Ansmann pyörivä lasten bambi matkayövalo

Paristoilla toimiva lasten yövalo on täydellinen apu nuorille nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,16 watin lumoava ja lämmin yövalo luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AA paristoa.  3 vuoden takuu.  ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri. Lukuisat palkinnot ovat osoituksena siitä, että tämä on myös koettu. ANSMANN AG palkittiin Würth Future Champion Award -kunniamaininnalla nopeasti ja kestävästi kasvavana ja kansainvälisesti menestyneenä keskisuurena yrityksenä, joka on viime vuosina laajentanut suuresti asemaansa maailman markkinoilla. Tuomaristo oli vaikuttunut ennen kaikkea innovaatiovahvuudesta, taloudellisesta vakaudesta ja esikuvallisesta johtamiskulttuurista.

€ 15,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann pyörivä lasten kettu matkayövalo

Paristoilla toimiva lasten yövalo on täydellinen apu nuorille nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,16 watin lumoava ja lämmin yövalo luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AA paristoa.  3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 15,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann Lullaby lasten leppäkerttu matkayövalo

Paristoilla toimiva lasten yövalo on täydellinen apu nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,16 watin yövalo heijastaa lumoavan tähtitaivaan kattoon ja seinälle ja luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Saatavilla on neljä erilaista värimaailmaa, jotka voidaan valita kosketusanturilla. Automaattinen värinvaihtotila voidaan valita myös kolmen käytettävissä olevan projisointivärin lisäksi - sininen, punainen ja vihreä. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 45 minuutin kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AA paristoa. 3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 24,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann Lullaby lasten norsu matkayövalo

Paristoilla toimiva lasten yövalo on täydellinen apu nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,16 watin yövalo heijastaa lumoavan tähtitaivaan kattoon ja seinälle ja luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Saatavilla on neljä erilaista värimaailmaa, jotka voidaan valita kosketusanturilla. Automaattinen värinvaihtotila voidaan valita myös kolmen käytettävissä olevan projisointivärin lisäksi - sininen, punainen ja vihreä. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 45 minuutin kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AA/LR6 paristoa ja käyttöohjeet. 3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 30,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann Slumber lasten norsu matkayövalo kehtolaulutoiminnolla

Paristolla toimiva yövalo kehtolaulutoiminnolla on pehmeä torkuttava valo sekä hellävarainen musiikki, joka on ihanteellinen apu lapsesi nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,15 watin lumoava ja lämmin yövalo sekä kehtolaulu luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Kehtolaulu- ja yövalotoiminnot voidaan aktivoida painamalla pehmolelun vatsaa. Toiminnot voidaan kytkeä päälle tai pois päältä erikseen tai yhdessä. Valaisin voi ottaa pois, joten pehmolelu on pestävä. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua ja musiikki 15 min kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AAA paristoa ja käyttöohjeet. 3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 25,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann Slumber lasten hiiri matkayövalo kehtolaulutoiminnolla

Paristolla toimiva yövalo kehtolaulutoiminnolla on pehmeä torkuttava valo sekä hellävarainen musiikki, joka on ihanteellinen apu lapsesi nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,15 watin lumoava ja lämmin yövalo sekä kehtolaulu luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Kehtolaulu- ja yövalotoiminnot voidaan aktivoida painamalla pehmolelun vatsaa. Toiminnot voidaan kytkeä päälle tai pois päältä erikseen tai yhdessä. Valaisin on irrotettava, joten pehmolelu on pestävä. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua ja musiikki 15 min kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AAA paristoa ja käyttöohjeet. 3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 25,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann pyörivä lasten hiiri matkayövalo

Paristoilla toimiva lasten yövalo on täydellinen apu nuorille nukahtamiseen. Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käyttöiän paristoille. Lisäksi lamput eivät kuumene edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. 0,16 watin lumoava ja lämmin yövalo luo rauhoittavan tunnelman pimeässä huoneessa. Integroitu elektroniikka varmistaa, että yövalo sammuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua. Tämä edistää syvää ja rauhallista unta. Pakkaus sisältää 3x AA paristoa. 3 vuoden takuu. ANSMANN AG -yhtiölle erinomaiset ja innovatiiviset tuotteet ovat yhtä tärkeitä kuin inhimillisten arvojen leimaama yrityskulttuuri.

€ 15,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Paw Patrol Marshall 2 in 1 Yövalo Taskulamppu

Aseta pöydälle yövaloksi. Nostamalla hahmoa taskulamppu syttyy automaattisesti.Yövalo toimii paristoilla, joten se voidaan sijoittaa helposti sängyn viereen. Yövalo sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua.Nostamalla hahmoa taskulamppu syttyy automaattisesti.Toimii kolmella AAA-paristolla, ei kuulu pakkaukseen. Tilaa tästä

€ 14,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Hama yövalo basic, useita värejä

Riippuen ympäröivän valaistuksen määrästä, yövalo kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois. Sopivan himmeä, miellyttävä valo. Käyttöikä n 50 000 tuntia. Vähäinen virrankulutus. According to the lighting conditions, the integrated twilight sensor switches the night light automatically on and off - Night and orientation light for use in children's rooms, hallways, cellars, etc.  - Very discreet, pleasant light  - The service life of a light-emitting diode is much longer (up to 50,000 h) compared to normal bulbs; it practically generates no heat and is therefore not dangerous to use  - Low consumption: about 0.8 W or under 8 kWH per year (continuous lighting)

€ 5,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann lasten yövalo NIGHTLIGHT ELEPHANT

Exclusive LED Nightlight design - Elephant Very low power consumption • Does not generate heat due to new LED technology • Sensor controlled on/off switch • 30 minute automatic switch-off feature • Child proof battery compartment • Batteries included 529018

€ 14,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Ansmann LED Guide Free Motion yövalo hämärä ja liiketunnistimella

Paristoilla toimiva yövalo integroidulla hämärä ja liiketunnistimella. Palaa 25 sekunnin ajan. Voidaan kytkeä myös jatkuvasti päälle. Valoteho 25 lumenia. Käyttöaika jatkuvasti päällä olevana n. 30 tuntia.Paino 85g, mitat: 71x27x68mm Kiinnitys mukana tulevalla magneetilla, tarralla tai ruuveilla. Toimii kolmella AAA-paristolla (mukana paketissa). Battery powered LED light with integrated twilight and motion sensor, 3 Micro AAA Alkaline batteries includedBox ContentNightlight, 3× Alkaline micro AAA batteriesWarranty2 Jahre DescriptionThis is a battery powered LED light from ANSMANN for excellent visibility in the dark. Ideal for stairs, shelves, basement, hall, entrance and garage and requires no mains power connection. The small and handy light is ready for use at any time. It is powered by 3 AAA batteries. For night / dark areas it has an integrated “dusk to dawn” - and motion sensor. With the built in switch you can choose between the light functions ON, OFF and SENSOR operation. The operating time in sensor operation is 25 seconds. This handy light can be fixed with the integrated magnets, adhesive tape or fixing screws. Functions:Mini-LED light with integrated twilight and motion sensorHigh quality 0.3W Philips LEDbuilt in switch for choice of light function - ON/OFF/sensor operationdeactivation after 25 seconds in sensor operating modebrightness: 25lmoperating time up to 30 hours in permanent modesmall, light and handy: 85g (incl. batteries); size: 71x27x68mm3 Micro AAA Alkaline batteries includedfixing possible with integrated magnets, adhesive tape or with eyelets on the back (bolts and dowels excluded) Technical DataColor whitePackaging blister packagingIlluminant LEDIlluminant power 0,3 WLight flux 25Operating time 30Valmistajan tuotenumero: 1600-0095

€ 16,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product
 

Go Travel lasten apina yövalo

Super pehmeä yövalo jossa myös sopivan himmeä yövalo. Valo kytkeytyy päälle painettaessa vatsasta. Valo ei lämpene ja vaihtuu rauhallisesti punaisen, vihreän ja sinisen välillä. Valo sammuu automaattisesti 10 minuutin jälkeen. Erinomainen kaveri esim. mukaan pitkille lennoille tai automatkoille. Toimii kolmella AAA paristolla (sisältyy tuotteeseen). Ikäsuositus 6kk ylöspäin. MItat 20x28x10,6cm. Paino 231g. Valitse paristot mukaan tästä Cuddly nightlight to comfort babyEmits a soft reassuring glow3 Colour modes: red-green-blueAutomatically turns offIdeal for use on long flightsThis super-soft and cuddly baby nightlight emits a soft reassuring glow when his tummy is pressed. The non-heat conducting light gently cycles through red, green and blue light variations, providing comforting hues for children sleeping in unfamiliar surroundings. The nightlight automatically turns off after 10 minutes, so no need to risk waking baby in order to switch it off. Ideal for keeping children entertained and comforted on long flights, this LED nightlight makes travelling with kids a whole lot easier. Material: Plastic, PolyesterCautions: See instructions for full detailsImportant: See instructions for full detailsBatteries: 3 x AAAReusable: YesAge Range: 6 Months PlusProduct Weight (g): 231Product Size (mm): W 200 x H 280 x D 106

€ 24,90

Lisätietoa...suomalainen verkkokauppa

Yöpyminen ja rentoutuminen Pienten lasten varusteet Yöv
Product