Silicea Vatsa Suolisto Geeli, 500 ml

Lääketekninen tuote akuuttien ja kroonisten vatsa-suolisto-ongelmien hoitoon. Piigeeli Ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita Silicea Vatsa-Suolisto Geeli sisältää hienojakoista piitä piigeelin muodossa. Piigeeli on paksua nestemäistä geeliä, joka koostuu piistä, haposta ja vedestä. Silicea Vatsa- Suoli Geeli on 100 % luonnollinen eikä se sisällä säilöntäaineita eikä muitakaan lisäaineita. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoja. Geeli sitoo erittäin hyvin ja voi imeä kaasuja ja vieraita aineita itseensä. Tämä on täysin fysikaalinen prosessi. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli saattaa lievittää yksittäisiä oireita kuten närästystä, mutta myös IBS: oireita ja sitä voidaan käyttää niin tilapäiseen kuin pitkäaikaiseenkin hoitoon. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli on hellävarainen ja se toimii paikallisesti vatsassa, minkä ansiosta se sopii myös lapsille. Käyttö: Lapsille ja aikuisille, joilla on akuutteja oireita suositellaan kaksi mitallista (2 x 15 ml) kolmesta viiteen kertaan päivässä veteen tai teehen sekoitettuna sekä tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun akuutit oireet ovat vähentyneet, voidaan hoitoa jatkaa muutaman päivän ajan yhdellä mitallisella (15 ml) kolme kertaa päivässä. Jos kipu tulee voimakkaaksi, saat kuumetta tai jos hoidolla ei ole mitään vaikutusta, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriin. Tärkeää: Ripulin yhteydessä on tärkeää kompensoida nestehukkaa juomalla paljon vettä. Jos käytät muita lääkkeitä, tulee nämä ottaa vähintään kaksi tuntia ennen Silicea Vatsa-Suolisto Geelin ottamista tai vähintään kaksi tuntia sen jälkeen, sillä se saattaa vaikuttaa lääkityksen tehoon. Tämä on erityisen tärkeää lasten ollessa kyseessä.

€ 20.10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto Octean
Product
 

Dunderjauhe, 30 annosta, 22 grammaa

Helhetshälsan Dunderjauhe on jauhettu vitamiini- ja mineraalilisä lapsille. Se sisältää kahdeksaa ainesosaa, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Luonnolliset ainesosat Ei lisäaineita, väriaineita, eikä aromeja Sokeriton ja makeutusaineeton Helhetshälsan Dunderjauhe pohjautuu luonnollisiin hedelmä- ja marjatiivisteisiin. Dunderjauhe sisältää muun muassa Camu Camun uutetta, joka on erittäin C-vitamiinirikasta. Sitä on myös rikastettu ylimääräisillä vitamiineilla vastaamaan lasten erityistarpeita. Jauhe sisältää muun muassa kahdeksaa eri ainetta, jotka edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa: foolihappoa, rautaa, seleeniä, A-vitamiinia (beetakaroteeni), B6-vitamiinia, C-vitamiinia, D-vitamiinia ja sinkkiä. Helhetshälsan Dunderjauhe ei sisällä lisäaineita, eikä myöskään sokeria, makeutusaineita, väriaineita tai aromeja. Dunderjauheen makeankirpeä maku tulee hedelmistä ja marjoista. Helhetshälsan Dunderjauhe maistuu samaan aikaan sekä makealta että kirpeältä ja se voidaan nauttia joko sellaisenaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan, kuten mehuun, viiliin, jogurttiin tai viileään puuroon. Vitamiinit heikkenevät kuumennettaessa ja siitä syystä Dunderjauhetta ei suositella käytettäväksi leipomiseen tai lämpimiin ruokiin.

€ 12.20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Lapset raskaus Helhetshälsa
Product
 

Lifestream Spirulina, makeanvedenlevä, tablettit 500 tabletter

Lifestream Spirulina sisältää Spirulina -leväkasvia, joka pitää sisällään 100 eri ravintoainetta, kuten tärkeitä vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja aminohappoja. Luonnollinen raudan, kalsiumin, E-vitamiinin, sinkin, klorofyllin, B-vitamiinin, foolihapon ja GLA: n lähde. Lifestream Spirulinan kerta-annoksen nauttiminen vastaa yhtä isoa kulhollista luonnonmukaisesti viljeltyjä vihreitä vihanneksia! Spirulina on ylivoimainen ravinto- ja energialisä erityisesti raskaana oleville ja imettäville naisille, vanhemmille ihmisille, kasvaville lapsille, kasvissyöjille ja aktiivisille, liikkuville ihmisille. Synteettiset, keinotekoiset rautaravintolisät aiheuttavat usein käyttäjilleen palleakipuja. Lifestream Spirulina antaa luonnollisen, tarpeellisen rauta-annoksen ilman ikäviä kemiallisia sivuvaikutuksia. Sen kaikki ainesosat on valittu huolellisesti pitäen kiinni raaka-aineiden puhtaudesta ja rikkaasta ravitsemuksesta. Ainesosien viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita eikä tuote sisällä mitään synteettisiä ainesosia, gluteenia, hiivaa, sokeria, maitoa, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja ainesosia. Spirulinan ohuet soluseinämät tekevät siitä tehokkaasti kehoon sulautuvan ravintoaineen. Ei sisällä: Gluteenia Laktoosia Maitoa Soijaa Sokeria Sopii hyvin käytettäväksi: Raskaana oleville Imettäville Lapsille Vegaaneille Diabeetikoille

€ 51.30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Immuunipuolustus Lifestream
Product
 

7 Wonder Siivoussetti

7 Wonder -Siivoussetti merkiltä Lilly's Eco Clean on siivoussetti, joka sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset siivotaksesi kotisi luontoystävällisesti ja tehokkaasti! Anna kodillesi detox-kuuri! Siivoussetti, johon kuuluu 7 tuotetta, tahrattoman kodin saavuttamiseksi Eivät sisällä kemikaaleja Poistaa 99, 9% haitallisista bakteereista Erinomainen lahjaksi 7 Wonder -Siivoussetti merkiltä Lilly's Eco Clean on täydellinen siivoussetti sinulle, joka haluat puhdistaa kotisi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Setti sisältää seitsemän erilaista tuotetta, jotka kaikki auttavat sinua siivoamaan kotisi helposti: Astianpesuaine Sitruunaöljyllä, 500ml Yleispuhdistusspray Sitruunaöljyllä, 500ml Rasvanpoistoaine Sitruunaruohoöljyllä, 500ml WC-puhdistusaine Tea Tree-öljyllä, 750ml Lattianpuhdistusaine Appelsiiniöljyllä, 750ml Nestemäinen pesuaine Appelsiinikukalla & Kamomillalla, 1l Huuhteluaine Appelsiinikukalla & Kamomillalla, 750ml Saadaksesi lisätietoja tuotteista, katso yksittäisten tuotteiden tiedot.

€ 54.30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Kodinhoito Lilly's Eco clean
Product
 

Betacarotene 50 mg Coconut fat, 90 caps

Betacarotene + Coconut fat - Green Nutritionin ravintolisä sisältää beetakaroteenia ja kookosrasvaa kasviperäisissä kapseleissa. 50 mg beetakaroteenia per kapseli Sisältää myös kookosrasvaa Kasviperäiset kapselit Purkissa 90 annosta Beetakaroteeni on A-vitamiinin vesiliukoinen esiaste. Se aktivoi kehon omat pigmentin muodostusprosessit, mikä voi johtaa nopeampaan värin saamiseen iholle. Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Nielaise kapseli kokonaisena veden kera. Mikäli et halua nielaista kasviperäistä kapselia, voit tyhjentää kapselin sisällön suoraan veteen. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 36.90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Seksuaaliterveys halu Green Nutrition
Product
 

Organic Acai Berry powder, 100g

Vitapranan acai-marjajauhe Organic Acai Berry Powder on ravinteikasta, täyttävää ja herkullista puuroihin ja smoothie-juomiin sekoitettuna. Tuoreita, pakastekuivattuja ja jauhettuja acai-marjoja Korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus Kuusinkertaisesti antioksidantteja mustikoihin verrattuna Sisältää hyödyllisiä rasvoja ja kuituja – pitää hyvällä tavalla kylläisenä pitkään! Sekoitetaan smoothie-juomiin/mehuihin tai ripotellaan puuron päälle Sopii vegaaneille, GMO-vapaa Vitapranan Organic Acai Berry Powder on helposti sekoittuva ja hyvänmakuinen jauhe, joka on valmistettu tuoreista acaista – ravinteikkaimpiin lukeutuvista marjoista. Acai-marjat ovat niin kutsuttua superruokaa, joka on yhteisnimitys terveysominaisuuksiltaan erityisen suotuisille luontaisille raaka-aineille. Länsimaissa acai-marjat ovat verrattain uusi tuttavuus, mutta Brasiliassa niitä on käytetty lukuisten terveysominaisuuksiensa ansiosta ammoisista ajoista asti. Vitapranan Organic Acai Berry Powderin jauhe on peräisin marjoista, jotka on pakastekuivattu ja jauhettu pian keräämisen jälkeen. Tällä tavoin marjat säilyttävät luontaisen ravintosisältönsä ja voimakkaan makunsa. Tuote sisältää runsaasti antioksidantteja, A- ja E-vitamiinia sekä mineraaleista rautaa, kalsiumia ja kaliumia. Lisäksi se sisältää kosolti terveellistä rasvaa ja vesiliukoisia kuituja. Organic Acai Berry Powder sopii erinomaisesti sekoitettavaksi smoothie-juomiin, kulhoruokiin ja mehuihin. Sitä voi myös ripotella jogurtin tai puuron päälle lisäämään ravinteikkuutta ja parantamaan makuelämystä. Korkean kuitupitoisuutensa ansiosta Organic Acai Berry Powder myös pitää pidempään kylläisenä. Käyttö: Käytä jauhetta smoothieissa ja mehuissa tai ripottele jogurtin tai puuron päälle. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 19.90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood Vitaprana
Product
 

Zedopor Lopeta Kuorsaus, 75 ml

Zedopor on nopea ja tehokas apu kuorsaukseen. Kevyt öljy sumutetaan suuhun ja nieluun, jolloin niiden pinnalle muodostuu ohut, kosteuttava ja liukas kalvo. Näin Zedopor hiljentää kuorsauksen. Zedopor auttaa myös lääkkeiden aiheuttamaan suun kuivumiseen sekä raikastaa hengityksen. PAKKAUSKOKO: 75 ml KÄYTTÖOHJE: 3-4 suihkausta suuhun ja nieluun nukkumaan mennessä.Ravista pulloa ennen käyttöä. Kallista päätä taaksepäin ja suihkauta 3-4 kertaa kohti kurkun takaosaa. Odota n. 20 sekuntia ennen kuin nielaiset. Teho heikkenee, jos hoidon jälkeen syö tai juo. Toista hoito tarvittaessa3 suihkausta sisältää:oliiviöljyä 211 mg auringonkukkaöljyä 90 mg japaninminttuöljyä 57 mg B6-vitamiinia 1, 0 mg E-vitamiinia 7, 5 mg Käyttörajoitukset Ei raskaana oleville eikä alle 12-vuotiaille. VAlmistaja/markkinoija: Harmonia Oy

€ 17.90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Mieliala energia Medica Nord
Product
 

SKLZ Dual Point Massager

SKLZ Accupoint Massager on kätevä väline pistehierontaan ja kipeiden lihasten käsittelyyn! Ammattivalmentajien suunnittelema Ergonominen muotoilu parantaa selän kipeiden kohtien saavuttamista Helppo ottaa mukaan Kestävää ja helposti puhdistettavaa materiaalia

€ 22.90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Nivelet lihakset SKLZ
Product
 

Jalkavoide, 75 ml

Jalkavoiede, 75 ml - WELEDA Ehkäisee rakkuloiden ja jalkasienen muodostumista. Virkistää jalkoja. Ehkäisee jalkahikeä, kovettumia, haavaumia ja hiertymiä. Vähärasvainen ja imeytyy nopeasti. Mukava tuoksu Käyttö: Hiero voidetta jalkoihin tarvittaessa päivittäin. Käytä säännöllisesti jos jalat hikoilevat voimakkaasti tai jos iho on kovettunut. Säännöllinen käyttö vahvistaa ihon vastustuskykyä.

€ 10.40

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Allergiat iho ongelmat Weleda
Product
 

Armour HeatGear Compression Short, black Small

Armour Heat Gear Compression Short – Tyylikkäät kompressioshortsit Under Armourilta. Huippulaadukasta materiaalia ja erinomainen liikkuvuus! Kompressiomateriaali edistää verenkiertoa ja palautumista Nelisuuntastretch lisää liikkuvuutta Under Armour -painatus vyötäröresorissa 15 cm sisäsauma Materiaali: 84% polyesteri, 16% elastaani

€ 19.10

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Shortsit Under Armour Men
Product
 

Insignia Sport Bra, Pearl White X small

Insignia Sport Bra - Muodikas strap-malli, joka on kaunis edestä. Liivit valmistettu kosteutta siirtävästä materiaalista, jotta pysyt kuivana ja viileänä harjoittelun aikana. Cut Out -osiot takana kehystävät vartaloa ja antava sille siistin, voimakkaan ulkonäön. Tyylikäs elastinen resori rinnan alla ja kaksinkertaiset olkahihnat urheiluliiveissä antavan hyvin tukea. Kosteutta siirtävä materiaali Strap-malli Hyvännäköinen elastinen resori Kaksinkertainen olkahihna 73% polyesteria, 27% elastaania

€ 26.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Urheiluliivit Workout Empire
Product
 

Core 2.0 Hood, Black Melange Large

Core 2. 0 Hood - Siisti Craftin saumaton huppari! Pehmeä paita, joka sopii lämmittelyyn ja rauhallisiin hetkiin treenien välillä. Core 2. 0 Hood -hupparissa on raglan-hihat, jotka takaavat hyvän liikkumisen vapauden. Optimaalinen käyttömukavuus Normaali istuvuus Raglan-hihat Saumaton malli

€ 25.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Hupparit Craft Men
Product
 

Tip Off Tank, Bright Blue Small

Tip-Off Tank är ett snyggt och klasiskt basketlinne från GASP, passar perfekt på och utanför gymmet! Kontrastfärg på sidorna Tillverkat av Mesh-material som andas Better Bodies logga på framsidan 100% polyester

€ 35.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Topit hihattomat paidat Better Bodies Men
Product
 

Astor Tee, White Small

Astor tee Better Bodiesilta. T-paita polyesterista, jossa on pidempi profiili regular-mallissa. 100% polyesteria.

€ 25.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale T paidat Better Bodies Men
Product
 

Chelsea Tights Astoria Seamless Bra, L

Seamless Bra kaupan päälle! Lue lisää tuotteista Chelsea Tights, Wash Green Chelsea Tights Better Bodiesilta - Siistit trikoot Better Bodies curve-designilla takaavat urheilullisen ja trendikkään lookin! Siisti painatus lahkeessa, 7/8 pitkät. Chelsea Tightseissa on keskikorkea vyötärö 6cm levyisellä joustavalla vyötärönauhalla. 7/8 pituus Kompressio Trendikäs look Keskikorkea vyötärö 6cm leveä jousta vyötärönauha 73% polyesteri, 27% spandex Astoria Seamless Bra, Pale Pink Better Bodies Astoria Seamless Bra -rintaliiveissä on saumaton rakenne ja kaksinkertainen ribbikangas parhaan käyttömukavuuden takaamiseksi! Siinä on irrotettavat kuppiosat ja säädettävät olkahihnat. Irrotettavat kuppiosat Saumaton malli Säädettävä olkahihna Sopii kevyeen treeniin 92% polyamidia, 8% elastaania

€ 99.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Trikoot Better Bodies Women
Product
 

Brooklyn Knitted Sneakers, Red Black 41

Brooklyn Knitted Sneakers är ett par extremt lätta och bekväma unisex sneakers från Gorilla Wear för både sport och fritid. Brooklyn Knitted Sneakers är en fritidssko som både kan användas på gymmet och till vardags. Skon är utvecklad för att vara väldigt lätt och bekväm samtidigt som den har en unik design. Ovandelen är stickad med precision av polyester i högsta kvalitet. Tack vare en genomtänkt design med material som andas och luftcirkulerande filter så blir du mindre svettig och skorna förblir fräscha längre. Levererad med skopåse samt dubbla skosnören, röda och svarta. Extremt lätta Bekväma Passar både sport och fritid Luftcirkulerande filter håller skorna fräscha längre Levereras med dubbla skosnören, röda och svarta Ovandel: 100% Polyester. Sula: 80% phylon, 20% Gummi

€ 42.50

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Kengät Gorilla Wear
Product
 

Tapered Joggers Harlem Camo Tank, XXL

Harlem Camo Tank kaupan päälle! Lue lisää tuotteista Tapered Joggers, Graph melange Better Bodies Tapered Joggers - tyylikkäät collegehousut, joissa on trendikäs design, joka sopii yhtä hyvin niin kuntosalille kuin arkeenkin! Säädettävä kiristysnauha vyötäröllä parempaan istuvuuteen. Miellyttävät housut Kapenevat lahkeet Trendikäs design 60% puuvillaa, 40% polyesteriä Harlem Tank, Military Camo Harlem Tank är en stilren och enkel linne från Better Bodies med en lös passform. Linnet är tillverkad av en mjuk och behaglig bomull. Harlem Tank har ett tufft mönster och en Better Bodies logga på bröstet. Stilren och snygg Mjukt och behagligt material Lös passform Better Bodies logga Material: 100% polyester

€ 79.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Housut Better Bodies Men
Product
 

Harlem Jacket, Military Camo Large

Harlem Jacket - urheilutakki Better Bodiesilta, kevyttä materiaalia! Better Bodies -logopainatukset hihoissa ja säädettävä huppu. Harlem Jacket on tuulenkestävä ja sitä voidaan säätää. Takissa on kätevä kengurutasku brodeeratulla Better Bodies -logolla. Rajoitettu määrä - Rajoitettu varasto! Half-zip Brodeerattu Better Bodies -logo Kengurutasku 100% polyesteri

€ 50.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Takit liivit Better Bodies Men
Product
 

Womens League Essential Trucker Los Angeles Dodgers, Pink White

Womens League Essential Trucker Los Angeles Dodgers on taivutettu lippa ja säädettävä koko! Lippiksessä on viisi paneelia, joiden etupaneeli on hieman suipompi kuin tavallisessa lippiksessä. Taivutettu lippa One size Tyylikäs muotoilu Säädettävä koko

€ 24.40

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Sale Hatut lippalakit New Era
Product