Kosketusnäyttösormikkaat Large koko 9 10

Nämä hansikkaat kädessä on kosketusnäytöllisen puhelimen käyttäminen mukavaa vaikka ulkona talvipakkasessa. Hansikkaiden peukalo, etusormi ja keskisormi on käsitelty johtavalla kumimateriaalilla, joka mahdollistaa kapasitiivisen kosketusnäytön käytön sormikkaat kädessä. Hansikkaat on valmistettu iholle ystävällisestä keinokuidusta ja nämä toimivat kaikkien kosketusnäytöllisten laitteiden kanssa! Large-koon sormikkaat vastaavat hansikaskokoa 9-10. Katso myös oheinen, kosketusnäyttöhansikkaita esittelevä video!

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Aerobie Superdisc frisbee Sininen

Aerobie Superdisc frisbeen runko on valmistettu äärimmäisen kestävästä, taipuisasta muovista. Kiekon reunat puolestaan ovat kestävää silikonia, jonka ansiosta että kiekko ei kärsi kovistakaan törmäyksistä. Superdiscin halkaisija on 25 senttimetriä ja paino 115 grammaa. Kaikki Aerobie frisbeet on valmistettu Yhdysvalloissa.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Pimeässä loistava Magic Putty muovailuvaha

Pimeässä loistavan Glow in the dark -muovailumassan mukana toimitetaan LED-avaimenperä, jonka avulla loistovahaan on mahdollista piirtää ja kiroittaa hauskoja sanomia, jotka näkyvät kirkkaana kun massa viedään hämärään tilaan. Todella tehokkaalla fosforoivalla aineella varustettu muovailumassa toimitetaan kätevässä peltisessä rasiassa. LED-lampun paristot sisältyvät toimitukseen. Ei sovellu alle 3 vuotiaille pikkulapsille.

€ 8,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Magneettinen muovailuvaha Magic Magnetic Putty

Magneettinen muovailuvaha on nimensä mukaisesti pehmeää, muovailtavaa, magneettista tahnaa. Magneetin perässä taipuva muovailuaine vetää lähes taianomaisesti magneetteja, sekä huomiota puoleensa. Peltisessä lahjapakkauksessa toimitetaan noin 40 grammaa magneettiplasmaa. Tuote ei sovellu alle 8 vuotiaille lapsille. Oheisella videolla mallia, mitä magneetille käy muovailuvahan kanssa nopeutetulla videolla!

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Paristo Duracell INDUSTRIAL MN2400 LR03 Micro AAA

Toimitus sisältää 10 kpl paristoja. Paristojen jännite on 1,5 Volttia.

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

USB A Lightning kaapeli, 10 cm, Apple MFi sertifikoitu, valkoinen

Toimitus sisältää yhden 10 cm mittaisen USB-A - Lightning kaapelin. Toimitukseen ei sisälly seinälaturia, vaan pelkkä kaapeli. Kaapeli on yhteensopiva kaikkien uusimpien Lightning -liitännällä varustettujen iPhone, iPad ja Airpod -laitteiden kanssa. Kaapelin tuotemerkki on Amazon Basics ja kaapeli on Applen MFi sertifioitu tuote

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

USB A Lightning kaapeli, 3 metriä, Apple MFi sertifikoitu, harmaa

Toimitus sisältää yhden 3 metrin mittaisen USB-A - Lightning kaapelin. Toimitukseen ei sisälly seinälaturia, pelkkä kaapeli. Kaapeli on yhteensopiva kaikkien uusimpien Lightning -liitännällä varustettujen iPhone, iPad ja Airpod -laitteiden kanssa. Kaapelin tuotemerkki on Amazon Basics ja kaapeli on Applen MFi sertifioitu tuote

€ 7,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Stranger Things 3D muki Mind Flayer

Konepesun ja kestävä muki on vetoisuudeltaan noin 5 desilitraa. Stranger Things kuppi on virallisesti lisensoitu Netflix -tuote ja se toimtetaan tyylikkäässä pahvisessa lahjarasiassa.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

BoomerangFan Natural Bumerangi

BoomerangFan Natural Bumerangi lentää noin 30 metrin kaaressa. Sen siipiväli on 42,5 cm. Bumerangi sopii oikeakätisille heittäjille.

€ 29,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Bar Amigos karahvin tai pullon puhdistuskuulat

Bar Amigos karahvin tai pullon puhdistuskuulia on äärimmäisen helppo käyttää. Kaada vain kaikki setin mukana toimtetut 250 kuulaa puhdistettavaan astiaan, lisää vetta jä puhdstusainetta ja hötkyttele astiaa voimakkaasti niin, että kuulat pääsevät pyörimään tämän sisällä, samalla puhdistaen astian. Puhdistuskuulat ovat erinomainen tapa puhdistaa esimerkiksi viinikarahvi, vauvan tuttipullo, taskmatti, vanha pullo, tai muu astia jonka sisälle pääseminen harjan kanssa on mahdotonta. Puhdistuskuulasetti sisältää yhteensä 250 kpl pientä mutta tehokasta teräskuulaa. Setti toimitetaan kytännöllisessä muovisessa säilytysrasiassa.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Bar Amigos 3 in 1 tukaani tarjoilijan pullonavaaja

Tämä tyylikäs, korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu 3-in-1 kurkkiruuvi avaa kätevästi kruunukorkit ja viinipullojen korkit. Lisäksi sen taittoterän avulla on kätevä leikata viinipullon korkin suojakalvo pois ennen varsinaisen korkin korkkaamista. Silikonipinnoitetun kahvan ansiosta tukaanipullonavaaja on todella ergonominen ja mukava käsitellä. Pullonavaajan mitat ovat 10,6 x 4,1 x 2,8 cm. pullonavaaja on valmistettu teräksestä, muovista ja silikonista. Avaaja toimitetaan tyylikkäässä ikkunallisessa lahjapakkauksessa.

€ 4,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Bar Bespoke Tipsy Gin Tonic lasi 2 kpl

Haluatko tarjota Gin & Tonic juomat omalla persoonallisessa otteellasi? Miksi et siinä tapauksessa valitsisi kotibaariisi näitä Bar Bespoke Tipsy Gin & Tonic-laseja? Lasit toimitetaan tyylikkäässä, kahden lasin lahjasetissä. Täydellisessä balanssissa seisovien lasien jalka on asetettu hauskasti vinoon, mikä antaa näille hauskan, uniikin ulkoasun. -Yhden lasin vetoisuus 800 ml -Pestävä käsin -Setti sisältää kaksi lasia

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product