Lattiapuhdistus Mamibot PROVAC PLUS2 (musta väri)

Tämän vuoden edullisin hybrotrobottiimuriSuunniteltu 40-80 m²: n asunnoissa asuville ja liian kiireisille päivittäisille lattianpuhdistuksille.Tämä pieni robottipuhdistaja on enemmän kuin helppo käsitellä.Ainoa malli, jossa on irrotettava vesisäiliö ja suuri mopi kaikkien lähtötason robottien joukossa. Mallissa on myös neliön muoto kulmien puhdistamiseen.

€ 279,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Kodinkoneet Imurit, höyrypuhdistimet Pölynimurit
Product
 

Sweepur120 lattianpuhdistusaine

Todella tehokas lattianpuhdistusrobotti!Mamibot Sweepur® 120 on GyroNavi®-järjestelmä, joka puhdistaa lattiat mahdollisimman tehokkaasti.

€ 279,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Kodinkoneet Imurit, höyrypuhdistimet Pölynimurit
Product
 

Polti Forzaspira MC350 Turbo Fresh sylinteripölynimuri

Forzaspira MC350_Turbo & Fresh on puskuriton monisyklinen sylinteripölynimuri kolmessa luokassa A. Syklonien, HEPA-suodattimen ja Frescoaspiran ilmansuuntaajan yhdistelmä tarkoittaa, että laite poistuu laitteesta puhtaammaksi ja tuoksuvammaksi. Forzaspira MC350_Turbo & Fresh ei ole ongelma pinnalla: kovat ja herkät lattiat, matot ja matot, sohvat, auto ja muut verhoilut ja patterit. Käytä oikeaa lisävarustetta, jotta saavutat erinomaiset tulokset lyhyessä ajassa, vähäisellä vaivalla. Käytännölliset langattomat ohjaimet, jotka löytyvät kahvasta, tarkoittavat, että sinun ei tarvitse taivuttaa laitetta päälle tai pois päältä tai virran säätämiseksi. Kun puhdistus on tehty, yksi ''napsautus'' tyhjentää säiliön ja tuote vie hyvin vähän tilaa.puskuriton monisyklinen sylinteripölynimuri6-vaiheinen suodatus ja HEPA-suodatinFrescoaspiran ilmanraikastimellaparkettiharja, turboharja ja mini turboharjaMukana XL-joustava imuletkulangatonta ohjausta kahvallaTekniset tiedot:Automaattinen johdon kelaaja: KylläMaaperän keräysastian tilavuus: 1,8 lEnergialuokka: Kolminkertainen luokka AMitat (LxWxH): 40 x 25 x 35 cmIlmanraikastustoiminto: KylläPaino: 5 kgSuurin teho: 700 WToiminnan ulottuvuus: 8 mImun säätö: KylläMelu: 78 dBASuodatusvaiheet: 6Teknologia: Moni-syklinen laukkuUlosvirtaussuodattimen tyyppi: HEPATuotekoodi: PBEU0103

€ 209,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Kodinkoneet Imurit, höyrypuhdistimet Pölynimurit
Product
 

RoboCom3 RBC040 1011 robotti imuri

Hoover RoboCom3 -robotti-imuri siistii puolestasi. 9 ohjelmaa, lattiankiillotusliina, HEPA-suodatin ja hiljainen käyntiääni. Tutustu ja tilaa!

€ 249,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Kodinkoneet Imurit, höyrypuhdistimet Pölynimurit
Product