Tee se itse batiikkivärjätty T paita

Setti sisältää kaiken tarvittavan batiikkivärjättyjen vaatteiden värjäämiseen. Nättiin peltirasiaan pakatussa setissä on sisällään englanninkieliset ohjeet batiikkivärjäämiseen, kolme tekstiiliväriä, kaksi paria kertakäyttösormikkaita sekä 10 kuminauhaa tekstiilien paketointiin värjäystä varten. Huom. Setti ei sisällä värjättäviä tekstiilejä, mutta mikä tahansa vaaleasävyinen t-paita tai muu puuvillatekstiili toimii mainiosti!

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa WunderBarry
Product
 

Grow It Kaktusten kasvatussetti

Grow it - kaktuksen kasvatussetti sisältää kaiken tarvittavan oman kaktuspuutarjan alulle panoon. Settiin kuuluu tietenkin valikoima kaktusten siemeniä, viisi kookoskuidusta valmistettua, maatuvaa istutusruukkua, viisi kookoskuidusta valmistettua kasvatusalustaa, viisi merkintätikkua sekä englanninkielisen kasvatusohjeen. Setti on täydellinen lahja kenelle tahansa kasveista ja puutarhanhoidosta pitävälle!

€ 16,90

Lisätietoa...

Superkauppa Grow it! kasvatussetti
Product
 

Rocket Moon Clock Kuurakettiseinäkello, 20 cm

Upea avaruusraketti -seinäkello on varustettu koimiulotteisella, kraaterit sisältävällä kellotaululla. Kuun ympäri kiertävä kelloraketti saa virtansa yhdestä AA-paristosta joka on ostettava erikseen. Kello on mitoiltaan 200 x 200 x 40 mm ja se toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa lahjarasiassa.

€ 29,90

Lisätietoa...

Superkauppa Lumilei
Product
 

Rock On Hevarin kuuloketeline

Kipsiin valettu Rock On Headphone Stand -kuuloketeline on mitoiltaan 28,5 x 13,5 x 9cm. Kuuloketelineen pohjassa on pehmentävä huopamatto. Teline toimitetaan upeassa pahvisessa lahjarasiassa. Hanki itsellesi tai anna lahjaksi tuntemallesi raskaan musiikin ystävälle! https://youtu.be/JBNZA0bMtkM

€ 24,90

Lisätietoa...

Superkauppa Rock Memorabilia
Product
 

Cruet Basics pallonmuotoinen öljy tai viinietikan kaatopullo 500ml

Silikaattilasi on huomattavasti perinteistä, käsin puhallettua lasia kestävämpää, siksi Cruet Basics kaatopullon on myös kestävä käytössä Pullon kaulan yläosassa on nerokas kaulus, joka estää öljytippojen valumisen pöydälle kaadon päätteeksi. Pullon vetoisuus on 500 ml ja se toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa lahjarasiassa. Vinkki! voit myös asettaa pulloon yrttejä tai vaikkapa valkosipulia öljyn tai viinietikan lisäksi. Näin saat öljyyn mukavasti makua ja pullolle mukavasti kaunista ulkonäköä

€ 12,90

Lisätietoa...

Superkauppa Balvi kodintuotteet ja lahjatavarat
Product
 

Pimeässä loistava teippi

Pimeässä loistava teippi

€ 5,00

Lisätietoa...

Superkauppa WunderBarry
Product
 

Koottava puinen mustekala

Koivuvanerista valmistettu mustekala-rakennussarja on valmiiksi koottuna mitoiltaan 224 x 200 x 123 mm. Pienoismaillia suositellaan yli 7 vuotiaille merenelävistä ja rakentelusta kiinnostuneille lapsille sekä aikuisille.

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa Robotime
Product
 

Kolikkojen työntäjä peliautomaatti

Kolikkojen työntäjä, eli coin pusher -automaatti on mitoiltaan 26 x 19,8 x 34,5 cm. Vajaan kahden kilon painoinen laitos tarvitsee toimiakseen neljä D-koon paristoa. Paristot eivät sisälly toimitukseen. Laite on varustettu upeilla valo- ja ääniefekteillä. Toimitukseen sisältyy itse laitteen lisäksi myös riittävä satsi muovisia leikkirahoja. Makoisia pelihetkiä. Tämän koneen kanssa jäät aina lopulta omillesi!

€ 39,90

Lisätietoa...

Superkauppa Lautapelit,Lelut
Product
 

Yarra Yarra päänhierontalaite teräs

Päänhierontalaite liukuu kevyesti pitkin päänahkaa, laitteen 12 haaraa tai ”sormea” hierovat hermopäitä, akupunktiopisteitä ja akupunktiomeridiaaneja mahdollistaen syvärentoutuksen. Vapautuvat endorfiinit lievittävät niska ja hartiaseudun lihasjännityksiä, kipuja ja särkyjä. Pään alueen verenkierto vilkastuu stimuloiden ajatusprosesseja ja hiusten kasvua. Päänhierontalaittetta liikutellaan tai sivellään kevyesti päänahassa hitaasti ja hellävaraisesti pitkin vedoin edestakaisin ylös-alas hieman kiertävin liikkein hiusten ollessa auki. Päänhierontalaite soveltuu käytettäväksi myös polviin, kyynärpäihin, olkapäihin ja nilkkoihin sekä koko kehon akupunktiomeridiaanien aktivointiin sivelemällä hellävaraisesti vartaloa, käsiä ja jalkoja akumeridiaanien mukaisesti. Laitteen tyvipäätä voi käyttää kipu-, triggeri- ja akupisteiden paineluun. Päänhierontalaitteessa on 12 ruostumatonta terästä olevaa haaraa, joissa päänahalla hellävaraisesti liukuvat muovikärjet. Ennen käyttöönottoa haaroja voi taivuttaa ulospäin painamalla kovalla pallomaisella esineellä (esim. tennispallolla) tyvestä haarojen sisäpuolelta, jos ne tuntuvat olevan liian supussa. Laite tunnetaan Suomessa myös nimillä kuten Time For You, Rasputin, Qihara, Päänhierontalaite, Pokouma ja Päähara Lähde: Wikipedia

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa Lumilei
Product
 

Kristalliruusu

Metallista ja kristallilasista valmistettu ruusu on mitoiltaan 8,5 x 3 x 1,7 cm. Ruusu toimitetaan upeassa pahvisessa lahjarasiassa.

€ 12,90

Lisätietoa...

Superkauppa Lumilei
Product
 

Radio ohjattava LaFerrari 1 24 RTR RC auto

Tämän upean, ferrarinpunaisen italialaisorhen mitat ovat 19 х 8,5 х 5 cm. Autoa on mahdollista ohjaille eteen, taakse, oikealle ja varemmalle. Auto saa voimansa kolmesta AA-paristosta. Lisäksi ohjaimeen tarvitaan kaksi AA-paristoa. Paristot eivät sisälly toimitukseen.

€ 23,90

Lisätietoa...

Superkauppa Rastar
Product