Huoltopaketti Easy

Easyroller: Mitat: 30cm x 14cmPituus: 30cmHalkaisija: 14cm EasyRoller (GridRoller) on pehmeämpi kuin ProRoller™ ja RumbleRoller, mutta kovempi kuin pilatesrulla ja muotoilunsa ansiosta erittäin tehokas. Sisällä oleva kova putki takaa, että rulla kestää käyttöä ja muotoiltu pehmuste tuo tuloksia. Väri oranssi. Qua-sha krapa: Krapan pituus: 10cmKrapan paksuus: 5mm Tuplapallo: Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamroller tarjoaa erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Fasciapallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta.

€ 49,00

Lisätietoa...

Product
 

Huoltopaketti Pro

Proroller: Pituus: 39cmHalkaisija: 11cm Materiaali: Sisällä kova muoviputki, joka ei painu kasaan milliäkään. Putken päällä 3mm pehmuste, joka myötäilee kehoasi. Pinnalla keinonahkapäällyste, joka kestää käyttöä, on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Qua-sha krapa: Krapan pituus: 10cmKrapan paksuus: 5mm Tuplapallo: Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamroller tarjoaa erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Fasciapallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta.

€ 49,00

Lisätietoa...

Product
 

Asento ja liikekontrolli paineilmamittari

Paineilmalaite on fysioterapeuttien suunnittelema mittari, jolla mitataan paineen muutosta ilmatäytteisellä paineanturilla. Laitteen avulla voi kesken harjoitusta kontrolloidan vartalon liikkeitä, erityisesti selkärangan liikettä. Erityisesti sopiva harjoitteisiin, joissa tähdätään suojelemaan ja stabiloimaan niveliä, jotka ovat tärkeitä selkä- ja niskakipujen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Laite on suunniteltu kontroilloimaan liikettä harjoituksen aikana ja antamaan palautetta. Selkä- ja niskakipuja vähentävä harjoitus pääsee siten täyteen tehoonsa. Analoginen alue on 0-200mmHg, +/-3 mmHz paineen tarkkuudella. Pumppaa "ilmapalloa", jotta verenpaine yksikkö nousee ja käännä venttili auki ilmanpaineen vapauttamiseksi.

€ 47,00

Lisätietoa...

Product
 

Highballer

HighBaller on säädettävällä tuplapallolla varustettu hierontalaite omatoimiseen lihaskalvojen huoltoon sekä tiukkojen lihasten aukaisemiseen. Pallojen säädettävä leveys sekä kulma, jossa pallot ovat, mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehonhuollon HighBallerilla.HighBallerilla pystyt laukaisemaan välittämättömästi kipukohtia sekä pitkäaikaisessa käytössä se auttaa sinua pääsemään eroon tiukoista ja jäykistä lihaksista tehden jokapäiväisestä elämästä nautinnollisempaa!HighBallerissa on kaksi hierontapalloa, joiden etäisyyttä toisistaan on mahdollisuus säätää. Teline tekee HighBallerin käytöstä miellyttävää ja pitää hierontapallot oikeassa paikassa. Telineen pohja on tehty liukumattomasta materiaalista ja pysyy paikallaan kaikilla alustoilla.Hierontapallojen materiaali on juuri sopivan kovaa, jolloin syntyy ihon kanssa sopiva kitka, jotta hierottava kohta ei lipeä harjoittelun aikana. Pyöreä muoto mahdollistaa lihaksen tarkan käsittelyn aina syvempiin kudoksiin saakka. Kaksoispallojen ansiosta on mahdollista käsitellä kahta ongelmakohtaa samanaikaisesti. Pallojen väliä säätämällä pystyt käsittelemään mitä tahansa ongelmakohtaa kehossasi. Kulmaan asetetut pallot ja säädettävä leveys.Mitat: L 25,4cm, K 10,35cm

€ 44,90

Lisätietoa...

Product
 

Imukupit

Imukupit ovat helppo, nopea ja erittäin tehokas hoitomuoto sekä lihasten ja myös faskian (varmasti paras pintafaskian) "avaaja". Teho perustuu alipaineeseen joka "venyttää" pehmyt kudoksia "ylöspäin" eli tekee tilaa kerrosten väliin. Näin nesteet saavat tilaa ja pääsevät liikkumaan tehokkaammin. Kun nesteet pääsevät liikkumaan, se mahdollistaa kerrosten paremman liu'un, joka taas mahdollista terveen liikkeen ilman kipuja. Tehon huomaa todella nopeasti ja tämä on paljon helpompaa kuin rullaus ja koska teho perustuu täysin päinvastaiseen paineeseen, nämä ovat aivan loistava yhdistelmä rullaukseen. Ja tähän kun lisää liikkeen ,niin sitten onkin kaikki suunnat hoidettuna :) Imukupeilla voi hoitaa paikallisia "solmuja" ja ihon rasvauksen jälkeen, imukuppia voi liikutella hoitaa kokonaisia alueita.  Katso video alta! Tilaa kupit ja huolla itseäsi! Hinta 34,90€

€ 34,90

Lisätietoa...

Product
 

Treenikuminauhat

Kaksi erikokoista treenikuminauhaa yhteishintaan 24,90€ tee vastustreeni missä tahansa koska tahansahelppo heittää matkalaukkuun- käytä paitsi vahvistamiseen, myös passiivisiin venytyksiintee koko kehon toiminnallinen treeni kotona. Ympyrän muotoiset treenikuminauhat Mitat: 2080*4,5*32mm 2080*4,5*22mm Esittelyvideo Kuminauhat, lavat ja ryhti ALLA!

€ 24,90

Lisätietoa...

Product
 

Faskia ja Foamroller Ohjelmat ja ohjelmointi

Faskia ja Foamroller, ohjelmat ja ohjelmointi Tilattuasi koulutuksen saat tunnukset viimeistään 1-2 arkipäivässä koulutukseen. Lisää kurssi ostoskoriin: voit valita myös Mash -laskun ja maksaa haluamissasi osissa! Ongelmissa ota yhteys emmiina@foamroller.fi Kurssin sisältöön tästä!

€ 199,00

Lisätietoa...

Product
 

Ammattitason Faskia ja Foamroller tekniikka, anatomia ja fysiologia

Faskia ja Foamroller, tekniikka, anatomia ja fysiologia Tilattuasi saat 1-2 arkipäivän kuluessa tunnukset, josta pääset koulutukseen.Voit valita myös Mash -maksutavan, jolloin voit maksaa jopa 12 kk erissä.Ongelmissa ota yhteyttä: emmiina@foamroller.fi Kurssin sisältöön tästä!

€ 199,00

Lisätietoa...

Product
 

Miniroller

Miniroller on kova nystyräinen rulla. 

€ 19,90

Lisätietoa...

Product
 

BottleRoller

Bottlen halkaisija ja kovuus on käytännössä sama kuin ProRollerilla, eli se on oikeasti laadukas rullausväline vaikka se on "pullo"Pehmuste on noin 3mm ja kevyesti muotoiltu, tuntuma on erittäin hyvä.Pullo on aivan loistava rullaamaan erityisesti jalat ja pakaran. Yläselkään se toimii myös kun rullaat yhden puolen kerrallaan.BPA:ta tai muuta ei tässä tietenkään ole, koska pullo on terästä eikä muovia, eli sekä säästät luontoa että omaa kehoa kun vesi on mukana teräspullossa.Tilaa oma ja ota treeniin ja reissuille mukaan!Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Pullo on 700 ml ruostumatonta terästä.  Normaalihinta 39 €, nyt vain 34 €

€ 34,00

Lisätietoa...

Product
 

Jukka Harjun Opas luonnolliseen ravitsemukseen arjessa

Oikeaa ruokaa vuorokauden ympäri - ideoita ja kokeiluja käytäntöön Nämä ravintoasiat ovat satojen kirjojen tutkimuksen, omien kokeilujen, satojen asiakkaiden valmennuksen ja myös useiden ammattiurheilijoiden konsultoinnin tiivistys. Valmennuksessa käydään läpi, miten Tiede, Kokemus ja Käytännöllisyys pelaavat yhdessä. Lisäksi käydään läpi jokainen ateria aamusta iltaan erikseen ja saat ohjeet niiden koostamiseen.

€ 29,00

Lisätietoa...

Product
 

Minikehonhuoltopaketti

Qua-Sha Krapa™ + fasciapallo + tuplafasciapallo Krapan pituus: 10cm Krapan paksuus: 5mm Tuotteen ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet www.foamroller.fi/pikaopas Normaalihinta 29 €, nyt vain 24,90 €

€ 24,90

Lisätietoa...

Product
 

Ravitse Faskiaa valmennus

Miten ravinto vaikuttaa kalvojen joustavuuteen, mitä ottaa huomioon ravinnossa, jotta kehon kudokset uusiutuvat, pysyvät terveenä ja joustavana.  Valmennus sisältää perusruokavalion kuusi tärkeintä tekijää. Toinen osa on lisäravinnesysteemi, jossa myös annosmäärät.Tilattuasi koulutuksen saat ladattua tilausvahvistuksen, josta löydät linkin koulutuksen videomateriaaleihin.

€ 29,00

Lisätietoa...

Product
 

Fasciapallo

Fasciapallo Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamroller tarjoaa erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Fasciapallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet www.foamroller.fi/pikaopas Normaalihinta 15 €, nyt vain 7,90 €

€ 7,90

Lisätietoa...

Product
 

Qua Sha Krapa™

Qua-Sha Krapa™ Pituus: 10cm Paksuus: 5mm Tilaa ilmainen opas “fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet www.foamroller.fi/pikaopas Normaalihinta 9,90 €, nyt vain 7,90 €

€ 7,90

Lisätietoa...

Product
 

Natural Bootcamp verkkovalmennus

12 viikon Natural Bootcamp -verkkovalmennus  Palaudu nopeammin, nuku syvemmin, liiku kevyemmin ja ole vireämpi!  Kun maksat valmennuksen, saat tilausvahvistuksen jossa on linkki valmennuksesi aktivointiin. Tarkista siis tilausvahvistuksesi. Se saattaa olla myös roskapostissa. Kurssin voi maksaa verkkomaksuna tai laskulla.Tutustu kurssin sisältöön tästä!

€ 147,00

Lisätietoa...

Product
 

40 reseptiä helppoa ja hyvää kotiruokaa

Myös terveellinen ruoka voi olla hyvää! Paranna arkeasi helpoilla ja herkullisilla resepteillämme. Saat latauslinkin sähköpostiisi tuotteen ostettuasi.

€ 14,90

Lisätietoa...

Product
 

Tuplafasciapallo

Tuplafasciapallo Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Vaikka foamroller tarjoaa erinomaisen avun lähes kaikille lihasryhmille, sillä on hankala käsitellä tiettyjä kehon alueita tehokkaasti. Fasciapallolla voit pureutua esimerkiksi hartiaseudun ongelmakohtiin tai käsitellä jalkapohjan kalvoja. Tuplapallo on tavallista fasciapalloa vakaampi (ei karkaile). Sillä on helppo käsitellä mm. akillesjänteen aluetta ja selkärangan vierusta. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet www.foamroller.fi/pikaopas Normaalihinta 26 €, nyt vain 12,90 €

€ 12,90

Lisätietoa...

Product
 

RumbleRoller sininen 80cm

RumbleRoller Mitat: 79cm x 15cm Pituus: 79cm Halkaisija: 15cm Materiaali: Sisällä High Density EVA -foam, päällä PVC. Pienikokoinen RumbleRoller on erittäin tehokas ja erittäin kevyt ja kätevä kantaa mukana. Nystyrät venyttävät kudoksia (lihasta ja fasciaa) ja niillä saa kohdistettua vaikutuksen erittäin tehokkaasti. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Normaalihinta 82 €, nyt vain 72 €

€ 72,00

Lisätietoa...

Product
 

Rullaillen kuntoon DVD

Rullaillen kuntoon -DVD Rullaillen kuntoon -DVD sisältää yli 50 asentoa, joilla hoidat tehokkaasti kehoasi. Levyllä näet asennot ja liikesuunnat kaikkien tärkeimpien lihasten hoitamiseen. Lähes jokaisesta lihaksesta esitellään kolme erilaista rullausasentoa, joista löydät sinulle parhaimman. Normaalihinta 22,90 €, nyt vain 19,90 €

€ 19,90

Lisätietoa...

Product
 

ProRoller™ nahkarulla musta

ProRoller™-nahkarulla Mitat: 39cm x 11cm Pituus: 39cm Halkaisija: 11cm Materiaali: Sisällä kova muoviputki, joka ei painu kasaan milliäkään. Putken päällä 3mm pehmuste, joka myötäilee kehoasi. Pinnalla keinonahkapäällyste, joka kestää käyttöä, on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Normaalihinta 47 €, nyt vain 42 €

€ 42,00

Lisätietoa...

Product
 

Pilatesrulla musta 90cm

Pilatesrulla Mitat: 90cm x 14cm Pituus: 90cm Halkaisija: 14cm Materiaali: High density EVA -foam. Markkinoiden tihein EVA-foam roller. Erittäin jämäkkä ja kestävä pilatesrulla. Pilatesrulla on erittäin monikäyttöinen harjoitusväline. Sen avulla voit treenata mukavasti erilaisia keskivartalon ja omankehon harjoituksia. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Normaalihinta 47 €, nyt vain 42 €

€ 42,00

Lisätietoa...

Product
 

Ilmainen Foamroller pikaopas

Fascia ja foamrollerit tunneilla ja treeneissä FoamRollerilla pystyt parantamaan asento- ja liikeaistiasi, liikkuvuuttasi, voimaasi ja ryhtiäsi, mutta vain, jos käytät rullaa oikein. Väärin tehtynä se voi olla vaarallista. Tilaa ilmainen opas PAINAMALLA TÄSTÄ OPAS neuvoo, miten rullaa käytetään oikein esim. alkulämmittelyssä, treenin jälkeen ja erillisenä harjoituksena.

Lisätietoa...

Product
 

EasyRoller oranssi

EasyRoller Mitat: 30cm x 14cm Pituus: 30cm Halkaisija: 14cm EasyRoller (GridRoller) on pehmeämpi kuin ProRoller™ ja RumbleRoller, mutta kovempi kuin pilatesrulla ja muotoilunsa ansiosta erittäin tehokas. Sisällä oleva kova putki takaa, että rulla kestää käyttöä ja muotoiltu pehmuste tuo tuloksia. Väri oranssi. Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Normaalihinta 47 €

€ 39,00

Lisätietoa...

Product
 

BubbleRoller™

BubbleRoller™ Mitat: 37cm x 13,5cm Pituus: 37cm Halkaisija: 13,5cm Materiaali: Sisällä High Density EVA -foam, päällä PVC. Erittäin kevyt ja kätevä kantaa mukana. Väri: punainen Nystyrät venyttävät kudoksia (lihasta ja fasciaa), jolloin vaikutuksen saa kohdistettua erittäin tehokkaasti. Pinta on kova, mutta ei terävä (sama materiaali kuin RumbleRollerissa). Tilaa ilmainen opas “Fascia ja foamroller treeneissä” - lue miten käytät rullaa oikein ja vältät pahimmat virheet: www.foamroller.fi/pikaopas Rullan ostajana saat käyttöohjeita, tekniikkaopastusta ja valmiita rullaus- ja liikkuvuussarjoja sähköisesti. Normaalihinta 52 €, nyt vain 47 €

€ 47,00

Lisätietoa...

Product