Salibandypallo 100kpl edullisesti (IFF hyväksytty)

Salibandypallot edulliseen hintaan!100kpl salibandypalloja ottelu- ja harjoittelukäyttöön on erinomainen valinta salibandyseuralle, koululle tai innokkaalle kotitreenaajalle. Kansainvälisen salibandyliiton hyväksymiä valkoisia pelipalloja voi käyttää kaikissa virallisissa otteluissa juniorisarjoissa sekä aikuisten otteluissa.Valkoinen IFF hyväksytty pallo virallisiin otteluihin100kpl paketti on erinomainen valinta kouluilleOsta kerralla isompi paketti ja säästä selvää rahaa!Nopea toimitus (3-7 arkipäivää)Tilaa tästä halvalla 100kpl:leen salibandypallosetti

€ 100.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product
 

Salibandymaila Qmax Hydro 12kpl 101cm

Hyvä salibandymailasetti koulu- ja nuorisotilakäyttöön! Qmax Hydro salibandymaila on 15-vuotta ja sitä vanhemmille salibandynpelaajille. Hyvällä gripillä varustettu varsi ja muotoiltulapa tekevät tästä mailasta hyvän valinnan koulu- ja oppilaitoskäyttöön. Sisältää 9kpl left-puolen ja 3kpl right puolen mailoja.  Pitävä grippi varressa pitää mailan hyvin kädessä Hyvä ja laadukas maila edullisesti! 101cm maila sopii hyvin 15v ja sitä vanhemmille pelaajille Tilaa tämä edullinen salibandymailasetti vielä tänään!

€ 190.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product
 

My Floorball Passer Saucer syöttöseinä salibandyyn

My Floorball Passer Saucer palauttaa pallon kenttää pitkin takaisin ja kääntämällä sen toisin päin pallo tulee ilmassa lentäen! Salibandyn pelaajan perustaitoihin kuuluu hyvät syötöt ja pallon vastaanotto. Näiden taitojen täytyy tulla selkärangasta pelitilanteissa. My Floorball Passer Saucer syöttöseinä on kompaktin kokoinen harjoituskaveri, joka kulkee mukana minne tahansa kuljetkin. Salibandy pallo palautuu Saucer seinästä vinhaa vauhtia takaisin pelaajalle. Normaalisti palautus tulee maata pitkin, mutta kääntämällä Passer Saucerin toisinpäin pallo palutuukin ilmassa takaisin! Käytä: Passer Sauceria syöttöharjoituksissa, vetotreeneissä tai vaikka otteluiden alkulämmittelyssä pallotuntuman aikaansaamiseksi.Harjoittelu tekee pallotaiturin: Tuote jonka avulla syöttö- ja vastaanottotaidot kehittyvät silmissä!Näppärä koko: Kuljeta mukana minne tahansa kuljetkin!Maksa helposti:Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Pallo palautuu Passer Saucerista vauhdikkaasti takaisin. 44cm leveä tuote toimii hyvänä treenivälineenä omatoimisissa harjoituksissa sekä joukkuetreeneissä. Saucer tuo lisää toistoja, mielenkiintoa ja tempoa harjoitteluun. Tee harjoituksista himpun verran hauskempaa! My Floorball Passer Saucer, tilaa omasi nyt!

€ 59.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product
 

My Floorball Passer Saucer Pro syöttöseinä salibandyyn

My Floorball Passer Saucer Pro syöttöseinä salibandyyn! Hanki tehokas harjoitusväline salibandyyn! My Floorball Passer Saucer Pro on täydellinen treenikaveri salibandyä harrastavalle. Seinän toinen puoli palauttaa pallon kenttää pitkin takaisin ja kääntämällä sen toisin päin pallo tulee ilmassa lentäen!My Floorball Passer Saucer syöttöseinä väsymätön treenikaveri  joka on helppo ottaa mukaan. Salibandy pallo palautuu Saucer seinästä vinhaa vauhtia takaisin pelaajalle. Normaalisti palautus tulee maata pitkin, mutta kääntämällä Passer Saucerin toisinpäin pallo palautuukin ilmassa takaisin! Käytä: Passer Sauceria syöttöjen harjoitteluun, vetoihin ja kehitä taitojasi Harjoittelu tekee pallotaiturin: Tuote jonka avulla syöttö- ja vastaanottotaidot kehittyvät silmissä! Näppärä koko: Kuljeta mukana minne tahansa kuljetkin! Salibandymaali ja syöttöseinä on ehdoton Combo - meiltä saat myös maalin Maksa helposti: Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla)Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) My Floorball Passer Saucer Pro, tilaa omasi nyt!

€ 79.00

Lisätietoa...

Salibandy
Product