Princess Traveller matkalaukkusetti

Luo ainutlaatuinen matkalaukkusetti koko perheelle omilla kuvillasi!
Oletteko matkustamassa koko perheen voimin? Etsitkö itsellesi laadukkaita matkalaukkuja monessa koossa, moneen eri reissuun? Tämä Princess Traveller matkalaukkusetti on ainutlaatuinen sillä matkalaukut eivät ole vain super-laadukkaita, mutta voit myös tehdä niistä jokaisesta henkilökohtaisen. Luo vaikka jokaiselle perheenjäsenelle oma matkalaukku omalla kuvalla! Setti on myös ihana lahjaidea häälahjaksi, tuore aviopari voi matkustaa nyt tyylillä kuherruskuukaudelle! Ehkä luot yhden matkalaukun lomamatkoille ja toisen työreissuille, voit luoda jokaisesta ainutlaatuisen oman mielesi mukaan. Matkusta entistä mukavammin näiden kestävien ja super-kevyiden Princess Traveller matkalaukkujen kanssa! Voit luoda matkalaukuista täysin yksilölliset lisäämällä etuosaan haluamasi kuvan tai kuvakollaasin! Princess Traveller matkalaukkusetti koostuu kolmesta matkalaukusta. Matkalaukuissa on kiinteä TSA kombinaatiolukko, jakaja laukun sisäosassa sekä ristikkäishihnat helpottamaan pakkausta. Laukut suljetaan laadukkailla Princess Traveller vetoketjuilla. Laukut voidaan pakata sisäkkäin, joten ne eivät vie tilaa säilytyksessä. Princess traveller on laadukas Hollantilainen tuotemerkki. Merkki tarjoaa laajan valikoiman matka- ja urheilulaukkuja. Kohtuuhintainen, mutta laadukas on Princess Travellerin johtoajatus. Tuotteet on valmistettu laadukkaasti ja ne on tehty käyttömukavuus mielessä. Princess Traveller on erityisesti tunnettu kestävistä ja keyvyistä matkalaukuista.

€ 279,95

Lisätietoa...

YourSurprise Matkalaukku
Product
 

Mentosin purukumi 256 pakkausta

Yllätä työntekijöitä, työtovereitasi tai liikesuhteita persoonallisella Mentos-purukumipakkauksella!
Etsitkö ainutlaatuista tapaa yllättää työntekijöitasi tai kollegoja? Yksilöllinen Mentosin purukumi on täydellinen lahja! Tee lahjasi todella ainutlaatuinen yksilöimällä pakkauksen läpipainopakkaus valokuva, nimi tai logo. Mentos-purukumin yksilölliset pakkaukset ovat myös erittäin sopivia liikesuhteiden lahjana tai mainosmateriaalina! Mentosin purukumin ainutlaatuiset pakkaukset voidaan tilata eri tavoin. Onko määrää, jota sinun ei tarvitse sisällyttää? Ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme. Ne tarjoavat mielellään sinulle räätälöityjä tarjouksia!

€ 249,95

Lisätietoa...

YourSurprise Mentos
Product
 

Mentoksen ehtoollinen lahja 256 pakkausta

Kiitos ensimmäisistä ehtoollesi vieraille persoonallisella Mentosin purukumipakkauksella!
Aikooko lapsesi saada ensimmäisen pyhän yhteyden pian? Se on erityinen päivä, joka parhaiten vietetään niille ihmisille, jotka rakastavat sinua. Nämä ihastuttavat Mentosin purukumipakkaukset ovat loistava tapa kiittää ystäviäsi ja perheesi osallistumisesta ehtoolliseen tai ensimmäiseen ehtoolliseen. Vieraat voivat nauttia purukumin paloista ja pitää yksilöllisen paketin muistoina tähän erikoispäivään. Voit räätälöidä purukumipakkaukset lisäämällä valokuvan ja / tai tiedottajan nimen suunnitteluun. Täydellinen kiitos lahjasta ensimmäiseen ehtoolliseen juhlaan! Ilmoittajan nimeä ja / tai valokuvaa on hienoisesti mukana Mentosin suunnittelussa. Varmistamme sen jälkeen, että suunnittelusi painetaan purukumipakkauksiin korkealaatuisiksi ja värillisiksi. Jokainen Mentosin purukumipakkaus sisältää 12 kappaletta herkullista piparminttujauhetta. Mentosin purukumin henkilökohtaiset pakkaukset voidaan tilata eri määrinä. Etkö näe etsimääsi määrää? Ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme. He haluaisivat auttaa sinua muokatun tarjouksen avulla!

€ 249,95

Lisätietoa...

YourSurprise Mentos
Product