Fast Carbs, 1200 g, Maustamaton

Fairin Fast Carbs sisältää 100% maltodekstriinia. Maltodekstriini on tärkkelyksestä saatu hiilihydraatti, joka imeytyy äärimmäisen nopeasti. Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Suuresta molekyylistä johtuen jauheen pitoisuus pysyy korkeana kun se sekoitetaan veden kanssa, kuitenkin heikentämättä nesteen imeytymistä tai aiheuttamatta vatsavaivoja. Maltodekstriini on hyvä käyttää juuri ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Sekoita Fast Carbs yhdessä proteiinin kanssa niin saat kotitekoisen palautumisjuoman. Voit itse valita proteiini- ja hiilihydraattipitoisuuden. Säästeliäs voi myös sekoittaa Fast Carbs jauheellaa oman urheilujuoman, lisäämällä suolaa maltodekstriiniin. Maltodekstriini ei ole yhtä makea kuin esimerkiksi hedelmäsokeri. Annostus: Sekoita 1 dl (50g) 5 dl: aan vettä. Juodaan ennen harjoitusta tai sen jälkeen.

€ 9,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Restore, 16 tabs

Restore – Palauta kropan nestetasapaino kovan ja hikisen treenin jälkeen Star Nutritionin poretableteilla. Elektrolyyttejä, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja! Palauta elektrolyytti- ja nestetasapaino voimakkaan hikoilun jälkeen Hiilihydraatti-elektrolyyttiseos edistää suorituskyvyn ylläpysymistä pitkäkestoisessa rasituksessa Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja ehkäisee väsymystä ja uupumusta Hyvin liukenevia poretabletteja raikkaalla sitruunanmaulla Nopea ja helppo tapa palauttaa kroppa rasituksesta Kuivunut ja tyhjentynyt olo rankan treenin jälkeen on useimmille urheilijoille tuttu tunne ja samalla tunne, jota ei enää koskaan halua kokea. Väsymys, energianpuute ja päänsärky ovat tyypillisimpiä oireita kropan nestevarastojen tyhjennyttyä. Nyt Star Nutritionilla on apu myös tähän tilanteeseen – Restore-poretabletit saavat sinut nopeasti takaisin huippukuntoon! Restore palauttaa kropan nestetasapainon ainesosayhdistelmällään, joka sisältää elektrolyyttejä, kalsiumia, magnesiumia, C-vitamiinia ja monia muita mineraaleja, joista kaikki ovat tarpeen suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Restoren käyttömahdollisuudet ovat laajat eivätkä ne rajoitu pelkästään treenin ympärille. Muutama tunti auringonpaahteessa, stressaava työpäivä tai pitkäksi venynyt juhlinta ovat kaikki tilanteita, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti nestetasapainoosi ja johtaa energiatasojen laskemiseen sekä jomottavaan päänsärkyyn. Star Nutrition Restore – Pidä kroppa balanssissa, joka päivä! Annostus: Liuota 2 poretablettia 200 ml: aan vettä, jotta saat isotonisen liuoksen. Nauti 2-6 poretablettia päivässä. Älä käytä kivennäisvettä. Annoksia pakkauksessa: 8 (16 poretablettia) Tietoa: Tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit j

€ 4,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Maxim Energy Gel

Nopeaa energiaa Nopeasti imeytyvää energiaa lihaksille Lisää suorituskykyä Osa makuvaihtoehdoista sisältää piristävää kofeiinia Helppo ottaa mukaan Joka lajiin Maxim Energy Gel täyttää nopeasti kehon glykogeenivarastoja ja auttaa pitämään suorituskyvyn korkealla oli kyse sitten juoksemisesta tai voimaharjoittelusta. Makuvaihtoehdot: Appelsiini, Cola ja Mansikka. Käyttö: Cola sisältää 60 ml geeliä (ja pienen määrän kofeiinia) ja se nautitaan suoraan pakkauksesta. Appelsiini sisältää 100 ml geeliä (ja pienen määrän kofeiinia) ja se nautitaan suoraan pakkauksesta. Mansikka sisältää 33 g geeliä ja se nautitaan suoraan pakkauksesta. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia (Cola ja Appelsiini). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

€ 3,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

10 x Restore, BIG BUY 16 tabs, 16 tabs

10 x Restore – Palauta kropan nestetasapaino kovan ja hikisen treenin jälkeen Star Nutritionin poretableteilla. Elektrolyyttejä, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja! Paketti sisältää: 10 x Restore - Hiilihydraatti-elektrolyyttiseos edistää suorituskyvyn ylläpysymistä pitkäkestoisessa rasituksessa. Lue lisää tuotteista Restore, 16 tabs Restore – Palauta kropan nestetasapaino kovan ja hikisen treenin jälkeen Star Nutritionin poretableteilla. Elektrolyyttejä, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja! Palauta elektrolyytti- ja nestetasapaino voimakkaan hikoilun jälkeen Hiilihydraatti-elektrolyyttiseos edistää suorituskyvyn ylläpysymistä pitkäkestoisessa rasituksessa Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja ehkäisee väsymystä ja uupumusta Hyvin liukenevia poretabletteja raikkaalla sitruunanmaulla Nopea ja helppo tapa palauttaa kroppa rasituksesta Kuivunut ja tyhjentynyt olo rankan treenin jälkeen on useimmille urheilijoille tuttu tunne ja samalla tunne, jota ei enää koskaan halua kokea. Väsymys, energianpuute ja päänsärky ovat tyypillisimpiä oireita kropan nestevarastojen tyhjennyttyä. Nyt Star Nutritionilla on apu myös tähän tilanteeseen – Restore-poretabletit saavat sinut nopeasti takaisin huippukuntoon! Restore palauttaa kropan nestetasapainon ainesosayhdistelmällään, joka sisältää elektrolyyttejä, kalsiumia, magnesiumia, C-vitamiinia ja monia muita mineraaleja, joista kaikki ovat tarpeen suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Restoren käyttömahdollisuudet ovat laajat eivätkä ne rajoitu pelkästään treenin ympärille. Muutama tunti auringonpaahteessa, stressaava työpäivä tai pitkäksi venynyt juhlinta ovat kaikki tilanteita, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti nestetasapainoosi ja johtaa energiatasojen laskemiseen sekä jomottavaan päänsärkyyn. Star Nutrition Restore – Pidä kroppa balanssissa, joka päivä! Annostus: Liuota 2 poretablettia 200 ml: aan vettä, jotta saat isotonisen liuoksen. Nauti 2-6 poretablettia päivässä. Älä käytä kivennäisvettä. Annoksia pakkau

€ 40,50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Supreme Maltodextrin

Supreme Maltodextrin – Star Nutritionin hiilihydraatti treeniä ja kilpailua edeltävään tankkaukseen, treenin aikaisen suorituskyvyn lisäämiseen ja palautumiseen! Hiilihydraattijauhe, jolla saat juomaan lisää energiaa Nopeaa energiaa lihaksille ja aivoille Parantaa palautumista ja lihasmassan kasvua Parempi lihastonus ja lihaspaine GMO-vapaa Sekoittuu hyvin nesteeseen Dextrose Equivalent (DE) 14. 0-18. 0 Star Nutritionin Supreme Maltodextrin on puhdas ja laadukas hiilihydraattijauhe urheilijoille monipuoliseen käyttöön. Hiilihydraatit ovat tärkein polttoaine lihaksille ja hermostolle. Star Nutritionin Supreme Maltodextrin koostuu 100% maltodekstriinistä, jolla on korkea glykeeminen indeksi. Maltodekstriini imeytyy tehokkaasti lihaksiin ennen treeniä, treenin aikana sekä niiden jälkeen. Supreme Maltodextrin -jauhe on mauton ja se sekoittuu helposti valitsemaasi juomaan. Lisää esimerkiksi palautumisjuomaan proteiinin kanssa. Suositeltu annostus: Hiilihydraattijuoma treenin aikana: 3-5 % Supreme Maltodextrin -jauhetta (0, 5 dl (30-50 g) jauhetta yhtä litraa kylmää vettä kohden) Hiilihydraattijuoma treenien jälkeen: Laske 1-2 grammaa per painokilo (kehosi paino) ja juo treenejä seuraavan tunnin aikana. (Voit myös sekoittaa jauheen proteiinijuomaan.) Annoksia pussia kohden: 120. Huom: Jos haluat saada mittakauhan tuotteen mukaan, voit lisätä sen helposti ostoskoriisi klikkaamalla tästä. Kun tilaat mittakauhan yhdessä tuotteen kanssa, saat mittakauhan veloituksetta (hinta häviää kassalla). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 13,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Vitargo Electrolyte

Vitargo®+Electrolyte antaa käyttöösi todella nopeasti imeytyvää, patentoitua hiilihydraattia sekä mineraaleja, jotka ehkäisevät lihaskramppeja rankan suorituksen aikana! Todella nopeasti imeytyvää hiilihydraattia. Mineraalikombo, joka ehkäisee kramppeja ja ylläpitää suotuisaa nestetasapainoa. Nautitaan suorituksen aikana sekä palautumiseen. Vitargo® on uniikki, patentoitu hiilihydraatti, joka lataa kropan helposti hyödynnettävällä lihasenergialla. Vitargohiilihydraatti on todella suuri ja muistuttaa rakenteeltaan glykogeenia. Mitä suurempi hiilihydraatti, sitä nopeammin juoma kulkee vatsalaukusta ohutsuoleen ja sitä kautta energiaksi kropan käyttöön. Vitargo®+Electrolyte toimii erinomaisesti niin kestävyysurheilun kuin voimalajien yhteydessä. Vitargo®+Electrolyteä voit käyttää suorituksen aikaiseen energiatasojen nostoon sekä palautumiseen. Vitargo®+Electrolyten sisältämät mineraalit auttavat ylläpitämään ja palauttamaan kropalle suotuisan nestetasapainon. Annostus: 1, 5 dl jauhetta (75 g) sekoitetaan 7-10 dl vettä. Kestävyysurheilusuorituksen aikana: Juo 1 annos jokaista tuntia kohden. Joukkueurheilusuorituksen aikana: Juo 1 suoritusta edeltävän lämmittelyn ja suorituksen aikana. Palautumiseen: Juo 1 annos heti suorituksen jälkeen, mieluiten yhdessä proteiinin kanssa.

€ 2,30

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Vitargo Carboloader

Vitargo® Carboloader lataa sinut laadukkaimmalla mahdollisella energialla ennen kilpailuja ja vaativia harjoituksia! Todella nopeavaikutteinen, patentoitu hiilihydraatti! Nopeita hiilihydraatteja. Tehokkaaseen lihasten glykogeenitankkaukseen. Hyvä appelsiininmaku. Vitargo® on uniikki, patentoitu hiilihydraatti, joka lataa kropan helposti hyödynnettävällä lihasenergialla. Vitargohiilihydraatti on todella suuri ja muistuttaa rakenteeltaan glykogeenia. Mitä suurempi hiilihydraatti, sitä nopeammin juoma kulkee vatsalaukusta ohutsuoleen ja sitä kautta energiaksi kropan käyttöön. Vitargo® Carboloader toimii erinomaisesti niin kestävyysurheilun kuin voimalajien yhteydessä. Vitargo® Carboloaderia voit käyttää hiilihydraattitankkaukseen, suorituksen aikaiseen energiatasojen nostoon sekä palautumiseen. Annostus: 1, 5 dl jauhetta (75 g) sekoitetaan 6-10 dl vettä. Ennen kestävyysurheilusuoritusta: Juo 2 annosta päivittäin 3 viimeisen päivän ajan ennen suoritusta. Kestävyysurheilusuorituksen aikana: Juo 1 annos jokaista tuntia kohden. Ennen voimaharjoittelua: Juo 1 annos noin 30 minuuttia ennen suoritusta. Voimaharjoittelun jälkeen: Juo 1 annos heti suorituksen jälkeen, mieluiten yhdessä proteiinin kanssa. Ennen joukkueurheilusuoritusta: Juo 1 annos edeltävänä iltana. Joukkueurheilusuorituksen aikana: Juo 1 suoritusta edeltävän lämmittelyn ja suorituksen aikana. Joukkueurheilusuorituksen jälkeen: Juo 1 annos heti suorituksen jälkeen.

€ 2,80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Vitargo Pure

Vitargo® Pure – Patentoitu Vitargo-hiilihydraatti antaa nopeasti käytettävissä olevaa energiaa lihaksille! Sopii kaikkien lajien yhteyteen! Sekä ammattiurheilijoiden että harrastajien suosima Erittäin tehokas imeytyminen Parantaa suorituskykyä ja palautumista Ylivertainen lihasenergian lataus Sisältää ainoastaan patentoitua Vitargo®-hiilihydraattia Vitargo® Pure on luksustuote hiilihydraattikategoriassa, ja suosituimpia energianlataustuotteita kovan treenin yhteydessä. Vitargo®:a käyttävät sekä voimaharjoittelijat että kestävyysurheilijat niin harrastelija- kuin ammattitasolla. Vitargo® on hyvin iso hiilihydraatti, joka muistuttaa rakenteeltaan glykogeenia. Mitä isompi hiilihydraatti on sitä nopeammin juoma poistuu mahalaukusta, ja kroppa saa ohutsuolen kautta energiaa verenkiertoon. Tätä arvoa kutsutaan osmolaliteetiksi. Mitä alhaisempi osmolaliteetti, sen nopeampi on mahan tyhjentyminen. Vitargo® varastoi nopeammin glykogeenia lihaksiin kuin tavalliset ”urheilujuomahiilihydraatit”, minkä ansiosta se on ylivertainen hiilihydraatti sinulle, joka haluat saada maksimaalisen suorituskyvyn ja palauttaa lihakset treeneistä parhaalla mahdollisella tavalla. Annostus: Nauti 72 g (2 ½ mitallista) välittömästi harjoituksen jälkeen. Täytä pullosta 1/3 (n. 2 dl) vedellä. Lisää jauhe ja ravista voimakkaasti 1-2 minuutin ajan. Lisää loput vedestä saadaksesi lopullisen määrän, noin. 6-10 dl. Huom. Ravista voimakkaasti. Pakkauksessa on mittakauha mukana. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 49,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Vitargo Pure, 2kg, 2 kg

Lue lisää tuotteista Vitargo Pure Vitargo® Pure – Patentoitu Vitargo-hiilihydraatti antaa nopeasti käytettävissä olevaa energiaa lihaksille! Sopii kaikkien lajien yhteyteen! Sekä ammattiurheilijoiden että harrastajien suosima Erittäin tehokas imeytyminen Parantaa suorituskykyä ja palautumista Ylivertainen lihasenergian lataus Sisältää ainoastaan patentoitua Vitargo®-hiilihydraattia Vitargo® Pure on luksustuote hiilihydraattikategoriassa, ja suosituimpia energianlataustuotteita kovan treenin yhteydessä. Vitargo®:a käyttävät sekä voimaharjoittelijat että kestävyysurheilijat niin harrastelija- kuin ammattitasolla. Vitargo® on hyvin iso hiilihydraatti, joka muistuttaa rakenteeltaan glykogeenia. Mitä isompi hiilihydraatti on sitä nopeammin juoma poistuu mahalaukusta, ja kroppa saa ohutsuolen kautta energiaa verenkiertoon. Tätä arvoa kutsutaan osmolaliteetiksi. Mitä alhaisempi osmolaliteetti, sen nopeampi on mahan tyhjentyminen. Vitargo® varastoi nopeammin glykogeenia lihaksiin kuin tavalliset ”urheilujuomahiilihydraatit”, minkä ansiosta se on ylivertainen hiilihydraatti sinulle, joka haluat saada maksimaalisen suorituskyvyn ja palauttaa lihakset treeneistä parhaalla mahdollisella tavalla. Annostus: Nauti 72 g (2 ½ mitallista) välittömästi harjoituksen jälkeen. Täytä pullosta 1/3 (n. 2 dl) vedellä. Lisää jauhe ja ravista voimakkaasti 1-2 minuutin ajan. Lisää loput vedestä saadaksesi lopullisen määrän, noin. 6-10 dl. Huom. Ravista voimakkaasti. Pakkauksessa on mittakauha mukana. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. RavintosisältöPer 100 gPer annos (72 g) Energiaa 1600 kJ/370 kcal 1150 k

€ 49,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Vitargo Professional, 700 g

Vitargo Professional – Erityisvalmisteinen urheilujuoma eliittiurheilijoille. Parantaa suorituskykyä ja ehkäisee uupumusta. Parantaa kestävyyttä ja keskittymiskykyä Sisältää haaraketjuisia aminohappoja ja kofeiinia Parantaa henkistä suorituskykyä Vatsaystävällinen Vitargo® on ainutlaatuinen patentoitu hiilihydraatti, joka on kehitetty erityisesti tehokkaaseen lihasenergian varastointiin (glykogeeni). Vitargo®-hiilihydraattia sisältävillä urheilujuomilla on matalin osmolaliteetti. Mitä alhaisempi osmolaliteetti, sen nopeampi on mahan tyhjentyminen ja energiaa saadaan nopeasti työskentelevien lihasten käyttöön. Yhdistelmä haaraketjuisia aminohappoja ja kofeiinia ehkäisee henkistä väsymystä, parantaa suorituskykyä ja edistää palautumista. Haaraketjuisia aminohappoja on lisätty tuotteeseen suhteessa 2: 1:1 (leusiini, isoleusiini ja valiini). Vitargo Professional sisältää myös mineraaleja, jotka muun muassa ehkäisevät lihaskramppeja. Annostus: Jopa 4 annosta kilpailun yhteydessä (enintään 2 annosta mikäli olet herkkä kofeiinille). Käytetään kestävyysurheilun yhteydessä myöhemmässä vaiheessa esim. pyöräilyssä, juoksussa ja triathlonissa. Käytä Vitargo+Electrolyte-valmistetta urheilujuomana ennen kun siirryt käyttämään Vitargo Professionalia parhaan tuloksen saamiseksi. Joukkueurheilun ja lyhyempien urheilusuoritusten yhteydessä (kestoltaan alle 2 tuntia) Vitargo Professional -valmistetta voidaan käyttää suorituksen ajan. Valmistus: Täytä pullo 1/3 vettä. Lisää jauhe (runsas 1 dl) ja ravista voimakkaasti minuutin ajan. Lisää loput vedestä, yhteensä 5-6 dl verran. Huom: Ravista voimakkaasti. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhtey

€ 37,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

Glycomaize, 2 kg

Optimumin Glycomaize imeytyy pitkäketjuisten hiilihydraattiensa ansiosta äärimmäisen nopeasti kehoon. 35 g hiilihydraatteja annosta kohden. Energiaboosti. Nopea imeytyminen. Glycomaizella saat todella tuntuvan energiaboostin. Glycomaize on tavanomaisesta poiketen varustettu ruoansulatusentsyymeillä, jolloin voit nauttia tuotetta usein ja saat pidettyä energisyytesi korkealla. Pitkälle kehitetyn koostumuksen ansiosta energiaa vapautuu jatkuvasti käyttöösi. Annostusohjeet: Sekoita 1 mitallinen 300 ml: aan vettä tai muuta juomaa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja.

€ 24,50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

18 x Vitargo Carboloader, 75 g, Appelsiini, Appelsiini

Lue lisää tuotteista Vitargo Carboloader Vitargo® Carboloader lataa sinut laadukkaimmalla mahdollisella energialla ennen kilpailuja ja vaativia harjoituksia! Todella nopeavaikutteinen, patentoitu hiilihydraatti! Nopeita hiilihydraatteja. Tehokkaaseen lihasten glykogeenitankkaukseen. Hyvä appelsiininmaku. Vitargo® on uniikki, patentoitu hiilihydraatti, joka lataa kropan helposti hyödynnettävällä lihasenergialla. Vitargohiilihydraatti on todella suuri ja muistuttaa rakenteeltaan glykogeenia. Mitä suurempi hiilihydraatti, sitä nopeammin juoma kulkee vatsalaukusta ohutsuoleen ja sitä kautta energiaksi kropan käyttöön. Vitargo® Carboloader toimii erinomaisesti niin kestävyysurheilun kuin voimalajien yhteydessä. Vitargo® Carboloaderia voit käyttää hiilihydraattitankkaukseen, suorituksen aikaiseen energiatasojen nostoon sekä palautumiseen. Annostus: 1, 5 dl jauhetta (75 g) sekoitetaan 6-10 dl vettä. Ennen kestävyysurheilusuoritusta: Juo 2 annosta päivittäin 3 viimeisen päivän ajan ennen suoritusta. Kestävyysurheilusuorituksen aikana: Juo 1 annos jokaista tuntia kohden. Ennen voimaharjoittelua: Juo 1 annos noin 30 minuuttia ennen suoritusta. Voimaharjoittelun jälkeen: Juo 1 annos heti suorituksen jälkeen, mieluiten yhdessä proteiinin kanssa. Ennen joukkueurheilusuoritusta: Juo 1 annos edeltävänä iltana. Joukkueurheilusuorituksen aikana: Juo 1 suoritusta edeltävän lämmittelyn ja suorituksen aikana. Joukkueurheilusuorituksen jälkeen: Juo 1 annos heti suorituksen jälkeen. Sisältö Per 100 g Per annos (75 g) Energiaa 370 kcal 280 kcal Proteiinia

€ 50,40

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product
 

OsmoPure, 2 kg, Natural

Osmo Pure - Korkealuokkainen hiilihydraattivalmiste M-Nutritionilta. Nauti ennen treeniä, treenien aikana ja niiden jälkeen! Glykogeenitankkaukseen kehitetty hiilihydraattivalmiste Ennen treeniä, treenien aikana ja niiden jälkeen Maustamaton Erinomainen liukenevuus M-Nutritionin Osmo Pure läpäisee mahalaukun erittäin helposti ja täyttää tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti. Osmo Pure on ihanteellinen tuote nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Annostus: Sekoita 1-3 mittalusikallista (n. 50-150 g) jauhetta 5 dl vettä. Soveltuu erinomaisesti nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 19,39

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Nopeat hiilihydraatit
Product