Champion American Classics Full Zip Sweatshirt * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen ja sporttinen Champion-paita, jossa on kaulus, edessä vetoketju, ja sivuilla taskut. Toisella sivulla on pieni Champion-logo. Rento ja mukava paita on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä materiaalista. Tyylikäs Champion-paita, joka on helppo yhdistää mieluisaan alaosaan.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Treenivaatteet Paidat Champion
Product
 

Champion American Classics Hooded Sweatshirt M * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassisen tyylikäs Champion-huppari, jossa on edessä merkin hieno logo. Paidassa on etutasku, pehmeät resorit alareunassa ja hihansuissa, ja hupussa kiristettävä nauha. Rento huppari on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Hyvännäköinen Champion-huppari, joka on kiva yhdistää mieluisaan alaosaan, ja joka sopii sekä arkeen että vapaa-ajan aktiviteetteihin.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Treenivaatteet Paidat Champion
Product
 

Björn Borg Core Hoodie * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Björn Borg huppari ihanaa ja rentoa mallia. Klassisen mallinen huppari, jossa on huppu, taskut ja vetoketju. Valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, jonka sisäpuolen harjattu fleece tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Tämä paita on helppo yhdistää niin rentojen vaatteiden kuin urheiluvaatteiden kanssa.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Treenivaatteet Paidat Björn Borg
Product
 

Under Armour Rival Fleece Fitted Ful Zip Hoodie * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella hyvännäköinen Under Armour -huppari puuvillafleecestä. Sporttisessa hupparissa on edessä vetoketju ja taskut sekä toisella puolella Under Armour -logo. Hyvinistuvan mallin sisäpuoli on pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Tämä huippuhuppari sopii treenihuppariksi tai arjen menoihin!

€ 68.00

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Treenivaatteet Paidat Under Armour
Product