Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä sydän (musta)

Henkilökohtainen sydämen muotoinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko
Löysääkö äitisi aina avaimet? Vai saiko veljentytär vain ajokortin? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomakaudelle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella sydämenmuotoisella avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä Tähti (Ruskea)

Henkilökohtainen tähtimäinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko saada
Löysääkö isäsi aina avaimet? Vai saiko serkkusi juuri ajokorttinsa? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomalle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella tähtimäisellä avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Kaksipuolinen valokuvakehys Pyöreä

Tee omat avaimenperät kaksipuolisella tulostuksella!
Tiedätkö jonkun, joka on juuri saanut hänen ajokorttinsa ja haluaa antaa heille harkittun lahjan? Mikä voisi olla sopivampi ja henkilökohtaisempi kuin valokuvakehys! Suuri asia tästä viileästä pyöreästä avaimenperästä on se, että kuvasi tulostetaan molemmille puolille. Runko on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka varmistaa, että valokuva-lahjasi kestää kauan. Nämä henkilökohtaiset valokuvakehykset eivät ole pelkästään käytännöllisiä, mutta ne ovat myös todella kauniita tarkastella molempien puolien värillisen painatuksen ansiosta. Myös suuri lahja jollekin äskettäin muutetulle talolle! Henkilökohtaisen valokuvakehyksen suunnittelu on erittäin helppoa. Lähetä vain kaksi suosikkikuvasi käteväksi editoriksi ja käytä ainutlaatuista suodatinta. Kun olet valmis personoimaan, luomme kaksipuolisen valokuvakirjasi rakkaudella ja tarkkuudella. Tällöin ainutlaatuinen pyöreä avaimenperä, onnekas vastaanottaja varmasti erottuu. Joten pääset siihen ja muokata omia kuvakirjamerkintääsi.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Kirahvi avaimenperä

Ainutlaatuinen kirahvi avaimenperä, jolla on nimesi avaimet!
Tämän super-söpön lahjan avulla et menetä avaimia uudelleen. Hauska kirahvi avaimenperä ei voi odottaa liittymään sinut seikkailuun. Pehmeä polyesteri on pehmustettu eläinten avaimenperä ja siinä on t-paita, jonka voit suunnitella itseäsi! Kuinka siistiä? Voit saada nimen, joka on painettu kirahvi pikku-paidalla antamaan lahjasi henkilökohtaisen kosketuksen. Erittäin erikoinen lahja onnitella jokua saadakseen ajokorttinsa tai siirtymään uuteen paikkaan. Oma hauska avaimenperäsi on hyvin helppoa. Valitse suosikki muotoilu, fontti ja väri ja lisää nimi. Sinulla on oma ainutlaatuinen kirahvi avaimenperä. Pehmustettu eläinten avaimenperä ylpeänä pukeutuu sille suunnitellulle t-paidalle. Ainutlaatuinen yllätys nuorille ja vanhoille, tämä kirahvi-avaimenperä. Aloita avaimenperän personointi heti!

€ 9,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä, jonka nimi on Koiran merkki

Menetät avaimet koskaan uudestaan tämän super cool dog tag avaimenperän kanssa nimi!
Yllättävää joku, jolla on alkuperäinen lahja, ei aina ole helpoin tehtävä. Mutta viileä avainrengas, jossa ylellinen look on täydellinen lahja monta kertaa! Tämä koiran tunniste on erittäin sopiva lahja talvisäilytykselle, onnittelut veljeskunnallesi ajokorttinsa kanssa tai juhlii parhaita ystäviäsi liikkuvat yhdessä. Olitpa etsimässä lahjaa lapselle tai aikuiselle, tämä koiran avaimenperä on täydellinen yllätys! Avaimenperä, jonka nimi on vain hauska lahja, mutta myös erittäin käytännöllinen. Voit helposti kääntää jonkinlaisen peruslahjan jotain hyvin henkilökohtaiseksi lisäämällä omaa tai jonkun muun nimeä muotoiluun. Tämä teksti leikataan koiran tunnisteella mahdollisimman laadukkaasti. Älä koskaan menet avaimia uudelleen tämän upean koiran avaimen kanssa kaiverrettu nimitys!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 100)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 99,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä, jossa nimi suorakulmio

Luo henkilökohtainen suorakulmainen avainrengas, jolla on nimesi avaimet!
Yllätä kumppanisi, ystäväsi tai perheenjäsenesi upealla avaimenperällä, jolla on nimi! Avaimenperä on ainutlaatuinen lahja syntymäpäivälle, tanssimaan tai onnittelemaan jotakuta heidän ajokorttinsa kanssa. Tee tämä lahja entistä henkilökohtaisemmaksi saamalla suorakulmainen avainrengas kaiverrettuna nimellä. Tällaisella henkilökohtaisella avainrengalla avaimillasi et menetä niitä enää koskaan! Avaimenperä on valmistettu anti-allergisesta ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on suorakulmainen muoto. Tämä kaunis avaimenperä, jonka nimi on aina kääritty mukavaan lahjapakkaukseen, ja se voidaan toimittaa erittäin nopeasti! Nimi on kaiverrettu avainrenkaaseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on varmasti upea ja henkilökohtainen jalokivi itsellesi, tai antaa pois!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Nahkainen avaimenperä Suorakulmainen

Luo nahkainen avaimenperä omalla kuvallasi
Muuttiko lähipiirissäsi joku juuri uuteen kotiin? Tai saiko ystäväsi juuri ajokortin? Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet luonut vastaanottaja mielessäsi on kiva lahja moneen hetkeen. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja keinonahasta joten se kestää menossa mukana. Yksilöidyn avaimenperän luominen on helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi kuvaohjelmassamme ja me teemme loput. Tulostamme kuvan terävänä ja kirkkain värein ja luomme siitä avaimenperän.

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä Suorakulmainen

Anna alkuperäinen avaimenperä omalla valokuvallasi, logolla tai ainutlaatuisella kuvastolla lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on painettu omalla valokuvasi, logolla tai kuvilla. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä (kaksipuolinen)

Yllätä ihastuttavalla sydämen muotoisella avaimenperällä omalla valokuvallasi molemmilla puolilla!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka ovat kaksipuolisia ja painettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Avaimenperässä on kätevä koukku kiinnittää helposti avaimiisi. Varmista, että sinulla on kaunis kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 25)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 29,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä Tähti (Musta)

Henkilökohtainen tähtimäinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko saada
Löysääkö isäsi aina avaimet? Vai saiko serkkusi juuri ajokorttinsa? Tämä viileä nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aikoo aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomakaudelle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten parasta laatua. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella tähtimäisellä avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempia määriä ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä Sydän

Luo sydämenmuotoinen avaimenperä omalla kuvallasi!
Muuttiko lähipiirissäsi joku juuri uuteen kotiin? Tai saiko ystäväsi juuri ajokortin? Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet luonut vastaanottaja mielessäsi on kiva lahja moneen hetkeen. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää menossa mukana. Yksilöidyn avaimenperän luominen on helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Tulostamme kuvat terävinä ja kirkkain värein ja luomme niistä avaimenperän.

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic valokuvaketju kaksipuolinen (sarja 50)

Tee itsellesi yksilöllinen sarja ainutlaatuisia avainnauloja, joissa molemmilla puolilla on tulostus
Onko tyttöystäväsi aina menettänyt avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenne onnitella häntä saada ajokortti. Henkilökohtainen avainnippu, jonka olet suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit piirtää kaksi suosikkikuviasi avaimenperusteista. Nämä myös tekevät todella mukavaa tyttöystävän lahjaa tai ihastuttavaa pikku nokkakuppi antaa lapsillesi tai lastenlapsiasi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liiketoiminnan lahjan antaa asiakkaille tai käyttää muita mainostarkoituksiin. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperiä omien avaintenne riipukokoelmana - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu laadukkaasta naarmuuntumattomasta muovista ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Myös henkilökohtaisen valokuvaketjun tekeminen on helppoa. Yksinkertaisesti lataa suosikki valokuvasi käyttäjäystävälliseen muokkaukseen. Yksilöllisiä suodattimia käyttämällä voit muokata kuvaa haluamallasi tavalla. Sitten pääsemme töihin. Teemme korkealaatuisen painokuvasi suunnittelusta kirkkaalla kirkkaudella ja loistavalla väreillä ja sijoitamme syntyvän luomuksesi valitsemiisi avainnippeihin. Tee oma ainutlaatuinen setti nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

€ 54,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Äitienpäivän avaimenperä

Yllätä super äiti kauniilla avaimenperällä valokuvilla!
Kuten kaikki olemme hyvin tietoisia, äidit pitävät aina huolta meistä ja meidän mummomme ovat aina käytettävissä chit-chat ja mukava kuppi kahvia. Joten he varmasti ansaitsevat erityisen lahjan Äitienpäivällä, eikö niin? Tee henkilökohtainen avaimenperä äidillesi tai isoäidillesi, jossa on valokuva itsestäsi, (grand) lapsista tai molemmista teistä yhdessä. Tämä lahja tulee varmasti yllättää hänet. Äidinpäivän avaimenperä on lisäksi erittäin käytännöllinen lahja, sillä hän ei koskaan menettäisi näppäimiään uudella avaimenperällä. Suosikkikuvasi on sijoitettu avaimenperään suurella tarkkuudella. Kuva on myös suojattu plexiglassilla. Tämä antaa Äidinpäivän avaimenperän tyylikkään ulkonäön ja korkealaatuisen lopputuloksen. Kerro äitisi kuinka erityinen hän on tämän alkuperäisen avaimenperän kanssa!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä pyöreä

Anna alkuperäinen avaimenperä omalla valokuvallasi, logolla tai kuvalla lahjaksi!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Suunnittele sitten omat avaimenperät, jotka on painettu omalla valokuvasi, logolla tai kuvilla. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 11,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä, jonka nimi on Sydän

Tämä upea sydämenmuotoinen avainrengas on täydellinen lisä avaimiisi!
Yllättävää joku, jolla on alkuperäinen lahja, ei aina ole helpoin tehtävä. Mutta kaunis, sydämenmuotoinen avaimenperä, jonka nimi on erittäin sopiva lahja monta kertaa. Näytä äitisi kuinka paljon rakastat häntä, onnittelette ystäviä heidän vauvapuvastaan tai yllättäen morsiamen ja sulhanen ylellisellä häälahjalla. Henkilökohtainen avaimenperä, jonka nimi on erityinen lahja kaikille! Sydämen muotoinen avainrengas ei ole vain hauska lahja vaan myös erittäin käytännöllinen. Tee avainrengas entistäkin henkilökohtaisemmaksi ottamalla nimi kaiverrettu materiaaliin. Varmistamme, että tekstisi näyttää upealta sydämen muotoisesta avainrengasta. Lahja, joka on todella tehty rakkaudella!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Nallekarhu avaimenperä

Tämä nallekarhu nimimerkillä näyttäisi hyvältä kenenkään avaimista!
Tiedätkö jonkun, joka menettää aina avaimet? Vai ehkä haluat vain uuden avaimenperän? Tämä suloinen teddy-avaimenperä haluaisi seurata sinua missä tahansa, pitämällä avaimet turvallisina. Pehmustettu eläimen avaimenperä on valmistettu pehmeästä polyesteristä ja karvasta on söpö paita. Tämä paita on hieno asia, että voit suunnitella sen itse! Voit esimerkiksi nimetä henkilön nimeä tai jonkun muun nimeen kirjoitettua nimeä. Ainutlaatuinen lahja kaikille, jotka ovat juuri läpäisseet ajokorttinsa tai ovat siirtyneet uuteen paikkaan. Luo oma pehmoinen avaimenperä nimellä, se on helppoa! Valitse suosikkisuunnittelu, fontti ja väri ja lisää siihen haluamasi nimi. Muutamassa minuutissa sinulla on ainutlaatuinen nallekarhu avaimenperä. Varmistamme, että suunnittelusi on kauniisti painettu pieneen pehmoiseen avaimenperän t-paidaan. Tämä karhu avaimenperä on henkilökohtainen yllätys nuorille ja vanhoille. Älä odota ja tee oma henkilökohtainen avaimenperäsi tänään!

€ 9,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Henkilökohtainen nahkainen avaimenperä sydän (ruskea)

Henkilökohtainen sydämen muotoinen nahkainen avaimenperä on todellinen pakko saada
Löysääkö äitisi aina avaimet? Vai saiko veljentytär vain ajokortin? Tämä upea nahkainen avaimenperä on ainutlaatuinen lahja joka hetki. Suunnittelet sen itse valokuvalla tai tekstillä. Täydellinen kodinlämmitykseen, jos paras ystäväsi aloittaa asumisen yhdessä tai yllätyksenä syntymäpäivälle tai lomakaudelle. Mutta tietysti voit myös tilata kaiverretun nahkaisen avaimenperän itsellesi. Täydellinen myös käsilaukun lisävarusteena Tämä ihanan kaunis nahkainen avaimenperä on valmistettu kokonaan kasviparkitusta täysjyväisestä puhvelinahasta. Joten, paras laatu. Sinun tarvitsee vain lisätä nimi tai teksti editoriin ja sitten ryhdymme työskentelemään. Laseroimme suunnittelusi täydelliseen tarkkuuteen nahkaan. Joten luomuksesi on kaiverrettu ikuisesti lahjaan. Tällaisella ainutlaatuisella sydämenmuotoisella avaimenperällä voit voittaa bonuspisteitä. Nopea, aloita räätälöinnillä! Rakastatko avaimenperää? Suurempien määrien osalta ota yhteyttä liiketoimintayksikköön.

€ 12,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä pyöreä (nahka)

Yllätä nahkahihnapyörällä, jossa on oma nimi, valokuva tai logo!
Etsitkö todella hauskoja ja alkuperäisiä avaimenperiä? Tee sitten oman omasi rengas, joka on suunniteltu omalla valokuvallasi tai logolla. Erityisen mukava lahja ystävillesi ja perheellesi pitämään heidän kanssaan aina! Suuri lahja juhlistaa syntymää (päivä), vuosipäivä tai muu erityinen tilaisuus. Erilaisia erilaisia avaimenperiä, joista kaikki voidaan yksilöidä omalla ainutlaatuisella tavalla! Varmista, että sinulla on kaunis valokuva, logo tai kuva, jota haluat käyttää avaimenperässä. Todella yllätys joku!

€ 14,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Acyrlic Photo avaimenperä kaksipuolinen (3 kpl)

Tee itsellesi henkilökohtainen joukko ainutlaatuisia avaimenperiä, joiden molemmille puolille tulostetaan
Menettääkö tyttöystäväsi aina avaimet? Tai ehkä haluat yllättää veljenpoikasi onnittelemaan häntä ajokortin saamisesta. Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet itse suunnitellut, on täydellinen lahja. Voit sisällyttää 2 suosikkikuvasi avaimenperiin. Nämä tekevät myös todella mukavan talonlämmityslahjan tai ihanan pienen rihkaman, jonka antavat lapsillesi tai lapsenlapsillesi, kun he tulevat käymään. Tai tulosta sen sijaan yrityksen logo. Avaimenperä tekee sitten ihanteellisen liikelahjan asiakkaillesi tai muuhun mainostarkoitukseen. Tai käytä kaikkia 3 avaimenperää riipusarjana omiin avaimiin - mahdollisuudet ovat rajattomat. Avaimenperät on valmistettu korkealaatuisesta naarmuuntumattomasta muovista, ja ne kestävät helposti karkean käsittelyn. Ja henkilökohtaisen valokuvan avaimenperän tekeminen on myös erittäin helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi käyttäjäystävällisessä editorissa. Yksilöllisten suodattimien avulla voit muokata valokuvaa haluamallasi tavalla. Sitten päästään töihin. Teemme korkealaatuisen painatuksen suunnittelustasi kirkkaalla kirkkaudella ja loistavilla väreillä ja sijoitamme tuloksena olevan luomuksen valitsemiesi avaimenperien määrään. Tee oma ainutlaatuinen sarjasi nyt! Jos haluat tilata eri määriä, ota yhteyttä liiketoimintamme osastoon.

€ 9,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Kaksipuolinen avaimenperä Suorakulmainen

Luo kaksipuolinen avaimenperä omilla kuvillasi
Muuttiko lähipiirissäsi joku juuri uuteen kotiin? Tai saiko ystäväsi juuri ajokortin? Henkilökohtainen avaimenperä, jonka olet luonut vastaanottaja mielessäsi on kiva lahja moneen hetkeen. Tämän avaimenperän voit luoda kahdella kuvalla. Kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää menossa mukana. Yksilöidyn avaimenperän luominen on helppoa. Lataa vain suosikkikuvasi kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Tulostamme kuvat terävinä ja kirkkain värein ja luomme niistä avaimenperän.

€ 13,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Halkaistu sydän avaimenperä kaiverruksella

Näytä olet pari ja yllätys näillä puoli sydämen avaimenperillä lahjaksi!
Näytä kuinka paljon rakastat toisiaan ja kuuluit yhteen? Tai haluat vain näyttää parhaan ystäväsi kuinka tärkeää ystävyydesi on? Yllätys näiden avaimenperien puoliväliin sydämiin omalla nimellään tai tekstillä lahjaksi! Nämä avaimenperät ovat kahden puolen sydämen sarja. Jokainen puoli voi olla kaiverrettu nimesi tai tekstin kanssa. Myös päinvastainen nimi tai päivämäärä on mahdollista. Varmista, että sinulla on kaunis ja henkilökohtainen lahja rakastetulle. Tällä puolisydämellä muistat aina toista.

€ 26,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product
 

Avaimenperä, jonka nimi on soikea

Tee avaimet ainutlaatuinen tämän super cool soikea avaimenperän nimellä!
Yllätä joku, jolla on alkuperäinen ja käytännöllinen lahja! Soikea avaimenperä, jolla on nimeä, ei ole vain omalla avaimenperällä varustettu musthave, vaan myös hauska lahja monta kertaa. Täydellinen läsnä housewarming tai onnitella joku saada ajokortti. Henkilökohtainen avaimenperä, jonka nimi on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja kaikenikäisille! Soikea avaimenperän avulla pohjimmiltaan annat kaksi esinettä yhteen! Avaimenperä on erittäin käytännöllinen ja estää ihmisiä menettämästä avaimiaan, mutta se on myös erittäin henkilökohtainen ja ainutlaatuinen, jos lisäät oman tai jonkun toisen nimen malliin. Teksti on kaiverrettu teräksestä mahdollisimman laadukkaasti. Sinun soikea näppäinrengas on niin ylellinen ilme ja tuntuu!

€ 21,95

Lisätietoa...

YourSurprise Korut ja paljon muuta Korut ja paljon muuta Avainrengas
Product