Select Jalkapallo Primera Valkoinen Vihreä

A newly developed ball with a surface that makes it feel slower and hereby easier to control compared to a regular ball. Hand stitched. The ball is IMS approved in a size 5 and is hand stitched. (Please note: Comes without the IMS logo on a size 4). Suitable for both training and match, as well as, grass and and artificial grass surfaces.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Inter Jalkapallo Supporter Valkoinen Sininen Musta

Interin jalkapallo. Täydellinen pihapeleihin, tai kun harjoittelet uusia kikkoja. Pallossa on 32 paneelia, ja se on hyvin tasapainoinen.

€ 16.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Replica DBU Valkoinen Sininen

Select Brillan Replica on erinomainen ja monipuolinen pallo jonka design vastaa Brillant Super -pallon designia, jota Tanskan maajoukkue käyttää. Pallon päällinen on valmistettu PVC 1100 "Shiny" -materiaalista joka tekee siitä todella pehmeän ja samalla erittäin kestävän. Lisäksi pallon tarjoama kosketus on luonnollinen ja mukavan pehmeä laukaisuissa sekä kuljetuksissa. Brillant Replica on konevalmistettu ja se on varustettu Double-Lock venttiilillä, joka pitää ilman tiukasti pallon sisällä.

€ 19.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Team Strike Valkoinen Neon Musta

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Vihreä Lapset

Talento jalkapallo Selectilta. Suosituin lasten ja nuorten pallo Tanskassa. Pallo on 30-40 grammaa kevyempi kuin normaali pallo, mutta kuitenkin virallisen kokoinen, jotta lapset voivat kehittää pelitaitojaan. Sisältää Selectin patentoidun Zero Wing sisäkumin, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista, varmistaa pallon pyöreyden ja tasaisen liikkeen sekä pompun. Pallo on tehty yhteistyössä DBU:n (Tanskan Palloliiton) kanssa. Pallo sopii teko- ja luonnonnurmelle sekä hiekkakentälle.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Ordem V Valkoinen Musta Vihreä

Ordem 5 jalkapallo Nikelta Ordem 5-jalkapallo on pallojen viimeisin huippumalli Nikelta. Sillä tullaan pelaamaan isoissa liigoissa kuten Valioliigassa, La Ligassa ja Serie A:ssa - jokaisen liigan saadessa oman nimikkopallonsa, jonka tunnistaa graafisesta designista. Pallo sisältää 12 paneelin rakenteen mukaan lukien Nike Aerowtac-urat, jotka stabiloivat pallon lentorataa. Pallokontrollisi on täten optimaalinen ja syötöt lähtevät tarkasti omille. Graafinen design kantaa nimeä Visual Power Graphic ja se on luotu erityisellä 3D-musteella ja löytyy pa

€ 91.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Uhlsport Jalkapallo Elysia Ligue 1 2017 18 Replica Valkoinen Navy Neon

Uhlsport Elysia Replica - samalla ulkonäöllä kuin Ligue 1 ottelupallo. 32 paneelin design, koneommeltu rakenne ja vaahtomuovi tuovat optimaalisen pompun ja hyvää kestävyyttä. Suunniteltu nopeatempoisia katu- ja pihapelejä varten - kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Uhlsport
Product
 

Liverpool Jalkapallo Dispatch 2017 Valkoinen Punainen

Erinomainen valinta kikkojen ja tekniikan harjoitteluun sekä pihapeleihin, kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 12.00

Lisätietoa...

Jalkapallot New Balance
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Replica Alka Superliga Valkoinen Pinkki

Select Brillan Replica on erinomainen pallo jonka design vastaa saman Brillant Super -pallon designia, jota Tanskan maajoukkue käyttää. Pallon päällinen on valmistettu PVC 1100 "Shiny" -materiaalista joka tekee siitä todella pehmeän ja samalla erittäin kestävän. Lisäksi pallon tarjoama kosketus on luonnollinen ja mukavan pehmeä laukaisuissa sekä kuljetuksissa. Brillant Replica on konevalmistettu ja se on varustettu Double-Lock venttiilillä, joka pitää ilman pallon sisällä.

€ 27.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Top Replique Valkoinen Musta Hopea

• Sama design ja ulkonäkö WC 2018 Telstar ottelupallossa. adidas WC 2018 Telstar Top Replique on halvempi versio huippulaadukkaasta ottelupallosta, mutta sisältää saman terävän ulkonäön. Telstar Top Replique -pallossa on uusi paneelidesign ja päivitetty päällinen, joka parantaa pallon suorituskykyä ja kestävyyttä. Päällinen on valmistettu teksturoidusta TPU-materiaalista, joka tuo parantuneen pidon, kosketuksen, vakauden ja aerodynamiikan. TPU on vuorattu kahdella pehmeällä vaahtomuovikerroksella, joka varmistaa hyvän pompun, lentoradan ja laukaisupinnan. Pallon 6 paneelin design

€ 35.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Attack Valkoinen Sininen Vihreä

Futsal Attack pallo tanskalaiselta Selectilta, joka on erittäin näkyvä ja nopea. Pallo on loistava harjoituspallo, ja siinä on erityinen sisäkumi joka tekee pallon pompusta pienemmän, kuten futsalpalloissa yleensäkin on. Pallossa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei pääse karkaamaan pallosta.

€ 26.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Finale Kiev Competition Valkoinen Sininen Keltainen

adidaksen Champions League Competition jalkapallo - huippulaatuinen pallo joka on saanut Mestarien Liigan virallisen ottelupallon ilmeen. Pallo on valmistettu huippulaatuisista materiaaleista ja se soveltuu erinomaisesti pelipalloksi. Pallo on pinnasta sisälmyksiin saakka täyttä huippukamaa. Se on valmistettu erittäin kestäväksi, aerodynaamiseksi ja saat siitä mahtavan tuntuman. Pallo on valmistettu vastaamaan FIFA:n rankkoja vaatimuksia joten voit olla varma että tämä pallo suoriutuu täydellisesti olosuhteista riippumatta.

€ 50.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Mimas Light Valkoinen Vihreä Pinkki

Futsal Mimas Light jalkapallo tanskalaiselta Selectilta. Painoa on vähennetty 360 grammaan, joten se on huomattavasti kevyempi kuin muut futsalpallot. Se sopiikin hyvin treenaamiseen. Pallon paneeleiden välit on tehty erityisellä tavalla, jotta pallosta on saatu mahdollisimman pyöreä. Pallossa on myös värikäs ulkonäkö, jotta se on helpompi havaita. Futsal Mimas on hyvä pallo harjoituksiin, ja se on valmistettu PU-materiaalista, joten se on myös hyvin kestävä. Pallon sisäkumissa on erityinen rakenne, joten pallo pomppaa futsalpallon tavoin, eli ei yhtä voimakkaasti kuin normaali pallo

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Vihreä

Talento jalkapallo Selectilta. Suosituin lasten ja nuorten pallo Tanskassa. Pallo on 30-40 grammaa kevyempi kuin normaali pallo, mutta kuitenkin virallisen kokoinen jotta lapset voivat kehittää pelitaitojaan. Sisältää Selectin patentoidun Zero Wing -sisäkumin, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista, joka varmistaa pallon pyöreyden ja tasaisen liikkeen sekä pompun. Pallo on tehty yhteistyössä DBU:n (Tanskan Palloliiton) kanssa. Pallo sopii teko- ja luonnonnurmelle sekä hiekkakentille.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Tempo TB Valkoinen Violetti

Select Tempo jalkapallo on valmistettu synteettisestä nahasta. Pallo on valmistettu 32 vuoratusta paneelista, mikä vähentää pintajännitystä. Pallon paneelit on lämpöliimattu toisiinsa - saumattoman designin ansiosta pallo hylkii vettä erittäin tehokkaasti. Vuorauksen paksuus 3 mm. Uusi rakenne, vuoraus ja patentoitu Zero Wing-sisäkumi varmistavat että kyseessä on entistä kevyempi ja mukavampi pallo. Soveltuu luonnonnurmelle ja tekonurmelle.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Skills Liga NOS Valkoinen Musta Oranssi

Nike Skills Jalkapallo - Portugalin liigan logolla. Sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 8.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Jumbo Valkoinen Musta Hopea

adidas VM 2018 Telstar 18 jumbojalkapallo - samalla designilla ja ulkonäöllä kuin virallinen ottelupallo. Valmistettu kestävästä muovista, jonka ansiosta pallo on kestävä eikä siitä karkaa ilma. Huomioi että tämä on todella iso jumbojalkapallo, minkä johdosta pallon ominaisuudet eroavat merkittävästi 'normaalista' jalkapallosta. Pallon koko on verrattavissa kuntosalien isoihin jumppapalloihin.

€ 300.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Ottelupallo Valkoinen Musta Hopea

Klassikon uudelleensyntyminen MM2018 ottelupallo Telstar 18 on uusi versio klassikosta, ja pallo yhdistää klassisen lookin ja modernin teknologian. adidas on ottanut vuoden 2014 MM-kisapallosta - Brazuca:sta sen parhaat puolet, ja kehittänyt teknologiaa valmistaakseen vieläkin paremman jalkapallon. MM2018 Telstar on viety läpi laajan testauksen varmistaakseen, että se sopii modernien huippupelaajien ja maailmantähtien vaatimustasolle. Pallon laatu on testattu, joten voit olla varma, että pallo tulee suoriutumaan kovimmissakin olosuhteissa. Tästä syystä MM2018 vira

€ 150.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Team Valkoinen Sininen

Edullinen Select Team -jalkapallo on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Selectedin patentoima Zero-Wing -sisämuovi on valmistettu luonnon lateksista ja antaa jatkuvaa tasapainoa. Tämän lisäksi pallon tasapainopistettä on siirretty venttiilin vastaikkaiseen päähän, joten sen liikkuvuus on korrektimpi kuin edellisten mallien. Palloa voi käyttää sekä tekonurmella että luonnollisella nurmella. IMS-sertifioitu vain koossa 5.

€ 26.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Royale Valkoinen Sininen

Erinomainen pelipallo Selectiltä joka on valmistettu "kiiltävästä" FPUS 1800 -materiaalista. Pallo antaa erinomaisen tuntuman olosuhteista sekä alustasta riippumatta. Pallo on IMS-hyväksytty 5 koossa (IMS-logoa ei ole koon 3 ja 4 palloissa) ja sen päällinen on ommeltu käsin.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Glider Valkoinen Musta Kulta

Pallo on koneommeltu, joten se on hyvin kestävä ja mukava. Materiaali on pehmeää ja kestävää TPU-materiaalia, mikä mahdollistaa pehmeän ja hyvän kosketuksen palloon. Sen lisäksi butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Harjoittele kosketuksesi, syöttösi ja vetosi tällä erinomaisella pallolla. Sopii erinomaisesti pihapeleihin, mutta ei ole virallinen pelipallo.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Finale Kiev Capitano Valkoinen Sininen Keltainen

adidaksen jalkapallo ikonisilla Mestareiden liiga -tähdillä. Pallo on koneommeltu kestävästä TPU -materiaalista, joten se on pehmeä ja hyvin kestävä. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Erinomainen esimerkiksi pihapeleihin, sillä kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super TB Alka Superliga Valkoinen Pinkki

Brillant Super on jalkapallomaailman elävä legenda koska monet sanovat sen olevan yksi maailman parhaimmista jalkapalloista. Kiitos kokonaan uuden rakenteen sekä huippulaatuisten materiaalien sekä asiantuntevien kehittäjien, tästä legendasta on nyt julkaistu entistä kevyempi ja paremmin ponnahtavampi versio - BRILLANT SUPER TB. Brillant Super TB -pallon päällinen on valmistettu mikrokuituisesta, synteettisesta nahkamateriaalista nimeltä 'Teijin Microfiber'. Pallon päällinen koostuu 32 paneelista, jotka on jaettu 12 viisikulmioon ja 20 kuusikulmioon, jotka minimoivat ilmanvastuksen.

€ 135.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Bayern München Jalkapallo Capitano Champions League Valkoinen Musta

Adidaksen jalkapallo perinteisillä Mestareiden liiga -tähdillä ja Bayern Münchenin logolla. . Pallo on koneommeltu kestävästä TPU-materiaalista, joten se on pehmeä ja hyvin kestävä. Butyylisisäkumi pitää hyvin ilman sisällään. Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi pihapeleihin. Kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 16.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Blaze DB Valkoinen Vihreä

Select Blaze DB- jalkapallo otteluihin ja treeneihin. Uloin kerros on valmistettu PU-materiaalista 3mm paksuisella vaahtomuovilaminaatilla. Vakautta palloon tuo alempi 2-kerroksinen vuoraus. Tämä jalkapallo sisältää Dual Bonden-paikat, jotka ovat käsinommeltuja ja liimattuja. Tämä prosessi parantaa pallon vedenhylkimisominaisuuksia. Pallon sisällä on SR-sisäkumi ja tuplalukkoventtiili, joiden ansiosta ilma pysyy tiiviisti pallon sisällä. Pallo tarjoaa ennen kaikkea vakautta, kontrollia ja pehmän kosketuksen.

€ 41.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Hi Vis FA Cup Valkoinen Oranssi Sininen

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Tämä on FA Cup-versio, joten saat saman designin kuin FA Cupin ottelupallossa. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 14.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Vihreä Sininen

Talento jalkapallo Selectilta. Suosituin lasten ja nuorten pallo Tanskassa. Pallo on 30-40 grammaa kevyempi kuin normaali pallo, mutta kuitenkin virallisen kokoinen jotta lapset voivat kehittää pelitaitojaan. Sisältää Selectin patentoidun Zero Wing -sisäkumin, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista, joka varmistaa pallon pyöreyden ja tasaisen liikkeen sekä pompun. Pallo on tehty yhteistyössä DBU:n (Tanskan Palloliiton) kanssa. Pallo sopii teko- ja luonnonnurmelle sekä hiekkakentille.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Team Strike Valkoinen Musta Neon

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 13 Valkoinen Vihreä Sininen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille, kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 12-13 -vuotiaille. Pallo on tehty kestävästä TPU materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta pienemmän normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 19.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 9 Valkoinen Vihreä Punainen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 9-vuotiaille ja nuoremmille. Pallo on tehty kestävästä TPU-materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta vaimeamman normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 19.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Numero 10 Valkoinen Sininen

Select Numero 10 -jalkapallo. Eniten myyty seurapallo Tanskassa. Se on valmistettu vallankumouksellisesta FPUS 1500'sta. Sopii kaikkiin olosuhteisiin. Selectin patentoitu Zero-Wing sisäosa on tehty luonnollisesta latexista ja se antaa pallolle tasapainoa. Pallon tasapainokohta on siirretty venttiilin toiseen päähän jotta pallo olisi tarkempi ja aidompi pomppiessa. IMS -hyväksytty koko 5 Voidaan käyttää nurmella, tekonurmella tai hiekalla.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2017 18 Ottelupallo Valkoinen Musta Sininen

adidaksen Champions League Finale 2017/18 ottelupallo - pallo jolla pelataan kaikki ottelut kauden 2017/18 Mestareiden liigassa. Sisältää turnauksen ja adidaksen logon. Champions League-pallon pinnan paneelit on lämpöliitetty yhteen, joten pallossa ei ole saumoja. Tämä liitostekniikka tarjoaa vakaan liikkeen, ennustettavan lentoradan ja erinomaiset vedenhylkimisominaisuudet. Lisäksi pallo on valmistettu ulko- ja sisäpuolelta huippulaadukkaista materiaaleista, joten suoriutuminen kentällä ei jää pelivälineestä kiinni. Pallo on läpäissyt kaikki Fifan testit, pyöreyteen, painoon, pomppuu

€ 140.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Keltainen Lapset

Talento football from Select. The most popular kids and youth ball in Denmark. 30-40 grams lighter than normally, but official size to help the kids develop their football skills. The ball is developed in cooperation with the Danish football association DBU.

€ 24.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Team Competition Valkoinen Sininen Musta

Adidas Team Competition - sopii myös ottelupalloksi. Pallo on erittäin laadukas ja sitä voidaan käyttää pelipallona. Pallon erinomaiset materiaalit takaavat kestävyyden, puhtaat lentoradat sekä loistavan kosketuksen palloon. Pallon pinta on liimattu, minkä takia pallo imee itseensä erittäin vähän vettä. Pallo on FIFA:n hyväksymä, mikä tarkoittaa että se on kykenevä täyttämään FIFA:n korkeat vaatimukset. Tämä viimeistään varmistaa sen, että pallo on erittäin laadukas, jopa haastavimmilla olosuhteilla.

€ 44.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Manchester City Jalkapallo Pitch Valkoinen Sininen

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 22.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Diamond Valkoinen Lila

The Select football Diamond is both suitable for match and training use. It is made from FFPUS 1200 material with foam that makes the ball softer on your strikes. Equipped with the patented Select Zero-Wing natural latex bladder to give a constant balance as it makes the ball as round as possible. In addition, the balance point in the bladder has been placed in the opposite end of the valve, to ensure a ball in perfect balance with a correct bounce. The ball is IMS approved for size 5. This ball is both suitable for artificial grass and regular natural grass.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Mini Valkoinen Musta Hopea

• Sama ulkonäkö ja samat grafiikat kuin MM2018 Telstar ottelupallossa World Cup 2018 Telstar mini -jalkapallo on rakennettu sisäisellä, pehmeällä vaahtomuovisella sisuksella, ja se on laminoitu parempaa kestävyyttä varten. Vaahtomuovi on korkealuokkaista materiaalia, ja koska pallon sisus on valmistettu vaahtomuovista, palloa ei tarvitse pumpata. Täydellinen pallo tekniikan ja temppujen harjoitteluun.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Paris Saint Germain Jalkapallo Pitch Valkoinen Harmaa Navy

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Top Glider Valkoinen Musta Hopea

• Sama design kuin WC 2018 Telstar ottelupallossa WC 2018 Telstar Top Glider on saanut täysin uuden designin, jossa pallon paneelit eroavat ulkonäöltään virallisesta ottelupallosta, mutta yleisilme on samanlainen. Pallo edustaa näin edelleen modernia versiota klassisesta Telstar-pallosta. Pallo on valmistettu laadukaista materiaaleista sekä sisältä että ulkoa. Pallossa on erityinen sisäkumi, joka on optimoitu tehokkaaseen ilmankarkailun estämiseen. Paneelit on konetikattu yhteen kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokainen paneeli yhtä lukuunottamatta on tikattu yht

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super Alka Superliga Valkoinen Punainen

Brillant Super on jalkapallomaailman elävä legenda koska monet sanovat sen olevan yksi maailman parhaimmista jalkapalloista. Kiitos kokonaan uuden rakenteen sekä huippulaatuisten materiaalien sekä asiantuntevien kehittäjien, tästä legendasta on nyt julkaistu entistä kevyempi ja paremmin ponnahtavampi versio. Brillant Super -pallon päällinen on valmistettu mikrokuituisesta, synteettisesta nahkamateriaalista nimeltä Teijin. Pallon päällinen koostuu kolmesta kerroksesta sekä klassisesta Zero-Wing kumimateriaalista joka tekee pallosta entistä elävämmän. Lisäksi pallon synteettisen nahkapäällise

€ 40.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Meksiko Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Valkoinen Vihreä

• Sama design kuin WC 2018 Telstar ottelupallossa WC 2018 Telstar Top Glider on saanut täysin uuden designin, jossa pallon paneelit eroavat ulkonäöltään virallisesta ottelupallosta, mutta yleisilme on samanlainen. Pallo edustaa näin edelleen modernia versiota klassisesta Telstar-pallosta. Pallo on valmistettu laadukaista materiaaleista sekä sisältä että ulkoa. Pallossa on erityinen sisäkumi, joka on optimoitu tehokkaaseen ilmankarkailun estämiseen. Paneelit on konetikattu yhteen kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokainen paneeli yhtä lukuunottamatta on tikattu yht

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super TB Eliteserien Valkoinen Sininen

Brillant Super on jalkapallomaailman elävä legenda koska monet sanovat sen olevan yksi maailman parhaimmista jalkapalloista. Kiitos kokonaan uuden rakenteen sekä huippulaatuisten materiaalien sekä asiantuntevien kehittäjien, tästä legendasta on nyt julkaistu entistä kevyempi ja paremmin ponnahtavampi versio - BRILLANT SUPER TB. Brillant Super TB -pallon päällinen on valmistettu mikrokuituisesta, synteettisesta nahkamateriaalista nimeltä 'Teijin Microfiber'. Pallon päällinen koostuu 32 paneelista, jotka on jaettu 12 viisikulmioon ja 20 kuusikulmioon, jotka minimoivat ilmanvastuksen.

€ 150.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Premier League Valkoinen Navy Punainen

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Super Valkoinen Keltainen

Select Football Super on käsinommeltu pelipallo ja soveltuu ominaisuuksiltaan huipputason otteluihin. Pallo on valmistettu erityisestä materiaalista, joka takaa pallon erinomaiset liito- ja pomppuominaisuudet. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy tiiviisti pallon sisällä. Tätä palloa voidaan käyttää luonnollisella ja keinotekoisella nurmella sekä hiekalla Koko 4 ei sisällä FIFAn "approved"-leimaa, mutta koko 5 sisältää.

€ 52.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Palermo Valkoinen Pink Hopea Naiset

Hiljattain suuniteltu pallo tytöille. Pallo on 20 grammaa kevyempi kuin normaali jalkapallo, mikä vähentää ylikuormituksen tuomaa loukkaantumisriskiä. Pallo on käsin ommeltu.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super TB Valkoinen Sininen

Brillant Super on jalkapallomaailman elävä legenda koska monet sanovat sen olevan yksi maailman parhaimmista jalkapalloista. Kiitos kokonaan uuden rakenteen sekä huippulaatuisten materiaalien sekä asiantuntevien kehittäjien, tästä legendasta on nyt julkaistu entistä kevyempi ja paremmin ponnahtavampi versio - BRILLANT SUPER TB. Brillant Super TB -pallon päällinen on valmistettu mikrokuituisesta, synteettisesta nahkamateriaalista nimeltä 'Teijin Microfiber'. Pallon päällinen koostuu 32 paneelista, jotka on jaettu 12 viisikulmioon ja 20 kuusikulmioon, jotka minimoivat ilmanvastuksen.

€ 135.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Diamond Valkoinen Sininen

Select Diamond sopii sekä treeni- että pelikäyttöön. Pallo on valmistettu FFPUS 1200 -materiaalista, mikä tuntuu pehmeältä kun potkaiset palloa. Pallossa käytetään Selectin patentoimaa Zero-Wing -sisäkumia, mikä tekee pallosta niin pyörän kuin mahdollista. Lisäksi sisäkumin tasapainopiste on sijoitettu venttiilin vastakkaiselle puolelle, jotta pallo olisi niin vakaa kuin mahdollista ja pomppu optimaalinen. Pallo on IMS:n hyväksymä koossa 5. Sopii sekä tekonurmelle että luonnolliselle nurmelle.

€ 27.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Serie A Valkoinen Musta Vihreä

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 22.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Magia FIFA Valkoinen Musta Neon

Magia jalkapallo Nikelta. Aerowtrac-urat ja mikrotekstuuripäällinen tekevät pallon lentoradasta täsmällisen ja ennustettavan. Ne parantavat myös pallokontrollia- ja kosketusta. Nike RaDaR-teknologia tekee pallosta visuaalisesti erottuvan, jolloin reagointi nopeutuu. Kuusikerroksinen sisäkumi varmistaa että ilma pysyy pallon sisällä.

€ 38.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Valkoinen Musta Oranssi

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Classic Valkoinen Sininen

Select Classic sopii erinomaisesti lapsille ja nuorille futareille. Pallo on valmistettu mukavasta ja pehmeästä materiaalista, ja sopii täten loistavasti taitojen harjoittamiseen.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Team Match Pro Valkoinen Musta Punainen

adidas Team Match Pro on täydellinen ottelupallo. Design jota käytetään tässä Team Match Pro -jalkapallossa on sama kuin mikä on käytössä suurimmissa turnauksissa kuten UEFA Mestarien liigassa ja FIFA MM-kisoissa. Team Match Pro -jalkapallossa on päivitetty päällinen, joka parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Päällinen on tehty TPU-kerroksesta parempaa pitoa, kosketusta, vakautta ja aerodynamiikkaa varten. TPU-kerroksen alla on kaksi pehmeämpää vaahtomuovikerrosta, jotka parantavat kimmoisuutta, liitoa ja laukaisuominaisuuksia. Team Match Pro -jalkapallo on saumaton ja ulkopuolen kerr

€ 88.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Solo Soft Indoor Valkoinen Sininen Oranssi

Solo Soft Indoor - hyvä sisäjalkapallo seuran peleihin ja harjoituksiin. Pallo on käsinommeltu, ja siinä on uusi pintaväri joten se on entistä visuaalisempi ja helpompi nähdä. Soft Solo Indoor on tehty PU -materiaalista, joten se on hyvin kestävä. Pinta on tehty hieman rakeiseksi, ja viimeistelykerros varmistaa, että saat hyvän tuntuman palloon. Pallo on myö 20-30 grammaa kevyempi kuin ulkokäyttöön tarkoitetut pallot. Siksi se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Pallossa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei varmasti karkaa pallosta.

€ 45.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Team Artificial Valkoinen Musta Pinkki

Team Artificial on täydellinen jalkapallo tekonurmelle. adidaksen jalkapallossa on päivitetty paneeli-design, ja päivitetty päällinen parempaa suorituskykyä ja kestävyyttä varten. Päällinen on valmistettu teksturoidusta TPU-materiaalista, joka tuo paremman kosketuksen, vakauden ja aerodynamiikan. Kaksi vaahtomuovikerrosta parempaa pomppua, ilmaliitoa ja laukaisuominaisuuksia varten. Saumaton päällinen antaa paremman kosketuksen ja ottaa märällä sisäänsä vähemmän vettä.

€ 24.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Team Sala Futsal Valkoinen Bordeaux Sininen

adidas Team Sala - suunniteltu futsaliin, treeneihin ja otteluihin. Koneommeltu rakenne ja valmistettu kestävästä TPU-materiaalista, joka takaa pehmeä pompun ja erinomaisen kestävyyden. Butyylistä valmistettu sisäkumi minimoi ilmankarkailun.

€ 22.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 11 Valkoinen Vihreä Lila Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille, kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 9-11 -vuotiaille. Pallo on tehty kestävästä TPU materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi.

€ 19.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

New Balance Jalkapallo Furon Destroy Valkoinen Musta

Furon Destroy-jalkapallo New Balancelta. Pallon saumarakenne tarjoaa pallolle vakaan lentoradan kun taas sisäkumi varmistaa hyvän pompun, jotta voit kontrolloida pelivälinettä mahdollisimman hyvin. Sisäkumi pitää myös ilman hyvin pallon sisällä. Pallon pinta on tehty kestävästä materiaalista, mikä takaa pallolle pitkän käyttöiän. Pallo on FIFAn hyväksymä ja läpäissyt FIFAn tekemät tarkat laatuvaatimukset. Pallo täyttää korkeat standardit jopa vaikeimmissa sääolosuhteissa.

€ 56.00

Lisätietoa...

Jalkapallot New Balance
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Super Valkoinen Oranssi

Brillant Super on jalkapallomaailman elävä legenda koska monet sanovat sen olevan yksi maailman parhaimmista jalkapalloista. Kiitos kokonaan uuden rakenteen sekä huippulaatuisten materiaalien sekä asiantuntevien kehittäjien, tästä legendasta on nyt julkaistu entistä kevyempi ja paremmin ponnahtavampi versio. Brillant Super -pallon päällinen on valmistettu mikrokuituisesta, synteettisesta nahkamateriaalista nimeltä Teijin. Pallon päällinen koostuu kolmesta kerroksesta sekä klassisesta Zero-Wing kumimateriaalista joka tekee pallosta entistä elävämmän. Lisäksi pallon synteettisen nahkapäällise

€ 40.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Valkoinen Oranssi Musta

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 25.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo PremierX Valkoinen Punainen Musta

Pallossa on perinteinen 32 paneelin rakenne, mikä mahdollistaa vakaat sekä puhtaat lentoradat. Pallon päällinen on todella kestävä, ja se sopii niin sisä- kuin ulkopeleihin. Silmäänpistävän desgnin takia pallon liikkeisiin on helppo reagoida. FootballX Premier on virallisen futsal-pallon kokoinen ja painoinen.

€ 40.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Strike FA Cup Valkoinen Oranssi Sininen

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 21.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo World Cup 2018 Telstar 18 Competition Valkoinen Musta Hopea

Adidas Competition jalkapallo, samalla designilla kuin MM-kisojen Telstar ottelupallo. Pallo on materiaaleiltaan huippulaadukas ja sitä voidaan käyttää ottelupallona. Materiaali tarjoaa hyvän kestävyyden, ennustettavan lentoradan ja erinomaisen kosketuksen. Pallon pinnan paneelit on lämpölimattu yhteen, mikä takaa erinomaiset vedenhylkimisominaisuudet. Pallo on FIFA:n hyväksymä ja se täyttää liiton korkeat standardit. Tämän myötä pallo luonnollisesti säilyttää ominaisuutensa vaikeimpienkin sääolosuhteiden aikana.

€ 50.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Team Top Replique Valkoinen Oranssi Musta

adidas Team Top Replique - harjoituksiin ja otteluihin. Team Top Replique -pallolle on annettu uusi paneeli-design ja päivitetty päällyste parantamaan pallon suorituskykyä ja kestävyyttä. Päällinen on valmistettu teksturoidusta TPU-materiaalista parempaa kosketusta, kontrollitasoa, vakautta ja aerodynamiikkaa varten. Kaksi vaahtomuovikerrosta parantaa pallon pomppua, liitoa ja laukauksia. Team Top Replique -pallossa ei ole saumoja, vaan sen sijaan paneelit ovat liimattu. Saumaton pinta tarjoaa puhtaamman kosketuksen, eikä pallo ime vettä yhtä niin paljoa.

€ 30.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product