Tommy Hilfiger Premium Tech RN Tee SS * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Trendikäs Tommy Hilfiger t-paita, jossa lyhyet hihat ja suora malli. Tämä t-paita on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka on ihana ihoa vasten ja antaa erittäin miellyttävän tunteen. T-paita on pelkistettyä mallia, siinä on suuri "Hilfiger"-teksti rinnassa ja pieni Tommy Hilfiger -logo toisessa hihassa. Korkealaatuinen perus t-paita, joka antaa sinulle ylellisen tunteen!

€ 48.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear T Paidat Tommy Hilfiger
Product
 

Calvin Klein Comfort Cotton Short Sleeve Crew Neck * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikäs Calvin Klein -t-paita, jonka rintamuksessa merkin tunnetuksi tullut logo. Mukava ja hyvin istuva paita on valmistettu laadukkasta ja pehmeästä 100 %:sta puuvillasta. Klassikkovaate, joka on helppo yhdistää moniin eri asuihin ja tyyleihin.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear T Paidat Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Logo Tee Short Sleeve Crew Neck * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikäs Calvin Klein -paita lyhyillä hihoilla. Hillitty t-paita on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, joka laskeutuu kauniisti. Edessä siistin pieni Calvin Klein -logo. Täydellinen t-paita niihin arjen hetkiin, kun haluat näyttää rennolta mutta hyvältä. Helppo yhdistää muihin vaatteisiin.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear T Paidat Calvin Klein
Product
 

Champion American Classics Crewneck T shirt * Maksuton Kuljetus *

Todella hyvännäköinen Champion-paita lyhyillä hihoilla. Rennossa t-paidassa on edessä merkin ikoninen logo. Valmistettu pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Tämä tyylikäs t-paita sopii yhtä hyvin arkeen kuin vapaa-päivän aktiviteetteihinkin. Kivan oufitin saa yhdistämällä klassisen Champion-paidan esimerkiksi lempifarkkuihin.

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear T Paidat Champion
Product
 

Gant Crew Neck T shirt Big Print * Maksuton Kuljetus *

Tyylikäs Gant t-paita, jossa upea painatus rinnassa. T-paidassa on pyöreä kaula-aukko ja istuvuus on normaali. Valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta puuvillamateriaalista, joka hengittää ja on mukava vartaloa vasten. T-paita on helppo yhdistää valinnaisen alaosan kanssa. Täydellinen t-paita vapaapäiviin!

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear T Paidat Gant
Product