Vitra Hang it all naulakko, musta

Charles ja Ray Eames suunnittelivat Hang it all -naulakon vuonna 1953 lasten ikiomaksi ripustimeksi, mutta sen kauniit värit ja muotokieli puhuttelevat myös aikuisia. Vaatteet ja takit on hauska ripustaa naulakon viehättäviin puupalloihin. Pallot on sijoiteltu teräksiseen kehikkoon siten, että naulakkoon mahtuu roikkumaan samanaikaisesti useampi vaate ja kassi. Vitran valmistama Hang it all sopii lasten ja nuorten huoneeseen, mutta se piristää myös eteisen ja pukeutumishuoneen.

€ 288,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Sisustajalle
Product
 

AYTM Curva lehtiteline, hopea

Tanskalaisen AYTM:n Curva-lehtiteline hurmaa veikeän poimuilevalla muodollaan ja tyylikkäällä metallipinnallaan. Taivutetusta raudasta valmistettuun Curvaan voi järjestää lehtiä ja papereita poikkeuksellisen hauskalla tavalla. 30 cm korkea lehtiteline on saatavilla mustan, hopean ja kullan sävyisenä ja sen voi asettaa niin pöydän päälle kuin lattiallekin.

€ 200,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Sisustajalle
Product
 

Form Refine Aymara huopa, kuosi Grey

Form & Refinen Aymara-huopa kuuluu Herman Studion suunnittelemaan tekstiilikokoelmaan, jossa pääosassa on erikoishieno ja ylellisen pehmeä alpakanvilla. Kokoelma sai alkunsa suunnittelijoiden Bolivian matkan tuliaisena: villa on peräisin bolivialaisilta alpakoilta, ja tuotannosta vastaavat taitavat, paikalliset käsityöläiset. Aymara-kokoelman pelkistetyn kauniit värit ja pehmeä tuntu tuovat sisustukseen hurmaavan yhdistelmän pohjoismaisia ja eteläamerikkalaisia käsityöperinteitä.

€ 298,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Sisustajalle
Product