidon eikä luista kengässä. Sandaalien remmit on topattu ja ne kiinnitetään tarranauhalla. Ylimmässä remmissä on Catmandoo-logo. Shawn M Sandal Catmandoolta on ovat laadukkaat kengät, mitkä sopivat kesään ja kestävät useamman vuoden.

€ 31.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Catmandoo
Product
 

Havaianas Urban Basic * Maksuton Kuljetus *

Täydelliset allround flip flopit Havaianasilta. Pehmeä kangasnauha erottaa nämä kengät perinteisistä Havaianas kengistä. Havaianas itse kuvailee tätä mallia, Havaianas Urban Basic, "modernina, jossa on twistiä". Nämä flip flopit kestävät vettä ja lämpöä samalla kun pohja on kevyt. Huomioi, että Havaianas käyttää omia, ei EU-kokoja. Havaianas on kooltaan pieni, joten suosittelemme valitsemaan Havaianas koon EU-koon sijaan. Storleksguide: Havaianas 39-40 = EU41-42 Havaianas 41-42 = EU43-44 Havaianas 43-44 = EU45-46 Havaianas 45-46 = EU47-48

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Havaianas
Product
 

Crocs Swiftwater Wave M * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Crocs kengät, jotka sopivat täydellisesti kosteisiin ympäristöihin. Kengissä on Crocsin ylivoimaisesta CrosliteT materiaalista valmistetut kevyet pohjat, joissa on ergonominen istuvuus. Vedenkestävä materiaali, joka kuivuu nopeasti. Ympärillä pieniä reikiä, jotta vesi pääsee kulkemaan läpi. Takana kantaremmi, jonka ansiosta kengät istuvat hyvin. Menevät kengät kaikenlaisiin vesiaktiviteetteihin!

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Crocs Swiftwater Deck Clog M * Maksuton Kuljetus *

Clogs-malliset Crocs kengät, joissa on fantastiset ominaisuudet ja maksimaalinen mukavuus. Kengissä on kevyet pohjat, jotka on valmistettu Crocsin innovatiivisesta ja ergonomisesta CrosliteT materiaalista. Takana kantaremmi, jonka ansiosta kengät istuvat mukavasti jalkaan. Kuivuvat nopeasti, pienet reiät hengittävät ja päästävät veden läpi. Sisäpohjissa pieniä nappuloita, jotka vilkastuttavat verenkiertoa. Täydelliset kengät esimerkiksi rannalle, veneeseen tai uima-altaalle.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Scholl Moldava Men * Maksuton Kuljetus *

Scholl Moldava Men. Schollklassikot vasikannahkaa bioprint adaptalla ja kaksi säädettävää remmiä. F leveys.

€ 85.10

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Scholl
Product