Crocs Yukon Vista Clog M * Maksuton Kuljetus *

Klassiset Crocs-kengät päivitettyä mallia, jonka päällisosa on jämäkkää nahkaa ja kantaremmin tarrakiinnitys varmistaa täydellisen istuvuuden. Kengissä on muotoilevat ja pehmeät sisäpohjat Crocsin uniikkia CrosliteT-materiaalia, joka antaa jaloille kunnon tuen ja torjuu pahaa hajua. Nyppyläinen sisäpohja vilkastuttaa verenkiertoa ja hengitysaukot antavat jalkojen hengittää. Todella mukavat kengät upeilla yksityiskohdilla, sekä kotiin että vapaa-ajalle.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Crocs Classic Realtree Xtra Clog M * Maksuton Kuljetus *

Klassiset Crocs-sndaalit kivalla maastokuvioinnilla. Ergonomisesti suunnitellut sandaalit on valmistettu Crocsin ainutlaatuisesta Croslite-materiaalista, joka estää hajujen muodostumista, on helppo puhdistaa, ja tuntuu lisäksi uskomattoman kevyeltä käytössä. Crocs-kengissä on tilava sisäpohja, jossa on verenkiertoa lisäävää kuviointia, ja kantaremmi pitää nämä hyvin jalassa. Edessä on aukkoja, jotka parantavat ilmastointia etuosassa. Käytännölliset Crocs-sandaalit, jotka jalassa voit tarpeen tullen maastoutua kotona tai vapaa-ajan menoissa!

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Crocs Swiftwater Wave M * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Crocs kengät, jotka sopivat täydellisesti kosteisiin ympäristöihin. Kengissä on Crocsin ylivoimaisesta CrosliteT materiaalista valmistetut kevyet pohjat, joissa on ergonominen istuvuus. Vedenkestävä materiaali, joka kuivuu nopeasti. Ympärillä pieniä reikiä, jotta vesi pääsee kulkemaan läpi. Takana kantaremmi, jonka ansiosta kengät istuvat hyvin. Menevät kengät kaikenlaisiin vesiaktiviteetteihin!

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product
 

Crocs Swiftwater Deck Clog M * Maksuton Kuljetus *

Clogs-malliset Crocs kengät, joissa on fantastiset ominaisuudet ja maksimaalinen mukavuus. Kengissä on kevyet pohjat, jotka on valmistettu Crocsin innovatiivisesta ja ergonomisesta CrosliteT materiaalista. Takana kantaremmi, jonka ansiosta kengät istuvat mukavasti jalkaan. Kuivuvat nopeasti, pienet reiät hengittävät ja päästävät veden läpi. Sisäpohjissa pieniä nappuloita, jotka vilkastuttavat verenkiertoa. Täydelliset kengät esimerkiksi rannalle, veneeseen tai uima-altaalle.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Kenkä Kengät arkeen Crocs
Product