Biofinity Multifocal

Biofinity Multifocal on moniteholinssi, joka on erinomainen valinta sinulle, joka tarvitset kaksi voimakkuutta nähdäksesi hyvin sekä lähelle että kauas. Ainutlaatuisen tekniikkansa ansiosta takaa tämä CooperVisionin nykyaikainen, ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuva linssi erinomaisen käyttömukavuuden ja näöntarkkuuden.Biofinity Multifocal on ihanteellinen valinta sinulle, joka kärsit presbyopiasta (ikänäkö), mutta et halua tinkiä laadusta tai valita mukavuuden ja näöntarkkuuden väliltä. Biofinity Multifocal -linsseillä näet hyvin sekä lähelle että kauas. Linsseissä käytetty tekniikka on optimoitu takaamaan erinomainen näöntarkkuus kaikilla etäisyyksillä. Linssit on varustettu CooperVisionin patentoimalla Aquaform-tekniikalla, joka takaa, että niiden käyttö on erittäin miellyttävää.Huipputeknologisen Aquaform-materiaalin ansiosta linssi päästää lävitseen runsaasti happea, minkä ansiosta silmäsi säilyttävät terveen valkoisen värin. Pehmeä ja mukautuva materiaali pitää huolen siitä, että linssien käyttö tuntuu mukavalta koko päivän. Tekniikan ansiosta linssi säilyy myös hyvin kosteana, mikä estää silmien kuivumista. Kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta Biofinity Multifocal vastaa täydellisesti kaikkien ikään liittyvästä silmien kuivuudesta kärsivien tarpeisiin.Näitä linssejä voidaan käyttää joko kuukausilinsseinä, jolloin niitä käytetään vain päiväsaikaan, tai vaihtoehtoisesti yötä-päivää linsseinä enintään 6 vuorokautta. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita

€ 80.95

Lisätietoa...

Lensway Kuukausilinssit
Product
 

RJ9050S 100 71

RJ9050S-100/71

€ 81.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RJ9050S 162 71

RJ9050S-162/71

€ 81.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on monitehoinen, silikonipohjainen ympärivuorokauden linssi jossa on erityinen Aqua Moisture System paremman kosteuden takaamiseksi. Aqua Moisture System:ssä yhdistyvät kosteuttavat ainesosat ja pehmeä pintakäsittely joka antaa paremman mukavuuden tunteen koko päivän ajan. Air Optix Aqua Multifocal päästää lävitseen jopa viisi kertaa enemmän happea kuin tavalliset pehmeät piilolinssit. Linssit ovat lisäksi pakattu erityiseen linssinesteeseen, joka tekee linsseistä pehmeät heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Air Optix Aqua Multifocal linssejä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan 6 vuorokautta.Näitä linssejä voidaan käyttää joko kuukausilinsseinä, jolloin niitä käytetään vain päiväsaikaan, tai vaihtoehtoisesti yötä-päivää linsseinä enintään 6 vuorokautta.Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita

€ 81.00

Lisätietoa...

Lensway Kuukausilinssit
Product
 

TH 1239 S ANS

TH 1239 S-ANS

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Nico 210000 201

Marshall Nico on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli, jossa on 60- ja 70-luvun henkeä. Avaimenreiän muotoinen nenäsilta lisää retrotyyliä ennestään. Tuotemerkki on kaivettu sankojen ulkopintaan.Tämä Marshall Nico -malli on väriltään musta. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

BO0052S X0G

BO0052S-X0G

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2916SB W4411

VO2916SB-W4411

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2730S W443R

VO2730S-W443R

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2897S W4411

VO2897S-W4411

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2897S W65613

VO2897S-W65613

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

TH 1242 S 1JK

TH 1242 S-1JK

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2730S W446G

VO2730S-W446G

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Nico 400700 901

Marshall Nico on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli, jossa on 60- ja 70-luvun henkeä. Avaimenreiän muotoinen nenäsilta lisää retrotyyliä ennestään. Tuotemerkki on kaivettu sankojen ulkopintaan.Tässä Marshall Nico -mallissa säihkyvät hopea ja kristalli. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

BO0092 S 05L CC

BO0092 S-05L CC

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

EA4029 5063 8G

EA4029-5063 8G

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

MMJ 381 S FKU

MMJ 381 S-FKU

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2896S W65613

VO2896S-W65613

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2919S W4411

VO2919S-W4411

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Nico 300000 310

Marshall Nico on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli, jossa on 60- ja 70-luvun henkeä. Avaimenreiän muotoinen nenäsilta lisää retrotyyliä ennestään. Tuotemerkki on kaivettu sankojen ulkopintaan.Tämä Marshall Nico -malli on ruskeameleerattu, ja siinä on ruskehtavat linssit. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Debbie 210000 210

Marshall Debbie on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli. Naiselliset ylisuuret aurinkolasit sopivat kaiken muotoisille kasvoille. Tuotemerkki on kaiverrettu sankojen sisäpuolelle, ja etuosan kulmissa on Marshallille tyypilliset niitit, jotka viittaavat kuuluisiin Marshall-vahvistimiin.Tämä Marshall Debbie -malli on väriltään musta, ja siinä on harmaat linssit. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Bob Large 210000 201

Marshall Bob Large on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli ikinuoreen Wayfarer-tyyliin. Tuotemerkki on kaivettu sankojen ulkopintaan. Avaimenreiän muotoinen nenäsilta lisää retrohenkeä entisestään.Tämä Marshall Bob Large -malli on väriltään musta, ja siinä on tyylikäs himmeä pinta. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Debbie 320000 300

Marshall Debbie on ikonisen Marshall-rokkimerkin aurinkolasimalli. Naiselliset ylisuuret aurinkolasit sopivat kaiken muotoisille kasvoille. Tuotemerkki on kaiverrettu sankojen sisäpuolelle, ja etuosan kulmissa on Marshallille tyypilliset niitit, jotka viittaavat kuuluisiin Marshall-vahvistimiin.Tämä Marshall Debbie -malli on ruskeameleerattu, ja siinä on ruskeat linssit. Linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä.Marshall on ikoninen rock-alan nimi, jonka juuret ovat musiikkiteollisuudessa ja joka tunnetaan nykyään myös silmälasialalla. Marshall on noussut uudestaan parrasvaloihin pitkälti silmälaseista välittyvän mutkattoman tyylinsä ja innovatiivisen luonteensa ansiosta. Marshallin moderni design ja käsintehdyt kehykset tarjoavat upean yhdistelmän rock ’n’ rollia ja tähtiloistetta. Monet Marshallin kehysmalleista ovat saaneet nimensä klassisilta rock-ikoneilta, kuten Mick, Jimi, Bryan ja Henry. Myös Marshallin kehysten design ja väritys henkivät coolia asennetta, joka vie ajatukset legendaarisiin rocktähtiin ja kuolemattomiin tyyli-ikoneihin.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Carrera 5003 DDM1L

Carrera on maailman suosituimpia silmälasimerkkejä. Carrera perustiin 50-luvulla Itävallassa, ja sen perustajaa innoitti Carrera Panamericana -autokilpailu, joka pidettiin Meksikossa miehen ryhdyttyä esittelemään silmälaseja. Carrera on lähes koko olemassaolonsa aikana keskittynyt urheiluun, kuten laskettelu- ja moottoripyörälaseihin, mikä näkyy tänäkin päivänä sen uusissa malleissa.Carrera yhdistää teknisiä innovaatioita ja designia, eikä 5003-DDM1L ole mikään poikkeus. Tämän 5003-DDM1L-mallin väri on Havana. Carreran logo on sijoitettu sankojen ulkopintaan.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2896S W4411

VO2896S-W4411

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2845S 18668H

VO2845S-18668H

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2872S 218714

VO2872S-218714

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO3878SB 54871

VO3878SB-54871

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

VO2916SB W65613

VO2916SB-W65613

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

MK2023 3163 11

MK2023 on muotiguru Michael Korsin hohdokas vintage-aurinkolasimalli. Tyylikkäät metallisangat ja kissamainen muotoilu saavat aikaan ajattoman hienostuneen vaikutelman. Lasit on valmistettu käsin Italiassa. Linsseissä on tehokkain mahdollinen UV400-suoja. Kaiken lisäksi laseilla on valmistajan takuu kahdeksi vuodeksi. Michael Korsin aurinkolasit ovat sekä trendikkyyden että turvallisuuden osalta paras valinta.Tämä MK2023-mallin versiossa on musta etuosa ja hopeanväriset sangat. Linssit ovat harmaansävyiset.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

MK2045 3006 13

Trendikäs MK2045-aurinkolasimalli on muotisuunnittelija Michael Korsin luomus. Aurinkolasien selluloosa-asetaatista valmistetut kehykset kertovat korkeasta laadusta. Lasit ovat huippuluokan käsityötä. Kaikki osat on valmistettu käsin Italiassa. Hienostuneen kissamainen muoto antaa kasvoille feminiinistä ja ylellistä ilmettä, joka tuo mieleen Hollywoodin kulta-ajan tähdet.Tässä MK2023-mallin versiossa on ruskeameleerattu etuosa ja kullanväriset sangat. Linssit ovat kauniin ruskeansävyiset.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

OO9013 24 298 Frogskins

Amerikkalaisen aurinkolasivalmistaja Oakleyn malli Oakley Frogskins on yksi tuotemerkin suurimmista klassikoista. Juuri tämä malli teki Oakleyn tunnetuksi iloisella 1980-luvulla. Tuohon aikaan Oakley oli yksi niistä yrityksistä, jotka mullistivat aurinkolasimarkkinat. Oakley Frogskins -aurinkolasimalli onnistui yhdistämään trendikkään muotoilun innovatiivisiin osiin ennennäkemättömällä tavalla. Nämä ovat siis aurinkolasit, jotka olivat nuorten suosiossa silloin, kun Ronald Reagan istui Valkoisessa talossa ja Run-D.M.C oli listaykkönen, mutta jotka tuntuvat edelleen aivan yhtä elinvoimaisilta ja uusilta. Kun Oakley herätti Frogskins-mallin uudelleen henkiin muutama vuosi sitten, sitä myös päivitettiin hieman nykyajan tekniikalla. Oakley Frogskins -aurinkolasit valmistetaan nykyisin O-Matter-muovista. Paljolti tämän erittäin kevyen ja kestävän materiaalin ansiosta Oakley Frogskins -aurinkolasit ovat todella mukavat käyttää.Mallissa on pehmeän kulmikas etuosa ja tyylikkäästi muotoillut sangat. Sankojen ulkosivuilla on Oakleyn klassinen logo. Lisäksi Oakley Frogskins -mallissa on markkinoiden parhaimpiin kuuluvat linssit. Linssit on valmistettu Plutonite-materiaalista, joka suodattaa tehokkaasti pois kaiken UV-säteilyn ja antaa huippuluokan näöntarkkuuden. Tämä on oikea muotoilun klassikko, jota Oakley on hionut ja parantanut entisestään. Suosittelemme Oakley Frogskins -aurinkolaseja mielellämme.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CARRERA 90S R80

CARRERA 90S-R80

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

MK2023 3016 13

MK2023 on muotiguru Michael Korsin hohdokas vintage-aurinkolasimalli. Tyylikkäät metallisangat ja kissamainen muotoilu saavat aikaan ajattoman hienostuneen vaikutelman. Lasit on valmistettu käsin Italiassa. Linsseissä on tehokkain mahdollinen UV400-suoja. Kaiken lisäksi laseilla on valmistajan takuu kahdeksi vuodeksi. Michael Korsin aurinkolasit ovat sekä trendikkyyden että turvallisuuden osalta paras valinta.Tässä MK2023-mallin versiossa on ruskeameleerattu etuosa ja kullanväriset sangat. Linssit ovat kauniin ruskeansävyiset.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Carrera 5047 S 807

Carrera 5047-S-807

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Carrera 5003 BIL90

Carrera on maailman suosituimpia silmälasimerkkejä. Carrera perustiin 50-luvulla Itävallassa, ja sen perustajaa innoitti Carrera Panamericana -autokilpailu, joka pidettiin Meksikossa miehen ryhdyttyä esittelemään silmälaseja. Carrera on lähes koko olemassaolonsa aikana keskittynyt urheiluun, kuten laskettelu- ja moottoripyörälaseihin, mikä näkyy tänäkin päivänä sen uusissa malleissa.Carrera yhdistää teknisiä innovaatioita ja designia, eikä 5003-BIL90 ole mikään poikkeus. Tämä 5003-BIL90-malli on väriltään musta. Carreran logo on sijoitettu sankojen ulkopintaan.

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Carrera 5047 S 003

Carrera 5047-S-003

€ 92.65

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

ULTRA for Presbyopia

Ehkäisee väsyneet silmätKäyttäessämme tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia, vilkutamme silmäluomellamme vähemmän. Silmät usein kuivuvat ja ovat epämukavat. ULTRA for Presbyopian tekniikkaa kutsutaan nimellä MoistureSeal™. Se säilyttää 95% piilolinssin kosteudesta 16 tuntia päivässä, vaikka istuisitkin päätenäytön edessä suurimman osan ajasta.Ultra antaa vakaan ja mukavan näönJotta näkö olisi selvä, vakaa ja mukava, välimatkasta huolimatta, hyödyntää ULTRA for Presbyopia kolmen vyöhykkeen moniteholinssimuotoilua. Sen avulla, lähi-, väli- ja pitkänmatkan vyöhykkeet sulavat toisiinsa. Mitä tahansa teet, sinulla on aina täydellinen näkö ilman silmälaseja.

€ 95.99

Lisätietoa...

Lensway Kuukausilinssit
Product
 

Clubmaster RB3016 W0365

Linssien ovaalinmuotoinen muoto yhdessä pyöreiden linjojen kanssa luo kehysmallin, joka henkii tyyliä. Tämän kehysmallin sangat ja etuosan yläreuna ovat ruskeameleerattua muovia, ja etuosan alareuna sekä nenäsilta ovat kullanväristä metallia. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.Tämän kehysmallin sangat ja etuosan yläreuna ovat ruskeameleerattua muovia, ja etuosan alareuna sekä nenäsilta ovat kullanväristä metallia. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.Tämän kehyksen koko on M-L (51).

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Round Metal RB3447 112Z2

Retrohenkinen unisexkehys, joka on muodoiltaan kauniin ovaali. Monet legendaariset muusikot ovat kantaneet tätä mallia kasvoillaan. Kehys on saanut inspiraationsa 60-luvun vaihtoehtoliikkeestä ja se huokuu individualismia ja vapaudenkaipuuta.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RB4147 609585

Muotimaailmassa suuntaa näyttävän silmälasivalmistaja Ray-Banin aurinkolasimalli RB4147 pitää yrityksen klassista perintöä yllä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä aurinkolasimallissa huolellinen käsityö yhdistyy huippuluokan muotoiluun. RB4147-mallissa konkretisoituvat kaikki ne ominaisuudet, joita Ray-Ban-tuotemerkiltä odotetaan.Ray-Ban on yritys eräiden kaikkein klassisimpien aurinkolasimallien takana. Tuotemerkin saavutuksiin kuuluu legendaarisia aurinkolasimalleja, kuten Ray-Ban Aviator ja Ray-Ban Wayfarer. RB4147-malli jakaa monia ominaisuuksia näiden klassisten aurinkolasien kanssa, mutta sillä on silti aivan omanlainen olemuksensa. RB4147-malli on sisaruksiaan modernimmin muotoiltu, mutta sille on ominaista samanlainen itseluottamus ja voimakas ilme.RB4147-aurinkolasien suuri ovaalinmuotoinen etuosa ja tyylikkäästi muotoillut sangat sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ei ole väliä, ollaanko rannalla vai kaupungissa – RB4147-aurinkolasit luovat aina oikeanlaisen ilmeen. Lisäksi mallin suuret ja tyylikkäät linssit sopivat hyvin useimmille kasvojen muodoille. RB4147 on valmistettu laadukkaasta muovista, mikä parantaa käyttömukavuutta ja kestävyyttä.RB4147-mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Ovaalinmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB4147-aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Justin RB4165 601 8G

Muotimaailmassa suuntaa näyttävän silmälasivalmistaja Ray-Banin RB4165 Justin -aurinkolasimallilla on hyvät mahdollisuudet nousta yrityksen ikonisten Aviator- ja Wayfarer-mallien kaltaiseksi klassikoksi. RB4165 Justin on saanut selviä vaikutteita ikinuoresta Ray-Ban Wayfarer-mallista, mutta kulmikkaampi muoto antaa sille aivan oman, uudelta ja modernilta vaikuttavan olemuksen.Innovatiivisia materiaaleja ja klassisia muotoja yhdistelevä RB4165 Justin on valmis kilpailemaan kesän muodikkaimpien aurinkolasien tittelistä. Aina luotettava Ray-Ban osaa kehittää aurinkolaseja, joissa yhdistyy muotoilu ja toimivuus. RB4165 Justin on sekä käsityötaidon että muotoilun huippusaavutus.RB4165 Justin-mallissa on himmeä kumipinta, joka korostaa näille aurinkolaseille ominaista hienostunutta tyyliä. Materiaali on myös erittäin kestävää. Sangat on muotoiltu optimaalista istuvuutta ajatellen. Siksi RB4165 Justin -aurinkolasit ovat sekä mukavat että tyylikkäät. Sangan ulkosivulla, sen kiinnityskohdan lähellä, on tietysti myös Ray-Banin logo.RB4165 Justin -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Hieman kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Kun ostat RB4165 Justin -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.Tämä RB4165 Justin -malli on klassisen musta harmaansävyisin linssein.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RB4181 710 51

RB4181-710/51

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9010 2011

CJ9010-2011

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9010 2012

CJ9010-2012

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9012 2020

CJ9012-2020

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9018 2000

CJ9018-2000

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9020 2012

CJ9020-2012

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9022 2012

CJ9022-2012

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Clubmaster RB3016 114517

Linssien ovaalinmuotoinen muoto yhdessä pyöreiden linjojen kanssa luo kehysmallin, joka henkii tyyliä. Tämän kehysmallin sangat ja etuosan yläreuna ovat ruskeameleerattua muovia, ja etuosan alareuna sekä nenäsilta ovat kullanväristä metallia. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Clubmaster Fleck RB3016 1157

Linssien ovaalinmuotoinen muoto yhdessä pyöreiden linjojen kanssa luo kehysmallin, joka henkii tyyliä. Tämän kehysmallin sangat ja etuosan yläreuna ovat ruskeameleerattua muovia, ja etuosan alareuna sekä nenäsilta ovat kullanväristä metallia. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025 L0205 58

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun. RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan. RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.Tämä malli on kullansävyinen, sankojen päät ovat läpinäkyvät ja linssit vihreät. Ray-Banin klassinen logo on tyylikkäästi sijoitettu oikean linssin yläreunaan.Tämän kehyksen koko on M (58).

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025JM 001X3

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun. RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan. RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Cockpit RB3362 001 51

Ray-Ban Cockpit on tyylipuhdas uusi tulkinta klassisesta Aviator-mallista. Hieman pienempikokoiset linssit antavat kehykselle modernin ilmeen, mutta muotoilultaan kehys huokuu samaa ajatonta laatua kuin ikoninen esikuvansa.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RB4147 710 51

Muotimaailmassa suuntaa näyttävän silmälasivalmistaja Ray-Banin aurinkolasimalli RB4147 pitää yrityksen klassista perintöä yllä parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä aurinkolasimallissa huolellinen käsityö yhdistyy huippuluokan muotoiluun. RB4147-mallissa konkretisoituvat kaikki ne ominaisuudet, joita Ray-Ban-tuotemerkiltä odotetaan.Ray-Ban on yritys eräiden kaikkein klassisimpien aurinkolasimallien takana. Tuotemerkin saavutuksiin kuuluu legendaarisia aurinkolasimalleja, kuten Ray-Ban Aviator ja Ray-Ban Wayfarer. RB4147-malli jakaa monia ominaisuuksia näiden klassisten aurinkolasien kanssa, mutta sillä on silti aivan omanlainen olemuksensa. RB4147-malli on sisaruksiaan modernimmin muotoiltu, mutta sille on ominaista samanlainen itseluottamus ja voimakas ilme.RB4147-aurinkolasien suuri ovaalinmuotoinen etuosa ja tyylikkäästi muotoillut sangat sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ei ole väliä, ollaanko rannalla vai kaupungissa – RB4147-aurinkolasit luovat aina oikeanlaisen ilmeen. Lisäksi mallin suuret ja tyylikkäät linssit sopivat hyvin useimmille kasvojen muodoille. RB4147 on valmistettu laadukkaasta muovista, mikä parantaa käyttömukavuutta ja kestävyyttä.RB4147-mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Ovaalinmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB4147-aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9001 1000

CJ9001-1000

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9001 1005

CJ9001-1005

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9002 1005

CJ9002-1005

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9004 1011

CJ9004-1011

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9015 2012

CJ9015-2012

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9020 2010

CJ9020-2010

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

CJ9023 2000

CJ9023-2000

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RB3548N 001

Ray-Ban luo jatkuvasti uusia klassikkoja eivätkä RB3548N-001-aurinkolasit ole poikkeus. Näissä jännittävissä, kullanvärisissä kehyksissä on pyöreitä ja kulmikkaita muotoja. UV-suojatut linssit ovat vihreät. Erittäin ohuet aisat ja tasaiset linssit luovat minimalistisen ja rohkean tyylin. Jos haluat Italiassa valmistetut, ajattomat aurinkolasit, RB3548N-001-malli on varma valinta. Hanki omasi ennen muita.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

New Wayfarer RB2132 710 51

Legendaarisen silmälasivalmistaja Ray-Banin RB2132 New Wayfarer -aurinkolasimallissa on yllin kyllin tyylikkyyttä ja laadukkuutta. Pohjimmiltaan RB2132 New Wayfarer on hieman pienempi versio ikonisesta Wayfarer-mallista. Isoveljensä tavoin RB2132 New Wayfarer henkii nuorekkuutta ja luovuutta. Pienemmät linssit antavat kuitenkin hieman pehmeämmän vaikutelman.Nämä aurinkolasit sopivat kaikkiin tilanteisiin. RB2132 New Wayfarer ei ole milloinkaan väärä valinta. Monien filmitähtien on myös nähty käyttävän RB2132 New Wayfarer -mallia punaisella matolla. Alkuperäinen Ray-Ban Wayfarer näki päivänvalon vuonna 1952, ja innovatiivinen muotoilu teki siitä nopeasti maailmanlaajuisen suursuosikin. James Deanin ja Marilyn Monroen kaltaisten legendojen nähtiin jo varhain käyttävän näitä vallankumouksellisia aurinkolaseja. RB2132 New Wayfarer tuotiin markkinoille vuonna 2006 kunnianosoituksena klassiselle Ray-Ban Wayfarer-mallille.RB2132 New Wayfarer -mallin linssit antavat tehokkaan suojan auringon vaarallista UV-säteilyä vastaan. Kulmikkaat linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB2132 New Wayfarer -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.Tähän RB2132 New Wayfarer -malliin on valittu upea ruskeameleerattu väri. Linssit ovat tyylikkään ruskeansävyiset.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

RB2180 601 71

RB2180-601/71

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025 001 51 58

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun. RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan. RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.Tämä malli on kullansävyinen, sankojen päät ovat mustat ja linssit ruskeat. Ray-Banin klassinen logo on tyylikkäästi sijoitettu oikean linssin yläreunaan.Tämän kehyksen koko on M (58).

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025 112 69 58

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun. RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan. RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025 W0879 58

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun. RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan. RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Aviator RB3025 W3234 55

Arvostetun silmälasivalmistaja Ray-Banin legendaarinen RB3025 Aviator -aurinkolasimalli kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Ajattomasti muotoiltu RB3025 Aviator on yksi harvoista kaikkien tuntemista aurinkolasimalleista. 1930-luvulla kehitetyt aurinkolasit ovat alusta asti toimineet mallina kaikille muille pilottilaseille. Innovatiivisen historiansa ansiosta Ray-Ban on kasvanut yhdeksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, ja RB3025 Aviator -aurinkolasit siivittivät yrityksen alkuun.RB3025 Aviator -mallin kyyneleenmuotoiset linssit ja hento rakenne henkivät tyylikkyyttä ja laadukkuutta aina sanganpäitä myöten. RB3025 Aviator on yksi harvoista aurinkolasimalleista, joihin trendit eivät juuri vaikuta. Se, että malli on ollut suosittu yli seitsemän vuosikymmenen ajan puhuu puolestaan.RB3025 Aviator -mallin suuret ovaalinmuotoiset linssit sopivat erinomaisesti useimmille kasvojen muodoille, mutta ehkä kuitenkin parhaiten kulmikkaille kasvoille. RB3025 Aviator -mallin kaltaiset pilottilasit edustavat monille mielikuvaa ajattomasta muotoilusta. RB3025-mallia valmistettiin aluksi ainoastaan amerikkalaisille ilmavoimille, jotka tarvitsivat aurinkolaseja suojaamaan lentäjiä häikäisyltä.Ray-Ban Aviator -mallin linssit suojaavat silmiä auringon vaaralliselta UV-säteilyltä. Klassisen kyyneleenmuotoiset linssit ovat upean tummansävyiset. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyyliin sopivasti sankojen ulkosivuille. Kun ostat RB3025 Aviator -aurinkolasit Lenswaylta, saat kaupan päällisiksi alan parasta palvelua.Tämän kullanvärisen mallin sanganpäät ovat läpinäkyvät, ja sen linssit ovat ruskeat. Ray-Banin klassinen logo on sijoitettu tyylikkäästi oikean linssin ylälaitaan.Tämän kehyksen koko on S (55).

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product
 

Round Metal RB3447 019 30

Retrohenkinen unisexkehys, joka on muodoiltaan kauniin ovaali. Monet legendaariset muusikot ovat kantaneet tätä mallia kasvoillaan. Kehys on saanut inspiraationsa 60-luvun vaihtoehtoliikkeestä ja se huokuu individualismia ja vapaudenkaipuuta.

€ 99.00

Lisätietoa...

Lensway
Product