Biodrain

Bio Drain Skandinaavinen puhdistuskuuri, joka kiinteyttää ja antaa elinvoimaa Aloita painonpudotus tehokkaasti!INNOVAATIOTäydellinen puhdistava yrttitabletti. Siinä yhdistyvät perinteisesti käytetyt yrtit sekä viimeisimmät tieteelliset tutkimukset, jotka tukevat kehosi luonnollisia puhdistusprosesseja. Flavonoideja, prebiootteja ja patentoituja bioaktiivisia glykoproteiineja hedelmistä.ETUJAKätevä - helpposti nieltävät tabletit. Täydellinen toiminta - toimii sopusoinnussa kehon omien puhdistuselinten kanssa. Kiinteyttää ja puhdistaa kehon, säätelee nestetasapainoa ja saattaa antaa alkuvauhtia painonpudotukseen. Kehon puhdistus antaa uutta energiaa. Paasto ei ole välttämätöntä.ANNOSTUS2 tablettia 3 kertaa päivässä aterian yhteydessä vähintään 2 viikon ajan. Tulos paranee huomattavasti, jos jatkat kuuria vielä 2-6 viikkoa. Ei sovellu lapsille. Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Älä käytä, jos olet raskaana tai imetät. Ei sisällä sokeria eikä hiivaa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Sopii diabeetikoille.

€ 42,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

DetoxPlus

Detox Plus - Alpha Plus Detox Plus tukee kehon puhdistuselimiä. 14 päivän kuuri. Detox Plus-tuotteen avulla tarjoamme täydellisen ravinnon, oikean energiamäärän, oikean proteiinimäärän sekä oikeat vitamiinit ja mineraalit. Monet löytävät paremmat ravintotavat paaston kautta. Se saattaa auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia, kuten epäsäännölliset ruokatottumukset sekä antaa sinulle uutta inspiraatiota. Se lisää motivaatiotasi, jos haet parempia ruokatottumuksia. Tuotteen mukana tulee lisäksi esite, jossa on yksityiskohtainen kuvaus ohjelmasta, vinkkejä ja reseptejä sekä kätevä ravistin, jonka avulla voit sekoittaa juomia, joihin ohjelma rakentuu. Detox Plus sisältää seuraavat tuotteet: Ultra Clear Plus Sisältö perustuu riisiin ja sisältää erityisen yhdistelmän aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Psylliumsiemenkuoria Käytä aamiaisjuomassasi tai puurossasi tai sekoita 30 ml 2 dl vettä, hedelmä- tai vihannesmehua ja juo se 10-30 minuuttia ennen ateriaa tai välipalaksi. Mighty Greens Tämä tunnettu ja arvostettu juoma sisältää ravintoaineita järvistä ja meristä. Mighty Greens sisältää muun muassa chlorellaa, vehnäruohoa, raiheinää, spirulinaa alfalfaa. Pau D'Arco te Pau D'Arco on erittäin suosittu yrttitee Etelä-Amerikasta ja se tulee kahden puun sisemmästä kuoresta. Näiden erityisten puiden juuret ovat niin syvällä, että edes voimakkaimmat talvimyrskyt eivät kaada niitä. Kuoressa, joka korjataan hellävaraisesti, on aineet xylodin ja lapachol. Pau D'Arco on tee, jota intiaaniheimot ovat käyttäneet vuosisatoja, pääasiassa Perussa ja Boliviassa. Ravistin Alpha Plus Alpha Plus on tarkoitettu sinulle, joka todella arvostat terveyttäsi. Me myymme turvallisia ravintolisiä, jotka on kehitetty viimeisimpien tutkimusten mukaan. Valikoima sisältää ainutlaatuisia yhdistelmiä, monilla niistä on useiden vuosien positiivisia terveystuloksia ja monia tyytyväisiä asiakkaita takanaan. Hyvä ravitsemus yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin antaa sinulle mahdollisuuden elää täydellistä elämää.

€ 107,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Curite, 20 annospussia

Curite, 20 annospussia Curite on puhdistava ja läpikotaisin huuhtova yrttitee. Curite sisältää voikukkaa, kamomillaa, juuripersiljaa, nokkosta, fenkolia ja piparminttua. Kuusi eri yrttiä täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä hyvää tekevän, terveellisen teen. Curite sopii myös hyvin käytettäväksi paaston tai puhdistuskuurin aikana sekä urheiluharjoituksen jälkeen. 100 grammaa Curitea sisältää Voikukkaa 20 g, Kamomillaa 20g, Juuripersiljaa 20 g, Nokkosta 20g, Fenkolia 10 g, Piparminttua 10 g. Säilytys: Säilytettävä huoneenlämmössä ja pienten lasten ulottumattomissa. Säilyvyysaika: Katso pakkauksesta

€ 7,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Basbalans, 250 grammaa

Happo-emäs -tasapaino (pH-arvo) on yksi kehon tärkeimmistä tasapainoista. Holistic Bas Balans sisältää erityisiä mineraaliyhdisteitä kehon pH-arvon tasapainottamiseen. Säilytys: Säilytettävä kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Ainesosat Natriumbikarbonaatti Magnesiumlaktaatti Natriumfosfaatti Kaliumsitraatti Kaliummalaatti Sinkkimalaatti Piidioksidi. Sisältö per 5 g, 1 tl: RDI Natriumia 1132 mg RDI: tä ei vahvistettu Kaliumia 247 mg 12 % Fosfaattia 245 mg RDI: tä ei vahvistettu Magnesiumia 50 mg 13 % Sinkkiä 5 mg 33 %Annostus aikuisille: Annostus: 1/2-1 tl 2 desilitraan vettä 1-3 kertaa päivässä tai suositusten mukaan. Otetaan vähintään 1/2 tuntia ennen tai yli 2 tuntia jälkeen aterian. Varoitus: Ihmisten, joilla on munuaissairaus, tulee noudattaa varovaisuutta Bas Balansin kanssa.

€ 28,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

UltraClear Plus PH Vanilja, 925 grammaa

Ultraclear Sustain Metagenics Täysin kasvispitoinen (maidoton) tuote. Annostus3, 5 mitallista ja 3dl vettä sekoitetaan, kaksi kertaa päivässä, 4-12 viikkoa kevyen aterian yhteydessä. Täydentävät lisäravinteet: Max Dofilus, Max Bifidus, Ultra Flora Max, Probion, Probion Bifido, Probion Health, Probioplex Intensive Care, Biotin, Ultra Fiber, Psylliumfröskal, Aloe Vera

€ 73,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Goji Berries, 250g

Organic Goji Berries - Vitapranan Organic Goji Berries -goji-marjat on tuotettu luonnonmukaisesti. Ne on kuivattu viipymättä korjuun jälkeen, jotta niiden luonnollinen maku ja ravintosisältö säilyisivät. Luonnonmukaisia, GMO-vapaita goji-marjoja Sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita Luonnollinen proteiinin ja kuidun lähde Sopii mainiosti smoothieihin, mysliin, puuroon ja leivonnaisiin Kuivattu pian korjuun jälkeen, mikä maksimoi ravintoaineiden säilymisen Goji-marjat kuuluvat niin kutsuttuihin superruokiin, ja niitä pidetään yhtenä maailman ravintopitoisimmista ruoka-aineista. Ne sisältävät runsaasti beetakaroteenia, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja rautaa. Lisäksi ne ovat erinomainen täyttävän kuidun ja laadukkaan proteiinin lähde. Terveysruokamarkkinoilla on saatavilla monenlaisia goji-marjavaihtoehtoja. Organic Goji Berries on alusta asti tarkoitettu edustamaan parasta mahdollista laatu- ja makutasoa. Marjat ovat GMO-vapaita ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Ne kuivataan pian korjuun jälkeen, mikä takaa luonnollisten ravintoaineiden maksimaalisen säilymisen sekä täyteläisen ja tasapainoisen maun. Goji-marjat ovat tunnetusti monikäyttöisiä, eivätkä Vitapranan marjat tee poikkeusta. Ne sopivat erinomaisesti ravintoainelisäksi smoothieihin, mausteeksi puuroon tai mysliin tai terveelliseksi ainesosaksi leivonnaisiin. Annostusohje: Napostele goji-marjoja sellaisenaan tai sekoita niitä mysliin, smoothieen, puuroon tai leivonnaisiin. Tietoa: Tätä tuotetta ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen merkitys.

€ 12,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Maca Powder, 100g

Luonnonmukainen ja jauhemainen macajuuri Vitapranalta. Organic Maca Powder sisältää paljon ravintoaineita ja hyödyllisiä kuituja. Jauhemainen luonnonmukainen macajuuri Ei täyteaineita tai lisäaineita Hyvä C- ja E-vitamiinin, raudan, kaliumin ja sinkin lähde Runsaskuituinen – täyttää hyvin! Vitapranan Organic Maca Powder sisältää vain jauhemaista luonnonmukaista macajuurta. Ei ylimääräisiä täyteaineita tai lisäaineita – 100 % macaa! Macajuuri on lähtöisin Perusta, jossa se kasvaa ankarissa sääolosuhteissa korkealla Andeilla. Sitä kutsutaan yleensä Amazonin ginsengiksi, koska sillä on ginseng-juuren tapaan piristävä vaikutus. Macajuurella on kuitenkin vaikuttavammat ravintoarvot, ja se sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, rautaa, kaliumia ja sinkkiä. Se on myös hyvä terveellisten ja täyttävien ravintokuitujen lähde. Macassa on voimakas ja erikoinen maku, joka sopii hyvin terveellisiin smoothieihin ja erilaisiin ruokalajeihin. Jos et pidä mausta, voit sekoittaa tuotetta myös mehuun tai muihin maukkaisiin juomiin, jotka voivat auttaa peittämään makua. Käyttö: Sekoita Organic Maca Powder -jauhetta veteen, mehuun tai smoothieihin. Tiedot: Tämä tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 10,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Wheat Grass Powder, 100g

Luonnonmukainen jauhemainen vehnänoras Vitapranalta. Organic Wheat Grass Powder antaa tiivistetyn ravintoannoksen ja täyttää hyvin. 100 % kuivattu, luonnonmukainen jauhemainen vehnänoras Hyvä klorofyllin ja luonnollisten entsyymien lähde Kuitu- ja proteiinipitoinen – täyttää hyvin ja pitkään! Suuri vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus Vitapranan Organic Wheat Grass Powder on luonnonmukainen vehnänoras – ei enempää eikä vähempää. Se on tuote, joka ei vain sisällä paljon tärkeitä ravintoaineita, vaan siinä on myös 40 % kuituja, minkä ansiosta se täyttää hyvin ja pitkään edistäen samalla vatsan ja suoliston hyvää terveyttä. Vehnänorasta saadaan vehnän sirkkalehdistä, ja se kerätään talteen silloin, kun ravintoaineiden pitoisuus on korkeimmillaan. Se on hyvä klorofyllin, entsyymien, luonnollisten ravintokuitujen sekä tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Nimestään huolimatta vehnänoras ei sisällä gluteenia, ja se sopii siten myös gluteenittomaan ruokavalioon. Vehnänorasta käytetään perinteisesti erilaisissa detox- ja puhdistuskuureissa, mutta sitä voidaan käyttää myös päivittäisenä lisäravinteena. Sekoita tuotetta esimerkiksi smoothieen, niin saat raikkaan maun, tiivistetyn annoksen ravintoaineita sekä pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen. Käyttö: Sekoita Organic Wheat Grass Powder -jauhetta veteen, mehuun tai smoothieihin. Tiedot: Tämä tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 5,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Acai Berry powder, 100g

Vitapranan acai-marjajauhe Organic Acai Berry Powder on ravinteikasta, täyttävää ja herkullista puuroihin ja smoothie-juomiin sekoitettuna. Tuoreita, pakastekuivattuja ja jauhettuja acai-marjoja Korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus Kuusinkertaisesti antioksidantteja mustikoihin verrattuna Sisältää hyödyllisiä rasvoja ja kuituja – pitää hyvällä tavalla kylläisenä pitkään! Sekoitetaan smoothie-juomiin/mehuihin tai ripotellaan puuron päälle Sopii vegaaneille, GMO-vapaa Vitapranan Organic Acai Berry Powder on helposti sekoittuva ja hyvänmakuinen jauhe, joka on valmistettu tuoreista acaista – ravinteikkaimpiin lukeutuvista marjoista. Acai-marjat ovat niin kutsuttua superruokaa, joka on yhteisnimitys terveysominaisuuksiltaan erityisen suotuisille luontaisille raaka-aineille. Länsimaissa acai-marjat ovat verrattain uusi tuttavuus, mutta Brasiliassa niitä on käytetty lukuisten terveysominaisuuksiensa ansiosta ammoisista ajoista asti. Vitapranan Organic Acai Berry Powderin jauhe on peräisin marjoista, jotka on pakastekuivattu ja jauhettu pian keräämisen jälkeen. Tällä tavoin marjat säilyttävät luontaisen ravintosisältönsä ja voimakkaan makunsa. Tuote sisältää runsaasti antioksidantteja, A- ja E-vitamiinia sekä mineraaleista rautaa, kalsiumia ja kaliumia. Lisäksi se sisältää kosolti terveellistä rasvaa ja vesiliukoisia kuituja. Organic Acai Berry Powder sopii erinomaisesti sekoitettavaksi smoothie-juomiin, kulhoruokiin ja mehuihin. Sitä voi myös ripotella jogurtin tai puuron päälle lisäämään ravinteikkuutta ja parantamaan makuelämystä. Korkean kuitupitoisuutensa ansiosta Organic Acai Berry Powder myös pitää pidempään kylläisenä. Käyttö: Käytä jauhetta smoothieissa ja mehuissa tai ripottele jogurtin tai puuron päälle. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 19,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Lakritsijuuren uute (DGL) , Vegekapselit, 60 kapselia

Lakritsijuuri (Glycyrrhiza glabra) Lakritsijuuren ''deglycyccrishised''-muodossa (DGL- ilman glykyrritsiiniä) on kliinisesti todettu hoitavan ruoansulatuskanavan yläosassa esiintyviä haavoja. Lakritsijuuri on DGL-muodossa, mikä tarkoittaa ettei se sisällä glykyrritsiiniä. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää pidemmän ajan, verenpaineeseen tai natrium-kaliumtasapainoon vaikuttamatta. Annostus: Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan. 1-3 kapselin sisältö: Lakritsijuuriuute (>1% glykyrytsiinihappoa). 250 - 750 mg Lakritsijuurijauhe. 225 – 675 mg Muita aineita: hydroksipropylmetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti

€ 16,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Chlorella Powder, 200 g

Superfruitin ravintorikas chlorella-jauhe, joka on täpötäynnä klorofylliä ja proteiinia. Ekologisesti sertifioitu Sisältää 60 % proteiinia Chlorella merkiltä Superfruit on jauhe vihreästä levästä, joka on täynnä klorofylliä. Nimi Chlorella tulee kreikkalaisista sanoista ”chloros” (vihreä) ja ”ella” (pieni). Levän vihreä väri tulee fotosynteettisestä pigmentistä, klorofyllistä. Sen lisäksi, että chlorella sisältää runsaasti klorofylliä, se on myös hyvä proteiinien ja mineraalien lähde. Chlorella, jota käytetään Superfruitin tuotteissa, on viljelty valvotuissa olosuhteissa, joissa ei käytetä mitään kemiallisia torjunta-aineita. Annostusohjeet: Smoothieissa, juomissa ja ruoanlaitossa. Aluksi voit lisätä 0, 5 – 1 tl chlorellaa ja vähitellen lisätä määrää noin 1 rkl: seen.

€ 32,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Chlorella, 250 tabs

Organic Chlorella – Luomuchlorellatabletteja Vitapranalta. Sisältää 100% chlorellaa, jossa on runsaasti klorofyllia, proteiinia, rasvahappoja ja vitamiineja! 100% luomuchlorellaa Sisältää runsaasti klorofyllia, proteiinia, rasvahappoja ja vitamiineja Vegaaneille soveltuva 500 mg chlorellaa tablettia kohden Vitapranan Organic Chlorella sisältää 100% chlorellaa, levää, jossa on runsaasti ravinteita. Chlorella koostuu muun muassa proteiinista (n. 60%), aminohapoista, vitamiineista, mineraaleista ja hyvistä omega-3- ja omega-6-rasvahapoista. Lisäksi chlorella sisältää pH-tasapainottavaa entsyymiä, joka vaikuttaa positiivisesti kropan happo-emästasapainoon. Annostus: Ota 4 tablettia 1-2 kertaa päivässä, noin 30 minuuttia ennen ateriaa. Älä ota yli 8 tablettia päivässä. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Annoksia pakkauksessa: 62 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 19,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Ultraclear Sustain Metagenics, 840 grammaa

Alpha Plus Ultraclear Sustain Metagenics on ravintojuoma, joka sopii erityisesti levottomalle mahalle. Sisältää mm. kalsiumia, niasiinia ja rautaa. on ravintojuoma, joka sopii erityisesti levottomalle mahalle. Niasiini, biotiini ja A-vitamiini auttavat ylläpitämään normaalia ihon ja limakavojen toimintaa B12-vitamiini, D-vitamiini, rauta, foolihappo ja sinkki vaikuttavat solujenjakautumisprosessiin.

€ 65,50

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product
 

Organic Rosehip Powder, 200 g

Organic Rosehip Powder - Vitapranan ravintolisä, joka koostuu hienojakoisesta ja erittäin ravintorikkaasta luomuruusunmarjajauheesta. Jogurtin, smoothieiden ja muiden vastaavien maustamiseen 100% luomutuote kuivatuista ruusunmarjoista Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja ravintokuitua Täynnä antioksidantteja Käytä päivittäin optimaalisen terveysvaikutuksen saamiseksi Annostus: Lisää 1-2 ruokalusikallista (10-20 g) smoothie-juomaan tai ripottele jogurtin päälle. Annoksia pakkauksessa: 10-20 pala Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 16,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Superfood
Product