Calvin Klein Woven Viscose Sleep Short * Ilmainen Toimitus *

Nuku makeasti näissä ihanissa Calvin Klein shortseissa. Yksinkertaiset shortsit ovat lyhyttä mallia ja ne istuvat rennosti ja niissä on sidottava nyöri vyötäröllä. Valmistettu 100 % viskoosista, joka istuu silkkimäisen sileästi iholle. Shortsit sopivat sekä nukkumiseen että kotona oleiluun vapaapäivinä. Yhdistä shortseihin saman sarjan matchaava toppi täydellisen lookin luomiseksi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Calvin Klein Woven Viscose Camisole * Ilmainen Toimitus *

Nuku makeasti tässä ihanassa Calvin Klein topissa. Eksklusiivinen toppi istuu rennosti ja se on valmistettu 100 % viskoosista, joka istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Kapeat säädettävät olkaimet. syvä leikkaus selkäpuolella ja v-pääntie edessä. Toppia voit käyttää nukkumiseen ja vapaapäivinä kotosalla. Yhdistä toppiin matchaavat saman sarjan shortsit täydellisen lookin luomiseksi.

€ 42,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Topit paidat
Product
 

Trofe Adele Midi * Ilmainen Toimitus *

Upeat Trofé alushousut romanttisella pitsillä. Midi-mallisissa alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet. Ylhäällä alushousuissa on aaltoileva reuna ja edestä niitä peittää kokonaan pitsi. Täysin sileät takaa ja laserleikattujen reunojen ansiosta alushousut eivät näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Alushousuissa on vuorattu haara ja ne on valmistettu miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka istuu ihanasti vartaloa vasten. Yhdistä alushousuihin Adele-sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Adele Shaping Maxi * Ilmainen Toimitus *

Kauniit maxi-malliset Trofé alushousut muotoilevat kevyesti. Maxi-alushousuissa on romanttista pitsiä, korkea vyötärö ja leveät sivukappaleet. Edestä alushousut muotoilevat kevyesti ja niitä peittää pitsi koko alueelta, kun taas takaa alushousut ovat täysin sileät. Vuorattu haara. Valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu ihanasti vartaloa vasten. Alushousut tuntuvat mahtavilta yllä ja ne kannattaa yhdistää Adele-sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Trofe Adele T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Trofé rintaliivit romanttisella pitsillä. T-paitaliiveissä on tukevat kaarituet ja topatut kupit. Rintaliivejä peittää kauttaaltaan upea pitsi ja niissä on kapeat säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaa ristiin selkäpuolelta pienen koukun avulla. Täydellinen valinta henkilölle, joka ei halua olkainten valuvan alas olkapäiltä. Kapea kappale rintojen välissä, jota koristaa pieni rusetti. Takana rintaliiveissä on klassinen hakaskiinnitys. Luo romanttinen setti yhdistämällä rintaliiveihin omavalintaiset Adele-sarjan alushousut.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein 2 pakkaus One Cotton Stretch Brief * Ilmainen Toimitus *

Naisten upeat Calvin Klein brief-alushousut. Alushousut on valmistettu sileästä puuvillasta ja ne istuvat pehmeästi ihoa vasten. Napakka istuvuus ja tukeva resori vyötäröllä. Mahtavat perusalushousut sopivat joka tilanteeseen! Yhdistä omavalintaiseen Calvin Klein One Cotton -sarjan yläosaan täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 30,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Bea Midi * Ilmainen Toimitus *

Naisten klassiset midi-malliset Trofé alushousut. Yksinkertaisen tyylikkäissä arkialushousuissa on koristeena pitsiyksityiskohtia. Alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet. Sileiden saumojen ansiosta alushousut eivät näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Vuorattu haara. Luo täydellisen romanttinen setti yhdistämällä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calvin Klein 2 pakkaus One Cotton Stretch Thong * Ilmainen Toimitus *

Upeat Calvin Klein stringit. Alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka istuu silkkimäisen sileästi ihoa vasten. Napakka istuvuus ja joustava resori vyötäröllä. Mahtavat perusalushousut sopivat jokaiseen päivään! Yhdistä alushousuihin omavalintainen Calvin Klein One Cotton -sarjan yläosa.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Bea T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Trofé rintaliivit upeilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituellisissa t-paitaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat hyvin ja luovat rinnoille upean muodon. Puolet kupeista peittyy romanttisesta pitsistä ja toinen puolikas on sileä. Pitsiset sivukappaleet ja koristeena rintojen välissä rusetti. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Luo täydellisen romanttinen alusasusetti yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Pierre Robert Cotton Boxer Panty * Ilmainen Toimitus *

Naisten pehmeä Pierre Robert bokserit on valmistettu sileästä luomupuuvillasta. Suosituissa alushousuissa on normaali vyötärö, lyhyet lahkeet ja ihana istuvuus. Alushousuissa on myös kahteen suuntaan joustavaa stretchiä, jonka ansiosta alushousut mukautuvat liikkeisiisi. Mahtavat Pierre Robert alushousut, joita ei kannata jättää väliin!

€ 10,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Bella Midi * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset Trofé alushousut ovat klassista midi-mallia. Alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet sekä koristeellisia osioita mesh-materiaalista. Kapea resori vyötäröllä ja sileät saumat, joten alushousut eivät juurikaan näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Ihanissa arkialushousuissa on vuorattu haara. Yhdistä alushousuihin Bella-sarjan rintaliivit kokonaisen setin luomiseksi!

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Bella Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat kaarituettomat Trofé rintaliivit yksinkertaisilla mesh-yksityiskohdilla. Tukevissa kaarituettomissa rintaliiveissä ei ole toppauksia. Näissä pehmeissä rintaliiveissä on edessä koristeena mesh-reunus sekä syvä v-pääntie ja se sopii täydellisesti henkilölle, joka etsii yksinkertaisia rintaliivejä mukavuudesta tinkimättä. Olkaimet kapenevat ylöspäin mentäessä ja ovat takaa kapeat. Pyöristetty selkä takaa täydellisen mukavuuden ja istuvuuden. Rintaliiveissä on klassinen hakaskiinnitys. Kapea reunus rintojen alla kohottaa ja tukee ihanasti. Yhdistä rintaliiveihin Bella-sarjan matchaavat alushousut täydellisen setin luomiseksi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Irene Midi * Ilmainen Toimitus *

Naisten klassiset Trofé midi-alushousut hienoilla pitsiyksityiskohdilla. Alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet, joita koristaa romanttinen pitsi. Koristeena etupuolella ruusu. Alushousuissa on vuorattu haara ja sileiden saumojen ansiosta ne eivät juurikaan näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Ihanat arkialushousut, joihin ihastut varmasti heti. Alushousuihin kannattaa yhdistää Irene & Friends -sarjan rintaliivit täydellisen setin luomiseksi!

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Laila Basic Midi * Ilmainen Toimitus *

Naisten pehmeät Trofé alushousut laserleikatuilla reunoilla. Suosituissa midi-mallisissa alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet eivätkä ne jätä näkyviä rajoja ihonmyötäisten vaatteiden alla. Vuorattu haara. Täydelliset arkialushousut istuvat täydellisesti ylle etkä varmasti pety niihin. Yhdistä alushousuihin omavalintaiset Laila-sarjan rintaliivit täydellisen alusasusetin luomiseksi!

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Skin Brief * Ilmainen Toimitus *

Naisten mahtavat Calida alushousut, joihin ihastut varmasti heti! Matalavyötäröiset brief-malliset alushousut on valmistettu pehmeästä MicroModal® -materiaalista. Se on ihoystävällinen kierrätysmateriaali, joka mukautuu kehon lämpötilaan ja kuivuu nopeasti luoden raikkaan ja mukavan olon. Alushousuissa on sileät saumat eivätkä ne juurikaan näy vaatteiden alta. Alushousut istuvat silkkimäisen sileästi vartalolle ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Mahtavat arkialushousut, joihin voit aina luottaa ja joissa tunnet olosi varmasti mukavaksi.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Anita Breeze Of Summer Saskia Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Anita uimapuku luo hoikentavan vaikutelman ja upean siluetin. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja säädettävät olkaimet. Rinnat saavat luonnollisen pyöreän muodon ja hyvin tukea. Kestävä uimapuku kestää klooria, suolavettä ja aurinkorasvaa ja pitää silti muotonsa kulutusta kestävän lycra-materiaalin ansiosta. Uimapuku istuu ihanasti vartalolle ja luo miellyttävän olon. Älä jätä väliin tätä ihastuttavaa Anita uimapukua, vaan tee siitä uusi suosikkisi!

€ 129,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Peacock Bay Maxima Underwire Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Anita uimapuku, johon ihastut varmasti heti! Yksinkertaisessa uimapuvussa on kaarituet, toppauksettomat kupit, joissa on lisätukea tuovat saumat, sekä säädettävät olkaimet. Uimapuku kohottaa rintoja ihanasti ja luo niille hienon pyöreän muodon. Tukeva uimapuku istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle ja tuo maksimaalista tukea. Valmistettu kloorinkestävästä ja UV-suojaavasta materiaalista. Älä jätä väliin tätä fantastista Anita uimapukua, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Felina Conturelle Santorini Brief * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja naiselliset Conturelle by Felina alushousut. Klassisissa brief-alushousuissa on normaali vyötärö, leveät sivukappaleet ja peittävä takaosa. Alushousuja peittää upea graafinen pitsi ja edessä jalanteissä on tyylikkäitä mesh-osioita sekä keskellä koristeena suloinen rusetti. Valmistettu erittäin pehmeästä polyamidimateriaalista, joka istuu silkkimäisen sileästi ihoa vasten. Puuvillavuorattu haara. Fantastiset alushousut sopivat sekä arkeen että juhlaan! Yhdistä alushousuihin matchaavat Conturelle by Felina Santorini -sarjan rintaliivit.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Felina Conturelle Santorini Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja naiselliset kaarituelliset Conturelle by Felina rintaliivit. Rintaliiveissä on kolmiosaiset ja toppauksettomat kupit, jotka mukautuvat ihanasti rintojen muotoihin. Rinnat saavat maksimaalisen tuen ja luonnollisen pyöreän muodon. Kuppeja peittää graafinen pitsi ja rintojen välissä on suloinen rusetti. Klassinen hakaskiinnitys ja säädettävät olkaimet täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliivit on valmistettu erittäin pehmeästä polyamidimateriaalista, joka istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Fantastiset kaarituelliset rintaliivit sopivat sekä arkeen että juhlaan. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Escape Underwired Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikäs Chantelle Escape -sarjan uimapuku. Uimapuvussa on tukevat kaarituet ja vuoratut kupit, jotka mukautuvat rintojen muotoihin täydellisesti. Kaarituet tukevat ihanasti ja kohottavat rintoja kevyesti. Tyylikäs pääntie etupuolella koristeenaan hopeanvärinen koruyksityiskohta. Takana hieman v-muotoinen leikkaus. Vuoratussa uimapuvussa on sisäpuolella powernet-materiaalia ja edessä hieman rypytystä, joka luo hoikentavan siluetin. Uimapuvussa on kapeat säädettävät olkaimet. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kurkkaa myös muut Chantelle Escape -sarjan uima-asut.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Escape High Waist Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät korkeavyötäröiset Chantelle bikinihousut suositulta merkiltä. Maxi-mallisissa bikinihousuissa on korkea vyötärö, leveät sivukappaleet ja säädettävä korkeus. Sivuilla kätevä nyöritys, jonka ansiosta voit säätää alaosan korkeutta. Nyöritystä koristavat yksinkertaiset hopeanväriset koruyksityiskohdat. Alaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja sen sisäpuoli on vuorattu. Luo tyylikäs rantalook yhdistämällä bikinihousuihin omavalintainen Chantelle Escape -sarjan yläosa.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Klassiset ja yksinkertaisen tyylikkäät Chantelle Escape -sarjan bikinibrief-housut. Yksinkertaisissa bikinihousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Tyylikkäänä yksityiskohtana toisella sivulla roikkuu pieni hopeanvärinen koruyksityiskohta. Alaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja sen sisäpuoli on vuorattu. Yhdistä omavalintaiseen saman sarjan yläosaan tyylikkään rantalookin luomiseksi!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Tie Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisesti suunnitellut Chantelle bikinihousut suositulta merkiltä. Escape-sarjan mini-mallisissa bikinihousuissa on tyylikkäät solminnat sivuilla. Bikinihousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet, joita voi säätää tiukemman tai rennomman istuvuuden suuntaan oman maun mukaan. Alaosa on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista ja sen sisäpinta on vuorattu. Bikinialaosaan kannattaa yhdistää omavalintainen Chantelle Escape-sarjan yläosa.

€ 31,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Chantelle uimapuku suositulta merkiltä. Tyylikkäässä uimapuvussa on v-pääntie etupuolella ja syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuvussa on topatut kupit ja huolellisesti sijoiteltu resori rintojen alla tuomassa lisää tukea ja kohotusta. Uimapukua koristaa rintojen välissä hopeanvärinen koruyksityiskohta ja siinä on kapeat säädettävät olkaimet. Uimapuku on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se on vuorattu sisältä. Tähän uimapukuun ihastut varmasti heti. Kurkkaa myös muut Escape-sarjan uima-asut.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Escape Plunge Underwired Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava ja yksinkertaisen tyylikäs Chantelle bikiniyläosa suositulta merkiltä. Halterneck-mallisissa bikiniliiveissä on syvä pääntie etupuolella. Bikineissä on tukevat kaarituet ja vuoratut kupit. Kapea kappale rintojen välissä, koristeena hopeanvärinen koruyksityiskohta. Bikineissä on leveät nauhat niskan takana ja selkäpuolella ja ne sidotaan sekä niskasta että selästä. Yhdistä bikiniyläosaan omavalintaiset Chantelle Escape -sarjan bikinihousut tyylikkään rantalookin luomiseksi!

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Padded Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja yksinkertaiset Chantelle bikiniliivit suositulta merkiltä. Escape-sarjan bikiniliiveissä keskitytään yksinkertaisen tyylikkääseen designiin funktiosta, istuvuudesta ja tuesta tinkimättä. Bikiniliiveissä on tukevat kaarituet ja topatut kupit. Kupeissa on kuppien päällä hieman rypytystä ja rintojen välissä koristeena kaunis hopeanvärinen koruyksityiskohta. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta. Yksinkertainen bikinikiinnitys selkäpuolella. Bikiniyläosaan kannattaa ehdottomasti yhdistää omavalintaiset Escape-sarjan bikinihousut tyylikkään bikinilookin luomiseksi!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Bandeau Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja klassiset Chantelle Escape -sarjan bikiniliivit. Bandeau-bikineissä on topatut kupit ja kaarituet parhaan istuvuuden ja hyvän tuen varmistamiseksi. Yläosaa koristaa rintojen välissä hopeanvärinen koru-yksityiskohta ja kuppien sivuilla on rypytettyjä yksityiskohtia. Irrotettavat olkaimet saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta. Sivujen silikonireunat pitävät bikiniyläosan paikoillaan ilman olkaimiakin. Takana tavallinen bikinikiinnitys. Luo tyylikäs rantalook yhdistämällä yläosaan omavalintainen matchaava Chantelle-sarjan alaosa.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Escape Underwired Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat ja yksinkertaisen tyylikkäät Chantelle Escape -sarjan bikiniliivit. Bikiniliiveissä on tukevat kaarituet, toppauksettomat kupit ja kapeat olkaimet. Kupit on vuorattu ohuella mesh-materiaalilla ja rintojen välissä on upeaa rypytystä. Bikineitä koristaa etupuolelta upea hopeanvärinen koruyksityiskohta. Bikiniliivit tukevat rintoja hyvin ja luovat niille upean pyöreän muodon. Yläosassa on sivuilla powernet-materiaalia tuomassa lisätukea ja kupeissä lisätuet sivulla jäykästä materiaalista, joka vie rintoja enemmän eteenpäin. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen bikinikiinnitys selkäpuolella. Yhdistä yläosaan omavalintainen saman sarjan alaosa tyylikkään rantalookin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

PrimaDonna Casablanca Bikini Full Brief Ropes * Ilmainen Toimitus *

Upeat PrimaDonna bikinihousut ihanilla kuvioilla. Brief-mallisessa bikinialaosassa on korkea vyötärö, leveät sivukappaleet ja peittävä takaosa. Hienot säädettävät nyörit sivuilla, joten pystyt helposti säätämään bikinihousujen vyötärön ja jalantien korkeutta. Vuorattu sisäpuoli takaa upean istuvuuden ja alaosa on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Yhdistä tähän mahtavaan bikinialaosaan PrimaDonna Casablanca -sarjan matchaava yläosa imartelevan bikinilookin luomiseksi!

€ 56,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

PrimaDonna Casablanca Full Cup Wire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtava PrimaDonna bikiniyläosa upealla kuvionnilla. Kaarituellisissa bikiniliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka kohottavat rintoja ja luovat fantastisen upean muodon. Säädettävät nyöri kuppien välissä, jonka ansiosta voit säätää kuppien peittävyyttä. Pehmeät säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta tai niitä voi pitää tavallisesti. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Älä jätä väliin tätä mahtavaa PrimaDonna Casablanca -sarjan bikiniyläosaa, vaan yhdistä siihen lisäksi saman sarjan matchaava bikinialaosa.

€ 104,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

DKNY That Logo Life Chemise * Ilmainen Toimitus *

Klassinen DKNY yöpaita on lyhyempää mallia. Hihaton yöpaita istuu rennosti ylle. Yöpaidassa on korkea pääntie ja DKNY-logo rinnassa. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka laskeutuu kevyesti vartalolle. Täydellinen yöpaita nukkumiseen ja vapaina kotipäivinä käytettäväksi.Pituus: 86 cm

€ 118,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

DKNY Color Theory Sleepshirt * Ilmainen Toimitus *

Eksklusiivinen DKNY yöpaita on suunniteltu todella tyylikkäästi. Yöpaita on malliltaan pitkä paita ja siinä on ¾-pituiset hihat. Pyjamapaidassa on edessä napit, koristeellinen kaulus ja pieni tasku toisella puolella rinnalla. Rento istuvuus ja hieman pidempi takaa. Alhaalla pieni hieno halkio. Ihana DKNY yöpaita istuu rennosti ja ihastut siihen varmasti heti!Pituus: 88 cm

€ 118,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

PrimaDonna Orlando Full Brief * Ilmainen Toimitus *

Naisten kauniit PrimaDonna Orlando -sarjan alushousut. Alushousut ovat klassista brief-mallia ja niissä on korkea vyötärö, joka luo upean siluetin. Kukikas pitsibrodeeraus koristaa alushousujen sivuja etupuolelta ja luo imartelevan lookin. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista ja niissä on ohut resori tuomassa lisätukea. Mahtavat alushousut arkeen tai juhlaan kannattaa yhdistää saman sarjan rintaliiveihin.

€ 47,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Decoy 3 pakkaus Bamboo Socks * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Decoy sukat on valmistettu pehmeästä bambumateriaalista. Malliltaan klassiset sukat sopivat täydellisesti arkeen. Bambu on kulutusta kestävä materiaali ja se kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois iholta ja on antibakteriaalinen. Sukat pitävät jalat raikkaana lämpimässä ja lämmittävät viileällä. Vahvikkeet varpaissa ja kantapäässä tekevät sukista paremmin kestävät. Täydelliset sukat perusvaatevalikoiman täydennykseksi, joten ihastut niihin varmasti heti!

€ 11,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Decoy 3 pakkaus Glitter Sneaker Socks * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät nilkkapituiset Decoy sukat. Ihanissa puuvillasukissa on osioita glitterlangasta. Yksinkertaiset ja uskomattoman ihanat malliltaan klassiset sukat istuvat täydellisesti jalkoihin. Lyhyt varreton malli sopii täydellisesti mataliin kenkiin. Mukavat ja hienot sukat ovat ihana lisä perusvaatevalikoimasi täydennykseksi. Kurkkaa myös muut Decoy sukat!

€ 11,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

PrimaDonna Orlando Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniita kaarituellisia Primadonna rintaliivejä koristaa upea kukikas pitsikuvio. Rintaliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka ympäröivät rintoja kevyesti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliivit tukevat ja kohottavat rintoja ihanasti. Napakka istuvuus ja säädettävät olkaimet. Hakaskiinnitys selkäpuolella. Ylelliset rintaliivit sopivat erinomaisesti arkeen ja juhlaan ja ihastut niihin varmasti heti! Yhdistä rintaliiveihin Primadonna Orlando -sarjan alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 95,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Kari Traa Var Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäästi suunnitellut Kari Traa urheiluliivit kevyeen treeniin. Urheiluliivit tukevat kevyesti ja niissä on kapeat olkaimet. Kuppien toppaukset saa halutessaan helposti irti ja topissa on leveä resori rintojen alla parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Kapeat olkaimet ovat säädettävät, mikä takaa täydellisen vapauden liikkumiseen. Selkäpuolella urheiluliiveissä on klassinen painijanselkä sekä mesh-osioita parantamassa kosteuden poistumista. Mahtavat urheiluliivit sopivat kevyempään treeniin kuten kävelyille, kuntosalille tai joogaan. Kurkkaa myös muut Kari Traa -treenivaatteet ja päivitä vaatevalikoimaasi.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Kari Traa Fröya Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja modernisti kuvioidut Kari Traa urheiluliivit. Urheiluliivit sopivat kevyeen treeniin ja niissä on hieman kompressiota, joten ne istuvat miellyttävän tuntuisesti vartalolle kuitenkaan funktiosta tinkimättä. Urheilutopissa on leveä resori rintojen alla tuomassa lisätukea sekä kapeat olkaimet, jotka menevät selkäpuolella painijanselän muotoon. Huolellisesti sijoitellut mesh-osiot varmistavat optimaalisen kosteuden ja lämmön siirtämisen pois iholta. Urheiluliivit on valmistettu treenaamiseen täydellisesti sopivasta materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Optimaaliset urheiluliivit kevyeen treenaamiseen kuten kävelyille, kuntosalille ja joogaan. Kurkkaa myös muut Kari Traa treenivaatteet ja päivitä vaatekaappiasi.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Kari Traa Dekorativ Hipster * Ilmainen Toimitus *

Naisten mukavat hipsterimalliset Kari Traa alushousut. Hipstereissä on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet sekä kapea resori vyötäröllä ihanan istuvuuden varmistamiseksi. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillasta ja niiden saumat on aseteltu huolellisesti parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi aktiviteettia katsomatta. Alushousut sopivat sekä arkeen että treeniin. Kurkkaa myös muut Kari Traa -alusvaatteet ja päivitä vaatekaappiasi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Trofe Sally T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavn eleganti Trofé rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kupit ja tukevat kaarituet. Rintaliiveissä on upea v-pääntie edessä ja niitä peittää hieno ruusukuviointi. Etupuoli on saumaton ja rintaliivit istuvat tukevasti rinnalle. Rintaliivit tukevat rintojasi ja kohottavat sekä luovat rinnoille upean muodon. Leveät säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Klassiset rintaliivit saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja elegantiksi. Kurkkaa myös muut Trofé alusvaatteet ja päivitä alusvaatevalikoimaasi.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Big T Lady * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Trofé yöpaita istuu rennosti ylle. Yöpaidassa on lyhyet hihat ja hieno v-pääntie edessä. Valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Yöpaita ulottuu polvien yläpuolelle ja sopii yhtä hyvin nukkumiseen kuin kotona oleiluun. Kurkkaa myös muut Trofé yöasut vaatekaappisi päivittämiseksi.Pituus: 90 cm

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Trofe Big T Dreams * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Trofé yöpaita. Lyhythihaisessa yöpaidassa on pyöreä pääntie ja se ulottuu polvien yläpuolelle. Yöpaita istuu rennosti ja se on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka laskeutuu upeasti vartalolle ja on todella mukava yllä. Malliltaan t-paitamainen yöpaita sopii täydellisesti nukkumiseen ja kotona oleiluun. Kurkkaa myös muut Trofé yöasut vaatekaappisi päivittämiseksi.Pituus: 90 cm

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Trofe Cotton SS Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Upea Trofé yöpaita on hieman pidempää mallia. Yöpaidassa on pyöreä pääntie ja lyhyet hihat sekä joka puolella suloisia kukkia. Hieno yöpaita ja rento istuvuus. Yöpaita istuu uskomattoman ihanasti vartalolle. Rypytystä pääntiessä pienenä ihanana lisänä. Yöpaita ulottuu juuri polvien alapuolelle ja se on täydellinen valinta sekä nukkumiseen että vapaapäiviin kotosalle. Kurkkaa myös muut Trofé yöasut ja päivitä vaatekaappisi sisältöä.Pituus: 100 cm

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Trofe Bamboo Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Trofé yöpaita on pehmeää bambua. Lyhythihaisessa yöpaidassa on pyöreä pääntie ja ihanaa kuviointia. Yöpaita ulottuu polvien yläpuolelle ja se on valmistettu pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta bambusta. Iholle hellä materiaali on myös antibakteriaalinen ja se hengittää, säätelee kehon lämpötilaa ja vie kosteutta pois iholta. Täydellinen yöpaita lämpimiin kesäöihin tai vain kotona oleiluun. Kurkkaa myös muut Trofé yöasut ja päivitä vaatevalikoimaasi.Pituus: 90 cm

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Pierre Robert Light Support Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Pierre Robert urheiluliivit kevyeen ja keskitason treenaamiseen. Urheiluliivit on suunniteltu ihanan naisellisesti ja niissä on saumattomat kupit ja leveä joustava nauha rintojen alla. Mahtavat urheiluliivit tukevat todella hyvin ja ovat uskomattoman ihanat yllä. Kapeat olkaimet ja painijanselkä, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen. Valmistettu kierrätetystä funktionaalisesta materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja tuo raikkaan olon. Fantastinen Pierre Robert urheilutoppi, johon kannattaa yhdistää omavalintaiset treenialushousut.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Trofe Cotton SL Long Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Tyyliltään klassinen Trofé yöpaita upeilla yksityiskohdilla. Hihattomassa yöpaidassa on pyöreä pääntie ja rento istuvuus. Yläreunassa upea rypytysreunus tuo yöpaitaan ihanan lisäyksityiskohdan. Valmistettu pehmeästä kudotusta puuvillasta, joka laskeutuu ihanasti vartalolle. Yöpaita ulottuu polvien yläpuolelle. Klassinen t-paita sekä nukkumiseen että kotona oleiluun.Pituus: 100 cm

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Trofe Cotton SL Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Ihana Trofé yöpaita on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Hihattomassa yöpaidassa on pyöreä pääntie ja kolme nappia pääntien alapuolella pienenä ihanana lisänä. Yöpaita ulottuu polviin asti ja sitä peittävät pienet suloiset kukat. Hanki hyvät yöunet tällä raikkaalla yöpaidalla, joka on yksinkertaista suoraa mallia ja jossa on leveät olkaimet.Pituus: 90 cm

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Pierre Robert Sports Hipster * Ilmainen Toimitus *

Funktionaaliset Pierre Robert alushousut on suunniteltu tyylikkäästi. Hipster-mallisissa alushousuissa on kevyttä ja joustavaa mikrokuitumateriaalia. Materiaali on käsitelty MaxDryT -teknologiaa hyödyntäen, mikä vie tehokkaasti kosteutta pois iholta. Alushousut on valmistettu 75 % kierrätetystä Global Recycled Standard -sertifioidusta polyamidista. Kulutusta kestävissä alushousuissa on laserleikatut reunat ja ne istuvat ihanasti ylle. Mahtavat treenialushousut kannattaa yhdistää omavalintaisiin Pierre Robert urheiluliiveihin.

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Trofe Cotton Robe * Ilmainen Toimitus *

Ihanan raikas Trofé aamutakki on 100 % puuvillaa. Ohuessa aamutakissa on sivuilla kaksi hillittyä taskua ja sidottava vyö, joka on kiinni kahdessa lenkissä. Sisäpuolen nyörin ansiosta saat sidottua aamutakin hienosti kietaisumallisesti ja pystyt liikkumaan vapaasti ilman aamutakin aukeamista. Nauti ihanista aamuista ja illoista tässä raikkaassa aamutakissa MED ETT SKÖNT NATTLINNE UNDERPituus: 120 cm

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Trofe Modal Lace Nightdress * Ilmainen Toimitus *

Romanttinen Trofé yöpaita on valmistettu pehmeästä materiaalista ja siinä on rintojen päällä kaunista pitsiä. Säädettäviä olkaimia peittää pitsi ja ne yhdistyvät edessä elegantiksi v-pääntieksi. Yöpaidan pitsi kiertää koko matkalta vuoratun rinnan ympäri ja se on läpikuultavaa selkäpuolelta sekä rinnan alta olevasta kaistaleesta. Tunne olosi kauniiksi ja mukavaksi tässä ihanassa yöpaidassa, joka istuu hyvin ja laskeutuu ihanasti rypytyksin pitsiosion alapuolelta.Pituus: 90 cm

€ 42,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product