Green Tea, 90 caps

Star Nutritionin Green Tea on painonpudotustuote, joka koostuu vihreä tee -uutteesta. Suurempi energiankulutus, pienempi ruokahalu! Vihreiden teelehtien tiivistetty uute 95 % polyfenoleja, 70 % katekiineja ja 35 % EGCG: tä Suuri pitoisuus antioksidantteja Vähentää ruokahalua ja lisää energiankulutusta Kasviperäiset kapselit Hieman piristävä vaikutus (35 g kofeiinia/kapseli) Vihreä tee on suhteellinen uusi ilmiö länsimaissa, mutta sitä on käytetty aasialaisissa kulttuureissa tuhansia vuosia. Selitys suosion kasvamiselle harjoittelun yhteydessä liittyy sen antioksidanttipitoisuuteen sekä kykyyn nopeuttaa rasvanpolttoa. Mustaan teehen verrattuna vihreän teen ei anneta hapettua. Tämän ansiosta siinä säilyy suuri määrä aineita, joita on luonnostaan lehdissä. Näihin kuuluvat muun muassa antioksidantiiviset polyfenolit, katekiinit ja EGCG. Polyfenolit suojaavat elimistöä haitalliselta hapettumiselta, kun taas katekiinit ja EGCG tekevät vihreästä teestä kiinnostavan dieetin kannalta. Nämä aineet nimittäin toimivat yhdessä energiankulutuksen lisäämiseksi ja ruokahalun vähentämiseksi, mikä puolestaan edistää helpompaa ja nopeampaa painonpudotusta. Star Nutritionin Green Tea koostuu tiivistetystä vihreä tee -uutteesta, joka on pakattu kasviperäisiin kapseleihin. Jokainen kapseli sisältää 35 mg kofeiinia sekä runsaan annoksen polyfenoleja, katekiineja ja EGCG: tä. Annosteluohje: Ota kaksi kapselia päivässä. Mieluiten aamulla. Annoksia pakkauksessa: 45 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (70 mg per suositeltu

€ 10,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Ruokahalua hillitsevät
Product
 

Ulisses Series Shaper, 90 Caps

Ulisses Series Shaper - Maailmankuulun fitnessurheilijan, Ulisseksen, ja Biotech USA: n tuote-eksperttien yhdessä kehittämä rasvanpolttaja. Kofeiiniton rasvanpolttaja - sopii erinomaisesti myös iltatreenien yhteyteen Tasapainoinen annos L-karnitiinia ja L-tyrosiinia Sisältää sekä CLA: ta että HCA: ta Rikastettu vitamiineilla: B3, B5, B6 ja B12 Annostus: Nauti 3 kapselia päivittäin veden kera. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 32,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Ruokahalua hillitsevät
Product
 

Green Tea, 60 caps

Olimpin Green Tea antaa 500 mg vihreää teetä per päiväannos! Olimpin Green Tea -kapselit sisältävät voimakasta vihreä tee -uutetta (Camelia Sinensis). Vihreä tee sisältää runsaasti bioaktiivisia aineita, kuten polyfenoleja (katekiineja, flavonoleja ja fenolihappoja) ja metyyliksantiineja (kofeiini, teofylliini, teobromiini). Katekiinit säätelevät elimistössä entsyymejä. Ne rajoittavat mm. adrenaliinin hajoamisesta vastaavan COMT-entsyymin toimintaa, mikä johtaa siihen, että katekiinit alkavat toimia adrenaliinin tavoin. Annostus: Painonpudotukseen: 1-2 kapselia päivässä ennen ruokailuja Antioksidanttina: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterioiden jälkeen Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden, joilla on jokin sairaus tai lääkitys, on ennen käyttöä tiedusteltava lääkäriltä valmisteen sopivuutta. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

€ 14,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Ruokahalua hillitsevät
Product