Self Micro Whey Active 4kg (16,72€ kg)

Proteiininlähde jokaiselle tukemaan aktiivista elämäntapaa. 100 % heraproteiinia rikastettuna aminopeptideillä. Valmiissa juomassa vain 0,3 % rasvaa. Lisää vain vesi, luonnollinen vaihtoehto ilman lisättyjä aromeja. Tuote on gluteiiniton ja hellä vatsalle. Eri makuvaihtoehtoja.

€ 66.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self Casein 1kg Laktoositon(29,90€ kg)

Pakkauskoko 1 kg = 33 annosta (annoskoko 30 g) Ruokailujen ja treenauksen välinen aika, jopa yöaika, on tärkeää. Kaseiiniproteiinista aminohappoja imeytyy elimistöön hitaasti, joten lihaksilla on aina käytössään tarvittavaa rakennusmateriaalia. Hitaan imeytymisen ansiosta yhdessä juomassa voi olla enemmän proteiineja. Saatavilla kolme hyvää makua, lisää vain vesi. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 370 kcal/1600 kJ Proteiinia: 88 g Hiilihydraattia: 2 g (josta laktoosia 1 g) Rasvaa: 1 g Ainesosat: kalsiumkaseinaatti, glysiini-l-alaniini, glysiini-l-lysiini, vähärasvainen kaakaojauhe (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), punajuuri (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), guarkumi, aromi, lesitiini, aspartaami, ksantaanikumi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, kananmunasta ja soijasta. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Pakkauksessa suositeltua päiväannostusta ei saa ylittää.

€ 29.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

M Nutrition Protein Pudding 700g (35,57€ kg)

Protein Pudding on täysin uudistunut herkullinen proteiinivanukas Protein Pudding on herkullinen ja runsasproteiininen vanukas, joka koostuu maitoproteiinista ja ravintokuidusta. Protein Pudding sisältää runsaasti laadukasta proteiinia ja on vähäsokerinen, joten se sopii erinomaisesti välipalaksi ja herkutteluun. Protein Pudding valmistuu helposti ja vaivattomasti. Lisäksi Protein Pudding on erittäin hyvän makuinen. Käyttöohje: Sekoita 2 mittalusikallista (n. 40 g) jauhetta 1,5 dl vettä tai maitoa. Anna saostua jääkaapissa 15 minuuttia ja nauti. Voit nauttia Protein Puddingin myös ilman jääkaapissa saostamista! Makuina: suklaa ja brasilian vanilja.

€ 24.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Supermass Nutrition GoodNight Yöproteiini (32,90€ kg)

Laadukas ja kokonaisvaltainen yöproteiini GOOD NIGHT! Yksi annos GOOD NIGHT -yöproteiinia sisältää 41,5 grammaa laadukasta proteiinia ja lisäksi elimistöä rauhoittavia ja nukahtamista helpottavia ainesosia, kuten magnesiumia, sinkkiä, l-teaniinia, melatoniinia sekä erilaisia kasvi- ja yrittuutteita. GOOD NIGHT sisältää myös probioottisia maitohappobakteereja, jotka tasapainottavat vatsan toimintaa. Makuina: Chocolate Dream ja Vanilla Ice Cream

€ 29.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self Soy Protein 1kg (15,9€ kg)

Pakkauskoko 1 kg = 33 annosta Proteiinilisä aktiivisille ihmisille, jotka haluavat saada proteiininsa kasviperäisistä lähteistä. Valmistettu erikoiskäsitellystä soijatiivisteestä, josta niin kutsutut estrogeenimaiset aineet on poistettu. Helposti sulavaa ja täyttävää, täydellinen välipala. Maustetut: Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 370 kcal / 1540 kJ Proteiinia: 88 g Hiilihydraattia: 2 g (josta laktoosia: 0 g) Rasvaa: 0,9 g Ainesosat (maustetut): Soijaisolaatti, aromi, auringonkukkalesitiini, kaakao (suklaanmakuisessa tuotteessa), riboflaviini (vaniljanmakuisessa tuotteessa), makeutusaine: steviaglykosidi (stevia). Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, kananmunaa ja soijaa. Maustamaton: Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 370 kcal / 1540 kJ Proteiinia: 90 g Hiilihydraattia: 1,8 g (josta laktoosia: 0 g) Rasvaa: 0,9 g Ainesosat (maustamaton): Soijaisolaatti, auringonkukkalesitiini. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, kananmunaa ja soijaa.

€ 15.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self Micro Whey Lactose Free 1kg (29,90€ kg)

Laadukas laktoositon heraproteiini Self Omninutritionilta! 100% heraproteiini-isolaattia, johon on lisätty amino peptidejä. Proteiinipitoisuus 84%. Vähärasvainen ja vähähiilihydraattinen. Gluteeniton ja laktoositon. Makuina: Suklaa, vanilja, mansikka ja cookie&cream

€ 29.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self Micro Whey Active 1kg (21,9€ kg)

Proteiininlähde jokaiselle tukemaan aktiivista elämäntapaa. 100 % heraproteiinia rikastettuna aminopeptideillä. Valmiissa juomassa vain 0,3 % rasvaa. Lisää vain vesi, luonnollinen vaihtoehto ilman lisättyjä aromeja. Tuote on gluteiiniton ja hellä vatsalle. Eri makuvaihtoehtoja.

€ 19.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product
 

Self 3 Phase Protein 4kg (19,98€ kg)

Pakkauskoko: 4 kg 3-Phase Protein on ihanteellinen proteiinilisä silloin, kun aterioiden välillä kuluu pidemmän aikaa tai ennen nukkumaanmenoa. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 380 kcal / 1600 KJ Proteiinia: 86 g Hiilihydraattia: 4 g Rasvaa: 2 g Ainesosat: proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti, maitoproteiini, kalsiumkaseinaatti, munanvalkuaisjauhe), aminopeptidit (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-glutamiini), kaakao (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), auringonkukkalesitiini, aromi, punajuuri (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), aspartaami, betakaroteeni (väriaineena vaniljanmakuisessa tuotteessa). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, munaa ja soijaa.

€ 79.90

Lisätietoa...

Proteiinit
Product