Final Touch Deluxe baarimestarin tarvikesetti

Miksaa, sheikkaa ja kaada ainesosat herkullisiin juomasekoituksiin tyylikkäästi tämän korkealuokkaisen baarisetin avustuksella. Setin kaikki työkalut on valmistettu korkealuokkaisesta kuparipäällysteisestä ruostumattomasta teräksestä, ja varustettu laadukkailla puukahvoilla. Kokonaisuuden kruunaa aidosta marmorista valmistettu teline. Setti sisältää cocktailsiivilän, jiggerin, pullonavaimen ja baarilusikan Setin mitat ovat 28 x 8 x 31cm. Setti suositellaan pestäväksi käsin, mietoja pesuaineita käyttäen.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Light Headed Knallihattu hehkulampulla

Ajaton tyylipäähine eli knalli valoisalla LED-hehkulampulla tuunattuna on mallia one-size-fits all, eli sopii kaikkiin aikuisiiin päihin. Hattu soveltuu hyvin pidettäväksi esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai yritystapaamisessa. Kotona sitä voi käyttää myös yövalona. Hatun hehkulamppu saa virtansa kolmesta AAA-paristosta, jotka eivät sisälly toimitukseen. Hattu toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.

€ 14,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Death Blade kuolon enkeli patsas, 32 cm

Polyhartsista valetun, käsin maalatun patsaan korkeus on 32 cm. Paketoitu harmaaseen kartonkiin toimitusta varten.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Camelion USB virta adapteri laturi 1 A

USB -seinälaturi sopii mihin tahansa 230 V standardipistorasiaan. Laturilla voi ladata mitä tahansa USB-liittimestä virtansa saavaa laitetta, jonka virrankulutus on maksimissaan a Ampeeri.. Laturin mukana ei toimiteta johtoa, mutta tämän pistokkeeseen sopii mikä tahansa standardi-USB-liittimellä varustettu laturijohto.

€ 2,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Bicycle Prestige Pelikortit

Bicycle Prestige Pelikortit soveltuvat yhtä hyvin ammattilaisturnauksiin kuin kaveriporukan pokeri-iltoihin. Prestige pelikortit toimtitetaan sattumanvaraisesti joko punaisella tai sinisellä selällä.

€ 9,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Bicycle Standard Rider Back Pelikortit

Bicycle pelikorttivalmistajan Rider Back korttipakka, nyttemmin tunnettu paremmin nimellä Standard Deck on juuri se korttipakka joka nähdään tavallisimmin elokuvien pelikorttipöydissä ja taikureiden tempuissa. Amerikan Yhdysvalloissa valmistetut ovat nopeita ja liukkaita käsiteltäviä. Korttipakkoja on sekä puanisella että sinisellä selkämyksellä. Korttipakat toimitetaan sattumanvaraisissa väreissä.

€ 4,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Yksisarvismuki

Konepesun kestävästä kivitavarasta valmistetun mukin vetoisuus on noin 0,33 litraa.

€ 5,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

Snuukeli Päälle puettava lämmittelyhuopa hihoilla Sininen

Päälle puettava huopa on 100% polyesteristä valmistettua takuulla lämmittävää fleeceä. Mitoiltaan reilun kokoinen, hihoilla varustettu huopa-asuste on helppo kääriä ympärille tuomaan lämpöä kylmään talvi-iltaan. Fleecehuovan mitat ovat 130 x 170 cm. Huopa toimittaan muovisessa säilytyspussissa. Huovan etuosassa on reilun kokoinen 20 x 25 cm tasku vaikkapa pähkinöitä tai kaukosäädintä varten. Fleecehuopa voidaan pestä koneessa.

€ 19,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

BoomerangFan Original Falcon Bumerangi

Oikeakätiselle heittäjälle suunniteltu Falcon bumerangi on valmistettu puusta. on painoltaan noin 50grammaa. Bumerangi lentää noin 25 metrin kieppejä. Emme suosittele bumerangia alle 16 vuotiaille temppuilijoille. Valmistusmateriaali: Puu. leveys 37 cm

€ 29,90

Lisätietoa...

Superkauppa
Product
 

BoomerangFan Boomer Bumerangi

Oikeakätiselle heittäjälle suunniteltu Boomer bumerangi on valmistettu lentokonevanerista. Bumerangin jyrkkä taittokulma tekee siitä helpommin kopattavan kuin australialaistyyliset metsästysbumerangit. Bumerangi on painoltaan vain 55 grammaa ja se lentää noin 25 metrin kieppejä. Emme suosittele bumerangia alle 12 vuotiaille temppuilijoille. Valmistusmateriaali: vaneri, leveys 29 cm Katso myös bumeranginheiton oheinen opastusvideo: