Snuukeli Päälle puettava lämmittelyhuopa hihoilla Beige

Päälle puettava huopa on 100% polyesteristä valmistettua takuulla lämmittävää fleeceä. Mitoiltaan reilun kokoinen, hihoilla varustettu huopa-asuste on helppo kääriä ympärille tuomaan lämpöä kylmään talvi-iltaan. Fleecehuovan mitat ovat 130 x 170 cm. Huopa toimittaan muovisessa säilytyspussissa. Huovan etuosassa on reilun kokoinen 20 x 25 cm tasku vaikkapa pähkinöitä tai kaukosäädintä varten. Fleecehuopa voidaan pestä koneessa.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

USB jeesuslaturi 2.0 MicroUSB Lighting USB C 1,2 metriä

Oletko kyllästynyt runsaan johtomäärän mukana kantamiseen joka paikkaan. Nyt tuli loppi, nimittäin tämän käytännällisen USB-jeesuslaturi 2.0:n myötä. Latauskaapelilla lataat yhdessä tai erikseen kaikki MicroUSB, Lighting, tai USB-C standardia tukevat laitteet. Liität vain kaapelin USB-A pään mihin tahansa USB laturiin tai tietokoneen latausporttiin ja virtaa alkaa ilmetä. Latauskaapelin pituus on 1,2 metriä HUOM! toimitukseen sisältyy pelkkä kaapeli. Laturi on hommattava erikseen.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Avaruusraketti työpöydän järjestäjä, 28 cm

Yllättävän kookas, avaruusraketin muotoon viimeistelty raketti kätkee sisällensä helposti kynät ja muut työpöydällä sotkua aiheuttavat pikkutavarat. Koska raketti on valmistettu kätevästä korkkimateriaalista, tähän voi myös helposti kiinnittää vaikkapa muistilappuja nuppineuloilla. Korkista valmistettu kuuraketti toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa joka on mitoiltaan 290 x 75 x 75 mm

€ 24,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Kalligrafiasetti mustekynä, 3 kirjoituskärkeä sekä mustetta lahjarasiassa

Luksusmallinen, massiivipuusta valmistettu mustekynä toimitetaan tyylikkäässä kartonkirasiassa. Kynän lisäksi Settiin sisältyy kolme vaihdettavaa kynän kärkeä sekä 9 ml mustaa kalligrafiamustetta. Mukana on siis kaikki mitä tarvitset kauniin kalligrafiakirjoituksen tuottamiseen.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

8 in 1 Survival ruokailuvälinesetti, musta alumiini

8 in 1 Survival ruokailuvälinesetti käsittää kahdeksan selviytymisen kannalta erinomaista ominaisuutta yksissä kuorissa. Työkalun avulla ruokailet (Lusikka, haarukka, veitsi), avaat pullot, sekä pyydystät että suomustat kalat vaivatta. Ruokailuvälineen kovamuovista valmistettuun koteloon on jopa integroitu huomiopilli, jonka avulla hälytät apua pahan paikan sattuessa.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Spirograafi, deluxe setti

Setti sisältää tarvikkeet jopa 22 erilaisen spiraalikuvion piirtämiseen, 3 värikynää, 20 paperia sekä taikatarran, jonka avulla saat spirograafin kiinnitettyä paperille kohtaan, johon haluat spiraalin piirtää. Spiraalien piirtämiseen tarkoitettu spirograafi toimitetaan pahvisessa lahjarasiassa.

€ 12,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Luodinkestävä shottilasi, 2 kpl

Kahden kappaleen setti luodin lävistämiä shottilaseja jotka takuulla kääntävät päät. Shottilasit ovat vetoisuudeltaan noin 100 ml. Snapsilasit on valmistettu lasista sekä metallista. Lasi ei ole konepesun kestävä, emmekä myöskään suosittele kokeilmaan luodinkestävyyttä käytännössä. Lasisetti toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa lahjarasiassa.

€ 15,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Royal Kendama Competition Model, musta

Roya Kendaman taustatiimillä on yli 30 vuoden kokemus Kendamavalmistuksesta, mikä takaa sen, että kendamoissa on huomioitu kaikki oleellinen mitä hyvien kendamatemppujen suorittamiseen tarvitaan. kendamalla on painoa 150 grammaa ja sen mitat ovat 6 x 7 x 22,5 cm. Kilpailukäyttöön hyväksytty kendamamalli toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa lahjarasiassa.

€ 17,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Infinity Blaze jojo Vihreä

Butterfly -mallisen Blaze jojon halkaisija on 55 mm ja paino 60 grammaa. Jojo toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Katso myös oheinen, jojon kanssa temppuilua esittelevä videoklippi!

€ 13,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Ilmatäytteinen matkatyyny Pinkki

Niskatyynyn mitat ovat noin 43 x 27.5 cm Tyhjennettynä tyyny ei vie juuri lainkaan tilaa.

€ 6,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Ilmakiekko

Peli idea on yksinkertainen. Pelaajat yrittävät singota pelilaudalle ilmatyynyn varassa leijuvan ilmakiekon vastustajan maaliin. Haastavaksi pelin tekee luonnollisesti se, että ilmassa leijuva kiekko on äärimmäisen nopea, ja kiekkoon osuakseen pelaajan on reagoitava tämän liikkeisiin salamannopeasti. Tähän täydelliseen ilmakiekko -peliin sisältyy kaikki samat oleelliset elementit kuin mitä suuremmistakin, pelihalleista löydettävistä pelin versioista. Pelin ilmalaudan kompressori saa virtansa kolmesta AA-kokoisesta paristosta, jotka eivät sisälly pelin toimitukseen. Pelilaudan mitat ovat 49,5 x 31 x 8,7 cm. Pelilaudan lisäksi settiin sisältyy kaksi pelimailaa sekä tietenin kiekko.

€ 24,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

SoundRacer V12 Ferrari 512 autopäristin

Korkea verotus on ajanut meidät pisteeseen, jossa automme saattavat kuulostaa jopa diesel traktoreilta. Innovatiivisen SoundRacer - FM-lähettiem avulla saat kuitenkin autosi murisemaan kuin aito 60-luvun Shelby Cobra, Ferrari 512 tai Lamborghini Gallargo! SoundRacer -laitteen toiminta perustuu sen kykyyn kuunnella autosi vaatiamttomia moottoriääniä ja tuottaen tämän perusteella muhkeita moottoriääniä autostereoittesi kaiuttimien kautta toistettavaksi. Soundracerin tuottama ääni osaa matkia tyhjäkäynnin, kiihdytykset ja vauhdin hiljentymisen. Soundracer simuloi moottorinkierrosluvun kolminkertaisena eli et joudu huudattamaan autosi moottoria normaalia enempää. Soundracer siis muuttaa 1000-3000rpm kierrosalueella ajamisen 3000-9000rpm huudatukseksi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin asentaa SoundRacer paikoilleen, kääntää autostereoiden volyyminupit kaakkoon ja laittaa luu ulos ikkunasta. Soundracer on niin helppo asentaa, ettei se se vaadi minkään valtakunnan auto-osaamista. Asetat vain SoundRacerin auton tupakansytyttimeen, säädä se toimimaan vapaalla radiotaajuudella, ja etsi SoundRacerin taajuus radiosoittimestasi. Tämän jälkeen voit kalibroida Soundracerin autosi moottoriäänien kanssa nostamalla moottorinkierosluvun nopeasti 2500-3000RPM tasolle, ja päästämällä moottorin tämän jälkeen tyhjäkäynnille. Kierrosten putoamisen jälkeen SoundRacer piippaa kahdesti, ja tämä on valmis käyttöön. Stereon äänenvoimakkuuden säätö täydelle volyymille on vapaahetoinen, mutta suositeltava hienosäätötoimenpide. Huippulisänä soundraceriä voi käyttää myös "paikallisradiona" liittämällä siihen minkä tahansa 3,5 millimetrin kuulokeliitännällä varustetun audiolähteen. Voit siis kuunnella vaikka MP3-soittimeen varastoitua musiikkia autoradion kautta. Gentlemen, start your engines! HUOM! Aidon superauton murina saattaa aiheuttaa addiktion kaahaamiseen.

€ 36,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product