Akustiikkaverho omasta kuvasta mallistosta

Akustiikkaverho on helppo ja edullinen tapa muuttaa huoneen ilmettä ja akustiikkaa kertaheitolla. Verhojen yläreunassa on verhokuja ripustusta varten ja muut reunat ovat muotoon ommellut. Akustoverhot voi asentaa suoraan verhotankoon, kiinnittää verhoklipseillä, tai tilauksesta tarrakiinnityksellä.

Akustoivien sisustusverhojen materiaali on ääntä vaimentavaa erikoiskangasta, ja ne on saatavilla joko laskostuvana sisustusverhona tai jämäkkänä paneeliverhoina. Akustiikkaverhoilla peität sekä jaat suuriakin pintoja kustannustehokkaasti esim. toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Hyvä äänenvaimennusluokka B+.

Akustoverhoa löytyy 23 eri koossa väliltä 0,8×1,2m ja 2×4m, ja voit tilata verhot myös omilla mitoilla. Tämän uutuustuotteen saat vain Finnish Art Shopista. 

Hinnat alkaen 59€. Ilmainen toimitus, joten älä suotta odottele, vaan tilaa heti oma laadukas akustoiva sisustusverho omasta kuvasta, tai valitse kuva mallistosta, liitä tällöin valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin.

€ 59.00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Akustiikkaverhot
Product
 

Galleriataulu omasta kuvasta mallistosta

Galleriataulu on tyylikäs sisustuselementti kotiin tai toimistoon, ja näyttävä valinta seinällesi.

Galleriataulu suoravedostetaan 6 mm vahvuiseen akryylilasiin, ja taustaksi tulee valkoinen suojapinta, joka takaa täydellisen värientoiston sekä kontrastin. Akryylilasi korostaa upeasti kuvaa ja lopputulos on kuin unelma, kirkassävyinen aito galleriataulu kiillotetuilla reunoilla. Kun haluat saada sisustustaulun joka on tyylikäs ja erittäin näyttävä, niin galleriataulu on valintasi!

Tämän tuotteen saat vain Finnish Art Shopista. Galleriataulua valmistetaan 26 eri koossa, vaihtoehtoja löytyy väliltä 25×35 cm ja 125×200 cm, saatavana myös omilla mitoilla - hinnat alkaen 69,90€.

Galleriataulu on ripustusvalmis ja se toimitetaan ilman postikuluja.

Tilaa heti oma galleriataulu - valitse kuva laajasta kuvamallistosta, liitä valitsemasi kuvan nimi/numero tämän tuotteen lisätietoihin, tai voit teettää galleriataulun omasta kuvasta.

€ 69.90

Lisätietoa...

Abstraktitaide Galleriataulut
Product
 

Canvas taulusarja omasta kuvasta mallistosta

Canvas-taulusarja on tyylikäs sisustuselementti niin kotona kuin toimistossakin - Hinta alkaen 74,90€.

Taulunsarjan voit tilata 2-4 osaisena 108 eri variaatiossa väliltä 30×60 cm ja 100×400 cm. Kuva vedostetaan parhaalle taidecanvakselle ja hintaan sisältyy laadukas kotimainen 20 mm tai 40 mm vahvuinen kiilakehys.

Voit tilata tuotteen omasta kuvasta, tai valitse kuva mallistosta - liitä tällöin valitsemasi kuvan nimi/numero tuotteen lisätietoihin.

Uutuus, NoVoice akustiikkakankainen canvas-taulusarja, joka absorboi tehokkaasti tilan ääniaaltoja. Canvas akustiikkataulusarjat alkaen 105,90€. Tyylikäs akustiikkataulu, jonka äänenvaimennusluokka paras A.

Meiltä saat markkinoiden laadukkaimman tuotteen. Ilmainen toimitus, tilaa heti!

€ 74.90

Lisätietoa...

Abstraktitaide Canvas taulusarjat
Product