Björn Borg Tennis Club Summer Hoodie * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Björn Borg huppari klassista mallia, jossa on huppu, nauhat, vetoketju ja taskut edessä. Huppari rentoa mallia ja pehmeää materiaalia, joka on mukava vartaloa vasten ja jossa on mukavat ribbiresorit. Tyylikäs logo rinnassa tuo klassiseen malliin pientä extraa. Erinomainen Björn Borg huppari rentoihin aktiviteetteihin, kevyempään treeniin tai kun haluaa jotain pehmeää ylleen myöhäisinä kesäiltoina.

€ 89.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet Paidat Björn Borg
Product
 

Björn Borg Tennis Club Summer Crew * Ilmainen Toimitus *

Fantastinen Björn Borg paita funktionaalista materiaalia ja rentoa mallia. Paita on valmistettu pehmeästä puuvilla- ja polyesterisekoitteesta, joka pitää ihon lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa ja aktiviteeteissa. Paidan klassinen u-mallinen kaula-aukko ja pitkä hihat luovat tyylikkään lookin, rinnassa painettu logo. Ihana Björn Borg paita, joka on ihanteellinen kaiken tyyppiseen liikuntaan, kuten esimerkiksi tennikseen tai powerwalkille, tai miksei kesäiltana ulkona istuskeluun?

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet Paidat Björn Borg
Product
 

Under Armour HeatGear LS Compression Shirt * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Under Armour -urheilupaita kompressiolla. Pitkähihainen paita on valmistettu joustavasta, funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Materiaalissa on myös UV-suoja ja aurinkosuojakerroin 30+. Kompressiopaita on todella mukava ja se on miellyttävä päällä vaikka koko päivän. Vartalonmyötäinen malli sopii kaikkeen urheiluun ja muihin aktiviteetteihin. Joustavia verkkokangasosia ja edessä hieno logo. Täydellinen treenipaita!

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet Paidat Under Armour
Product
 

Stedman Active Hooded Sweatjacket For Men * Ilmainen Toimitus *

Koe Stedmanin Active sarja.Modernit ja toiminnalliset vaatteet sporttisissa väreissä.Hyvännäköinen sweatjacket kulutusta kestävää materiaalia.Paidassa on huppu, vetoketju ja tasku edessä. Täydellinen vaatekaikenlaisiin vapaa-ajanaktiviteetteihin.Regular Fit, Paino: 270 g/m²

€ 43.90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet Paidat Stedman
Product
 

Stedman Active Sweat Hoody For Men * Ilmainen Toimitus *

Koe Stedmanin Active sarja. Modernit ja miellyttävät vaatteet sporttisissa väreissä.Hyvännäköinen hupputakki kulutusta kestävää materiaalia. Paidassa on leveä nauha ja tasku edessä.Sisäpuolella on fleece, mikä luo ihanan tunteenja tämä sopii täydellisesti erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.Regular Fit, Paino: 270 g/m²

€ 37.90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet Paidat Stedman
Product