Cirque Riippuvalaisin Ø220 Keltainen Top Louis Poulsen

Design Clara von Zweigbergk for Louis Poulsen Konsepti Cirque riippuvalaisin Ø220 Keltainen Top on yksi neljästä tuotteesta, jota kutsuttiin design tiedotustilaisuudessa nimellä Playful. Valaisin kuvastaa värien ja muotojen välistä leikkiä. Tiedotustilaisuus pidettiin Kööpenhaminan Tivolissa, ja suunnittelija on saanut inspiraationsa ilmapalloista ja karuselleista. Idea värisijoittelulle tulee pyörivästä liikkeestä, jossa värit liukuvat linjoina. Muoto on saanut inspiraationsa huvipuiston monista sipulinmuotoisista kupoleista. Valaisin luo häikäisemättömän ja pehmeän valaistuksen sen valkoisen sisuksen ansiosta.

€ 385,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Keltainen keltainen
Product
 

Panthella MINI Keltainen Louis Poulsen

Design Verner PantonforLouis Poulsen Konsepti 25 cm halkaisijalla varustettu Panthella Mini on monipuolinen pöytävalaisin. Voit käyttää valaisinta kaikkialla kotonasi; ikkunalaudalla, yöpöydällä tai missä ikinä tarvitsetkin pientä, ihastuttavaa designvalaisinta luomaan tunnelmallisen valaistuksen. Tämä valaisin on varusteltu metallisella varjostimella, joka oli osa Verner Pantonin alkuperäistä suunnitelmaa vuonna 1971, vaikka se ei ollut tuolloin vielä teknisesti mahdollista. Metallinen varjostin on sisäpuolelta valkoinen, minkä myötä valo heijastuu pohjaan ja sieltä aina ylös huoneeseen. Panthella Mini on saatavilla 11 eri värissä: vaaleanpunaisena, punaisena, violettina, sinisenä, oranssina, keltaisena, sinivihreänä, keltavihreänä, valkoisena ja mustana metallina sekä opaalisena akryylina.

€ 400,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Keltainen keltainen
Product
 

Luxy W2 Seinävalaisin Musta Keltainen Rotaliana

Design Donegani & Lauda for Rotaliana Konsepti Luxy W2 on ajaton ja klassinen valaisin, joka tarjoaa runsaasti jännittäviä mahdollisuuksia. Voit siirtää valaisimen päätä eri suuntiin, mikä tekee siitä joustavan sisustuksessa. Se on erittäin koristeellinen valaisin, joka voidaan yhdistää juuri sillä tavalla, kuin haluat sen istuvan sisustukseesi. Kokoelma koostuu pöytävalaisimista, lattiavalaisimista, seinävalaisimista ja riippuvalaisimista. Lampunvarjostin on valmistettu lasista ja on saatavana neljässä eri värissä. Lattiavalaisin ja seinävalaisin on varusteltu yläosassa olevalla ON/OFF-painikkeella.

€ 372,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Keltainen keltainen
Product
 

Uto Pöytä Riippu Lattia Ulkovalaisin Keltainen Foscarini

Uto Pöytä/Riippu/Lattia/Ulkovalaisin Keltainen Hauska ja omaperäinen - Tämä upea ulkovalaisin sopii täydellisesti mihin tahansa. Valaisin luo uutta ilmettä pihapiiriisi, voit luoda tällä valaisimella viileän ja modernin ilmeen.

€ 441,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Keltainen keltainen
Product
 

203 Seinävalaisin Keltainen Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 203 Seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 203 Seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 332,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Keltainen keltainen
Product