Trib 70, 100 caps

Trib-70 on markkinoiden vahvimpia tribulustuotteita. Tribulus Terrestris buustaa kropan omaa hormonituotantoa ja vaikuttaa energisyyteen sekä seksuaaliseen halukkuuteen. Tribulus terrestriksen positiiviset vaikutukset: Lisää seksuaalista halua ja suorituskykyä Lisää hyvinvointia Parantaa suorituskykyä Parantaa hormonitasapainoa Tribulus terrestris on vanha luonnonlääke, jota on käytetty Kiinassa, Intiassa ja joissain Euroopan maissa erilaisten vaivojen hoitoon ja seksuaalisen halukkuuden lisäämään. Tribulus terrestriksen vaikutus perustuu sen kykyyn lisätä kiertävien hormonien (esimerkiksi testosteronin) määrää kehossa. Sillä on myönteinen vaikutus seksuaaliseen halukkuuteen ja hormonitasapainoon erityisesti miehillä, joiden oma testosteronituotanto on iän, geneettisten syiden tai dopingaineiden väärinkäytön johdosta vähentynyt. Trib-70 ei sisällä hormoneja (kuten doping-aineet) eikä kehossa hormoneiksi muuttuvia aineita (ns. prohormonit), vaan se vaikuttaa suoraan kehon omaan luonnolliseen hormonituotantoon. Tämä tapahtuu testosteronin määrään kehossa vaikuttavan luteinisoivan hormonin ansiosta. Tämän vuoksi Tribulus terrestriksellä ei ole lainkaan sivuvaikutuksia. Annostus: 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä. Kahdeksan viikon yhtämittaisen käytön jälkeen tulee pitää 2-3 viikon tauko tuotteen käytöstä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 31,80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Testo 4 HD, 120 caps

Lihaskasvua, rasvanpolttoa ja voimaa; Stacker2Europe: n Testo 4HD: n avulla nopeammin tuloksia! Kehonrakennus ja treenaaminen ei ole pelkästään harrastus, se on elämäntapa. Urheilu on kaikki kaikessa, ja siksi haluat tuotteen, joka antaa räjähtävää voimaa, intensiivisiä ja tehokkaita treenejä ja lihaskasvua. Stacker2Europe: n Testo-4HD on oikea tuote sinulle. Testo 4-HDn vaikutukset: Luonnollinen ja sivuvaikutukseton testosteroniboosteri Tehokas lihaskasvu Lisää lihaserottuvuutta Enemmän voimaa ja lihaspumppia Miten Testo-4HD toimii? Päivät 5-10 (päivittäinen käyttö) Tunnet, miten vaikuttavat aineet antavat lisää energiaa ja tahdonvoimaa. Kaipaat treeneihin! Päivät 10-20 (päivittäinen käyttö) Saavutat uusia tasoja ja energiasi ja voimasi kasvavat. Viikko 3 ja siitä eteenpäin (päivittäinen käyttö) Kun kolmas vaihe alkaa, murrat Testo 4 HD: n avulla uusia esteitä. Vanhat rajoitukset ovat historiaa, ja saavutat uusia tasoja joka viikko. Voimasi ja vaskulariteettisi on maksimissaan ja teet ennen kokemattomia tuloksia. Tämä teho tekee Testo 4 HD: sta niin suositun!Annostus: Ota 3 kapselia päivän aikana ja 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa. Enintään 4-6 viikon yhtäjaksoinen käyttö, sen jälkeen 4 viikon tauko. Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville. Ei alle 18-vuotiaille, ei myöskään raskaana oleville tai imettäville.

€ 39,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

GH Max, 180 kaps.

Unviersal Nutrition GH Max sisältää sekretagoogi vitamiineja, kasvusterooleja, mineraaleja ja aminohappoja. GH Max sisältää muun muassa kliinisesti todistettua arginiinia ja ornitiinia. Kasvuhormoni (GH) erittyy luonnollisesti hypofyysistä ja on kehon omasta hormoneista anaboolisin. Luonnollinen GH tuotanto tarvitaan aikuisilla miehillä ylläpitämään normaalin aineenvaihdunnan. GH Max auttaa säätämään myös rasvanpolttoa, palautumista ja lihaskasvua. GH Max sisältää sekretagoogi vitamiineja, kasvusterooleja, mineraaleja ja aminohappoja. GH Max sisältää muun muassa kliinisesti todettu arginiinin ja ornitiinin jakautuman 2: 1 Annostus: 6 tablettia ennen nukkumaanmenoa. Tämä on ravintolisä eikä sitä tulisi käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää.

€ 26,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Testo Booster, 120 caps

Black Line Testo Booster sisältää runsaasti testosteronitasoon vaikuttavia tehoaineita: D-asparagiinihappoa, maca-jauhetta, inkivääri-, kaura- ja nokkosuutetta sekä sinkkiä, B6- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja seleeniä. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. Vanhemmiten miehen testosteronituotanto laskee, mikä johtaa heikompaan palautumiskykyyn, vaikeuksiin kehittää lihasmassaa sekä seksuaalisen kyvykkyyden heikkenemiseen. Testosteroni vaikuttaa sekä miehen fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn. Testosteronitasoon vaikuttavia tehoaineita Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton B6- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja seleeni Käyttötarkoitus: Testosteronitasojen ylläpitäminen normaaleina. Lisätietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 24,99

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Testo Pro, 120 caps

Stimuloi kehon hormonituotantoa Edistää lihasmassan ja -voiman lisäystä Stimuloi kehon omaa testosteronituotantoa Vahvistaa lihaspumppia Helposti nieltävät kapselit Lihaskasvuun Elit Nutritionin Testo Pro sisältää ainesosia, jotka edistävät kehon testosteronituotantoa, ja tämän ansiosta tuotetta käytetään lihasmassan ja -voiman lisäämiseen. Testo Pro on erinomainen ravintolisä urheilijoille, jotka tavoittelevat parasta mahdollista kehittymistä! Annostus: 3 kapselia aamulla ja 3 kapselia 30 minuuttia ennen harjoittelua. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 39,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Anti Catabolic Pack

Anti Catabolic Pack - BCAA-jauhe ja ursolihappokapselit Chained Nutritionilta! Paketti, joka stimuloi lihaskasvua, antaa energiaa ja edistää rasvanpolttoa! Anti Catabolic Pack sisältää: 1 x BCAA Hardcore, 264 g - valitse haluamasi maku! 1 x Ursolic Acid Hardcore, 150 caps Lue lisää tuotteista: Lue lisää tuotteista BCAA Hardcore, 264 g Chained Nutritionin BCAA Hardcore sisältää vapaassa muodossa olevia haaraketjuisia aminohappoja ja L-Glutamiinia! Edistää lihasmassan kasvua ja lihaskudoksen korjausta! 7395 mg BCAA: ta per annos (2 mitallista) 2495 mg L-glutamiinia per annos (2 mitallista) Stimuloi lihaskasvua Estää lihasproteiinin hajoamista Useita hyviä ja raikkaita makuja BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA: n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa! Ihmisen syömä proteiini pilkotaan yksittäisiin aminohappoihin ennen kuin ne imeytyvät lihasten käyttöön. BCAA Hardcoren aminohapot on valmiiksi eroteltu. Näin ollen lihakset saavat ne käyttöönsä lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Nopean imeytymisen ansiosta proteiinisynteesi stimuloituu tehokkaammin kuin vastaavalla määrällä aminohappoja käsittelemättömästä proteiinista. Myös kasvuhormonin eritys voimistuu. Lihaskudoksen aminohapoista BCAA: ta on jopa 30 %. Kovan treenin aikana lihassyyt ja aminohapot hajoavat. Antamalla kropalle BCAA: ta treenin yhteydessä, voidaan tätä hajoamista estää ja sen sijaan käynnistää jälleenrakennus edistämällä palautumista. Haaraketjuisilla aminohapoilla on suoritustehoa nostavia ominaisuuksia mikä ilmenee vähentyneenä henkisenä ja fyysisenä väsymyksenä harjoittelun yhteydessä. BCAA Hardcore on aminohappol

€ 36,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

T Power, 200 caps

Swedish Supplementsin Testo Up optimoi kropan oman hormonituotannon, mikä edistää lihasmassan kasvua ja treenitulosten kehittymistä! Ainesosayhdistelmä, joka vaikuttaa positiivisesti kropan hormonijärjestelmään Voi johtaa parempaan suorituskykyyn, lihaskasvuun ja libidon kasvuun Sisältää D-asparagiinihappoa, joka auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja Rikastettu siperian ginsengillä, joka ehkäisee väsymystä ja antaa energiaa Testosteronilla on suuri vaikutus miehen elinvoimaisuuteen ja terveyteen. Se on myös tarvittava komponentti lihasmassan kasvussa ja parempien treenitulosten saavuttamisessa. Iän kertyessä kropan oma testosteronituotanto laskee, mikä johtaa heikompaan palautumiskykyyn, vaikeuksiin kehittää lihasmassaa sekä seksuaalisen kyvykkyyden heikkenemiseen. Swedish Supplements on kehittänyt Testo Up -tuotteen ratkaisuksi. Tuote sisältää tieteellisesti todennettuja ainesosia tarkkaan suunnitelluissa mittasuhteissa, jotta saisit maksimoitua hormonituotantosi. Testo Up: ssa on vallankumouksellisesti käytetty mm. elävää bakteerikantaa, joka nostaa huomattavasti tuotteen sisältämien kasviuutteiden imeytymistä. Tuote on rikastettu runsaalla määrällä DAA: ta (D-asparagiinihappo), joka on tunnettu lihaskasvuboosteri. Yksi annos Testo Up: a antaa täydet 3000 mg DAA: ta! Muut ainesosat, jotka optimoivat Testo Up: n synergian: 3, 4-divanillyltetrahydrofuran – nokkosuute, joka laskee SHGB-pitoisuutta (sex hormone binding globuline) ja siten nostaa vapaan testosteronin pitoisuutta veressä. SHGB on aine, joka sitoo testosteronia ja estää sen käytön lihaskasvua varten. Agaricus bisporus -uutteella on potentti antiestrogeeninen vaikutus. Estrogeeni voi aiheuttaa ylimääräistä rasvan kertymistä erityisesti miehillä. Antiestrogeeneillä on kyky nostaa miesten testosteronitasoja. Fenugreek -uute (Pukinsarviapila) – tunnettu ja pitkään käytetty yrtti, joka sisältää yli 100 fytokemiallista ainesosaa kuten furostanolisaponiineja ja steroidaalisia saponiineja. Pukinsarviapilaa

€ 29,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Epic Muscle, 30 caps

Chained Nutritionin Epic Muscle on lihasmassan lisääjä, joka sisältää kahta tutkitusti tehokasta ainesosaa tarkoin harkittuina pitoisuuksina. Edistää lihasmassan kasvua Tutkitusti tehokkaat ainesosat Suuret pitoisuudet Kokeneille urheilijoille suunniteltu koostumus Edistää palautumista Kaksi tutkitusti tehokasta ainesosaa suurina pitoisuuksina – yksinkertainen menestysresepti, johon Chained Nutritionin uusi Epic Muscle perustuu. Nämä kaksi tehoainetta ovat ashwagandha ja epikatekiini. Luonnollinen ashwagandha-kasviuute tunnetaan treenimaailmassa parhaiten testosteroniboosterina ja lihaskasvun edistäjänä. Kahdeksan viikkoa kestäneessä plasebokontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa vuonna 2015 todettiin, että 300 mg ashwagandha-uutetta kahdesti päivässä nautittuna edisti sekä lihasvoiman että lihasmassan kasvua enemmän kuin plasebovalmiste (1). Lisäksi ashwagandha-uutetta nauttineessa ryhmässä kehon rasvaprosentin pieneneminen oli merkittävämpää, mikä antaa viitteitä ashwagandhan käyttömahdollisuuksista myös laihdutuksen tukena. Toinen vaikuttava ainesosa on flavonoidi nimeltä epikatekiini, jota on luonnostaan muun muassa kaakaossa. Epikatekiini nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus osoitti, että runsaan 150 mg: n päivittäinen annos epikatekiinia riitti kasvattamaan otevoimaa jo 7 päivässä (2). Samalla havaittiin epikatekiinin nauttimisen vähentävän myostatiinia, joka on lihaskasvua estävä proteiini. Chained Nutritionin Epic Muscle edustaa todellista innovaatiota massanlisäysvalmisteiden joukossa. Siinä yhdistyvät uraauurtavat ainesosat, tarkoin harkitut pitoisuudet ja helppokäyttöinen muoto. Tämä tuote vauhdittaa tulosten saavuttamista! Annostusohje: Yksi kapseli päivässä. Annoksia pakkauksessa: 30 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion

€ 29,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Super Testo, 90 caps

Super Testo - Supermass Nutritionin ravintolisä, joka optimoi hormonitoimintaa, lisää elimistön omaa testosteronin tuotantoa ja boostaa vireystilaa! Optimoi hormonitoimintaa Boostaa vireystilaa Sisältää lukuisia yrttipohjaisia ainesosia Supermass Nutritionin Super Testo on ravintolisä, joka optimoi hormonitoimintaa, lisää elimistön omaa luontaista testosteronin tuotantoa, lisää vireystilaa ja parantaa yleisterveyttä. Se sisältää lukuisia yrttipohjaisia ainesosia, joita on käytetty jo vuosituhansia mm. aasialaisessa lääketieteessä parantamaan heikentyneen hormonitoiminnan aiheuttamia vaivoja. Kohonneet testosteriniarvot vaikuttavat suotuisasti esimerkiksi treenituloksiin ja tehokkuuteen, motivaatioon, unen laatuun ja seksuaaliseen toimintakykyyn. Testosteroni on myös yhtenä tärkeänä avaintekijänä lihasmassan- ja voiman kasvussa, ja kohonneiden testosteronitasojen myötä odotettavissa on huomattavasti parempia tuloksia harjoittelusta. Käyttöohje: 3 kapselia päivittäin. Annoksia pakkauksessa: 30 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 34,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

2 x DAA Caps, 100 caps, 100 caps

Nyt saat kaksi purkkia suosittuja DAA Caps- korkit yhden hinnalla! Lue lisää tuotteista DAA Caps, 100 caps DAA Caps - Star Nutritionin D-asparagiinihappokapselit optimoivat mahdollisuutesi kovan ja lihaksikkaan fysiikan saavuttamiseen! Edistää optimaalista testosteronibalanssia Helposti annosteltavat kapselit Voi lisätä lihasvoimaa ja suorituskykyä voimaharjoittelun yhteydessä Erinomainen lisä urheilijalle, joka tavoittelee lihasmassan kasvua 640 mg DAA: ta per tabletti Star Nutritionin suosittu DAA on nyt saatavilla kapseleina! DAA (D-asparagiinihappo) on aminohappo, joka aktivoi hermostossa HPG-akselin (Hypothalamic–pituitary–gonadal axis). HPG-akseli on vastuussa kropan testosteronituotannosta. Päivittäinen DAA: n nauttiminen voi antaa voimakkaan stimulanssin lihaskasvulle, voimatasojen kasvulle ja suorituskyvylle. DAA Caps – Urheilijalle, joka haluaa nostaa kehittymisensä seuraavalle tasolle! Annostus: Ota 5 kapselia päivittäin. Annoksia pakkauksessa: 100 kapselia/20 päiväannosta. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää 100 % D-asparagiinihappoa. Sisältö 5 kapselia D-asparagiinihappo 3200 mg Ainesosat: D-asparagiinihappo, kapseli (liivate naudasta). Allergeenit: Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös kalaa (omega-3), soijalesitiiniä ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä. Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

€ 35,80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Estro Blocker, 90 caps

Estro Blocker - Supermass Nutritionin vahva ja kokonaisvaltainen tuote hormonitoiminnan optimointiin sekä kortisolitasojen alentamiseen! Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei tule käyttää tätä tuotetta. Tuote sisältää pienen määrän WADA: n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä. Fitnesstukku ei myy laissa kiellettyjä aineita. Hormonitoiminnan optimointiin Runsaasti luontaisia uutteita ja yrttejä Erityisesti voimaharjoittelijoille ja kehonrakentajille Estro Blocker sisältää laajan skaalan luontaisia uutteita ja yrttejä jotka edistävät hormonitoimintaa, alentavat estrogeenitasoja, vähentävät kortisolin tuotantoa ja estävät aromataasia eli testosteronin muuntumista estrogeeniksi. Estro Blocker on erityisen tehokas tuote voimaharjoittelijoille ja kehonrakentajille, jotka haluavat optimoida tuloksensa ja viedä harjoittelun kokonaan uudelle tasolle! Käyttöohje: 3 kapselia päivittäin Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 34,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Alpha Booster, 120 caps

Alpha Booster - Delta Nutritionin korkeapitoinen ravintolisä, joka edistää lihasmassan kasvua stimuloimalla kehon omaa hormonituotantoa. Luontainen lihaskasvuboosteri Ylläpidä normaalit veren testosteronitasot Rakenna lihasmassaa Kovaan ja vahvaan fysiikkaan Delta Nutritionin Alpha Booster on kattava ravintolisä miehille lihaskasvun edistämiseen. Tuote sisältää muun muassa sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Annostus: Ota 1 annos (4 kapselia) päivässä. Ota puolikas annos (2 kapselia) aamupalan yhteydessä ja puolikas annos (2 kapselia) ennen nukkumaanmenoa. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä tuotetta 6-8 viikkoa ja pidä sitten neljän viikon tauko tuotteen käytöstä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille miehille. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Mikäli kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 23,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

The Ultimate Test, 168 caps

Lihasmassan lisäämiseen The Ultimate Test on lihaskasvun stimuloimiseen suunniteltu ravintolisä kehittymiseen panostaville urheilijoille. All-in-one-tuote duocap-kapseleissa. Duocap – kapseli kapselin sisällä Uniikki yhdistelmä tehokkaita ainesosia Ulompi kapseli: Nestemäinen HMB vapaassa muodossa Sisempi kapseli: Ashwagandha, fenugreek, coleus forskohlii ja kivennäisaineita Opti Zinc® – sinkki-L-metioniinia korkealla biosaatavuudella Duocaps Chained Nutritionin The Ultimate Test on premiumluokan lihaskasvuboosteri duocaps-kapseleissa – tehokas all-in-one-tuote tavoitteellisille urheilijoille. Duocaps-kapseleissa on sekä nestemäinen että kiinteä osio. Vahva sisältö Ulompi kapseli sisältää HMB: tä vapaassa muodossa ja sisäkapseli on ladattu täyteen ashwagandhaa, fenugreekiä, coleus forskohliita, booria ja Opti Zinc®:iä (sinkki-L-metioniini). Päivittäinen annossuositus: 6 kapselia päivässä. Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

€ 37,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

ZMA Night System, 90 caps

ZMA+ Night System - Delta Nutritionin laadukas ZMA-valmiste vaikuttaa positiivisesti niin treenituloksiisi kuin yöuniisi. Yhdistelmä magnesiumia, sinkkiä ja B6-vitamiinia Rikastettu L-teaniinilla ja D-vitamiinilla Parantaa unenlaatua ja boostaa kropan omaa hormonituotantoa ZMA+ Night System on erinomainen lisä sinulle, joka haluat antaa kropalle hyvän palautumisen yöunien aikana ja varmistaa, että hormonitasosi ovat suotuisat aktiiviselle treenaamiselle ja kehittymiselle. ZMA+ Night System sisältää ZMA-tuotteille tyypillisten magnesiumin, sinkin ja B6-vitamiinin lisäksi L-teaniinia ja D-vitamiinia. L-teaniini on vihreässä teessä luonnollisesti esiintyvä aminohappo, jota käytetään vähentämään stressiä ja rauhoittamaan kroppaa. D-vitamiinilla on useita positiivisia vaikutuksia kropassa; se muun muassa edistää luuston hyvinvointia, lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Annostus: Ota 2 kapselia tyhjään vatsaan ennen nukkumaanmenoa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 16,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Tribooster 2000 mg, 60 tabs

Biotech Tribooster on voimakas testosteronituotantoa tukeva valmiste, jossa on 2000 mg Tribulus Terrestris -uutetta yhdessä tabletissa! Lisää lihaskasvua. Lisää voimaa. Nopeuttaa palautumista. Optimoi hormonitasapainoa. Turvallinen. Korkea saponiinipitoisuus. Nostaa kehon omaa testosteronitasoa. Saponiini on erityisen tärkeä testosteronituotantoa lisäävissä valmisteissa. Triboosterin koostumus sisältää huolellisesti valittuja raaka-aineita, joissa on 90% saponiinipitoisuus. Tribooster on kliinisesti testattu ja sisältää vain täysin turvallisia ja luonnollisia ainesosia. Annostus: 1 tabletti päivässä haluamasi juoman kera. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tulisi käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää.

€ 19,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Mutant Test, 180 caps

Lihasmassan kasvuun Uudistettu sisältö 18 aktiivista ainesosaa Edistää kehon hormonituotantoa ja lihasten toimintaa Uusi ja parannettu versio Mutant Test on pitkään ollut voimalajien urheilijoiden suosikkeja lihaskasvutuotteiden kategoriassa. Uudistettu Mutant Test on lihaskasvuvalmiste, joka sisältää muun muassa seuraavat ainesosat: Testo Surge – Estää testosteronin sitoutumista Magnesium – Edistää lihastoimintaa Sinkki – Edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina B6-vitamiini – Edistää hormonitoiminnan säätelyä D-aspargiinihappo – Edistää testosteronin vapautumista Kurkumauute – Antikatabolinen vaikutus Annostus: Ota 6 kapselia 250 ml veden kanssa tyhjään vatsaan (ennen aamiaista). Annoksia pakkauksessa: 30 Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29,60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Testoxeed, 120 caps

Testo Xeed - Olimpin ravintolisä, joka optimoi lihaskasvun! Sisältää tehokkaan yhdistelmän TESTOGENERATIONia ja Pro Activation Blendiä. Optimoi kropan testosteronitason ja lihasmassan kasvun Sisältää suorituskykyä parantavaa DAA: ta Useita aktiivisia ainesosia Runsaasti vitamiineja ja mineraaleja Annostus: Ota 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Annoksia pakkauksessa: 120 kapselia/60 päiväannosta Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 39,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

DAA ZMA, 180 caps

DAA+ZMA - M-Nutritionin ravintolisä, joka sisältää testosteronin tuotantoa tukevia ainesosia. Parantaa lihasmassan ja -voiman kasvua ja vireystilaa. Tukee testosteronin tuotantoa Edistää lihasmassan ja -voiman kasvua Parantaa vireystilaa ja seksuaalista toimintakykyä M-Nutritionin DAA+ZMA sisältää D-asparagiinihappoa, sinkkiä, magnesiumia, seleeniä ja D3-vitamiinia hyvin imeytyvissä muodoissa. Annostus: 6 kapselia päivittäin. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Ursolic Acid Hardcore, 150 caps

Ursolic Acid Hardcore – Chained Nutritionin kehittynyt ravintolisä sinulle, joka haluat rakentaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa! Lihasmassan kasvu Vähentynyt kehonrasva Hyvin imeytyvät kapselit Parantunut insuliiniherkkyys Lisääntynyt typpioksidituotanto Erittäin tiivistetty – täydet 200 mg ursolihappoa per kapseli! Chained Nutritionin Ursolic Acid Hardcore on tiivistetty ravintolisä, joka sisältää ursolihappoa. Ursolihapon suosio ravintolisissä on noussut merkittävästi viime aikoina yhä useampien tullessa vakuuttuneiksi sen positiivisista vaikutuksista kehittymiseen. Yksi ursolihapon vaikutuksista on rasvanpoltossa. Dieetillä ollessa yritetään minimoida rasvan määrä kropassa ja saada lihaserottuvuus esille, ja Ursolic Acid Hardcore vahvistaa hyvin suunnitellun ravinto- ja treeniohjelman vaikutuksia rasvanpolttoon. Ursolihapolla on osoitettu olevan myös positiivinen vaikutus lihasmassan ja -voiman lisääntymiseen. Ottamalla Ursolic Acid Hardcoren mukaan ravinto-ohjelmaasi, voit kehittyä paremmin myös näissä aspekteissa. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi, ursolihappo voi parantaa myös insuliiniherkkyyttä ja stimuloida typpioksidituotantoa. Hyvä insuliiniherkkyys tarkoittaa, että kroppa tarvitsee vähemmän insuliinia hiilihydraattien prosessointiin, mikä on hyväksi sekä terveydelle että painonhallinnalle. Lisääntynyt typpioksidituotanto lisää veren ja ravintoaineiden kulkeutumista lihaksistoon, mikä saa aikaan voimakkaamman lihaspumpin ja parantaa kropan palautumiskykyä. Ursolic Acid Hardcore on tehokas ravintolisä treenaamiseen tosissaan panostavalle urheilijalle, oli tavoitteena sitten lihaskasvu tai rasvaprosentin laskeminen. Annostus: Ota 3 kapselia 2 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Annoksia pakkauksessa: 25 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja ter

€ 14,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

T 360, 108 caps

T-360 on luonnollinen testosteroniboosteri parempaan lihaskasvuun ja seksuaaliseen suorituskykyyn! T-360 sisältää aineita, jotka optimoivat miehen testosteronitasoja ja seksuaalista suorituskykyä. Tribulus on yrtti, joka stimuloi luteinisoivaa hormonia (LH), joka vuorollaan stimuloi kehon testosteronituotantoa. Tutkimukset osoittavat, että vaikuttavat kasviaineet, nk. saponiinit aikaansaavat tämän tehon. Tribulus on protodiosiinipitoinen. Protodiosiini on voimakkain kasveissa esiintyvä saponiini. L-karnitiinia ja asetyyli-L-karnitiinia on lisätty estämään stressistä ja säännöllisestä kovasta treenistä johtuvia laskevia hormonitasoja sekä myös lisäämään androgeenireseptoreiden herkkyyttä ja maksimoimaan herkkyyttä testosteronille. L-arginiini aikaansaa verisuonien laajenemisen ja parantaa veren virtausta. Annostus: 4 kapselia/annostus (pakkaus sisältää 108 kapselia) Ota 4 kapselia ennen treeniä ja ennen seksuaalista toimintaa. Välipäivinä ota 4 kapselia ennen ateriaa. Jos käytät T-360 -valmistetta päivittäin: kahdeksan viikon jälkeen on aika pitää tauko ainakin kahden viikon verran. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa täysipainoista ruokavaliota. Valmiste ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon, lievittämiseen taikka ennaltaehkäisyyn. Jos sairastat tai olet lääkityksen alla ota lääkäriin yhteyttä ennen valmisteen käyttöönottoa. Ei alle 18-vuotiaille! Ei lasten ulottuville! Älä käytä jos olet piristysaineille herkkä. Lopeta valmisteen käyttö jos tunnet hermostuneisuutta ja levottomuutta. Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös maapähkinöitä, gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoproteiinia, ja sisältää mahdollisesti näiden jäämiä.

€ 11,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Animal Test, 21 annospussia

Animal Test - Universal Nutritionin testosteroniboosteri edistää kropan omaa hormonituotantoa. Lisää lihasvoimaa ja -massaa Kätevät annospussit Annostus: 1 pakkaus päivässä ruokailun yhteydessä. Otetaan 21 päivää peräkkäin, jonka jälkeen tuotteen käytöstä pidetään tauko. Treenipäivinä: ennen treeniä ruokailun yhteydessä. Välipäivinä: toisen aterian yhteydessä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 78,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product