Rosa Faia Lupina Underwire Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit ja tyylikkäät liivit Rosa Faian Lupina-sarjaa. Kaariliivit, joiden kolmiosaiset kupit, sivujen extratuki, tukevat kaarituet ja ergonominen istuvuus tukevat hyvin ja kohottavat rintoja, jotta saat kauniin muodon. Kuppeja peittää kaunis brodeerattu kukkakuvio kevyen läpinäkyvän tyllin päällä ja kuppien välissä on kaunis pieni rusetti, joka tuo malliin pientä extraa. Myös pehmeissä olkaimissa on kaunista bordeerattua kukkakuviota ja olkaimia voi helposti säätää selästä. Liiveissä on hakaskiinnitys selässä, joka on extra vahvistettu isommissa ko'oissa, jotta tuki on taattu. Rosa Faian Lupina-sarjan kaariliivit, jotka ovat taatusti uusi arjen suosikki. Hemmottele itseäsi jollain uudella nyt!

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Rosa Faia Selma Underwire Bra * Maksuton Kuljetus *

Ylelliset Rosa Faian Selma-sarjan liivit, jotka ovat alusvaatelaatikon välttämättömyys. Kaariliivit, joiden kolmiosaiset kupit istuvat mukavasti ja pitävät rinnat paikoillaan. Kaunis koristeellinen pitsi jatkuu olkainten ulkopuolta pitkin. Ylellinen Swarowski-kivi kuppien välissä tuo malliin pientä extraa. Pehmeät ja säädettävät olkaimet levenevät koon kasvaessa. Liivien selkäosan mesh-kangas varmistaa hyvän tukevuuden ja isompien kokojen mesh-osiot ovat kaksinkertaista kangasta. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Elegantit Rosa Faian Selma-sarjan liivit, joissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet: upea design ja täydellinen istuvuus.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Rosa Faia Fleur Wireless Contour Bra * Maksuton Kuljetus *

Elegantit Rosa Faian Fleur-sarjan pehmeät liivit täydellistä mallia ja upeaa designia. Kaarituettomat liivit, joiden pehmeät kupit joustavaa ja pehmeää mikrokuitumateriaalia ovat mukavat ihoa vasten ja niitä koristavat kaunis kontrastivärinen reunus ja rusetti. Kupeissa on sivuilla kauniit pitsiosiot, jotka tuovat malliin pientä extraa. Liivien pehmeät ja säädettävät olkaimet on aseteltu keskelle ja ne varmistavat maksimaalisen mukavuuden. Olkaimet levenevät isommissa ko'oissa ja selässä on yksinkertainen hakaskiinnitys kolmella säädöllä. Ihanat Rosa Faian Fleur-sarjan pehmeät liivit, jotka ovat alusvaatelaatikon välttämättömyys.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Rosa Faia Twin Firm Underwire Bra * Maksuton Kuljetus *

Uskomattoman mukavat Rosa Faian Twin Firm-sarjan liivit, jotka antavat tavattoman hyvän tuen. Kaariliivit, joiden muotoonprässätyt kupit ovat saumattomat ja pehmeää mikrokuitumateriaalia, jotta ne eivät näy vaatteidesi alta. Kuppien ja olkaimien reunassa kulkee kaunis kontrastikuvioitu reunus. Elastinen kaula-aukko seuraa upeasti rintojen ja dekolteen muotoja luoden täydellisen istuvuuden. Kaarituki tukee rintoja hyvin ja erittäin stabiili nauha takaa tuen. Liivien pehmeät olkaimet on sijoitettu keskitetysti ja säädettävä pituus maksimoi mukavuuden. Isommissa ko'oissa olkaimiin tulee pehmeä toppaus. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Ihanat Rosa Faian Twin Firm-sarjan kaariliivit sinulle, joka vaadit pientä extraa alusvaatteiltasi.

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Rosa Faia Lace Rose Wireless Contour Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit Rosa Faian Lace Rose-sarjan pehmeät liivit, joissa yhdistyy tyylikäs design ja fantastinen istuvuus. Kaarituettomat liivit, joiden pehmeät muotoonprässätyt kupit ovat kevyet ja ilmavat ihoa vasten tarjoten ihanaa mukavuutta koko päiväksi. Sileiden kuppien sivuja koristavat kauniit pitsiyksityiskohdat tuovat malliin pientä extraa ja ovat näkymättömät vaatteiden alla. Kaarituettomat liivit antavat fantastisen tuen säädettävien, keskitetysti sijoitettujen olkaimien avulla, jotka varmistavat täydellisen istuvuuden. Selässä hakaskiinnitys. Hemmottele itseäsi ja alusvaatelaatikkoasi jollain uudella, Rosa Faian Lace Rose-sarjan liiveillä, joissa yhdistyy tyyli ja ihana mukavuus.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Emporio Armani Sporty Lace Visibility Bralette * Maksuton Kuljetus *

Emporio Armani bralette, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja mukavaksi. Sporttinen bralette, joka kaunis pitsi luo tyrmäävän lookin. Valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, joka luo hyvän istuvuuden. Rintojen alla mukava ja tukeva resori kontrastivärisellä Emporio Armani logolla. Resorin ansiosta bralette on helppo pukea päälle ja ottaa pois pään yli. Bralettessa on painijanselkä, jotta voit liikkua esteettä. Yhdistä bralette yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat yhtenäisen setin arkeen.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Emporio Armani
Product
 

Rosa Faia Twin Seamless Soft Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihanat Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit joustavaa mallia, joka luo näkymättämän lookin vaatteiden alle. Kaarituettomat liivit, joiden muotoonprässätyt kaksikertaisesta kankaasta valmistetut kupit takaavat hyvän istuvuuden ja sileiden kuppien silkinpehmeä mikrokuitu tekee mallista erittäin mukavan. Kaarituettomien liivien kupit tarjoavat extratukea suuremmissa ko'oissa ja leveät, kevyesti pehmustetut säädettävät olkaimet varmistavat maksimaalisen mukavuuden. Olkaimet ovat leveämmät suuremmissa ko'oissa. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Fantastiset Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit, jotka ovat taattu arjen suosikki.

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Rosa Faia
Product
 

Puma Iconic Racer Back Bra * Maksuton Kuljetus *

Todella hyvännäköiset Puma-urheiluliivit, jotka ovat uskomattoman mukavat. Tämä sporttinen toppi on valmistettu pehmeästä modaalin ja puuvillan sekoituksesta, joka joustaa ja tekee mallista sopivan napakan. Alaresori on miellyttävän tuntuinen ja tukeva, ja siinä on tyylikkäät Puma-logot. Urheiluliivit puetaan ylle ja riisutaan kätevästi pään yli vetämällä. Sisäpuolella ei ole pesu- tai muita lappuja hiertämässä. Nämä hienot urheiluliivit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin, niin saa kivan setin arkeen tai vapaa-ajan viettoon!

€ 18.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Puma
Product
 

Anita Havanna Wireless Comfort Bra * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Anitan Havanna-sarjan pehmeät liivit, joissa yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit antavat hyvän tuen ja kohottavat rintoja. Kaunis pitsi koristaa matalien kuppin yläosaa ja alaosan tukeva ja peittävä materiaali luo kauniin mallisen rinnuksen. Pehmeät ja leveät olkaimet ovat säädettävät, jotta ne varmistavat täydellisen istuvuuden ja olkaimista tulee hieman leveämmät kuppikoon kasvaessa, jotta liivit ovat mahdollisimman mukavat päällä. Helppo hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anitan Havanna-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uusi arjen suosikki ja jotka on pakko hankkia alusvaatelaatikkoon.

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Havanna Comfort Soft Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit Anitan Havanna-sarjan pehmeät liivit, joissa yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit antavat hyvän tuen ja kohottavat rintoja. Kaunis pitsi koristaa matalien kuppin yläosaa ja alaosan tukeva ja peittävä materiaali luo kauniin mallisen rinnuksen. Pehmeät ja leveät olkaimet ovat säädettävät, jotta ne varmistavat täydellisen istuvuuden ja olkaimista tulee hieman leveämmät kuppikoon kasvaessa, jotta liivit ovat mahdollisimman mukavat päällä. Helppo hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anitan Havanna-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uusi arjen suosikki ja jotka on pakko hankkia alusvaatelaatikkoon.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Primadonna Allegra Underwire Bra * Maksuton Kuljetus *

Upeat Primadonna liivit romanttista mallia, joka on uskomattoman kevyt päällä ja luo hoikentavan vaikutelman. Peittävät ja tukevat kaariliivit, joiden toppaamattomat kolmiosaiset kupit kohottovat, muotoilevat ja asettelevat rinnat keskelle. Kupit ovat kuvioitua materiaalia, joissa on yläreunassa kaunis kukkabrodeeraus. Kuppien välissä on suloinen rusetti. Säädettävät olkaimet varmistavat täydellisen istuvuuden ja selässä on klassinen hakaskiinnitys. Liivit, jotka ovat on uskomattoman kevyet päällä ja luovat hoikentavan vaikutelman. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat unelmaisen alusasulookin.

€ 93.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Anita Jana Comfort Soft Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihanat Anitan Jana-sarjan pehmeät liivit, joissa yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit antavat hyvän tuen ja kohottavat rintoja. Fantastinen puuvillamateriaali on uskomattoman pehmeä ihoa vasten ja luo kauniin mallisen rinnuksen. Pehmeät ja tukevat olkaimet ovat säädettävät ja selässä on yksinkertainen hakaskiinnitys, josta tulee leveämpi suuremmissa kooissa. Elegantit Anitan Jana-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uusi arjen suosikki!

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Clara Comfort Soft Bra * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Anitan Clara-sarjan pehmeät liivit, joissa yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit ja sivupaneelit antavat hyvän tuen ja kohottavat rintoja. Kaunis läpikuultava kangas koristaa kuppin yläosaa ja alaosan kaksinkertainen kangas luo kauniin mallisen rinnuksen ja tuo lisätukea. Tukevat säädettävät olkaimet, joissa lisäpehmustus hartioiden kohdalla. Suurempien kokojen olkaimet ovat leveämmät, jotta ne mahdollisimman mukavat. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anitan Clara-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uusi arjen suosikki!

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Safina Comfort Soft Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit pehmeät liivit Anitan Safina-sarjaa, liiveissä yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit tukevat kunnolla ja kohottavat rintoja. Kaunis läpinäkyvä pitsi koristaa kuppien yläreunaa ja alareunassa on tukevaa materiaalia, joka luo kauniin mallisen rinnuksen. Tukevat säädettävät olkaimet, isommissa kooissa olkaimet ovat leveämmät mukavuuden optimoimiseksi. Helppo hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anita Safina-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uudet arjen suosikit!

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Miss Lovely Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Elegantit kaarituelliset Anita imetysliivit joustavaa mallia, joka takaa optimaalisen mukavuuden ja käytännöllisyyden. Kaariliivit, joiden pehmeät ja sileät muotoonprässätyt kupit ovat ihanaa materiaalia, joka hengittää ja on mukava ihoa vasten. Mukavat säädettävät olkaimet, jotka levenevät kuppikoon kasvaessa. Kätevä kiinnitys kupeissa, jotta voit avata ne yhdellä kädellä. Tukevat Anita imetysliivit, joissa yhdistyy tyyli ja maksimaalinen mukavuus, välttämättömyys äitiysloman aikana.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Underwire Spacer Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Elegantit kaarituelliset Anita imetysliivit joustavaa mallia, joka takaa optimaalisen mukavuuden ja käytännöllisyyden. Kaariliivit, joiden pehmeät, muotoonprässätyt kupit ovat ihanaa spacer-materiaalia, joka hengittää ja on mukava ihoa vasten. Tukevat ja mukavat säädettävät olkaimet, jotka levenevät kuppikoon kasvaessa. Kätevä kiinnitys kupeissa, jotta voit avata ne yhdellä kädellä. Tukevat Anita imetysliivit, joissa yhdistyy tyyli ja maksimaalinen mukavuus, välttämättömyys äitiysloman aikana.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Underwire Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit ja mukavat Anita imetysliivit kaunista jakardikuviota, joka tuo malliin pientä extraa. Kaariliivit, joiden muotoonprässätyt ja saumattomat kupit antavat fantastisen tuen ja kohottavat luoden mukavan tunteen. Kätevän KwikKlip-ominaisuuden ansiosta voit avata kuppien soljet yhdellä kädellä. Ihanat Anita imetysliivit, joissa yhdistyy tyylikäs malli ja täydelliset ominaisuudet, jotta imetysaika olisi sujuvampaa.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Seamless Wireless Pregnancy Bustiers * Maksuton Kuljetus *

Täydelliset pehmeät Anita liivit, joita voi käyttää koko raskauden ajan, sillä joustava materiaali mukautuu rintojen koon ja kasvun mukaan koko raskauden ajan varmistaen täydellisen istuvuuden. Pehmeät liivit, jotka auttavat rintoja säilyttämään luonnollisen muotonsa vahvistettujen osien ansiosta, jotka tukevat kunnolla. Fantastiset pehmeät Anita liivit, jotka seuraavat sinua ja kehosi muutosta koko raskauden ajan.

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Seamless Wireless Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihastuttavat kaarituettomat Anita imetysliivit ihanaa pilkullista kuviota, jossa on kaunis kontrastivärinen rusetti edessä. Pehmeät liivit ovat mukavat päällä ja kätevän soljen ansiosta voit avata kupit yhdellä kädellä. Kupit ovat pehmeät ja joustavat ja niissä on extratukevat nauhat, jotka pitävät rinnat paikallaan imetyksen aikana. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Tukevat Anita imetysliivit, joissa yhdistyy tyyli ja maksimaalinen mukavuus, äitiysloman välttämättömyys.

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Tommy Hilfiger Nostalgia Cotton X Bralette * Maksuton Kuljetus *

Upea Tommy Hilfiger -bralette, jonka etuosan ristikkäiset nauhat luovat sporttisen lookin. Mukava kaaritueton ja toppaamaton bralette on joustavaa puuvillamateriaalia, joka luo hyvän istuvuuden koko päiväksi. Leveät olkaimet, joita koristaa klassinen Tommy Hilfiger -logo. Ympärillä mukava resori, jonka ansiosta bralette on helppo pukea pään yli ja ottaa pois. Täydellinen bralette arkeen ja vapaalle. Saat yhtenäisen setin, kun yhdistät braletten yhteenkuuluvien alushousujen kanssa.

€ 36.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Tommy Hilfiger
Product
 

Anita Fleur Underwire Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Fantastiset Anita imetysliivit tyylikästä mallia, jossa on tukevat kaarituet. Kaariliivit, joiden kolmiosaiset ja muotoonprässätyt kupit ovat kaunista pitsiä ja tukevat hyvin sekä kohottavat rintoja, jopa J-kuppiin asti. Kupit avataan helposti yhdellä kädellä kätevän soljen ansiosta, kuppien välissä on kaunis rusetti. Pehmeät säädettävät olkaimet, joissa on myös pehmeät reunat. Tyylikkäät Anita imetysliivit, jotka yksinkertaisesti tulee löytyä alusvaatelaatikosta äitiysloman aikana.

€ 57.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Tommy Hilfiger Nostalgia Cotton Bralette * Maksuton Kuljetus *

Tommy Hilfiger bralette upeaa ja trendikästä mallia, joka on mukava päällä koko päivän ajan. Braletten kevyesti topatut kupit antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Toppauksen voi myös irrottaa, mikäli haluat luonnollisen muodon. Leveät resori olkaimet Tommy Hilfigerin klassisella logolla. Rintojen alapuolella mukava resori, joka tukee ja jonka ansiosta bralette on helppo pukea päälle pään yli ja ottaa pois. Yhdistä bralette yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän alusasusetin arkeen.

€ 36.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Tommy Hilfiger
Product
 

Anita Microfiber Wireless Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihanat karrituettomat Anita imetysliivit joustavaa ja tukevaa mallia. Pehmeät liivit, joiden muotoonprässätyt ja saumattomat kupit antavat hyvän tuen ja kohottavat jopa isompia kokoja. Kupit avataan helposti kätevällä soljella. Joustavat ja säädettävät olkaimet ja vartaloa ympäröivä joustava ja mukava resori, sekä hakaskiinnitys selässä. Anita imetysliivit, jotka yksinkertaisesti tulee löytyä vaatekaapista äitiysloman aikana.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Microfiber Underwire Nursing Bra * Maksuton Kuljetus *

Fantastiset Anita imetysliivit, jotka ovat mukavat ja joustavat päällä sekä tukevat kunnolla. Kaariliivit, joissa on saumattomat ja muotoonprässätyt kupit kätevällä kiinnityksellä, kupit takaavat täydellisen istuvuuden ja kunnon tuen. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Anita imetysliivit, jotka ovat todella ihanat päällä ja antavat juuri tarvittavan tuen.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Anita
Product
 

Calvin Klein Sheer Marq Mesh Slipcover Demi Bra * Maksuton Kuljetus *

Calvin Klein liivit läpikuultavaa ja imartelevaa mallia. Kaariliivit, joiden kevyesti topatut kupit tukevat hyvin ja ympäröivät rintoja täydellisesti. Liivit kevyttä ja pehmeää kuvioitua materiaalia, säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Olkaimissa ja sivuissa pienet koristeelliset Calvin Klein-logot. Uskomattoman upeat liivit, jotka sopivat yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Lace Unlined Triangle * Maksuton Kuljetus *

Upeat ja naiselliset kolmioliivit Calvin Kleinin suosittua Modern Cotton-sarjaa. Viehättävät liivit kaunista kevyesti läpikuultavaa pitsiä, joissa toppaamattomat kolmiomalliset kupit luovat kauniin kaula-aukon. Rinnan alla kulkee luonteenomainen Modern Cotton-resori, joka tukee ja saa liivit istumaan hyvin. Kapeat, säädettävät olkaimet painijanselällä, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän alusasusetin joka tilanteeseen.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Calida Cate Underwire Satin BH * Maksuton Kuljetus *

Hienot, kaarituelliset Calida-rintaliivit, jotka ovat todella mukavat ja sopivan tukevat. Kauniisti vartaloa myötäilevät rintaliivit on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja elegantista satiinista. Pehmeät kupit tukevat povea hyvin ja muotoilevat kauniisti. Ihanat rintaliivit, jotka eivät näy vaatteiden alta, ja joiden käyttömukavuus on maksimoitu. Kauniit Calida-rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 62.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calida
Product
 

Calida Cate Triangle Soft BH * Maksuton Kuljetus *

Nätit ja mukavat Calida Cate Triangle Soft -rintaliivit, jotka ovat tukevat olematta epämukavan tiukat. Kaarituettomat kolmiorintaliivit on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja elegantista satiinista. Kevyesti topatut kupit tukevat hyvin ja muotoilevat povea kauniisti. Nämä soft-rintaliivit ovat uskomattoman mukavat, ja ne on kiva yhdistää Calida Cate -alushousuihin.

€ 62.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calida
Product
 

Heidi Klum Intimates Forget Me Not 1 4 Cup Bra * Maksuton Kuljetus *

Mielettömän upeat Heidi Klum Intimates liivit, jotka ovat fantastiset päällä. Kaariliivit, joissa imarteleva syvään uurrettu kaula-aukko. Toppamattomat kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka antaa rinnoille luonnollisen muodon. Kuppien reunassa, olkaimissa ja selässä joustavaa materiaalia, joka tuo malliin pientä extraa. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä varmistavat täydellisen istuvuuden. Saat lyömättömän alusasusetin, kun yhdistät liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa.Koko DD on puolikuppi D- ja E-kupin välissä.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Heidi Klum Intimates
Product
 

Heidi Klum Intimates Fleur Fantasy Soft Cup * Maksuton Kuljetus *

Romanttiset Heidi Klum Intimates pehmeät liivit naisellista ja flirttailevaa mallia. Liiveissä on toppaamattomat kolmiomalliset kupit, jotka luovat kauniin kaula-aukon. Liivit ovat joustavaa ja ohutta läpikuultavaa pitsiä, josta syntyy fantastinen istuvuus. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat unelmien alusasusetin.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Heidi Klum Intimates
Product
 

Marie Jo Avero Heart Shaped Padded Bra SKF * Maksuton Kuljetus *

Elegantit ja kauniit Marie Jo liivit. Avero Padded Bra liiveissä on toppaukset, kaarituet ja hakaskiinnitys selässä. Liivien olkaimet ovat irrotettavat ja ne voi kiinnittää niskan taakse. Supermukava resori ja kauniit brodeeratut yksityiskohdat. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat lyömättömän alusvaatelookin.

€ 86.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Marie Jo
Product
 

Missya Medina Your Fave Triangle * Maksuton Kuljetus *

Missya liivit, joissa yhdistyy täydellisesti upea malli ja maksimaalinen mukavuus. Pehmeät liivit, joiden toppaamattomat kolmiomalliset kupit luovat kauniin kaula-aukon. Alareunassa mukava tukeva resori, jota kiertää tyylikäs logo. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä varmistavat täydellisen istuvuuden. Liivit on valmistettu pehmeästä modaalista ja puuvillasekoitteesta, joka on pehmeä vartaloa vasten. Nämä liivit ovat ihanat päällä, yhdistämällä ne yhteenkuuluvien alushousujen kanssa saat yhtenäisen alusasulookin.Liivit ovat osa Your Fave -mallistoa, jonka on suunnitellut suosittu tanskalainen artisti Medina.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Your Fave Top * Maksuton Kuljetus *

Upea toppimallinen liivi Missyan Medina Your Fave-mallistoa. Toppaamaton toppiliivi on uskomattoman pehmeää modaalia ja puuvillasekoitetta, minkä ansiosta se on uskomattoman mukava päällä. Liiveissä on alareunassa joustava resori kirjaillulla logolla, resorin ansiosta toppi on helppo pukea päälle pään ylitse ja ottaa pois. Mukavat olkaimet ja syväänuurrettu selkä. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat arkeen uuden lempisetin.Toppi on osa Your Fave-mallistoa, jonka on suunnitellut suosittu tanskalainen artisti Medina.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Femilet Emma Bra Moulded w Padding * Maksuton Kuljetus *

Yksinkertaiset ja tyylikkäät Femilet liivit, jotka ovat mukavat päällä koko päivän ajan. Liiveissä on kaarituet ja muotoillut kupit, jotka tukevat ja pyöristävät rintoja luoden kauniin siluetin. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä, jotka varmistavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat ihanan setin joka tilanteeseen.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Femilet
Product
 

Femilet Emma Bra Full Cup * Maksuton Kuljetus *

Elegantit Femilet liivit, jotka ovat sekä upeaa mallia että mukavat päällä. Kaariliivit toppamattomilla kupeilla, jotka tukevat ja myöitäilevät rintoja täydellisesti. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä varmistavat optimaalisen istuvuuden. Valmistettu pehmeästä materiaalista, joka on pehmeä vartaloa vasten. Saat ihanan setin, kun yhdistät liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa.

€ 53.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Femilet
Product
 

Femilet Robyn Bra Moulded w Padding * Maksuton Kuljetus *

Femilet liivit pelkistettyä mallia kauniilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituelliset liivit, joiden kevyesti topatut kupit tukevat ja pyöristävät rintoja. Kupit ovat sileät, joten liivit ovat täydelliset esimerkiksi t-paitojesi alle. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä varmistavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä liivit saman sarjan alushousuihin niin saat säteilevän alusasusetin.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Femilet
Product
 

Femilet Robyn Bra Soft * Maksuton Kuljetus *

Ihanan pehmeät soft-rintaliivit merkiltä Femilet. Romanttiset rintaliivit on valmistettu kevyestä, läpikuultavasta materiaalista, joka joustaa. Rintaliivit on helppo pukea päälle ja riisua pään yli vetämällä. Kupit ovat kevyesti topatut, mikä tukee povea ja muotoilee kauniisti. Olkaimet ovat säädettävät. Tyylikkään alusasusetin saa yhdistämällä nämä kauniit soft-rintaliivit saman sarjan alushousuihin.

€ 35.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Femilet
Product
 

Femilet Filippa Bra Moulded w Padding * Maksuton Kuljetus *

Kauniit ja modernit Femilet-rintaliivit, jotka ovat todella mukavat käyttää. Kaarituellisissa rintaliiveissä on muotoilevat toppaukse,t ja kivana yksityiskohtana rypytykset kuppien päällä ja kauniit brodeeraukset olkaimissa. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista. Sivuosissa on mesh-kangasta. Olkaimet ovat säädettävät, ja rintaliivien hakaskiinnitys on selkäpuolella. Ihanat rintaliivit, jotka on kiva yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 55.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Femilet
Product
 

PrimaDonna Eternal Underwired Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit ja viettelevät PrimaDonna Eternal -rintaliivit, joissa on kaarituet, ja jotka sopivat myös isopovisille. Valmistettu kankaasta, jossa on kaunis pinta. Kuppien yläreunassa on ihastuttavaa, läpikuultavaa ja brodeerattua kangasta. Kupit ovat kolmeosaiset, ja pyöristävät ja siloittavat povea kauniisti. Leveät sivuosat tukevat todella hyvin, ja kohottavat sekä keskittävät rintoja. Hyvännäköisen ja mukavan mallin olkaimet ovat miellyttävän leveät, ja niiden etuosa on brodeerattu ja takaosa kiiltävä. Selkäpuolella on rintaliivien kaksinkertainen hakaskiinnitys. Nämä upeat rintaliivit kannattaa yhdistää PrimaDonna Eternal -alushousuihin.

€ 92.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Calvin Klein Focused Fit Push Up Bralette * Maksuton Kuljetus *

Fantastinen Calvin Klein push-up bralette tyylikästä ja sporttista mallia, joka on uskomattoman mukava päällä. Pehmeä kaaritueton bralette, jonka topatut kupit muotoilevat ja kohottavat rintoja. Bralettessa on takana painijanselkä, jotta voit liikkua esteettä. Rinnan alla joustava resori, jossa tyylikäs Calvin Klein logo. Bralette puetaan ja riisutaan helposti pään yli. Tämä bralette yhdistää push-up liivin funktionaalisuuteen, mukavuudesta tinkimättä. Yhdistä bralette yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän alusasusetin.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Body Unlined Bra * Maksuton Kuljetus *

Klassiseen Calvin Klein -tyyliin suunnitellut soft-rintaliivit ilman kaaritukia tyylikkäillä yksityiskohdilla. Toppaamaattomat rintaliivit on valmistettu miellyttävän tuntuisesta puuvillamateriaalista, joka tekee mallista hyvin istuvan ja mukavan. Poven alla on sopivan joustava resori, jossa on hienot Calvin Klein -logot. Liivit on helppo pukea päälle ja riisua pään yli vetämällä. Kapeat olkaimet ovat säädettävät, ja ne voidaan kiinnittää myös ristiin selkäpuolelta. Trendikkäät rintaliivit, jotka on kiva yhdistää saman sarjan alushousuihin!

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Chantelle Soft Stretch Bra * Maksuton Kuljetus *

Uskomattoman ihana Chantelle liivi kaunista ja yksinkertaista mallia. Saumaton liivi pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka muotoutuu vartalosi mukaan. Fantastinen päällä, eikä näy vaatteiden alta. Upeat liivit koko päivän ajaksi. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa.Liivi sopii koolle 36-44.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Courcelles Wireless Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihanat kaarituettomat Chantelle liivit kaunista mallia. Liiveissä on kolmiosaiset kupit, jotka peittävät ja antavat rinnoille luonnollisen tuen. Kuppien yläosassa ja liivien takana on ohutta pitsiä. Kapeat säädettävät olkaimet ja takana hakaskiinnitys. Liivit, jotka ovat uskomattoman ihanat päällä ja sopivat joka tilanteeseen. Yhdistä liivit Chantellen Courcelles-sarjan alushousuihin.

€ 57.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Courcelles Spacer T shirt Bra * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät Chantelle t-paitaliivit ajatonta mallia. Kevyet kaariliivit, joiden spacer-materiaalista valmistetut kupit hengittävät ja suojaavat rintoja. Kupeissa hillitty kuvio, joka ei näy vaatteiden alta. Kuppien alaosassa ohutta pitsiä, joka kiertää myös liivien selkäpuolelle. Kapeat säädettävät olkaimet ja selässä hakaskiinnitys. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat yhtenäisen alusasusetin.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Courcelles Push up Bra * Maksuton Kuljetus *

Ajattomat ja naiselliset Chantelle push-up liivit. Kaariliivit, joiden topatut kupit tukevat ja kohottavat rintoja luoden imartelevan rintavaon. Tasaiset kupit, jotka eivät näy vaatteiden alta. Ohut pitsi kuppien yläosassa, olkaimissa ja liivien takaosassa antaa malliin pientä extraa. Ohuet säädettävät olkaimet ja selässä hakaskiinnitys. Täydelliset liivit arkikäyttöön, yhdistä saman sarjan alushousuihin.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Courcelles Wired Plunge Bra * Maksuton Kuljetus *

Kaunis ja kevyt Chantelle liivi tyylikästä mallia. Liivien kaarituet antavat parhaan tuen ja asettelevat rinnat keskelle luoden kauniin rintavaon. Kuppien yläosaa ja olkaimia sekä liivien takaosaa koristaa ohut pitsi. Kapeat säädettävät olkaimet ja takana hakaskiinnitys. Naiselliset liivit, jotka sopivat useampaan tilanteeseen. Yhdistä Chantellen Courcelles-sarjan alushousuihin.

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Orangerie T shirt Bra * Maksuton Kuljetus *

Ihastuttavat Chantelle t-paitaliivit klassisen kaunista mallia. Liiveissä on kaarituet ja topatut muotoonpainetut kupit, jotka tukevat, peittävät ja muotoilevat rintoja. Viehättävät pitsiyksityiskohdat olkainten kiinnityskohdissa ja rusetti kuppien välissä. Liivit on valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista ja niissä on säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä. Fantastiset liivit päällä, yhdistä Chantellen Orangerie-sarjan alushousujen kanssa.

€ 71.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Orangerie T shirt Plunge Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit Chantelle t-paitaliivit, joissa kauniit pitsiosiot. Kaariliivit, jotka antavat imartelevan kaula-aukon, asettelevat rinnat keskelle ja joissa on kevyt kohottava vaikutus. Liivien kupit antavat rinnoille pyöreän muodon ja pienemmissä koossa on irrotettavat toppaukset rintavaon säätämiseksi. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka luo modernin lookin. Säädettävät olkaimet ja selässä hakaskiinnitys. Ihanat liivit useampaan eri tilanteeseen, yhdistä saman malliston alushousujen kanssa.

€ 71.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Orangerie 3 part Bra * Maksuton Kuljetus *

Kauniit Chantelle liivit modernin naisellista mallia. Peittävät kaariliivit, jotka antavat kunnon tuen ja muotoilevat rintoja. Liivit asettelevat rinnat keskelle ja niissä on kaunista koristeellista pitsiä kuppien yläosassa. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, ohuet säädettävät olkaimet ja selässä hakaskiinnitys. Löydä suosikki yhdistelmäsi yhdistämällä liivit saman sarjan alushousujen kanssa.

€ 71.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product