Hopeaketju nimilaatalla pysty

Anna lahjaksi trendikäs ja henkilökohtainen hopeinen nimilaatta
Onko heikkoutesi kauniit korut? Tai tiedätkö henkilön, joka ei saa tarpeekseen koruista? Siinä tapauksessa valitse tämä kaunis hopeinen nimilaatta, johon voit kaiverruttaa haluamasi nimen. Hopeinen nimilaatta on erinomainen lahja äidille, tyttöystävälle tai vaimolle. Ketju on valmistettu laadukkaasta sterling-hopeasta. Laatassa, johon nimi kaiverretaan ei ole teräviä reunoja joten se on miellyttävä kaulassa. Lisää vain haluamasi nimi kuvaeditorissamme ja sen jälkeen me kaiverramme nimen kauniisti laattaan. Luo nimiketju vaikka äitienpäivälahjaksi!

€ 43,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaulaketju nimellä
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä sydän (musta)

Henkilökohtainen sydämen muotoinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko
Löysääkö äitisi aina avaimet? Vai saiko veljentytär vain ajokortin? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomakaudelle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella sydämenmuotoisella avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä Tähti (Ruskea)

Henkilökohtainen tähtimäinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko saada
Löysääkö isäsi aina avaimet? Vai saiko serkkusi juuri ajokorttinsa? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomalle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella tähtimäisellä avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Kaksipuolinen valokuvakehys Pyöreä

Tee omat avaimenperät kaksipuolisella tulostuksella!
Tiedätkö jonkun, joka on juuri saanut hänen ajokorttinsa ja haluaa antaa heille harkittun lahjan? Mikä voisi olla sopivampi ja henkilökohtaisempi kuin valokuvakehys! Suuri asia tästä viileästä pyöreästä avaimenperästä on se, että kuvasi tulostetaan molemmille puolille. Runko on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka varmistaa, että valokuva-lahjasi kestää kauan. Nämä henkilökohtaiset valokuvakehykset eivät ole pelkästään käytännöllisiä, mutta ne ovat myös todella kauniita tarkastella molempien puolien värillisen painatuksen ansiosta. Myös suuri lahja jollekin äskettäin muutetulle talolle! Henkilökohtaisen valokuvakehyksen suunnittelu on erittäin helppoa. Lähetä vain kaksi suosikkikuvasi käteväksi editoriksi ja käytä ainutlaatuista suodatinta. Kun olet valmis personoimaan, luomme kaksipuolisen valokuvakirjasi rakkaudella ja tarkkuudella. Tällöin ainutlaatuinen pyöreä avaimenperä, onnekas vastaanottaja varmasti erottuu. Joten pääset siihen ja muokata omia kuvakirjamerkintääsi.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä suorakulmainen (kaiverrettu)

Anna kauniin avaimenperä kaiverrettuna valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on kaiverrettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 24,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Ylellinen nahkaranneke Miehet Ruskea 21 cm


Kun haluat muistaa kumppaniasi erityisenä hetkenä, on tämä ylellinen nahkaranneke loistava lahja ilahduttaa häntä. Voit kaivertaa rannekkeeseen haluamasi nimen, tekstin tai erityisen päivämäärän. Kaiverrettu ranneke on myös hyvä lahja miehelle ystävänpäivänä. Tämä miesten nahkarannekoru on valmistettu korkealaatuisesta lehmän nahasta - joka vain paranee käytössä. Rannekkeessa on hieno magneettinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko, jonka ansiosta rannekoru on helppo kiinnittää. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi, teksti tai päivämäärä online-editorimme kautta. Tämän jälkeen kaiverramme suunnittelemasi tekstin nahkaan huolella. Haluatko tilata useampia rannekkeita liikelahjaksi? Olethan yhteydessä liikelahjamyyntiimme p. 09 42450796, b2b@yoursurprise.fi.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Nimilaatta ketjulla Hopeoitu

Anna lahjaksi näyttävä nimikoru. Oma nimi tai omavalintainen teksti kaiverrettuna nimilaattaan
Etsitkö näyttävää korulahjaa omalla nimellä? Tämä upea nimilaatta omalla nimellä kaiverrettuna on täydellinen lahja kumppanille tai parhaalle kaverille! Tämä kaulakoru sisältää myös siihen sopivan ketjun. Ainutlaatuisen nimilaatan luominen on helppoa: lisää koruun vain siihen toivomasi nimi tai muu teksti helposti online-editorimme avulla. Jokainen nimilaatta toimitetaan kauniissa korulaatikossa, jossa on mukana koruun sopiva ketju. Kenet sinä haluaisit yllättää iloisesti tällä ajattomalla lahjalla?

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Pendant tekstillä
Product
 

Kirahvi avaimenperä

Ainutlaatuinen kirahvi avaimenperä, jolla on nimesi avaimet!
Tämän super-söpön lahjan avulla et menetä avaimia uudelleen. Hauska kirahvi avaimenperä ei voi odottaa liittymään sinut seikkailuun. Pehmeä polyesteri on pehmustettu eläinten avaimenperä ja siinä on t-paita, jonka voit suunnitella itseäsi! Kuinka siistiä? Voit saada nimen, joka on painettu kirahvi pikku-paidalla antamaan lahjasi henkilökohtaisen kosketuksen. Erittäin erikoinen lahja onnitella jokua saadakseen ajokorttinsa tai siirtymään uuteen paikkaan. Oma hauska avaimenperäsi on hyvin helppoa. Valitse suosikki muotoilu, fontti ja väri ja lisää nimi. Sinulla on oma ainutlaatuinen kirahvi avaimenperä. Pehmustettu eläinten avaimenperä ylpeänä pukeutuu sille suunnitellulle t-paidalle. Ainutlaatuinen yllätys nuorille ja vanhoille, tämä kirahvi-avaimenperä. Aloita avaimenperän personointi heti!

€ 9,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä, jonka nimi on Koiran merkki

Menetät avaimet koskaan uudestaan tämän super cool dog tag avaimenperän kanssa nimi!
Yllättävää joku, jolla on alkuperäinen lahja, ei aina ole helpoin tehtävä. Mutta viileä avainrengas, jossa ylellinen look on täydellinen lahja monta kertaa! Tämä koiran tunniste on erittäin sopiva lahja talvisäilytykselle, onnittelut veljeskunnallesi ajokorttinsa kanssa tai juhlii parhaita ystäviäsi liikkuvat yhdessä. Olitpa etsimässä lahjaa lapselle tai aikuiselle, tämä koiran avaimenperä on täydellinen yllätys! Avaimenperä, jonka nimi on vain hauska lahja, mutta myös erittäin käytännöllinen. Voit helposti kääntää jonkinlaisen peruslahjan jotain hyvin henkilökohtaiseksi lisäämällä omaa tai jonkun muun nimeä muotoiluun. Tämä teksti leikataan koiran tunnisteella mahdollisimman laadukkaasti. Älä koskaan menet avaimia uudelleen tämän upean koiran avaimen kanssa kaiverrettu nimitys!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Napsautukset rannekoru pieni musta (1)

Yllätä joku, jolla on trendikäs nahka napsauttamalla rannekoru valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä napsautuksia koruja omalla valokuvallasi? Suunnittele tästä mukavimmat nahkaklikkaukset rannekoru! Napsauta painikkeita persoonallasi (suuri) lapsesi, lemmikkisi tai (tytön) ystäväsi. Yllätä ystäväsi ja perheesi alkuperäisellä rannekkeella. Rannekoru on valmistettu pehmeästä nahasta ja tarjotaan kolmella värillä. Jokaisella rannekkeella on 3 napsautuspainiketta, jotka voidaan helposti vaihtaa, jotta voit sovittaa liinasi ja luoda henkilökohtaisen ilmeen.

€ 19,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Riipus valokuvalla Kullattu Neliö

Anna lahjaksi hieno kullattu kaulariipus valokuvalla ja tekstillä kaiverrettuna!
Etsitkö kaunista korua lahjaksi? Kaiverramme suosikkikuvasi ja tekstisi kauniiseen riipukseen! Aloita valitsemalla kaulariipuksen muoto sekä väri (hopeanvärinen, rodium tai kullattu). Lopuksi lisää haluamasi teksti kaulakorun takaosaan kaiverrettuna. Tilaa myös koruun sopiva ketju samalla viimeistelläksesi lahjan. Yllätä rakkaasi tällä erityisellä riipuksella, ja anna muisto, joka säilyy pitkään!Huomioithan, että kuvasi kaiverretaan painamisen sijaan. Tästä syystä se ei näytä täsmälleen samalta kuin esimerkkikuvassa.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Click Charms sarja 3

Kaunein 3 klikkauskodin sarja, jonka suunnittelet omalla valokuvallasi!
Sinulla on jo napsahtaa kaulakoru, mutta silti etsitään mukavia ja ainutlaatuisia napsautuksia, jotka ponnahdusikkunaan? Suunnittele täältä kolme napsautusta napsauttamalla valokuvaa tai kuvaa ja luo henkilökohtainen ulkoasu. Napsautustyöt helposti ponnahtaa päälle ja pois. Tällä napsautuksella on aina korut, jotka sopivat vaatteihisi. Suunnittele mukavimmat napsautukset ja teke koko ainutlaatuinen kokoelma.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Nimilaatta ketjulla Kullattu

Anna lahjaksi näyttävä kaulakoru omavalintaisella nimellä kaiverrettuna
Etsitkö näyttävää korulahjaa, jossa on oma nimi? Tämä hieno omalla nimellä kaiverrettu kaulakoru on täydellinen lahja parhaalle kaverille tai kumppanille! Nimilaattaan kuuluu myös siihen sopiva ketju. Uniikin nimilaatan luominen on helppoa: lisää koruun vain toivomasi nimi, päivämäärä tai muu teksti helposti online-editorimme avulla. Jokainen nimilaatta toimitetaan korulaatikossa. Kenet sinä haluaisit yllättää iloisesti tällä lahjalla, joka säilyy pitkään?

€ 26,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Pendant tekstillä
Product
 

Kalvosinnapit teksti soikea

Yllätä alkuperäisen parin kalvosinnappeja, jotka on kaiverrettu omilla alkukirjaimilla tai tekstillä!
Suunnittele omat kalvosinnapit, jotka antavat syntymäpäivälahjaksi vuosipäivää, yritystapahtumaa tai muuta erikoistapausta varten. Käytä omaa tekstiä tai nimikirjaimia, jotta voit helposti tehdä pari ainutlaatuista ja uutuutta kalvosinnappeja! Suunnittelu on kaiverrettu pari soikea kalvosinnapit, joka on valmistettu anti-allergisesta ruostumattomasta teräksestä. Nämä laadukkaat mittatilaustyönä valmistetut kalvosinnapit ovat sarja ylellisessä laatikossa. Todella alkuperäinen ja henkilökohtainen lahja yllätyille ystävillesi ja perheellesi!

€ 32,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kalvosinnapit ysp
Product
 

Nimiriipus Rodium Sydän

Anna lahjaksi kaunis sydämen muotoinen nimikoru kaiverruksella!
Etsitkö kaunista nimilahjaa? Tämä sydänriipus nimellä on mukava yllätys kumppanille, ystävälle tai perheenjäsenelle. Nimiriipus on ainutlaatuinen lahja syntymäpäivänä, vuosipäivänä tai ystävänpäivänä. Tee lahjasta henkilökohtainen kaivertamalla siihen vastaanottajan nimi. Saat nimikorun takaosaan myös haluamasi tekstin tai päivämäärän kaiverrettuna. Riipus nimellä on valmistettu kiiltävästä rodiumista ja se on saatavana eri muodoissa. Kaunis kaiverrettu kaulariipus nimellä voidaan toimittaa sellaisenaan, tai voit yhdistää sen siihen sopivaan ketjuun. Yllätä läheisesi muistolla, joka säilyy pitkään!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Pendant tekstillä
Product
 

Nahkaranneke miehet musta

Luo viileä nahkaranneke, jossa on kaiverrettu nimi jokaiselle miehelle!
Rannekoru, jossa on viileä ja persoonallinen ulkoasu! Tämä nahkaisen miesten rannekoru on valmistettu kasvisverhouksesta valmistetusta vilja-puhvelin nahasta. Tämä ei ole vain erittäin vahva, mutta on myös hyvin luonnollinen ilme. Kaivertaa nahkaranneke, jolla on nimi, jotta tämä koru on erikoinen ja henkilökohtainen. Yllätä isäsi, setäsi tai ystäväsi tämän henkilökohtaisen nahkarannekkeen kanssa! Nahkaranneke, jonka nimi on saatavana useita värejä. Näin voit sekoittua ja sovittaa sen jokaiseen asuun! Rannekoru on säädettävissä, joten voit päättää itse kuinka kovaa haluat rannekkeen ympärillä ranteesi ympärillä. Ainutlaatuinen lahja itsellesi, mutta myös erittäin sopiva lahjaksi syntymäpäiville, avioliitoille tai muuhun erikoistapahtumaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Klikkaa Charm Ring

Yllätä trendikäs rengas omalla valokuvasi napsautuksella lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä koruja? Tee mukava rengas omalla valokuvasi napsautuksella. Voit mukauttaa klikkauksen mukavimmalla valokuvallasi. Voit helposti napsauttaa rengas napsautuksella, joten sinulla on loputtomia lajikkeita! Tämä rengas sopii kaikille, koska siinä on venytyskaista. Käyttäjäystävällisessä kuvankäsittelyohjelmistossamme voit helposti suunnitella oman napsautuksen napsautuksen renkaasi mukavimmalla valokuvallasi.

€ 16,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Sydän avaimenperä kaiverruksella

Anna kauniin avaimenperä kaiverrettuna valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on kaiverrettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 100)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 99,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Napsautukset Rannekoru Suuri Musta (3)

Yllätä joku, jolla on trendikäs nahka napsautuksella rannekoru valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä napsautuksia koruja omalla valokuvallasi? Suunnittele tästä mukavimmat nahkaklikkaukset rannekoru! Muokkaa napsautuspainikkeita (iso) lapsesi, lemmikkisi tai (tytön) ystäväsi kuva. Yllätä ystäväsi ja perheesi alkuperäisellä rannekkeella. Rannekoru on valmistettu pehmeästä nahasta ja tarjotaan kolmella värillä. Jokaisella rannekkeella on 3 napsautuspainiketta, jotka voidaan helposti vaihtaa, jotta voit sovittaa liinasi ja luoda henkilökohtaisen ilmeen.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Napsautukset Rannekoru Suuri Musta (2)

Yllätä joku, jolla on trendikäs nahka napsautuksella rannekoru valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä napsautuksia koruja omalla valokuvallasi? Suunnittele tästä mukavimmat nahkaklikkaukset rannekoru! Muokkaa napsautuspainikkeita (iso) lapsesi, lemmikkisi tai (tytön) ystäväsi kuva. Yllätä ystäväsi ja perheesi alkuperäisellä rannekkeella. Rannekoru on valmistettu pehmeästä nahasta ja tarjotaan kolmella värillä. Jokaisella rannekkeella on 3 napsautuspainiketta, jotka voidaan helposti vaihtaa, jotta voit sovittaa liinasi ja luoda henkilökohtaisen ilmeen.

€ 24,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Nahkaranneke naiset ruskea

Luo viileä nahkaranneke, jonka nimi on jokaiselle naiselle!
Rannekoru, jossa on viileä ja ylellinen look! Tämä nahkainen naisellinen rannekoru on valmistettu kasvisverhouksesta. Tämä ei ole vain erittäin vahva, mutta on myös hyvin luonnollinen ilme. Kaivertaa nahkaranneke, jolla on nimi, jotta tämä koru on erikoinen ja henkilökohtainen. Teet jokaisen naisen onnelliseksi tällaisella yllätyksellä! Nahkaranneke, jonka nimi on saatavana useita värejä. Näin voit sekoittua ja sovittaa sen jokaiseen asuun! Rannekoru on säädettävissä, joten voit päättää itse kuinka kovaa haluat rannekkeen ympärillä ranteesi ympärillä. Ainutlaatuinen lahja itsellesi, mutta myös erittäin sopiva lahjaksi syntymäpäiville, avioliitoille tai muuhun erikoistapahtumaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Hopeinen riipus tyttölapsen pää

Lisää ranneketjuusi ainutlaatuinen riipus kauniilla kaiverruksella
Onko lähipiiriisi juuri syntynyt vauva ja haluaisit yllättää vanhemmat tai isovanhemmat pienellä lahjalla? Tämä kaunis hopeinen riipus on lahja, josta jää pitkäikäinen muisto. Hopeariipus ilmentää tyttölapsen päätä, johon voit kaiverruttaa syntymäajan tai nimen. Erinomainen lahja myös äitienpäiväksi. Riipus on valmistettu sterling-hopeasta ja sen voi ripustaa kaula- tai ranneketjuun. Lapsen päätä ilmentävä riipus on saatavilla sekä tyttö- ja poikaversiona. Lataa vain haluamasi kaiverrus helpossa kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Kaiverramme luonnoksesi laadukkaasti riipukseen ja kaiverrus kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Voit myös tilata riipuksen mukana hopeisen ranneketjun ja näin tehdä lahjasta täydellisen.

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Rannekoru
Product
 

Avaimenperä, jossa nimi suorakulmio

Luo henkilökohtainen suorakulmainen avainrengas, jolla on nimesi avaimet!
Yllätä kumppanisi, ystäväsi tai perheenjäsenesi upealla avaimenperällä, jolla on nimi! Avaimenperä on ainutlaatuinen lahja syntymäpäivälle, tanssimaan tai onnittelemaan jotakuta heidän ajokorttinsa kanssa. Tee tämä lahja entistä henkilökohtaisemmaksi saamalla suorakulmainen avainrengas kaiverrettuna nimellä. Tällaisella henkilökohtaisella avainrengalla avaimillasi et menetä niitä enää koskaan! Avaimenperä on valmistettu anti-allergisesta ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on suorakulmainen muoto. Tämä kaunis avaimenperä, jonka nimi on aina kääritty mukavaan lahjapakkaukseen, ja se voidaan toimittaa erittäin nopeasti! Nimi on kaiverrettu avainrenkaaseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on varmasti upea ja henkilökohtainen jalokivi itsellesi, tai antaa pois!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Nahkainen avaimenperä Suorakulmainen

Luo nahkainen avaimenperä omalla kuvallasi
Muuttiko lähipiirissäsi joku juuri uuteen kotiin? Tai saiko ystäväsi juuri ajokortin? Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet luonut vastaanottaja mielessäsi on kiva lahja moneen hetkeen. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja keinonahasta joten se kestää menossa mukana. Yksilöidyn avaimenperän luominen on helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi kuvaohjelmassamme ja me teemme loput. Tulostamme kuvan terävänä ja kirkkain värein ja luomme siitä avaimenperän.

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Napsautukset Rannekoru Suuri Musta (1)

Yllätä joku, jolla on trendikäs nahka napsautuksella rannekoru valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä napsautuksia koruja omalla valokuvallasi? Suunnittele tästä mukavimmat nahkaklikkaukset rannekoru! Muokkaa napsautuspainikkeita (iso) lapsesi, lemmikkisi tai (tytön) ystäväsi kuva. Yllätä ystäväsi ja perheesi alkuperäisellä rannekkeella. Rannekoru on valmistettu pehmeästä nahasta ja tarjotaan kolmella värillä. Jokaisessa rannekkeessa on 3 napsautussnappaa, jotka voidaan helposti vaihtaa, jotta voit sovittaa liinasi ja luoda henkilökohtaisen ulkoasun.

€ 19,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Napsautukset rannekoru pieni musta (3)

Yllätä joku, jolla on trendikäs nahka napsautuksella rannekoru valokuvasi lahjaksi!
Etsitkö trendikkäitä napsautuksia koruja omalla valokuvallasi? Suunnittele tästä mukavimmat nahkaklikkaukset rannekoru! Napsauta painikkeita persoonallasi (suuri) lapsesi, lemmikkisi tai (tytön) ystäväsi. Yllätä ystäväsi ja perheesi alkuperäisellä rannekkeella. Rannekoru on valmistettu pehmeästä nahasta ja tarjotaan kolmella värillä. Jokaisella rannekkeella on 3 napsautuspainiketta, jotka voidaan helposti vaihtaa, jotta voit sovittaa liinasi ja luoda henkilökohtaisen ilmeen.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Korut valokuva napsautuksella
Product
 

Avaimenperä Suorakulmainen

Anna alkuperäinen avaimenperä omalla valokuvallasi, logolla tai ainutlaatuisella kuvastolla lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on painettu omalla valokuvasi, logolla tai kuvilla. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Hopeaketju nimilaatalla vaaka

Anna lahjaksi trendikäs ja henkilökohtainen hopeinen nimilaatta
Onko heikkoutesi kauniit korut? Tai tiedätkö henkilön, joka ei saa tarpeekseen koruista? Siinä tapauksessa valitse tämä kaunis hopeinen nimilaatta, johon voit kaiverruttaa haluamasi nimen. Hopeinen nimilaatta on erinomainen lahja äidille, tyttöystävälle tai vaimolle. Ketju on valmistettu laadukkaasta sterling-hopeasta. Laatassa, johon nimi kaiverretaan ei ole teräviä reunoja joten se on miellyttävä kaulassa. Lisää vain haluamasi nimi kuvaeditorissamme ja sen jälkeen me kaiverramme nimen kauniisti laattaan. Luo nimiketju vaikka äitienpäivälahjaksi!

€ 43,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaulaketju nimellä
Product
 

Avaimenperä (kaksipuolinen)

Yllätä ihastuttavalla sydämen muotoisella avaimenperällä omalla valokuvallasi molemmilla puolilla!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka ovat kaksipuolisia ja painettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Avaimenperässä on kätevä koukku kiinnittää helposti avaimiisi. Varmista, että sinulla on kaunis kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 25)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Nahkaranneke naiset vaaleanpunainen

Luo viileä nahkaranneke, jonka nimi on jokaiselle naiselle!
Rannekoru, jossa on viileä ja ylellinen look! Tämä nahkainen naisellinen rannekoru on valmistettu kasvisverhouksesta. Tämä ei ole vain erittäin vahva, mutta on myös hyvin luonnollinen ilme. Kaivertaa nahkaranneke, jolla on nimi, jotta tämä koru on erikoinen ja henkilökohtainen. Teet jokaisen naisen onnelliseksi tällaisella yllätyksellä! Nahkaranneke, jonka nimi on saatavana useita värejä. Näin voit sekoittua ja sovittaa sen jokaiseen asuun! Rannekoru on säädettävissä, joten voit päättää itse kuinka kovaa haluat rannekkeen ympärillä ranteesi ympärillä. Ainutlaatuinen lahja itsellesi, mutta myös erittäin sopiva lahjaksi syntymäpäiville, avioliitoille tai muuhun erikoistapahtumaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä Tähti (Musta)

Henkilökohtainen tähtimäinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko saada
Löysääkö isäsi aina avaimet? Vai saiko serkkusi juuri ajokorttinsa? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomakaudelle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella tähtimäisellä avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä Sydän

Luo sydämenmuotoinen avaimenperä omalla kuvallasi!
Muuttiko lähipiirissäsi joku juuri uuteen kotiin? Tai saiko ystäväsi juuri ajokortin? Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet luonut vastaanottaja mielessäsi on kiva lahja moneen hetkeen. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää menossa mukana. Yksilöidyn avaimenperän luominen on helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Tulostamme kuvat terävinä ja kirkkain värein ja luomme niistä avaimenperän.

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 50)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 54,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Äitienpäivän avaimenperä

Yllätä super äiti kauniilla avaimenperällä valokuvilla!
Kuten kaikki olemme hyvin tietoisia, äidit pitävät aina huolta meistä ja meidän mummomme ovat aina käytettävissä chit-chat ja mukava kuppi kahvia. Joten he varmasti ansaitsevat erityisen lahjan Äitienpäivällä, eikö niin? Tee henkilökohtainen avaimenperä äidillesi tai isoäidillesi, jossa on valokuva itsestäsi, (grand) lapsista tai molemmista teistä yhdessä. Tämä lahja tulee varmasti yllättää hänet. Äidinpäivän avaimenperä on lisäksi erittäin käytännöllinen lahja, sillä hän ei koskaan menettäisi näppäimiään uudella avaimenperällä. Suosikkikuvasi on sijoitettu avaimenperään suurella tarkkuudella. Kuva on myös suojattu plexiglassilla. Tämä antaa Äidinpäivän avaimenperän tyylikkään ulkonäön ja korkealaatuisen lopputuloksen. Kerro äitisi kuinka erityinen hän on tämän alkuperäisen avaimenperän kanssa!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Nahkaranneke tytöt vaaleanpunainen

Trendikäs ja viileä nahkaiset tyttöjen rannerenkaat, kaiverrettu nimi.
Rannekoru, jossa on viileä ja ylellinen look! Tämä nahkaiset tyttöjen rannerengas on valmistettu kasvisverhouksesta valmistetusta vilja-puhvelin nahasta. Tämä ei ole vain erittäin vahva, mutta on myös hyvin luonnollinen ilme. Kaivertaa nahkaranneke, jolla on nimi, jotta tämä koru on erikoinen ja henkilökohtainen. Teet jokaisen tytön onnelliseksi tällaisella yllätyksellä! Nahkaranneke, jonka nimi on saatavana useita värejä. Näin voit sekoittua ja sovittaa sen jokaiseen asuun! Rannekoru on säädettävissä, joten voit päättää itse kuinka kovaa haluat rannekkeen ympärillä ranteesi ympärillä. Ainutlaatuinen lahja itsellesi, mutta myös erittäin sopiva lahjaksi syntymäpäiville, avioliitoille tai muuhun erikoistapahtumaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Avaimenperä kaiverretulla kuvalla

Anna lahjaksi kaunis avaimenperä, johon olet kaiverruttanut suosikkikuvasi!
Tämä avaimenperä on ainutlaatuinen lahja. Voit kaiverruttaa siihen haluamasi kuvan, tekstin tai logon. Yllätä syntymäpäivänä, isänpäivänä, jouluna tai vaikka valmistujaislahjana tällä kauniilla kaiverretulla avaimenperällä. Laadukas laserkaiverrus kestää aikaa.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Nahkaranneke miehet ruskea

Luo viileä nahkaranneke, jossa on kaiverrettu nimi jokaiselle miehelle!
Rannekoru, jossa on viileä ja persoonallinen ulkoasu! Tämä nahkaisen miesten rannekoru on valmistettu kasvisverhouksesta valmistetusta vilja-puhvelin nahasta. Tämä ei ole vain erittäin vahva, mutta on myös hyvin luonnollinen ilme. Kaivertaa nahkaranneke, jolla on nimi, jotta tämä koru on erikoinen ja henkilökohtainen. Yllätä isäsi, setäsi tai ystäväsi tämän henkilökohtaisen nahkarannekkeen kanssa! Nahkaranneke, jonka nimi on saatavana useita värejä. Näin voit sekoittua ja sovittaa sen jokaiseen asuun! Rannekoru on säädettävissä, joten voit päättää itse kuinka kovaa haluat rannekkeen ympärillä ranteesi ympärillä. Ainutlaatuinen lahja itsellesi, mutta myös erittäin sopiva lahjaksi syntymäpäiville, avioliitoille tai muuhun erikoistapahtumaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Nahkaranneke kaiverrettu
Product
 

Avaimenperä suorakulmainen Deluxe (kaiverrettu)

Anna upea avaimenperä kaiverrettu kuvasi lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on kaiverrettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Charm suorakulmainen

Yllätä joku, jolla on mukava viehätys kaiverrettu omaan tekstiisi!
Kauniit ja muodikkaat korut, jotka on valmistettu tunnetulla sisustussuunnittelijalla. Voit nähdä, että jokainen koruosasto valmistetaan mahdollisimman korkealaatuisista materiaaleista. Suunnittele omat hurmeillesi Voit tehdä kaulakorusta entistä alkuperäisemman! Voit lisätä omia tekstiisi kaiverrettuja koruja. Nämä charmit ovat helposti kiinnitetty kaulakoruihin, joten voit loputtomasti vaihdella tämän ainutlaatuisen korun!

€ 17,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta hurmaa
Product
 

Riipus valokuvalla Kullattu Pyöreä

Anna lahjaksi kaunis pyöreä kaulariipus omalla valokuvalla ja tekstillä kaiverrettuna
Etsitkö kaunista korua lahjaksi? Kaiverra suosikkikuvasi tai haluamasi teksti tähän kauniiseen kaulariipukseen! Aloita valitsemalla riipuksen muoto, ja sen jälkeen väri (kulta, hopea, rodium tai kullattu). Miksi et myös samalla tilaisi kaulakoruun sopivaa ketjua? Yllätä rakkaasi tällä uniikilla korulla! Huomioithan, että kuvasi kaiverretaan painamisen sijaan. Tästä syystä se ei näytä täsmälleen samalta kuin esimerkkikuvassa.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Kaiverrettuja tuotteita
Product
 

Avaimenperä pyöreä

Anna alkuperäinen avaimenperä omalla valokuvallasi, logolla tai kuvalla lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on painettu omalla valokuvasi, logolla tai kuvilla. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product