Langaton Hälytysjärjestelmä 433 MHz 90 dB

Tämä yksittäinen Königin ikkuna- ja ovihälytin, jossa on integroitu sireeni/soittoääni ja ohjauspainikkeet, sisältää kaiken tarvittavan oman yhdistetyn hälytysjärjestelmän rakentamiseen. Voit laajentaa hälytysjärjestelmää 40 tarvikkeella 4:lle eri vyöhykkeelle ja lisätä kauko-ohjauksen järjestelmän helppoa käyttöönottoa ja käytöstä poistoa varten. Jokainen vyöhyke voidaan ohjelmoida hälyttämään joko sireenillä tai soittoäänellä. Sireeni tai soittoääni voidaan yhdistää myös hälytystilaan. Lisäksi ikkuna- ja ovihälytykseen voidaan ohjelmoida enintään 30 sekunnin viive. Jos anturi laukeaa, ikkuna- ja ovihälytys kuuluu, ja punainen LED-valo näyttää, missä aktivoitunut anturi sijaitsee. Tämä on edullisin tapa aloittaa oman laajennettavan hälytysjärjestelmän rakentaminen. Järjestelmään sisältyy integroitu sireeni/soittoääni ja pin-koodi. Voit helposti lisätä kauko-ohjaimia ja antureita tarpeidesi mukaan.

€ 40,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Liiketunnistin | Ulkokäyttöön | Aika ja Valaistusasetukset | Kolmijohdinasennus

Pienikokoisen Nedis®-infrapunaliiketunnistimen ansiosta valoa ei tarvitse pitää päällä tarpeettomasti, mikä on hyvä asia ympäristön ja sähkölaskun kannalta. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Valoja ei myöskään tarvitse kytkeä päälle käsin. Tunnistimessa on säädettävät aikaviive- ja valoherkkyysasetukset, ja PIR-tunnistimen päätä voi säätää vaaka- ja pystysuunnassa. Malli sopii kolmijohdinasennuksiin (jännitteellinen johdin, nollajohdin ja kytkentäjohdin).

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Valekamera | Bullet | IP44 | Musta

Tämä Nedis®in ulkokäyttöön tarkoitettu valekamera auttaa estämään murtovarkauksia, ja se maksaa vain murto-osan verrattuna oikeaan kameraan. Sen vakuuttavaan ulkoasuun kuuluu vilkkuva LED, minkä ansiosta kameraa on lähes mahdotonta erottaa oikeasta kamerasta. Valekamera toimii kahdella AA-paristolla, jotka latautuvat automaattisesti sisäänrakennetun aurinkopaneelin kautta. Kamera on helppo kiinnittää mukana toimitettavilla ruuveilla.

€ 20,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Valekamera | Kupu | Valkoinen

Sisäkäyttöön tarkoitettu hämäyskamera kupukotelossa estää tunkeilijat. Siinä on ammattimainen suunnittelu, sisäänrakennettu infrapuna vilkkuva LED-valo ja se on helppo asentaa mukana tulevaan telineeseen.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

CCTV Turvallisuusliitin | 5x | 2 johtiminen RCA, Uros

Yhdistä RCA-liitin (uros) riviliittimeen ja tue ääntä perinteisellä 2-johtimisella kaapelilla.

€ 14,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

CCTV Turvakamera | Bullet | Full HD | Tukee AHD , TVI , CVI ja Analogista Tekniikkaa | Ulkokäyttö (IP66 suojaus)

Ulkokäyttöön tarkoitettu Nedis® 4-in-1 CCTV -turvakamera tukee neljää eri tekniikkaa: AHD, TVI, CVI ja analoginen. Voit siis helposti lisätä tämän kameran nykyiseen turvajärjestelmään tai korvata vanhan kameran tällä päivitetyllä versiolla ilman yhteensopivuusongelmia. Se toimii kaikkien DVR-laitteiden kanssa, joissa on BNC-liitin ja jotka ovat 12 V DC -käyttöisiä. Voit siis nyt helposti koota ja päivittää CCTV-järjestelmäsi tarpeidesi mukaan ja suojata kotisi täydellisesti ja tehokkaasti. Turvakamera on IP66-suojattu, joten voit asentaa sen ulos. Se tukee Full HD -laatua ja siinä on yökuvaustoiminto, automaattinen valotus ja vastavalon kompensointi, joiden ansiosta se pystyy tallentamaan terävällä kuvanlaadulla kaikissa olosuhteissa.

€ 54,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Liiketunnistin | E27 Valaisin | Säädettävät Aika ja Valaistusasetukset

E27-kantainen Nedis®-liiketunnistin muuntaa tavallisen valaisimen liikkeen havaitsevaksi tunnistimeksi. Valoa ei tarvitse pitää päällä tarpeettomasti, mikä on hyvä asia ympäristön ja sähkölaskun kannalta. Liiketunnistimen ansiosta valoa ei tarvitse kytkeä päälle käsin. Siinä on säädettävät aikaviive- ja valoherkkyysasetukset.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Liiketunnistin | Kolmijohdinasennus | Säädettävät Aika ja Valaistusasetukset

Nedis®-infrapunaliiketunnistimen ansiosta valoa ei tarvitse pitää päällä tarpeettomasti, mikä on hyvä asia ympäristön ja sähkölaskun kannalta. Valoa ei myöskään tarvitse kytkeä päälle käsin. Tunnistimessa on säädettävät aikaviive- ja valoherkkyysasetukset sekä virta- ja PIR-kytkin edessä. Infrapunaliiketunnistin on helppo asentaa vakiomalliseen koteloon, jonka asennussyvyys on vähintään 30 mm (asennusreikien keskikohtien väli 60 mm). Malli sopii kaksijohdinasennuksiin (jännitteellinen johdin, nollajohdin ja kytkentäjohdin).

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Älykäs Wi Fi Ohjattava Vuodonilmaisin | Paristokäyttöinen

Älykäs hälyttimellä varustettu langaton vuodonilmaisin on helppo käyttää. Laitteen voi yhdistää omaan Wi-Fi-verkkoon ilman erillistä keskitintä. Helpottaa vesivuotojen valvontaa vaikeapääsyisissä paikoissa Laite on helppokäyttöinen, mutta se ratkaisee monimutkaisen ongelman. Monet vuodot alkavat vaikeapääsyisistä paikoista lattialautojen alta. Voit viimeinkin valvoa riskialttiita alueita ja saada aikaisen varoituksen, jos vettä havaitaan, ennen kuin ongelma pahenee. Valvoo putkea yli metrin matkalta Sinun tarvitsee vain etsiä yksikkö, jossa ongelma saattaa ilmetä. Voit käyttää kätevää laajennusosaa vaikeapääsyisten paikkojen valvontaan, sillä sen leveys on vain 6 mm ja pituus 115 cm. Huoltovapaa Tämän huoltovapaan yksikön valmiusaika on yli kaksi vuotta, joten saat mielenrauhan pitkäksi aikaa. Push-ilmoitukset Jos langaton vuodonilmaisin havaitsee vettä, se varoittaa sinua käynnistämällä äänisignaalin ja lähettää push-ilmoituksen matk

€ 45,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Savuilmaisin | VdS | 10 vuoden käyttöikä

Nedis® VdS-sertifioitu palovaroitin takaa parhaan mahdollisen suojan kodissasi tai toimistossasi hälyttämällä tulipalon aikaisimmassa vaiheessa. Sekä anturin että integroidun litiumakun käyttöikä on 10 vuotta. Tunnistin ilmoittaa, kun on aika vaihtaa uusi varoitin. Hälyttimen asianmukainen toiminta on testattava säännöllisesti. Jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa, VdS-sertifioidun palovaroittimen etureunassa on suuri painike, jolla hälytin voidaan testata ja hälytys vaimentaa.

€ 33,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Lämpöilmaisin | Alhaisen varaustason ilmaisin

Lämpövaroitin parantaa kodin turvallisuutta. Se voidaan asentaa tiloihin, joihin savuvaroittimet eivät sovellu, kuten keittiö. Hälytys laukeaa heti, jos varoitin tunnistaa lämpöä (≥54°C). Sireeniäänen voimakkuus on yli 85 dB, mikä varmistaa heräämisen myös keskellä yötä. Varoitin on varustettu paristohälytyksellä ja testauspainikkeella säännöllistä testausta varten.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product
 

Tunnistinpidike | Itsekiinnittyvä

Itsekiinnittyvät asennuslevyt on helppo asentaa alle minuutissa. Kattoihin ei enää tarvitse porata reikiä. • Halkaisija: 70 mm • Liimanauha: 3M • Kapasiteetti: Maks. 900 g

€ 15,90

Lisätietoa...

Superkauppa Kodin hälytysjärjestelmät
Product