Flos Splügen Bräu riippuvalaisin

Splügen Bräu on Achille ja Pier Giacomo Castiglionin suunnittelema riippuvalaisin, jonka veljesduo suunnitteli alun perin milanolaisen Splügen Bräu -ravintolan sisustukseen vuonna 1961. Valaisimen poimuileva ja dynaaminen muoto muistuttaa suurta mehiläispesää, ja sen kiillotetusta alumiinista valmistettu varjostin heijastelee kauniisti ympäristönsä värejä ja tunnelmia. Splügen Bräu levittää alapuolelleen suoraa, häikäisemätöntä valoa, ja sirokokoinen valaisin sopii hyvin esimerkiksi ruokapöydän valaisijaksi joko yksinään tai useamman valaisimen ryhmässä.

€ 439,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Alumiini, teräs, ABS muovi
Product
 

Flos Glo Ball S1 riippuvalaisin

Valaisinvalmistaja Flosin Glo-Ball S1 on ohuen teräskaapelin varassa roikkuva riippuvalaisin, jonka varjostimen halkaisija on 33 cm.Brittimuotoilija Jasper Morrison suunnitteli Glo-Ball-sarjan ensimmäiset valaisimet vuonna 1998, ja minimalististen valopallojen sarjaan kuuluu tätä nykyä monen kokoisia ja tyyppisiä valaisimia. Kaikkia Glo-Ball-valaisimia yhdistää käsinpuhalletusta opaalilasista valmistettu, täysikuusta innoituksensa saanut valkoinen varjostin, jonka läpi valo pääsee hohtamaan pehmeänä ja tasaisena. Lopputulos on samaan aikaan sekä äärimmäisen funktionaalinen että maagisen lumoava. Glo-Ball-kokoelman valaisimet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen ja niiden puhdaslinjainen muotokieli täydentää tyylikkäästi myös julkisia tiloja.

€ 433,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Puhallettu lasi, teräs, polyamidi
Product
 

Gubi G 10 riippuvalaisin, musta

Gubin G-10-riippuvalaisin kuuluu Greta M. Grossmanin luonteikkaaseen tuotantoon. Vuonna 1950 julkaistu G-10-riippuvalaisin saa ilmeensä leveästä, pehmeästi kaartuvasta varjostimesta, jonka lempeästä ilmeestä voi löytää myös hiomattoman teollista henkeä. G-10-valaisimen varjostimen muotoa on verrattu myös 50-lukulaisiin naisten hattuihin – Grossmann tunnetaankin suunnittelijana, jonka töihin kuului usein myös huumoria ja leikkiä. Amerikanruotsalainen Grossmann suunnitteli valaisimen alun perin ruotsalaiselle Bergboms-yritykselle, ja nykyään se kuuluu tanskalaisen Gubin tuotantoon.

€ 379,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Maalattu alumiini, opaalilasi, messinkipinnoitettu terä
Product
 

Marset Pu erh 42 riippuvalaisin, musta valkoinen

Marsetin Pu-erh 42 -riippuvalaisin saa luonteensa käsinvalmistetusta keraamisesta varjostimesta, jonka hienovaraisesti laskostunut pinta muistuttaa kevyttä silkkikangasta. Keraamikko Xavier Mañosan suunnittelema, vuonna 2017 julkaistu Pu-erh on saanut nimensä kiinalaisen teen mukaan, ja sen pelkistetyn tunnelmallisesta muodosta voikin löytää aasialaisen minimalismin perinteitä. Toinen hallitseva piirre Pu-erh-valaisimessa on käsityön jälki: valaisimen jokainen vekki ja uurre on luonnosteltu käsin ennen valamista muottiin. Pu-erh-kokoelmaan kuuluu eri kokoisia ja viehättävän sävyisiä riippuvalaisimia, joiden ajaton ilme sopii täydentää sekä nykyaikaista tyyliä että klassista sisustusta.

€ 491,20

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Keramiikka
Product
 

Lundia Loiste riippuvalaisin, hiekka

Lundian Loiste-riippuvalaisin rakentuu kahdesta varjostimesta, jotka heijastavat valoa miellyttävällä tavalla sekä ylös- että alaspäin. Linjakas muotokieli on sama kuin kookkaammassa Hehku-valaisimessa, mutta varjostimien materiaalina on maalattu alumiini ja teräs. Pienempi varjostin on valkoinen, ja suurempi on saatavilla mustana, valkoisena ja hiekanvärisenä. Jukka Korpiheteen suunnittelema Loiste-riippuvalaisin valmistetaan käsityönä Suomessa.

€ 368,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Alumiini, teräs
Product
 

Fritz Hansen Suspence P2 riippuvalaisin, valkoinen

Fritz Hansenin Suspence P2 -riippuvalaisimella on kaunis kellomainen alumiinikupu, jonka muoto perustuu fyysiseen liikkeeseen – näyttää kuin hieman suippo yläosa olisi syntynyt vetämällä johtoa. GamFratesin suunnittelemassa valaisimessa on erityinen diffuusori, joka keskittää valon, estää häikäisyn ja luo optisen illuusion avoimesta varjostimesta. Pehmeälinjaisen riippuvalaisimen viimeistelee samansävyinen johto. Minimalistisen siluettinsa ansiosta Suspence P2 -valaisin sopii monenlaiseen tilaan ja sisustustyyliin.

€ 489,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Alumiini, polykarbonaatti
Product
 

Le Klint Carronade 160 riippuvalaisin, pieni, musta

Le Klintin Carronade 160 -sarjan pienikokoisin riippuvalaisin sopii valaisemaan monenlaisia tiloja sekä yksin että ryhminä. Varjostimen kulman voi itse säätää mieleisekseen. Elegantin kokonaisuuden viimeistelevät musta tekstiilijohto, pähkinäpuinen pidike ja messinkiset yksityiskohdat.Le Klintin Carronade-valaisimia yhdistävät paitsi ajattomat materiaalit myös leikkisä muotokieli – ruotsalaisen Markus Johanssonin suunnittelema varjostin tuo mieleen valurautaisen tykinpiipun. Valitse suosikkisi tai yhdistele useampia valaisimia keskenään.

€ 489,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Teräs, mustajalopähkinä, messinki
Product
 

Normann Copenhagen Bell riippuvalaisin, M, musta

Norrman Copenhagenin Bell-riippuvalaisin muistuttaa nimensä mukaisesti tukevaa kirkonkelloa, joka roikkuu ohuen narun varassa. Yksinkertaisen mutta huomiota herättävän mattapintaisen valaisimen ovat suunnitelleet tanskalaismuotoilijat Andreas Lund ja Jacob Rudbeck. Bell-valaisimen valkoinen sisäpuoli heijastaa puhdasta ja miellyttävää valoa, ja sen sähköjohdon liitoskohta on kauniisti viimeistelty. Pienemmät Bell-valaisimet asettuvat hyvin erilaisiksi ryhmiksi, ja suuremmat koot sopivat erinomaisesti vaikkapa ruokailupöydän päälle, isoon eteisaulaan tai toimistoon.

€ 415,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Alumiini
Product