Kookoskuitu Kookosjauho 1000 grammaa

Kookoskuitu EKO/Fairtrade, 1000 g Kookoskuitu tuotemerkiltä Aman Prama. Voidaan käyttää kuitulisänä, kookospähkinäjauhona tai terveellisenä lisänä.  Kookosjauho sisältyy myös Åse´s LCHF leivontapakkaukseen Jotta ruuansulatuksesi olisi mahdollisimman joustavaa, tarvitset 10 g kuitua jokaisen aterian yhteydessä. Monet eivät saa niin paljon kuitua ravinnostaan. 1 ruokalusikallinen kookospähkinäjauhoa sisältää 10 g kuitua ja vain 30 kcal. Kookospähkinäjauho sisältää vähintään 61% kuitua. Kookospähkinäjauho ei sisällä gluteenia, fytiinihappoa, syaniidia ja hyvin vähän hiilihydraattia. Kookospähkinäjauho sisältää 20% proteiinia, sisältäen kahdeksan perusproteiinia, sekä terveellisiä  MCT-rasvoja (keskipitkät rasvahapot), jotka parantavat mineraalien imeytymistä. Kookospähkinäjauho sisältää myös 40 - 50% vähemmän kaloreita kuin muu jauho. Kookoskuitua voi käyttää: Kuitujuomaan: 1⁄2 tai1 rkl lasiin (25 cl) vettä, mehua, pirtelöä, smoothieta, suklaamaitoa, teetä tai kahvia. Kuituströsseli: 1⁄2 tai1 rkl kastikkeeseen, mysliin, puuroon tai jälkiruokaan tai ripoteltuna ruokaan. Gluteeniton jauho, joka sisältää paljon kuitua. Soveltuu mm. leivän, kakkujen, leivosten ja välipalojen leivontaan. Tärkeää: Korvaa10 -15% tavallisesta jauhosta Kookospähkinäjauholla, mutta lisää sama määrä vettä. Leipomuksista tulee kiinteämpiä. Käytä sidonta-aineita kuten peruna-tai maissijauho, agar-agar tai munankeltuainen.  100% Kookospähkinäjauho leivontaan. Käyttö: 1-2 tai 1 rkl jokaisen aterian yhteydessä (3x päivässä).

€ 22,50

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Hasselpähkinäjauho EKO, 500 g

Leivo tämän paahdetun hasselpähkinäjauhon kanssa, ja tee herkullisia kakkuja ja jälkiruokia! Itsestään selvä aine kaikissa LCHF-ruokakaapeissa sekä kaikille muillekin, jotka haluavat leipoa hyvää ja terveellistä.

€ 10,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Raw Kookosjauho EKO

Kookosjauho EKO Kokeile Rawfoodshopin ekologista Raw Kookosjauhoa - joka on gluteeniton ja sisältää vain vähän hiilihydraatteja. Hienoksijauhettua, valmistettu Filippiineillä. Gluteeniton. Taattua Raw food-laatua (alle 40 C). Ekologiseksi Sertifioitu. Kookosjauho sisältää vähintään 61% kuitua. Ruokalusikallinen kookosjauhoa sisältää vain 30 kcal ja 10 grammaa kuitua. Gluteeniton, ei sisällä fytiinihappoa, eikä syanidia ja vain vähän hiilihydraatteja (4%). Kookosjauho sisältää 20% proteiinia, mukaan lukien 8 perusproteiinia, sekä hyödyllisen MCT (keskipitkät rasvahapot), jotka edesauttavat mineraalien saantia. Annostus: 1/2 tai 1 ruokalusikallista jokaisen aterian yhteydessä (3 kertaa/päivä). Sisältö per 100 g: 187Kcal Proteiini 20g Rasva 10g Hiilihydraatti 9g Kuitu 61g Natrium 18 mg Näin voit käyttää Rawfoodshopin Raw Kookosjauhoa: Kuten kuitujuomaa: 1/2 tai 1 ruokalusikallista lasiin (25 cl) vettä, mehua, pirtelöä, smoothieta, kaakaomaitoa, teetä tai kahvia. Kuten kuituhiutaleita: 1/2 tai 1 ruokalusikallista kastikkeeseen, mysliin, puuroon tai jälkiruokaan, tai yksinkertaisesti ripoteltuna aterian päälle; Gluteenittomana jauhona: sisältää runsaasti kuitua ja voidaan käyttää leivän, leivosten, kakkujen ja välipalojen leipomiseen jne. Käytä agar agar-jauhetta tai munankeltuaista sideaineena 100% Raw Kookosjauhon kanssa leivontaan. Saatavana koot 500 grammaa ja 1000 grammaa.

€ 16,10

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Guarkumijauhe EKO, 125 grammaa

Guarkumijauhe EKO, 125 grammaa Guarkumijauhe on ekologinen sakeutusaine, joka on täydellinen lisä LCHF-ruokakomeroon. Guarkumijauhe kulkee suoliston läpi imeytymättä kehoon, ja sillä tavoin auttaa sinua välttämään tarpeettomia hiilihydraatteja kastikkeessa! Jauhe turpoaa noin 8-kertaiseksi nesteessä (lämmin tai kylmä vesi). Sekoita sauvasekoittimella välttääksesi paakkuuntumisen. Käytetään mm. kastikkeisiin, jäädytettyihin hedelmiin, jäätelöön jne, jotta saadaan aikaiseksi kermaisempi, paksumpi koostumus. Sisältö: Guarkumijauhe. Säilytys: Säilytetään kuivassa, ei yli normaalin huoneenlämmön.

€ 7,60

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Bread mix, 1 kg

Bread mix – Funksjonell Mat: n vähähiilihydraattinen leipämix (1 g hiilihydraatteja per siivu)! Erinomainen gluteeni-intoleranssin, diabeteksen ja LCHF-dieetin yhteyteen! Ei sisällä gluteenia, hiivaa, sokeria tai maitoa Antaa miellyttävän kylläisyyden tunteen 1 g hiilihydraatteja per siivu Leivontamuotti mukana pakkauksessa Helppo valmistaa Funksjonell Mat: n Bread mix on lähes täysin vapaa hiilihydraateista – se sisältää vain 1 g hiilihydraatteja per siivu, mutta täydet 8, 5 g ravintokuitua. Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat rajoittaa hiilihydraattien saantiasi tai noudatat LCHF-dieettiä. Sopii myös gluteeni-intolerantikoille ja diabeetikoille. Valmistus: Leipämix sekoitetaan veteen ja paistetaan 1 tunnin ajan. Leipä on mehukas ja maukas ja säilyy tuoreena usean päivän ajan.

€ 23,00

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Fiberfin, 400 g

Fiberfin – Mindresockerin erityisvalmisteinen kuitu (resistentti tärkkelys), joka sopii erinomaisesti aamiaisen tai mehujen rikastamiseen! 60% kuitupitoisuus Täydellinen LCHF-dieetin yhteyteen 100% luonnollinen Gluteeniton Ruokalusikallinen Fiberfin-jauhetta (10 g) saa aikaan paremman kylläisyyden tunteen. Fiberfin sisältää kuitua resistentin tärkkelyksen muodossa ja sitä on kätevä lisätä päivittäiseen ruokavalioon. Käyttö: Ravintolisänä: Sirottele Fiberfin-jauhetta aamiaisen päälle tai sekoita mehuun tai maitoon. Leivonnassa: Aina käyttäessäsi jauhoja voit ottaa Fiberfinin mukaan. Vaihda 10-20% jauhoista Fiberfiniin. Maku ja ulkonäkö pysyvät ennallaan! Vaihtaessasi esimerkiksi 7% jauhosta valmistaessasi pizzaa, tulee valmiin tuotteen kuitupitoisuudesta yhtä korkea kuin karkeassa leivässä. Lisäksi taikinasta tulee helpommin työstettävä.

€ 15,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Mantelijauho, 1000 grammaa

Nyform mantelijauho on täydellinen jauho sinulle, joka noudatat vähähiilihydraattista dieettiä. Sopii käytettäväksi niin makeaan, kuin suolaiseen leivontaan. Sopii niin makeaan, kuin suolaiseen leivontaan. Vähähiilihydraattinen 1 dl painaa 50 grammaa Nyform mantelijauho on hyvin käytännöllinen tuote sinulle, joka syöt vähähiilihydraattista ravintoa. Käytä mantelijauhoa kakkuihi, leipään, vohveleihin ja pannukakkuihin. Täydellinen tuote maistuviin LCHF-leipomuksiin. >

€ 39,00

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Kaurajauho, 1 kg

Helppoa, hyvää ja terveellistä! Star Nutritionin Kaurajauho sisältää pelkästään ravinteikasta ja runsaskuituista instantoitua kaurajauhoa. 100 % instantoitua kaurajauhoa Runsaasti välttämättömiä kivennäisaineita ja terveellisiä kuituja Sekoittuu helposti pirtelöihin ja smoothieihin Terveellinen lisä leivontaan ja ruoanlaittoon Terveellisen ruoan kuuluisi olla hyvää ja vaivatonta – ainakin meidän mielestämme. Siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka edistävät tätä periaatetta. Instant Oats on uusin tällainen tuotteemme. Kaurajauho on valmistettu pelkästään instantoidusta kaurajauhosta – mitään ei ole lisätty eikä poistettu. Tuotteen suurin vahvuus onkin juuri tämä näennäisen yksinkertainen koostumus. Kaura sisältää harvinaisen runsaasti tärkeitä kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä, sekä terveellisiä kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta. Instantoidulla kaurajauholla on se etu perinteisiin kaurahiutaleisiin nähden, että se sekoittuu nesteeseen tasaisesti. Niinpä kaurajauho on erinomainen lisä proteiinijuomaan tai smoothieen, kun kaivataan lisää täyttävyyttä ja ravitsevuutta. Tuote soveltuu myös mainiosti vehnäjauhon terveelliseksi korvaajaksi ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kuten todettua - terveellisen ruoan kuuluisi olla hyvää ja vaivatonta! Annostusohje: Sopii käytettäväksi pirtelöihin, smoothieihin ja leivontaan. Tietoa: Tätä tuotetta ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

€ 5,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

4 x Kaurajauho, BIG BUY, 1 kg, 1 kg

BIG BUY; Osta kerralla enemmän ja säästät rahaa! 4 pussia ravinteikasta ja runsaskuituista Kaurajauhoa. Lue lisää tuotteista Kaurajauho, 1 kg Helppoa, hyvää ja terveellistä! Star Nutritionin Kaurajauho sisältää pelkästään ravinteikasta ja runsaskuituista instantoitua kaurajauhoa. 100 % instantoitua kaurajauhoa Runsaasti välttämättömiä kivennäisaineita ja terveellisiä kuituja Sekoittuu helposti pirtelöihin ja smoothieihin Terveellinen lisä leivontaan ja ruoanlaittoon Terveellisen ruoan kuuluisi olla hyvää ja vaivatonta – ainakin meidän mielestämme. Siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka edistävät tätä periaatetta. Instant Oats on uusin tällainen tuotteemme. Kaurajauho on valmistettu pelkästään instantoidusta kaurajauhosta – mitään ei ole lisätty eikä poistettu. Tuotteen suurin vahvuus onkin juuri tämä näennäisen yksinkertainen koostumus. Kaura sisältää harvinaisen runsaasti tärkeitä kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä, sekä terveellisiä kuituja, jotka lisäävät kylläisyyden tunnetta. Instantoidulla kaurajauholla on se etu perinteisiin kaurahiutaleisiin nähden, että se sekoittuu nesteeseen tasaisesti. Niinpä kaurajauho on erinomainen lisä proteiinijuomaan tai smoothieen, kun kaivataan lisää täyttävyyttä ja ravitsevuutta. Tuote soveltuu myös mainiosti vehnäjauhon terveelliseksi korvaajaksi ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kuten todettua - terveellisen ruoan kuuluisi olla hyvää ja vaivatonta! Annostusohje: Sopii käytettäväksi pirtelöihin, smoothieihin ja leivontaan. Tietoa: Tätä tuotetta ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintosisältö / 100 g Energiaa 1579 kJ / 377 kcal Rasvaa 5, 1 g - josta tyydyttynyttä rasvaa 1 g Hiilihydraatteja 69, 6 g - josta sokereita 1, 2 g Kuitua 4, 1 g Proteiinia 11, 1 g Suolaa 0, 01 g Kivennäisaineet Fosforia 268 mg (38, 3 %) Magnesiumia 60 mg (16 %) Rautaa 2, 5 mg (17, 9 %) Sinkkiä 1, 9 mg (19 %) % viitteellisestä päiväsaannista Ainesosat: Kaurajauho.

€ 18,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Gluteeniton Yleisleivontamix Luomu, 600 g

Gluteeniton Yleisleivontamix Luomu – Urtekramin gluteeniton leivontamix sopii niin pullien, pizzapohjan kuin keksien helppoon valmistamiseen! Gluteenittomaan leivontaan Luomu Yleisleivontamix esimerkiksi pizzapohjaan, hotdog-sämpylään, pullaan, vaaleaan leipään ja kekseihin Vegaaneille sopiva Urtekramin Gluteeniton Yleisleivontamix Luomu sopii erinomaisesti tilanteisiin kun aikaa ei ole loputtomiin, mutta haluat jotakin hyvää ja terveellistä. Tällä leivontamixillä valmistat monipuolisesti erilaisia gluteenittomia herkkuja. Sekoitus koostuu täysjyväriisistä ja tefheinäjauhosta, Tietoa: Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 4,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Gluteeniton Kaurajauho Luomu, 500 g

Gluteeniton Kaurajauho Luomu – Urtekramin gluteeniton luomutäysjyväkaurajauho sopii täydellisesti gluteenittomaan leivontaan. Miedon makea maku! Luomutäysjyväkaurajauho Gluteeniton Miedon makea maku Erinomainen leivontaan Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 3,10

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Gluteeniton Tumma leivontamix Luomu, 600 g

Gluteeniton Tumma leivontamix Luomu – Urtekramin leivontamix sisältää muun muassa kaura-, tefheinä- ja täysjyväriisijauhoa. Gluteeniton ja vegaaneille sopiva. Gluteeniton leivontamix Luomu Sisältää muun muassa kaura-, tefheinä- ja täysjyväriisijauhoa Valmista helposti pullaa, leipää ja näkkileipää ja monia muita herkkuja Urtekramin Gluteeniton Tumma leivontamix Luomu sopii erinomaisesti tilanteisiin kun aikaa ei ole loputtomiin, mutta haluat jotakin hyvää ja terveellistä. Mix sisältää herkullisia luomuainesosia ja se on täysin gluteeniton. Tietoa: Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 4,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Bread mix, 250 g

Bread mix – Funksjonell Mat: n vähähiilihydraattinen leipämix (1 g hiilihydraatteja per siivu)! Erinomainen gluteeni-intoleranssin, diabeteksen ja LCHF-dieetin yhteyteen! Ei sisällä gluteenia, hiivaa, sokeria tai maitoa Antaa miellyttävän kylläisyyden tunteen 1 g hiilihydraatteja per siivu Leivontamuotti mukana pakkauksessa Helppo valmistaa Funksjonell Mat: n Bread mix on lähes täysin vapaa hiilihydraateista – se sisältää vain 1 g hiilihydraatteja per siivu, mutta täydet 8, 5 g ravintokuitua. Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat rajoittaa hiilihydraattien saantiasi tai noudatat LCHF-dieettiä. Sopii myös gluteeni-intolerantikoille ja diabeetikoille. Valmistus: Leipämix sekoitetaan veteen ja paistetaan 1 tunnin ajan. Leipä on mehukas ja maukas ja säilyy tuoreena usean päivän ajan.

€ 7,60

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Organic Coconut Flour, 500 g

Organic Coconut Flour - Vitapranan 100% luomukookosjauho luonnollisella tuoksulla ja kookoksen maulla. Täydellinen sinulle, joka haluat gluteenittoman jauhon! 100% luomutuote Gluteeniton Runsaskuituinen Low carb Vitapranan Organic Coconut Flour sopii erinomaisesti leivontaan ja maustamiseen. Jauho sisältää runsaasti MCT-rasvaa ja vain vähän hiilihydraatteja.

€ 7,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product
 

Kakemix, 360 g

Kakemix, 360 g – Funksjonell Mat: n vähähiilihydraattinen kakkumix, joka on makeutettu Sukrinilla ja valmistettu mantelijauhosta ja Fiberfin-kuidusta vehnäjauhon sijaan. Jopa 80% vähemmän hiilihydraatteja kuin tavallisissa kakkumixeissä Ei sisällä sokeria, vehnää, gluteenia tai maitoa 8% ravintokuitua Neljä kertaa niin korkea proteiinipitoisuus kuin tavallisissa kakkumixeissä Sokerin sijaan Funksjonell Mat on käyttänyt Kakemix-sekoituksen makeutukseen Sukrinia ja vehnäjauhon sijaan kakkusekoitus sisältää mantelijauhoa ja Fiberfin-jauhetta. Tuloksena on mehukas ja maukas kakku, jota voit nauttia hyvällä omallatunnolla! Kakemix sopii erinomaisesti myös porkkanakakun, omenakakun, vadelmakakun ja monien muiden valmistukseen. Kakemix-jauheesta saat noin 800 g kakun.

€ 9,20

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Jauhot leivontasekoitukset
Product