Sloggi Amalfi Baby Bikini Brief * Kampanja *

Mahtavat mini-malliset Sloggi Amalfi Baby bikinihousut. Retroa henkivän sarjan tuotteet keskittyvät pehmeisiin muotoihin, jotka takaavat täydellisen vapauden tunteen. Suloiset tai-mallin bikinihousut, joissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Bikinihousuissa on tyylikästä raidallista kuviota ja ne on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Lisäksi bikinialaosa on vuorattu, jotta tuntisit olosi erityisen mukavaksi. Yhdistä näihin bikinihousuihin omavalintainen Amalfi Baby -sarjan yläosa tyylikkään rantalookin luomiseksi.

€ 17,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Amalfi Baby Bikini Hipster * Kampanja *

Ihanat Sloggi Amalfi Baby bikinihousut ovat mahtavaa hipstermallia. Retroa henkivän sarjan tuotteet keskittyvät pehmeisiin muotoihin, jotka takaavat ihanan vapauden tunteen. Hipstereissä on tyylikästä raidallista kuviota, matala vyötärö ja leveät sivukappaleet. Bikinialaosassa on vuoraus ja ne on valmistettu nopeasti kuivuvasta joustavasta materiaalista, jotta tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi. Yhdistä näihin tyylikkäisiin bikinihousuihin omavalintainen Amalfi Baby -sarjan bikiniyläosa ja ole rannan tyylikkäin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Femilet Bali Midi Bikini Brief * Kampanja *

Klassiset tyylikkäät Femilet bikinihousut, joissa on edessä rypytykset. Bikinialaossa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet ja ne ovat malliltaan hyvin suositut. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka mahdollistaa fantastisen istuvuuden.Yhdistä bikinialaosaan Femilet Bali -sarjan bikiniliivit luodaksesi elegantin ja tyylikkään lookin kesään!

€ 34,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Femilet Tahiti Bandeau Bikini * Kampanja *

Naisellinen ja räväkkä yhtä aikaa! Herkullinen malli ja ylellinen kauniisti hohteleva kangas saavat bikinisi säkenöimään auringossa. Ihana kaaritueton bandeau-bikini, jossa on sisäänrakennetut toppaukset, jotka muotoilevat ja tukevat rintoja. Imarteleva kietaisuyksityiskohta ja sopivan houkutteleva v-pääntie edessä. Tätä bikiniyläosaa voi pitää niskan taakse sidottavan nyörin kanssa tai ilman nyöriä ja siinä on kiinnitys selkäpuolella. Bikinit sopivat kuppikoolle B-E ja suosiittelemme yhtä suurempaa kokoa, mikäli sinulla on suurempi kuppikoko. Nämä Femilet Tahiti -sarjan bikinit valitsemalla et joudu luopumaan mistään, et mukavuudesta etkä tyylikkyydestä!Yhdistä bandeau-yläosaan trendikkäät korkeavyötäröiset saman Tahiti-sarjan bikinihousut loistavan kesälookin luomiseksi.

€ 44,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Mix Bikini Shorts

Upea Trofé bikinialaosa on klassista shortsimallia ja sen avulla luot urheilullisen lookin. Uimashortseissa on vuorattu sisäpuoli ja leveä kiristysnauhallinen resori vyötäröllä. Ihanan ilmavat uimashortsit istuvat mukavasti ylle. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Mahtavat uimashortsit, joissa tunnet olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi! Yhdistä shortseihin omavalintainen Trofé Mix -sarjan bikiniyläosa.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Inka Bikini Maxi Bikini Brief * Kampanja *

Herkulliset Trofé Inka bikinihousut, joissa on ihania värejä ja kuvioita. Suositun maxi-mallin bikinihousuissa on korkea vyötärö, leveät sivukappaleet ja edessä powernet-materiaalia, joka luo upean siluetin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Bikinihousut istuvat ihanan napakasti. Yhdistä bikinihousuihin Trofé Inka -sarjan omavalintainen yläosa tai yksivärinen Basic-sarjan yläosa.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Abecita Brighton Bikini Maxi Brief

Tyylikkäät Brighton Abecita bikinihousut, joissa on erittäin korkea vyötärö ja powernet-materiaalia edessä. Sivulla pieni hillitty laatta, jota koristaa Abecita-logo. Etupuolen erityisen vuorin ansiosta bikinihousut litistävät vatsaa kevyesti. Bikinialaosa on takaa yksivärinen ja etupuolella on klassista Abecita-raitaa upeana kuviona.Yhdistä tähän merihenkiseen bikinialaosaan omavalintainen Brighton-sarjan yläosa.

€ 33,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Navy Stripe Bikini Maxi Bikini Brief * Kampanja *

Herkulliset Trofé Navy Stripe bikinihousut upean raidallisella kuvioinnilla. Maxi-mallin bikinihousuissa on korkea vyötärö, leveät sivukappaleet ja ne ovat takaa peittävät. Bikinihousuissa on myös edessä muotoilevaa powernet-materiaalia ja vuorattu haara Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Yhdistä bikinihousuihin omavalintainen Trofé Navy Stripe bikiniyläosa.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Damella Doris Rainforest Bikini Maxi Brief

Upeat Damella bikinihousut, joihin ihastut varmasti heti. Maxi-mallin bikinialaosassa on leveät sivukappaleet ja ovat peittävät takaa. Alaosassa on sivuilla upeat nyörit, joiden ansiosta pystyt helposti säätelemään vyötärön korkeutta ja varmistaa täydellisen istuvuuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Mahtavaan bikinialaosaan kannattaa yhdistää Damella bikiniyläosa.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Missya Milano Bikini Maxi Brief * Kampanja *

Tyylikkäät Missya bikinihousut. Maxi-mallisessa bikinialaosassa on korkea vyötärö, joka peittää ja luo imartelevan siluetin. Upeaa kukkakuviota edessä ja napakka istuvuus. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kestävästä materiaalista. Täydellinen bikinialaosa aurinkoisiin päiviin rannalle tai uima-altaalle. Yhdistä bikinialaosaan matchaava Missya bikiniyläosa ihanasta uima-asujen valikoimasta!

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Mix and Match Underwired Bikini Bra * Kampanja *

Klassisen yksinkertainen Triumph Mix & Match -sarjan bikiniyläosa. Bikiniyläosassa on tukevat kaarituet ja leveä reunus rintojen alla tuomassa lisätukea. Bikiniyläosassa on toppauksettomat kupit ja leveät olkaimet, jotka tukevat hyvin myös runsaampaa povea. D-kupista alkaen bikiniyläosassa on sisäänommellut tukisauvat ja hieman leveämmät olkaimet vielä paremman tuen varmistamiseksi. Olkaimet kapenevat taakse mentäessä ja niitä saa säädeltyä puoliväliin asi selkäpuolella. Klassinen bikinikiinnitys selkäpuolella. Yhdistä bikiniyläosaan Triumph Mix & Match -sarjan bikinialaosa täydellisen setin luomiseksi.Koko 36 = Ympärys 70 cmKoko 38 = Ympärys 75 cmKoko 40 = Ympärys 80 cmKoko 42 = Ympärys 85 cmKoko 44 = Ympärys 90 cm

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Charm Elegance Knot Underwired Bikini Bra * Kampanja *

Tyylikkäissä Triumph bikiniliiveissä on imarteleva pääntie. Bikiniliiveissä on tukevat kaarituet ja toppauksettomat kupit. Bikineissä on syvä pääntie ja niitä koristaa hieno solmuyksityiskohta. Yläosa tukee erittäin hyvin tukevien kaaritukiensa ansiosta ja lisätukena kupeissa ja sivuilla on myös mesh-vuoraus, joka sopii runsaammallekin povelle. Leveät olkaimet etupuolella kapenevat taakse mentäessä. Säädettävät olkaimet ja klassinen bikinikiinnitys. Yhdistä näihin tyylikkäisiin bikiniliiveihin omavalintainen Triumph Charm Elegance -sarjan alaosa. Yläosan kaveriksi sopii myös yksivärinen Mix & Match -sarjan alaosa.Valmistettu pehmeästä ja miellyttävän sileän tuntuisesta SENSITIVE® -jerseystä ympäristövaikutukset minimoiden.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Charm Elegance Midi Bikini Brief * Kampanja *

Tyylikkäät Triumph bikinihousut ovat klassista midimallia. Midihousuissa on tyylikästä kuviota, normaali vyötärö ja hieman leveämmät sivukappaleet. Bikinialaosassa on säädettävät jalantiet ja ne mukautuvat vartalosi muodon ja makusi mukaan. Elastinen vyötärökaistale takaa täydellisen istuvuuden. Alaosa on kauttaaltaan vuorattu ja siihen kannattaa yhdistää omavalintainen Triumph Charm Elegance -sarjan yläosa. Toinen vaihtoehto on yhdistää siihen yksivärisiä Mix & Match -sarjan tuotteita.Valmistettu pehmeästä ja miellyttävän sileän tuntuisesta SENSITIVE® -jerseystä ympäristövaikutukset minimoiden.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Stedman Seamless Sport Bra

Upea kaaritueton Stedman liivitoppi sopii kevyeen tai keskitason treenaamiseen. Saumattomassa liivitopissa ei ole kaaritukia mutta sen topatut kupit tukevat rintoja maksimaalisesti. Tässä liivitopissa on myös irrotettavat täytteet ja se istuu mahtavasti ja muotoilee rintoja upeasti. Leveät olkaimet ja painijan selkä, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen. Helppoa pukea ja riisua yläkautta. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka myös hellä iholle. Älä jätä väliin näitä ihania Stedman urheiluliivejä!Body Fit, paino: 300 g/m²

€ 20,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Nellie Nursing Bra

Yksinkertaiset Trofé imetysliivit upeilla pitsiyksityiskohdilla. Topatuissa kaarituettomissa imetysrintaliiveissä on tyylikkäitä yksityiskohtia kuppien yläreunassa. Kupit saa kätevästi avattua olkaimista irti hakasella. Kuppien välissä sievä rusetti. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Erittäin ihanat ja mukavat Trofé imetysliivit.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen ÄITIYSVAATTEET Liivit Äitiysvaatteet
Product
 

Calvin Klein Woven Viscose Camisole * Kampanja *

Nuku makeasti tässä ihanassa Calvin Klein topissa. Eksklusiivinen toppi istuu rennosti ja se on valmistettu 100 % viskoosista, joka istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Kapeat säädettävät olkaimet. syvä leikkaus selkäpuolella ja v-pääntie edessä. Toppia voit käyttää nukkumiseen ja vapaapäivinä kotosalla. Yhdistä toppiin matchaavat saman sarjan shortsit täydellisen lookin luomiseksi.

€ 42,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Topit paidat
Product
 

Trofe Irene Midi

Naisten klassiset Trofé midi-alushousut hienoilla pitsiyksityiskohdilla. Alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet, joita koristaa romanttinen pitsi. Koristeena etupuolella ruusu. Alushousuissa on vuorattu haara ja sileiden saumojen ansiosta ne eivät juurikaan näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Ihanat arkialushousut, joihin ihastut varmasti heti. Alushousuihin kannattaa yhdistää Irene & Friends -sarjan rintaliivit täydellisen setin luomiseksi!

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Felina Conturelle Santorini Brief

Kauniit ja naiselliset Conturelle by Felina alushousut. Klassisissa brief-alushousuissa on normaali vyötärö, leveät sivukappaleet ja peittävä takaosa. Alushousuja peittää upea graafinen pitsi ja edessä jalanteissä on tyylikkäitä mesh-osioita sekä keskellä koristeena suloinen rusetti. Valmistettu erittäin pehmeästä polyamidimateriaalista, joka istuu silkkimäisen sileästi ihoa vasten. Puuvillavuorattu haara. Fantastiset alushousut sopivat sekä arkeen että juhlaan! Yhdistä alushousuihin matchaavat Conturelle by Felina Santorini -sarjan rintaliivit.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Kari Traa Var Sports Bra * Kampanja *

Tyylikkäästi suunnitellut Kari Traa urheiluliivit kevyeen treeniin. Urheiluliivit tukevat kevyesti ja niissä on kapeat olkaimet. Kuppien toppaukset saa halutessaan helposti irti ja topissa on leveä resori rintojen alla parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Kapeat olkaimet ovat säädettävät, mikä takaa täydellisen vapauden liikkumiseen. Selkäpuolella urheiluliiveissä on klassinen painijanselkä sekä mesh-osioita parantamassa kosteuden poistumista. Mahtavat urheiluliivit sopivat kevyempään treeniin kuten kävelyille, kuntosalille tai joogaan. Kurkkaa myös muut Kari Traa -treenivaatteet ja päivitä vaatevalikoimaasi.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Pierre Robert Medium Support Sports Bra * Kampanja *

Tyylikkäät Pierre Robert urheiluliivit sopivat keskitasoiseen ja erittäin intensiiviseen treeniin. Saumattomat ja muotoonommellut urheiluliivit takaavat maksimaalisen mukavuuden ja vakauden. Valmistettu funktionaalisesta MaxDryT Technology -materiaalista, joka vie kosteutta tehokkaasti pois iholta. Huolellisesti sijoitellut mesh-osiot ja avoin selkä ilmastoinnin parantamiseksi. Ihana resori rintojen alla ja painijanselkä takaa täyden vapauden liikkumiseen. Yhdistä urheiluliiveihin muita tyylikkäitä Pierre Robertin treenivaatevalikoiman tuotteita.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Trofe Tropical Magaluf Wireless Bikini Bra * Kampanja *

Klassiset Trofé Tropical -sarjan bikiniliivit. Kaarituettomissa bikiniliiveissä on upeaa kukkakuviota ja irrotettavat toppaukset. Irrotettavien toppausten tilalle voi laittaa proteesit tai omat täytteet. Leveät sivut tuovat lisää mukavuutta ja tukea. Bikiniliiveissä on rintojen alla kapea reunus tuomassa lisätukea sekä kapeat säädettävät olkaimet. Takana klassinen bikinikiinnitys. Tyylikäs Trofé bikiniyläosa auttaa luomaan upean lookin kesäpäivänä rannalle. Yhdistä bikiniyläosaan yhtä upeat Trofé Tropical -sarjan bikinihousut. Toinen mahdollisuus on yhdistää yläosaan yksiväriset Trofé Basic -sarjan bikinihousut.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Calvin Klein One Cotton Bralette

Ihana Calvin Klein rintaliivitoppi. Toppauksettomat kaarituettomat rintaliivit mukautuvat rintojen muotoihin upeasti ja tukevat hyvin. Valmistettu modaalin ja puuvillan sekoitteesta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Yksinkertaisen tyylikkäässä yläosassa on säädettävät olkaimet, tukeva resori rintojen ala ja syvempi leikkaus selkäpuolella, joten voit pitää syvään uurrettuja toppeja sen päällä. Tämä yläosa tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä ja se on täydellinen valinta arkeen. Yhdistä liivitoppiin omavalintainen Calvin Klein -alaosa.

€ 30,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein One Cotton Brief

Ihanat naisten alushousut on valmistettu modaalin ja puuvillan sekoituksesta. Suositut brief-mallin Calvin Klein alushousut mukautuvat ihanasti vartalon muotoihin ja istuvat sileästi ihoa vasten. Tukeva resori vyötäröllä takaa kunnollisen tuen ja miellyttävän olon. Mahtavat perusalushousut sopivat arkeen ja vapaa-aikaan. Yhdistä brief-alushousuihin omavalintainen Calvin Klein -yläosa.

€ 20,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calvin Klein One Cotton Thong

Naisten ihanat Calvin Klein alushousut on valmistetu pehmeästä puuvillan ja modaalin sekoituksesta. Stringit istuvat todella hyvin ylle ja sileästi ihoa vasten. Tukeva resori vyötäröllä takaa maksimaalisen tuen. Mahtavat perusalushousut arkeen ja vapaa-aikaan. Matchaa stringit omavalintaiseen Calvin Klein -yläosaan.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Missya Softness Modal T shirt

Pehmeä ja raikas Missya t-paita nukkumiseen on valmistettu joustavasta materiaalista. Pyjamapaidass on edessä söpö tasku, jota koristaa pieni sydän. Ihanassa pyjamapaidassa on pyöreä pääntie ja se istuu rennosti. Luo täydellinen pyjamasetti yhdistämällä t-paitaan pehmeät Missya pyjamahousut.

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Missya Softness Modal Pant

Raikkaat ja uskomattoman mukavat Missya pyjamahousut sopivat mukaviin koti-iltoihin ja tuovat hyvät yöunet. Joustavissa housuissa on vyötäröllä sileä resori, jota voi säätää sidottavan nyörin avulla. Pyjamahousuissa on kaksi taskua edessä ja leveiden lahkeiden alareunassa on leveä resori. Yhdistä ihaniin housuihin mukava nukkumiseen tarkoitettu Missya paita.

€ 29,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Missya Softness Modal Big Shirt

Erittäin pehmeä pitkä Missya t-paita nukkumiseen on valmistettu ihanan joustavasta materiaalista. Raikkaassa yöpaidassa on lyhyet hihat ja taitettu reuna, pyöristetty pieni halkio alareunassa ja koristeena rinnassa söpö sydän. Hanki rennot yöunet tällä mukavalla Missya yöpaidalla.

€ 29,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Under Armour HeatGear Racer Tank * Kampanja *

Ihana Under Armour treenitoppi on valmistettu pehmeästä materiaalista. Toppi istuu napakasti ja siinä on painijanselkä mesh-yksityiskohdilla, mikä takaa täyden vapauden liikkumiseen ja auttaa kosteuden viemisessä pois iholta. Treenitoppi on valmistettu Under Armourin unikkista ja funktionaalisesta HeatGear-materiaalista. Joustava materiaali vie kosteutta pois iholta pitäen olosi raikkaana, kuivana ja keveänä. Täydellinen treenitoppi, jonka ansiosta voit keskittyä täysillä treenaamiseen. Yhdistä toppiin omavalintainen Under Armour -alaosa tyylikkään treenisetin luomiseksi!

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Falke Women Seasonal Graffiti Scratch 15 Den * Kampanja *

Erittäin laadukkaat 15 denierin Falke sukkahousut. Sukkahousuissa on ylellistä pyöreää kuviota, joka säteilee itseluottamusta. Falke sukkahousuissa on täydellinen FALKE-fit ja ne on valmistettu erittäin laadukasta 3D-neulontaa käyttäen. Tuo ripaus ylellisyyttä arkeesi näillä sukkahousuilla ja yhdistä ne upeaan hameeseen tai mekkoon.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut
Product
 

Femilet Belize Underwired Bikini Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs bandeau-mallinen Femilet bikiniyläosa. Upeasti suunnitellussa bikiniyläosassa on kullanvärisiä yksityiskohtia. Yläosassa on tukevat kaarituet ja ohuesti mesh-vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja ja luovat niille upean pyöreän muodon. Bikiniliiveissä on sivuilla powernet-materiaalia paremman tuen varmistamiseksi sekä lisätuket jäykemmästä mesh-materiaalista, joka auttaa viemään rintoja hieman enemmän eteenpäin. Bikiniyläosassa on kapeat säädettävät olkaimet ja selkäpuolella klassinen bikinikiinnitys. Ihanan klassinen bikiniyläosa, johon kannattaa yhdistää Femilet Belize -sarjan bikinihousut.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Passionata Rhythm Shorty

Yksinkertaisen tyylikkäät Passionata Rhythm -sarjan alushousut. Hipstereissä on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet sekä sileät saumat, joiden ansiosta alushousut eivät näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Alushousuissa on leveä mesh-materiaalista tehty reuna yläreunassa ihanana yksityiskohtana. Vuorattu haara. Luo kaunis kokonainen alusasulook yhdistämällä alushousuihin saman sarjan omavalintaiset rintaliivit.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Passionata Rhythm Wirefree Triangle Bra

Tyylikkäät ja modernit Passionata kolmiorintaliivit. Bralettessa on topatut kupit, kauniita mesh-yksityiskohtia ja syvä leikkaus sekä etupuolella että takana. Pehmeässä yläosassa on leveät mesh-materiaalista valmistetut olkaimet ja leveä nauha rintojen alla tuomassa lisätukea. Täydellinen bralette syvään uurrettuihin vaatteisiin. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Passionata Rhythm -sarjan matchaavat alushousut.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Passionata Georgia Shorty

Tyylikkäissä naisten Passionata hipstereissä on romanttisia pitsiyksityiskohtia. Hipster-mallin alushousuissa on matala vyötärö, leveät sivukappaleet ja ihania huolellisesti suunniteltuja yksityiskohtia. Edestä alushousut ovat täysin peittävät, kun taas takaa ne ovat kokonaan läpikuultavaa kukkakuvioista pitsiä. Ei ihonmyötäisten vaatteiden alta näkyviä saumoja tai reunoja takaosan kaarevan pitsin ansiosta. Vuorattu haara. Alushousuissa yhdistyvät kauniit materiaalit ja käytännöllisyys, mutta tyylin ja nuorekkuuden osalta ei ole silti täytynyt tehdä kompromisseja. Yhdistä alushousuihin Georgia-malliston omavalintaiset rintaliivit tyylikkään alusasusetin luomiseksi!

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Chantelle Prime Tanga

Yksinkertaisen tyylikkäät Chantelle Prime alushousut. Tangoissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Alushousut ovat edestä peittävät ja takaa niissä on läpinäkyvää kangasta. Ei saumoja, joten alushousut eivät näy ihonmyötäisten vaatteiden alta. Vuorattu haara. Yhdistä alushousuihin Prime-sarjan matchaavat rintaliivit täydellisen alusasusetin luomiseksi!

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Chantelle Solace Shorty

Tyylikkäät ja suositut Chantelle alushousut ovat kaunista pitsiä. Viettelevissä hipstereissä on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet. Alushousut ovat keskeltä edestä täysin peittävät ja sivuilla ja takana on läpikuultavaa pitsiä. Ei näkyviä saumoja, joten alushousut eivät näy ihonmyötäisten vaatteiden alla. Alushousuissa on vuorattu hara. Yhdistä alushousuihin omavalintainen Solace sarjan yläosa luodaksesi täydellisen alusasusetin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Falke Women Seasonal Watercolor 12 Den * Kampanja *

Coolit 12 denierin Falke sukkahousut kukkakuvioilla. Luo uniikki look näillä laadukkaista materiaalista valmistetuilla sukkahousuilla, joissa on kukkia säärissä ja jotka ovat todella ohuet. Sukkahousuissa on vyötäröllä ihana resori, joka ei paina ja jossa olosi tuntuu mukavalta koko päivän ajan. Mahtavat Falke sukkahousut sopivat mainiosti sekä arkeen että juhlaan.

€ 29,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut
Product
 

Falke Women City Natural Glow 6 Den * Kampanja *

Ihanan ohuet 6 denierin Falke sukkahousut tuovat säärillesi luonnollista hehkua. Sukkahousut ovat erittäin läpikuultavat ja sopivat kaikille ihotyypeille. Ihana istuvuus ja vyötäröllä pehmeä resori, joka ei paina, ja lähes näkymättömät saumat varpaissa. Ylelliset ja laadukkaat sukkahousut, jotka ovat mahtava valinta sekä arkeen että juhlaan.

€ 17,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut
Product
 

Triumph Lounge Me Cotton Capri Set * Kampanja *

Ihana Triumph pyjamasetti on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Lyhythihainen paita istuu ihanasti ylle ja siinä on pyöreä pääntie. Capri-pituisissa pyjamahousuissa on nauhallinen resori vyötäröllä. Täydellinen pyjama laskeutuu ihanasti vartalolle ja se on täydellinen valinta kotosalle vapaapäiviin. Luo rento olo tällä ihanalla Triumph pyjamalla ja tee siitä uusi suosikkisi.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Liz Bikini Bottom

Fantastiset Rosa Faia bikinihousut on suunniteltu todella tyylikkäästi. Bikinialaosassa on pehmeä resori vyötäröllä ja etupuolella on kaunista kietaisua, joka on pieni ihana lisä bikinilookissa. Mahtava istuvuus ja uskomattoman sileä ihoa vasten. Ihastuttavat Rosa Faia bikinihousut, joissa tunnet olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi. Yhdistä bikinialaosaan matchaava saman sarjan bikiniyläosa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Lace Hipster

Tyylikkäät pitsiset Magic hipsterit. Naisten hipster-mallisissa alushousuissa on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet. Ihanat alushousut on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Sileiden saumojen ansiosta alushousut eivät näy juurikaan tiukkojen vaatteiden alta. Vuorattu haara. Alushousuja peittää koko alueelta pitsi ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan toppiin romanttisen setin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Mey Night2Day Isi T shirt

Ihana Mey t-paita, johon ihastut varmasti heti. T-paita istuu rennosti ja sileästi ihoa vasten. Pyöreä pääntie ja hieman lyhyemmät hihat. Valmistettu mahtavasta pehmeän puuvillan ja modaalin sekoituksesta, joka on hellä iholle. Yhdistä t-paitaan omavalintainen alaosa Meyn perusvalikoimasta mukavan setin luomiseksi.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut T paidat
Product
 

Falke Women Travel Comfort Vitalize KH

Ihanat Falke sukat keskitason kompressiolla. Polvisukat stimuloivat aktiivisesti verenkiertoa huolellisesti suunnitellun kompression ansiosta. Sukat ovat täydellinen valinta, jos joudut seisomaan, kävelemään tai matkustamaan paljon. Polvisukat ehkäisevät kompression ansiosta jalkojen turpoamista ja väsymistä.Falken kompressioasteikoilla sukkien vahvuus on Medium.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Sunseeker Tribe Attack Full Classic Bikini Panty * Kampanja *

Tyylikkäät ja malliltaan klassiset australialaisen Sunseeker uima-asumerkin bikinihousut. Bikinialaossa on normaali vyötärö ja kapeat sivukappaleet ja ne on kuvioitu todella upeasti. Vuorattu alaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se sopii täydellisesti sekä rannalle että uima-altaalle. Tribe Attack -kokoelmassa on ihania kuvioita ja klassista designia. Yhdistä saman sarjan bikiniliiveihin upean rantalookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace High Waist Brief

Naisten Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan midi-alushousut on valmistettu romanttisesta pitsistä. Saumattomat brief-alushousut ovat kokonaan pitsiä ja niissä on hieman korkeampi vyötärö sekä leveät sivukappaleet. Yläreunassa kaareva reuna pienenä ihanana lisänä. Puuvillavuorattu haara. Upean naiselliset alushousut tuntuvat ihanilta yllä. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit täydellisen alusasulookin luomiseksi.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace Brazil Panty

Tyylikkäät naisten Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan alushousut ovat romanttista pitsiä. Kapeat tai-malliset alushousut on valmistettu kevyestä ja läpikuultavasta pitsistä. Saumattomissa alushousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet, jotta ne näkyisivät mahdollisimman vähän napakoiden vaatteiden alta. Upeita yksityiskohtia kuten kaareva leikkaus yläreunassa sekä pitsiä joka kohdassa. Puuvillavuorattu haara. Upean naiselliset alushousut tuntuvat todella ihanilta yllä. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit täydellisen alusasulookin luomiseksi.

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida I Love Nature Tank Top

Mahtava Calida toppi istuu ihanasti ylle. Toppi on valmistettu TENCEL® MICRO -materiaalista, joka kuivuu nopeasti ja on hellä iholle. Perustoppi on suunniteltu yksinkertaisesti ja siinä on pyöreä pääntie ja leveät olkaimet. Ihana Calida toppi on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, tyyliä ja laatua. Kurkkaa myös muut Calidan saman sarjan perustuotteet täydellisen lookin luomiseksi.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Swegmark Adamo Hipster

Upeat Swegmark Adamo -sarjan naisten hipsterit. Hipstereissä on matala vyötärö sekä leveät sivukappaleet. Kuvioitu etukappale ja sileä takakappale, jotta alushousut eivät näkyisi tiukkojenkaan vaatteiden alta. Vuorattu haara. Yhdistä alushousut saman sarjan rintaliiveihin täydellisen alusasusetin luomiseksi.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Joy Top Short Sleeve

Tyylikäs Calida t-paita mahtavilla ominaisuuksilla mukautuu lämpötilaan, vie kosteutta pois iholta ja istuu sileästi ihoa vasten. Valmistettu pehmeästä puuvillasta ja kulutusta kestävästä tencelistä. Mahtava t-paita sopii käytettäväksi aluspaitana tai sellaisenaan ja siihen on helppo yhdistää omavalintainen alaosa Calidan tyylikkäästä perusvaatteiden valikoimasta.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Natural Joy Tank Top

Upea Calida toppi on valmistettu materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja hengittää. Uskomattoman ihana toppi istuu ihonmyötäisesti ja siinä on leveät olkaimet. Mahtava toppi sellaisenaan pidettäväksi tai paidan alla aluspaitana. Istuu sileästi iholle ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan! Toppiin on helppo yhdistää omavalintainen alaosa Calidan laajasta valikoimasta täydellisen rennon lookin luomiseksi.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Natural Joy Spaghetti Top

Ihana Calida toppi tuntuu todella mukavalta yllä koko päivän ajan. Tyylikkäässä topissa on kapeat säädettävät olkaimet ja se istuu ihonmyötäisesti. Toppi on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja tencelistä. Materiaali vie kosteutta pois iholta ja istuu sileästi ihoa vasten pitäen olosi raikkaana. Yksinkertainen toppi sopii sellaisenaan pidettäväksi tai muiden vaatteiden alle. Kurkkaa myös muut Calidan perusvalikoiman tuotteet.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product