Salibandymaali 160x115cm (IFF hyväksytty)

IFF virallinen maali salibandyyn erittäin edulliseen hintaan! IFF kilpailukäyttöön hyväksymä virallisen kokoinen salibandymaali on mitoiltaan 160x115cm kokoinen. Voi käyttää tätä edullista maalia kaikissa virallisissa salibandyotteluissa niin junioreiden kuin aikuistenkin peleissä. Tässä maalissa on musta verkko, joka valmiiksi kiinnitettynä paikoilleen. Erinomainen valinta paikkoihin, joissa pelataan kovatasoisia salibandyotteluita. Verkko ja laahusverkko kuuluvat hintaan ja ovat valmiiksi kiinnitettynä. Heti käyttövalmis maali! Kysy tarjousta isommasta määrästä maaleja! Kestävä maali edulliseen hintaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksyntä Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä maali vielä tänään! Jos haluat tuotteen sähköisellä laskutuksella - laita yhteydenotto!

€ 289,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Pieni taitettava salibandymaali 120x90cm

Taitettava pieni salibandymaali jonka koko 120x90cm Salibandymaali, joka on helppo ottaa mukaan pihapelaamiseen kotona tai vaikka koulussa pienemmässä liikuntasalissa. Tämä salibandymaali on näppärä ja helppo taittaa kasaan pelien päätyttyä. Maalin voi helposti nostaa seinäkoukkuun käytön jälkeen. Maaliverkko kuuluu pakettiin mukaan ja on valmiiksi kiinnitetty Taittuu erittäin pieneen tilaan taitettuna Nopea ottaa käyttöön ja pois käytöstä! Täydellinen koko pienempään koulusaliin Tilaa samalla 2kpl hintaan 300€! Tyylikäs muotoilu!

€ 160,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Salibandymaali Floorbee terminal

IFF-hyväksytty  Floorbee Terminal salibandymaali Floorbee Terminal on virallisen kokoinen kestävä salibandymaali laahusverkolla. Maali on IFF-hyväksytty ja se soveltuu virallisiin salibandyliiton järjestämiin peleihin. Maali on kokoonhitsattu ja rakenne on kestävä. Maalin mukana toimitetaan hyvä verkko sekä laahusverkko. IFF-hyväksytty virallinen pelimaali Erittäin hyvän hinta/laatusuhteen maalli Maaliin sisältyy verkko+laahusverkko Hyvä valinta:: Salibandyareenat, koulut, nuorisotilat Tilaa maali vielä tänään!

€ 230,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Salibandy laukaisualusta My Floorball Puzzle 165x100cm

Laukaisualusta salibandyyn! My Floorball Puzzle on hyvä 15 palasta koottava salibandy laukaisualusta. Laukaisualustan koko on 1,65x1m ja se on erittäin helppo ja nopea kasata treenivalmiuteen. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön! Helppo ja nopea asettaa treenivalmiiksi! Koostuu 15 kestävästä palasta, jotka saa hetkessä treenivalmiiksi Kulkee näppärästi mukaan mökkireissulle! Voi käyttää sisällä ja ulkona! Aloita tehokas salibandyharjoittelu vielä tänään!

€ 89,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Salibandymaila setti Reactor Street

Salibandymaila setti koulu ja nuorisotilakäyttöön! Reactor Street 12 mailan ja 6 pallon setti on hyvä valinta nuorille ja aikuisille salibandyyn. Paketti sisältää 12kpl kappaletta 96cm pitkiä mailoja. Street sarjan mailoissa on vahvistettu lapa mikä takaa hyvän kestävyyden myös katupeleihin. Mailojen varressa on hyvä grippi ja lapa on valmiiksi kaareva mikä tekee pelaamisesta mukavaa Erinomainen pelipaketti nuorisotilaan, kouluun ja muihin tiloihin missä halutaan pelata salibandyä Paketin mailojen kätisyys valmiiksi valittu (right ja left -mailojen suhde 4 ja 8 ) Mikäli haluat vaikuttaa mailojen left ja right suhteeseen - ilmoita siitä meille tilauksella Tilaa heti!

€ 300,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Salibandymaali Reactor Match Official (IFF hyväksytty)

Reactor Match Official on virallisen kokoinen salibandymaali, jolla on kansainvälisen salibandyliiton hyväksyntä. Tämä on oikea valinta maaliksi turnauskäyttöön salibandyliiton järjestämiin peleihin. Kestävänä ja laadukkaana maalina tämä on hyvä valinta kouluun ja nuorisotilaan Kansainvälisen salibandyliiton (IFF) hyväksymä maali Tämä on oikea valinta turnauskäyttöön Erittäin laadukas maali kestävällä verkolla Laahusverkko sulkee pallot sisäänsä Tarvitsetko isomman määrän maaleja seura- koulu tai nuorisotilakäyttöön? Kysy meiltä tarjousta! Tilaa maali nyt tai kysy - kerromme mielellämme lisää tuotteesta!

€ 299,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Salibandykaukalo Exit Outdoor sisä ja ulkokäyttöön

Exit Outdoor salibandykaukalo sopii erinomaisesti sisä- ja ulkokäytöön Sähly eli salibandy on Suomen suosituimpia mailapelejä ja Exit Outdoor sählykaukalo mahdollistaa lajin pelaamisen sisätiloissa kuin myös ulkona pihalla. Exit Outdoor onkin erinomainen liikkuva koulu tuote, jokaiseen kouluun jossa oppilaita halutaan kannustaa välitunti liikuntaan! Kaukalo saatavana monessa eri koossa - jatkopaloilla voit kasvattaa kaukalon kokoa! Sopii ulkokäyttöön Todella helppo ja nopea asentaa käyttövalmiiksi Sopii myös muihin pallopeleihin - pelaa samalla kaukalolla futista ja salibandyä! Mukana minimaalit tiheällä verkolla! Koulut, nuorisotilat,yritykset  tuote saatavilla laskulla - kysy lisää tästä! Tilaa tämä kestävä kaukalo pihalle vielä tänään! Nopea toimitus (4-7 arkipäivää)!  Kauttamme löydät myös viralliset salibandykaukalot eri kokoisina! Katso ja löydä salibandykaukalo Floorbeen valikoimasta! 

€ 1.790,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product
 

Maalivahti salibandymaaliin Reactor Ball Buster 115x160cm

Reactorin Ball Buster maalivahti torjuu ja toimii tarkkuusseinänä! Reactorin Ball Buster maalivahti sopii kaikkiin virallisen kokoisiin salibandymaaleihin (160x115cm). Helppo ja nopea kiinnitys maaliin. Ball Buster on hyvä valinta niin salibandyareenoille kuin kouluun tilanteisiin, joissa oikeaa maalivahtia ei ole. Maalivahti sairaana? Ball Busterin avulla joukkueen ei tarvitse olla täysin ilman maalivahtia treeneissä Sopii erinomaisesti niin salibandyareenoille kuin kouluihin, nuorisotiloihin ja kotikäyttöön Treenaa veto kuntoon: Ball Buster maalivahti toimii tarkkuusseinänä johon on hauska treenata vetoa Aktivoi junnu treenaamaan kotona! Yleismalli joka sopii kaikkiin 115x160 cm kooltaan oleviin salibandymaaleihin. Tilaa tämä tuote tai kysy lisää - kerromme miellämme lisää!

€ 99,00

Lisätietoa...

Salibandymaalit
Product