Calida I Love Nature Boxer Shorts * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Calida bokserishortsit. Miesten alushousuissa on napilla suljettu nappisepalus edessä ja tukeva resorinauha. Ihanat alushousut on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista, joka säästää luontoa. Ihoystävällinen TENCEL® MICRO kuivuu nopeasti ja vie kosteutta pois iholta luoden ihanan olon koko päiväksi. Mahtavat alushousut istuvat todella hyvin ja olet varmasti tyytyväinen niihin! Kurkkaa myös muut Calidan perusvalikoiman tuotteet.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida I Love Nature O Neck Shirt * Ilmainen Toimitus *

Rennosti istuva Calida t-paita, jossa on pyöreä pääntie ja rintatasku. Klassinen t-paita on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista. Materiaali on ihoystävällinen ja sileästi iholle istuva TENCEL® MICRO. Ihana materiaali kuivuu nopeasti ja vie kosteutta pois iholta. Tyylikäs Calida t-paita, johon ihastut varmasti heti ja joka kannattaa yhdistää omavalintaiseen alaosaan.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Frank Dandy 3 pakkaus Boxers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät miesten Frank Dandy alushousut. Ihanan pehmeät bokserimalliset puuvilla-alushousut istuvat napakasti. Pehmeää vyötäröresoria kiertää Frank Dandy -logo. Alushousut pitävät muotonsa pesusta toiseen. Laadukkaat Frank Dandy -alushousut, joita ei kannata jättää väliin. Kätevän lämpösinetöidyn etiketin ansiosta vältyt hankaavilta lapuilta selkäpuolella, mikä luo lisämukavuutta.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Remix Basic LW Pants * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Calida housut istuvat rennosti. Pitkissä housuissa on resorit lahkeissa ja vyötäröllä kiristysnauhallinen resori sekä taskut sivuilla. Mahtavat housut perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta, joka istuu sileästi vartalolle. Yhdistä housuihin omavalintainen Calida Remix Basic -sarjan yläosa täydellisen lookin luomiseksi.

€ 75,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear
Product
 

Calida Remix Basic LW Jacket * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja urheilullinen Calida paita istuu rennosti ylle. Pitkähihaisessa paidassa on vetoketju, etutaskut ja pehmeät resorit. Täydellinen paita perusvaatevalikoimaan. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillamateriaalista ja istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Yhdistä paitaan omavalintainen Calida Remix Basic -sarjan alaosa rennon lookin luomiseksi.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear
Product
 

Calida Remix Basic Sweatshirt * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja tyylikäs Calida peruspaita. Pitkähihaisessa paidassa on resorit, pyöreä pääntie ja rento istuvuus. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta. Ihana paitaa sopii sekä arkeen että vapaa-ajalle. Täydellinen Calida paita perusvaatevalikoiman täydennykseksi on helppo yhdistää omavalintaiseen saman sarjan alaosaan.

€ 75,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Paidat
Product
 

Calida Remix Basic Shirt Long Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Mahtavassa Calida paidassa on pitkät hihat ja pyöreä pääntie. Paita on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillamateriaalista, joka istuu uskomattoman sileästi iholle. Paita istuu rennosti ja laskeutuu upeasti vartalolle. Mahtava peruspaita vapaapäivinä kotiin tai arkeen. Luo kokonainen look yhdistämällä paitaan omavalintainen Calida Remix Basic -sarjan alaosa.

€ 53,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Topit paidat
Product
 

Calida Remix Basic V Neck T shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida t-paita istuu rennosti ja siinä on v-pääntie. Ihana t-paita on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillamateriaalista. Ihana t-paita perusvaatevalikoiman täydennykseksi kauluspaidan alle tai sellaisenaan. Yhdistä omavalintaiseen Calida Remix Basic -sarjan alaosaan luodaksesi kokonaisen peruslookin.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Tommy Hilfiger Flannel Gold Set * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja rento Tommy Hilfiger pyjama klassiselta merkiltä. Pitkähihaisessa paidassa on pyöreä pääntie ja Tommy Hilfiger -logo rinnassa. Setin suorissa housuissa on ruudullista kuviota ja leveä elastinen resori vyötäröllä. Housuissa on kätevät sivutaskut ja sepalus sekä napitus edessä. Housuissa näkyy klassinen logo. Ihana pyjama viileisiin päiviin! Pyjama on pakattu upeaan lahjarasiaan ja se on täydellinen lahja jollekin, josta pidät kovasti.

€ 79,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Fresh Cotton T shirt * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Calida t-paita v-pääntiellä on täydellinen lisä perusvaatevalikoimaan. T-paita istuu ihonmyötäisesti ja siinä on sileät saumat. Valmistettu puuvillan ja polyamidin sekoituksesta höysteenään Silverplus®. Tämä on iholle hellä ja nopeasti kuivuva materiaali, joka antaa ihon hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Mahtava paita takaa raikkaan olon koko päiväksi. T-paitaan kannattaa yhdistää muita Calida Fresh Cotton -sarjan tuotteita.

€ 42,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Calida Focus T shirt O Neck * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida t-paita sopii sekä kauluspaidan alle että treenaamiseen. T-paita istuu ihonmyötäisesti ja siinä on litteät saumat. Valmistettu pehmeän puuvillan ja ihoystävällisen lyocellin sekoitteesta. Lyocell on silkkimäisen sileä ja iholle hellä materiaali, joka imee kosteutta, mukautuu kehon lämpötilaan ja kuivuu nopeasti. Älä jätä väliin tätä ihanaa Calida t-paitaa, vaan luo raikas olo koko päiväksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Calida Clean Line Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Calida alushousut ovat täydellinen valinta jokaiseen päivään. Bokserit istuvat napakasti ylle ja niissä on vyötäröllä tukeva resori. Valmistettu ihoystävällisestä MicroModal-materiaalista. Alushousuissa on myös käytetty QUICK DRY - ja Silverplus® -tekniikkaa, joka säätelee kehon lämpötilaa parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää olosi raikkaana pitkään. Laadukkaat alushousut, joita ei kannata jättää väliin, sillä ne ovat mahtava lisä perusvaatevalikoimaasi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Clean Line Midi Brief * Ilmainen Toimitus *

Miesten ihanat Calida brief-alushousut. Alushousut on valmistettu ihoystävällisestä MicroModal-materiaalista ja niissä on hyödynnetty Calidan QUICK DRY - ja Silverplus® -tekniikkaa, joka estää hajujen syntymistä ja säätelee kehon lämpötilaa. Mahtavat alushousut sopivat vauhdikkaisiin päiviin ja tunnet niissä olosi aina freesiksi. Tukeva ja pehmeä resorireunus sekä sileät jalantiet. Päästä nämä alushousut valikoimasi uudeksi suosiksi!

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Clean Line T shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida t-paita on täydellinen valinta arkeen ja vapaa-aikaan. T-paidassa on v-pääntie ja sileät saumat ja se tuntuu todella kevyeltä yllä. T-paita on valmistettu pehmeästä MicroModal-materiaalista ja siinä on käytetty mahtavaa QUICK DRY - ja Silverplus® -tekniikkaa, joka estää hajujen syntymistä ja jonka ansiosta vaate kuivuu nopeasti ja säätelee kehon lämpötilaa. Ihonmyötäinen t-paita istuu rennosti. Kurkkaa myös muut Calida Clean Line -sarjan tuotteet ja muitakin Calida-tuotteita.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Topit paidat T paidat
Product
 

Calida Cotton Code Long Johns * Ilmainen Toimitus *

Urheilulliset miesten pitkät Calida alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Mukavat pitkät alushousut istuvat napakasti ja mukautuvat vartalon liikkeisiin. Tukeva ja pehmeä resori vyötäröllä tuo lisämukavuutta. Mahtavat pitkät alushousut aktiiviseen elämäntyyliin. Aluskerraston housut voi mainiosti yhdistää Calida Cotton Code -sarjan paitaan.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet
Product
 

Calida Cotton Code Boxer Brief With Fly * Ilmainen Toimitus *

Miesten Calida boksereissa on hieman pidemmät lahkeet. Tyylikkäät alushousut istuvat napakasti ylle ja niissä on tukeva resori vyötäröllä sekä kätevä sepalus. Valmistettu sileästä puuvillasta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti iholle. Erittäin tyylikkäät ja ihanat Calida alushousut, joita ei kannata jättää väliin! Kurkkaa myös muut Calida Cotton Code -sarjan ihanat perusvaatekappaleet.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Brief Boxer * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja mukavat miesten Calida alushousut. Bokserit istuvat napakasti ja niissä on pehmeä vyötäröresori tukemassa. Mahtavat alushousut aktiviiseen elämäntyyliin. Valmistettu sileästä ja laadukkaasta puuvillasta. Upeat Calida alushousut ovat ehdottoman tärkeä täydennys jokaisen vaatevalikoimaan.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat klassiset Calida bokserit. Miesten alushousut istuvat napakasti ja niissä on vyötäröllä joustava resori. Alushousut mukautuvat upeasti vartalon muotoihin ja ne ovat täydellinen valinta aktiiviseen elämäntyyliin. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasekoitteesta. Avaa vaatekaappisi näille ihanille Calida alushousuille.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Boxer Shorts With Fly * Ilmainen Toimitus *

Klassiset ja tyylikkäät Calida alushousut. Bokserit istuvat napakasti ja niissä on kätevä sepalus. Alushousut on valmistettu sileästä puuvillasta ja ne sopivat täydellisesti viikon jokaiseen päivään! Kurkkaa myös muut Calida Cotton Code -sarjan ihanat perusvaatteet.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Brief With Fly * Ilmainen Toimitus *

Miesten tyylikkäät Calida brief-alushousut. Alushousuissa on tukeva vyötärö ja kätevä sepalus. Alushousut istuvat napakasti ylle ja miellyttävästi ihoa vasten. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta. Täydelliset Calida alushousut sopivat viikon jokaiseen päivään!

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Brief * Ilmainen Toimitus *

Ihanat miesten Calida brief-alushousut. Alushousut on valmistettu puuvillan ja elastaanin sekoitteesta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti iholle. Tyylikkäät alushousut sopivat ihanasti arkeen, kun haluat tuntea olosi erityisen miellyttäväksi. Napakasti istuvissa alushousuissa on tukeva resori vyötäröllä. Päästä nämä ihanat alushousut uudeksi alusvaatevalikoimasi suosikiksi.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Tanga * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät miesten Calida alushousut istuvat napakasti ylle. Tangat on valmistettu pehmeästä ja napakasta puuvillamateriaalista. Todella ihanissa alushousuissa on tukeva resori vyötäröllä ja ne ovat täydellinen valinta arkeen. Alushousuihin voi tietysti yhdistää myös omavalintaisen Calida Cotton Code -sarjan yläosan.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calida Cotton Code Shirt Long Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja napakka Calida paita istuu ihonmyötäisesti. Klassinen paita tuntuu todella mukavalta ylle ja on täydellinen perusvaate. Paita on valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta ja se tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Yhdistä paitaan Calida Cotton Code -sarjan housut.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Topit paidat Paidat
Product
 

Calida Cotton Code V Shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida t-paita istuu ihanasti ylle ja siinä on v-pääntie. Klassinen ja laadukas t-paita on täydellinen alusvaate kauluspaidan alle. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka istuu sileästi iholle. T-paita mukautuu vartaloosi ja tuntuu kevyeltä yllä. Mahtavaa Calida t-paitaa ei kannata jättää väliin, vaan se kannattaa yhdistää muihin mahtaviin saman sarjan perusvaatekappaleisiin.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Topit paidat T paidat
Product
 

Calida Cotton Code T shirt * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertainen ja laadukas Calida t-paita. Klassisen mallinen t-paita istuu rennosti ja tuntuu todella mukavalta yllä. Mahtava t-paita kauluspaidan tai paidan alle. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti iholle. Ihana perusmallinen Calida t-paita kannattaa yhdistää muihin Calida Cotton Code -sarjan tuotteisiin.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Calida Cotton Code Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Ihanassa hihattomassa Calida paidassa on hieman leveämmät olkaimet. Korkealaatuinen hihaton paita sopii paidan tai kauluspaidan alle. Valmistettu puuvillan ja elastaanin sekoitteesta, joka istuu sileästi iholle. Mahtava hihaton Calida paita istuu täydellisesti yllä arjessa. Kurkkaa myös muut Calida Cotton Code -sarjan ihanat perusvaatekappaleet.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Cotton Code Athletic Shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja korkealaatuinen hihaton Calida paita on täydellinen valinta perusvaatteeksi. Tyylikkäästi suunnitellussa hihattomassa paidassa on hieman kapeammat olkaimet ja pyöreä pääntie. Valmistettu puuvillan ja elastaanin sekoitteesta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti iholle. Hihaton paita istuu todella hyvin ja tuntuu mukavalta yllä. Kurkkaa myös muut Calida Cotton Code -sarjan ihanat perusvaatekappaleet.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Topit paidat
Product
 

Björn Borg Regular Tee T shirt * Ilmainen Toimitus *

Klassisessa Björn Borg t-paidassa on pyöreä pääntie ja se istuu normaalisti. Valmistettu 100 % luomupuuvillasta, joka on hellä iholle ja luo rennon tunteen. Mahtava t-paita sopii arkeen tai nukkumiseen. Tyylikäs Björn Borg t-paita, josta tulee varmasti uusi suosikkisi.

€ 21,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet T paidat
Product
 

Happy socks 3 pakkaus Playing Holiday Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Värikkäitä Happy Socks sukkia koristavat erilaiset jouluiset kuviot. Sukat on pakattu upeaan lahjarasiaan, joka soittaa jouluisia melodioita. Sukat on valmistettu sileästä puuvillasta ja ne istuvat todella hyvin. Ylelliset Happy Socks sukat ovat täydellinen joululahja eikä niitä missään nimessä kannata jättää väliin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Calida Relax Streamline Short Pyjama LS * Ilmainen Toimitus *

Klassinen ja tyylikäs pyjama Calida-laatumerkiltä. Pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on v-pääntie, kätevä rintatasku ja resorit hihoissa ja vyötäröllä. Tyyliltään rennon setin pyjamahousuissa on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Täydellinen ja erittäin laadukas pyjama.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Streamline Pyjama With Cuff * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja tyyliltään rento pyjama Calida-laatumerkiltä. Pyjama on suunniteltu klassisesti ja valmistettu 100 % puuvillasta. Pyjamassa on upeita yksityiskohtia ja siitä tuleekin varmasti vaatekaappisi uusi suosikki. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on v-pääntie, kätevä rintataskut ja resorit hihoissa ja vyötäröllä. Pyjamahousuissa on kangaspäällysteinen resori vyötäröllä ja pehmeät resorit lahkeissa. Täydellinen ja erittäin laadukas pyjama.

€ 85,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Streamline Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja tyyliltään rento pyjama Calida-laatumerkiltä. Pyjama on suunniteltu klassisesti ja valmistettu 100 % puuvillasta. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on v-pääntie ja rintataskut. Pyjamahousut ovat suoraa mallia ja niissä on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Klassinen pyjama, jossa on mukava käynnistellä ja lopetella päivää. Täydellinen ja erittäin laadukas pyjama.

€ 85,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Streamline Short Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Klassinen pyjama Calida-laatumerkiltä. Lyhyt pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta. T-paidassa on edessä v-pääntie ja kätevä rintatasku. Pyjamashortsit ovat suoraa mallia ja niissä on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Ihana ja laadukas Calida pyjama on täydellinen valinta nukkumiseen tai vapaapäivinä käytettäväksi.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Imprint Buttoned Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja tyyliltään rento pyjama Calida-laatumerkiltä. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on kaulus, napitus edessä sekä kätevä rintatasku. Setin suorissa housuissa on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Klassinen pyjama luo ylellisen olon ja voit käyttää sitä sekä nukkuessa että kotona oleillessa. Tyylikäs Calida pyjama on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Klassinen pyjama, jonka avulla päivä alkaa ja loppuu erittäin mukavasti.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Imprint Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Ihana Calida-laatumerkin pyjama on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Klassinen pyjama on tyyliltään hyvin rento. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on v-pääntie ja rintatasku. Setin pyjamahousut ovat suoraa mallia ja niissä on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Tämä Calida pyjama on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Täydellinen valinta sekä päivän käynnistelyyn että lopetteluun.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Imprint Short Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja tyyliltään rento pyjama Calida-laatumerkiltä. Lyhyt pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta. T-paidassa on edessä v-pääntie ja kätevä rintatasku. Setin shortseissa on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä. Klassinen Calida pyjama on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Tästä pyjamasta tulee varmasti uusi suosikkisi sekä nukkumiseen että muuten kotona pidettäväksi!

€ 63,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Streamline Nightshirt * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Calida-laatumerkin pyjama on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Ihanassa pitkähihaisessa yöpaidassa on pyöreä napillinen pääntie ja kätevä rintatasku. Yöpaita istuu rennosti ja se on ihana valinta sekä nukkumiseen että kotona oleiluun. Mahtava Calida yöpaita on pian iltojesi uusi suosikki.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Imprint Pyjama With Cuff * Ilmainen Toimitus *

Ihanan pehmeä pyjama Calida-laatumerkiltä. Kokopitkä pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta. Pyjamassa on upeita yksityiskohtia ja siitä tuleekin uusi vaatekaappisi suosikki. Pitkähihaisessa pyjamapaidassa on edessä v-pääntie, kätevä rintatasku ja resorit hihoissa ja vyötäröllä. Setin pyjamahousut ovat tyyliltään rennot ja niissä on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä ja resorit myös lahkeissa. Klassinen pyjama, jonka avulla päivä alkaa mahdollisimman mukavasti!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Relax Imprint Nightshirt * Ilmainen Toimitus *

Ihana yöpaita Calida-laatumerkiltä. Klassinen lyhythihainen yöpaita on tyyliltään rento. Pyöreä napillinen pääntie ja kätevä rintatasku. Yöpaita on valmistettu 100 % puuvillasta ja se istuu uskomattoman pehmeästi iholle. Täydellinen sekä nukkumiseen että kotona käytettäväksi! Testaa, etkä varmasti pety!

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Muchachomalo 2 pakkaus Cotton Stretch Boxer Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Muchachomalo alushousut on pakattu upeaan lahjarasiaan, jossa on myös henkilökohtainen viesti. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillasta, joka mukautuu vartalon liikkeisiin todella hyvin. Mukava resori vyötäröllä takaa maksimaalisen mukavuuden ja tuen. Ihanat alushousut ovat varmasti arvostettu lahja!

€ 48,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Muchachomalo 2 pakkaus Cotton Stretch Spirit Boxer * Ilmainen Toimitus *

Miesten Muchachomalo alushousut ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja coolia designia. Bokserit on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Ihana istuvuus ja tukeva resori vyötäröllä. Täydelliset Muchachomalo alushousut arjen joka tilanteeseen!

€ 48,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Calvin Klein 3 pakkaus Domini Retro Logo Socks Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Mukavat ja laadukkaat Calvin Klein sukat. Tyylikkäät sukat on pakattu upeaan lahjarasiaan. Täydellinen lahja jollekulle, josta pidät erityisen paljon. Sukat on valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta ja ne istuvat todella hyvin. Ribattu resori tuo maksimaalista mukavuutta ja tukea. Päivitä omaa tai jonkun toisen vaatekaappia näillä ihanilla Calvin Klein sukilla!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Calvin Klein 5 pakkaus Teddy Solid Socks Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Laadukkaat ja tyylikkäät Calvin Klein sukat. Klassiset sukat on pakattu upeaan lahjarasiaan, joka on täydellinen valinta lahjaksi. Valmistettu pehmeästä ja napakasta puuvillasekoitteesta. Ihanan tukeva resori ja sileät saumat varpaissa. Uskomattoman mahtavat sukat sopivat arkeen ja vapaa-aikaan. Ole jalkojesi ystävä ja valitse nämä ihanat Calvin Klein sukat.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Calvin Klein 3 pakkaus Forbes Logo Patch Socks Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Calvin Klein -sukat on pakattu ihanaan kullanväriseen lahjarasiaan. Klassisissa pehmeissä sukissa on korkea varsi ja ne on valmistettu napakasta puuvillasekoitteesta. Tyylikkäät sukat istuvat sileästi iholle ja ne on ovat täydellinen valinta arkeen tai vapaa-aikaan. Ihanat Calvin Klein -sukat ovat erinomainen lahja jollekulle, josta pidät erityisen paljon!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Falke 5 pakkaus Happy Socks Cotton Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja todella laadukkaat Falke sukat. Klassiset sukat on valmistettu kulutusta kestävästä puuvillasta ja suunniteltu todella modernisti. Arkisukissa on vahvike kantapäässä ja varpaissa käyttöiän pidentämiseksi. Sukissa on yläreunassa leveä resori. Arjen ihanat sukat on helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Sukat on pakattu hienoon peltirasiaan ja ne ovat täydellinen lahja.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Falke 3 pakkaus Happy Socks Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Klassiset Falke sukat on pakattu upeaan lahjarasiaan. Tyylikkäät arkisukat on valmistettu kulutusta kestävästä puuvillasta ja suunniteltu todella modernisti. Sukissa on vahvikkeet kantapäissä ja varpaissa käyttöiän pidentämiseksi. Leveä resori ylhäällä. Mukavat sukat käytettäväksi arjessa on helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Sukat on pakattu peltirasiaa ja ne ovat täydellinen lahja jollekin, josta pidät erityisen paljon.

€ 20,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Björn Borg 7 pakkaus Essential Solids Shorts * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät bokserimalliset Björn Borg alushousut. Alushousut istuvat napakasti ja niissä on mukava resori vyötäröllä. Valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasta, joka istuu ihanasti vartalolle. Mahtavat miesten alushousut sekä arkeen että vapaa-aikaan. Päästä nämä upeat Björn Borg alushousut uudeksi alusvaatevalikoiman suosikiksesi!

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

JBS 6 pakkaus Bamboo Tights * Ilmainen Toimitus *

Ihanat JBS alushousut on valmistettu pehmeästä bambusta. Boksereissa on korkea vyötärö ja hieman pidemmät lahkeet. Valmistettu pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta bambuviskoosista, joka tuntuu miellyttävältä vartaloa vasten ja on antibaktieriaalista, sääteleen kehon lämpötilaa ja vie kosteutta pois iholta. Klassiset miesten alushousut, joita voi pitää hyvällä omallatunnolla! Täydelliset perusalushousut alusvaatevalikoiman täydennykseksi.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

JBS 2 pakkaus Organic Cotton Tights * Ilmainen Toimitus *

JBS trunk-alushousut on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Miesten boksereissa on normaali vyötärö ja sepalus edessä. Alushousut kuuluvat mallistoon, jonka tuotteet on valmistettu 100 % luomuviljellystä puuvillasta. Alushousut tuntuvat pehmeiltä ja vahvoilta ja niissä ei ole ollenkaan haitallisia kemikaaleja. Sen ansiosta vaatekappaletta ei tarvitse pestä ennen käyttöönottoa. Mukavat ja yksinkertaiset alushousut, joita voi pitää hyvällä omallatunnolla! Kurkkaa koko JBS-luomupuuvillamalliston valikoima ja päivitä vaatekaappiasi.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

JBS 2 pakkaus Organic Cotton Brief * Ilmainen Toimitus *

JBS brief-alushousut on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Miesten alushousuissa on normaali vyötärö ja sepalus edessä. Alushousut ovat osa mallistoa, jonka laadukkaat tuotteet on valmistettu 100 % luomuviljellystä puuvillasta. JBS brief-alushousut tuntuvat pehmeämmiltä ja vahvemmilta ja niissä ei ole ollenkaan haitallisia kemikaaleja. Sen ansiosta vaatekappaletta ei tarvitse pestä ennen käyttöönottoa. Mukavat ja yksinkertaiset alushousut, joita voi pitää hyvällä omallatunnolla! Kurkkaa koko JBS-luomupuuvillamalliston valikoima ja päivitä vaatekaappiasi.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product