Ruotsintipat, 250 ml

Svenskdroppar, 250 ml Ruotsin tipat, joka sisältää uutetta mannasta, angelikajuuresta, keltakatkerojuuresta, sitverinjuuresta, artisokasta, kanelinkuoresta ja kardemummahedelmästä. Pitkäaikaisessa yrttien käytön perinteessä Euroopassa on tuskin mikään muu tuote, kuin Ruotsin tipat, pysynyt huipulla kautta aikojen. Sen keksi uudelleen itävaltalainen yrttiasiantuntija Maria Treben (''Terveyttä Jumalan apteekista''). Koska Maria Trebenin alkuperäistä tuotetta ei saa myydä Ruotsissa, Ruotsin Lääkeviranomaisten sääntöjen mukaan, on yrtit, jotka eivät ole sallittuja, korvattu muilla yrteillä, joilla on vastaavia ominaisuuksia (katso lisätietoja alla). Ruotsin tipat -tippojen aktiiviset aineosat ovat: Yrttiuute mannasta, angelikajuuresta, keltakatkerojuuresta, sitverinjuuresta, artisokasta, kanelinkuoresta ja kardemummahedelmästä. Se on tehokas yrtti-tonic erittäin karvaalla maulla Ruotsin tipat voidaan ottaa päivittäisenä ravintolisänä vatsan kunnossa pitämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Annostus: Aikuiset - teelusikallinen kupilliseen yrttiteetä tai veteen sekoitettuna aamulla ja illalla. Sisältö: Yrttiuutetta: Mannasta, Angelikajuuresta, Keltakatkerojuuresta, Sitverinjuuresta, Artisokasta, Kanelinkuoresta ja Kardemummahedelmästä. Muuta: Vesi 40% alkoholipitoisuudella, Sokeriväriä (ruskea) E 150 (0, 02%). Älä käytä seuraavissa tapauksissa: sisältää alkoholia, eikä sitä tule sen vuoksi käyttää, jos kärsii maksa- tai alkoholiongelmista. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia.

€ 29,50

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Risiiniöljy kylmäpuristettu

Crearome Risiiniöljy on huippusuosittu ravintolisä, joka virkistää hiuspohjaa vauhdittaen hiusten kasvua ja tuo niihin enemmän kiiltoa! Valmistetaan risiinin siemenistä, jotka stimuloivat hiusten kasvua tehokkaasti. Bodystore Awards valitsi Crearome Risiiniöljyn vuoden 2012 ihonhoitotuotteeksi. Rasvainen, kiinteä ja hyvin säilyvä öljy. Käytetty perinteisesti laksatiivina. Ei tartu ihoon, joten toimii mainiosti myös hierontaöljynä! Sopii hyvin myös kasvojen puhdistukseen ja pigmenttiläiskille! Vuoden Ihonhoitotuote

€ 13,30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Cellenzym

Holistic Cellenzym on kasvipohjainen ravintoainelisä, ruoansulatusentsyymi, merkiltä Holistic ja se otetaan aterian yhteydessä. Sisältää muun muassa laktaasientsyymiä. Kasvipohjaiset ruoansulatusentsyymit edistävät ruoansulatustasi Entsyymit hajottavat muun muassa suuria molekyyjejä ruoassa ja helpottavat ravinnon imeytymistä Otetaan aterian yhteydessä

€ 31,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Silicea Vatsa Suolisto Geeli, 500 ml

Lääketekninen tuote akuuttien ja kroonisten vatsa-suolisto-ongelmien hoitoon. Piigeeli Ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita Silicea Vatsa-Suolisto Geeli sisältää hienojakoista piitä piigeelin muodossa. Piigeeli on paksua nestemäistä geeliä, joka koostuu piistä, haposta ja vedestä. Silicea Vatsa- Suoli Geeli on 100 % luonnollinen eikä se sisällä säilöntäaineita eikä muitakaan lisäaineita. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoja. Geeli sitoo erittäin hyvin ja voi imeä kaasuja ja vieraita aineita itseensä. Tämä on täysin fysikaalinen prosessi. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli saattaa lievittää yksittäisiä oireita kuten närästystä, mutta myös IBS: oireita ja sitä voidaan käyttää niin tilapäiseen kuin pitkäaikaiseenkin hoitoon. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli on hellävarainen ja se toimii paikallisesti vatsassa, minkä ansiosta se sopii myös lapsille. Käyttö: Lapsille ja aikuisille, joilla on akuutteja oireita suositellaan kaksi mitallista (2 x 15 ml) kolmesta viiteen kertaan päivässä veteen tai teehen sekoitettuna sekä tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun akuutit oireet ovat vähentyneet, voidaan hoitoa jatkaa muutaman päivän ajan yhdellä mitallisella (15 ml) kolme kertaa päivässä. Jos kipu tulee voimakkaaksi, saat kuumetta tai jos hoidolla ei ole mitään vaikutusta, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriin. Tärkeää: Ripulin yhteydessä on tärkeää kompensoida nestehukkaa juomalla paljon vettä. Jos käytät muita lääkkeitä, tulee nämä ottaa vähintään kaksi tuntia ennen Silicea Vatsa-Suolisto Geelin ottamista tai vähintään kaksi tuntia sen jälkeen, sillä se saattaa vaikuttaa lääkityksen tehoon. Tämä on erityisen tärkeää lasten ollessa kyseessä.

€ 20,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

2 x Ultimate Probio Complex, 30 caps, 30 caps

2 for 1! 2 x Star Nutrition Ultimate Probio Complex. Star Nutrition Ultimate Probio Complex on probioottituote, jossa on 11 eri kannasta peräisin olevaa 5 miljardia pakastekuivattua bakteeria. Pakastekuivatut, mikrokapseloidut bakteerit – 5-kertainen selviytymiskapasiteetti 5 miljardia elävää bakteeria (vastaa 25 miljardia pesäkkeen muodostavaa bakteeria) 11 eri bakteerikannasta Rikastettu kuiduilla, B2-vitamiinilla sekä C-vitamiinilla 1 kapseli/päivä Lue lisää tuotteista Ultimate Probio Complex, 30 caps Ultimate Probio Complex Star Nutrition Ultimate Probio Complex on probioottituote, jossa on 11 eri kannasta peräisin olevaa 5 miljardia pakastekuivattua bakteeria. Pakastekuivatut, mikrokapseloidut bakteerit – 5-kertainen selviytymiskapasiteetti 5 miljardia elävää bakteeria (vastaa 25 miljardia pesäkkeen muodostavaa bakteeria) 11 eri bakteerikannasta Rikastettu kuiduilla, B2-vitamiinilla sekä C-vitamiinilla 1 kapseli/päivä Ultimate Probio Complex on korkealaatuinen, probioottinen ravintolisä. Tuote koostuu mikrokapseloiduista ja pakastekuivatuista bakteereista, jotka mahdollistavat viisinkertaisen selviytymiskyvyn sellaisiin bakteereihin verrattuna, jotka eivät ole mikrokapseloituja. Mikä on probiootti? Vatsa ja suolistokanava sisältävät luonnostaan suuren määrän erilaisia bakteereja. Viime aikoina erilaisia suolistobakteerien yhdistelmiä on alettu yhdistämään lukuisiin sairauksiin ja terveydentiloihin. WHO määrittelee probiootit ”mikro-organismeiksi, jotka riittävissä määrin nautittuina tuovat hyödyllisiä terveysvaikutuksia”. Lyhyesti sanottuna ne ovat hyödyllisiä bakteereja, jotka edistävät kehon omaa suolistoflooraa. Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Ravintolisä, jossa on 5 miljardia elävää bakteeria 11 kannasta, kuitua (frukto-oligosakkarideja), B2-vitamiinia ja C-vitamiinia.

€ 22,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probion Daily, 150 tablettia

Pro Bion Daily är en patenterad produkt med tabletter innehållande fem olika mjölksyrabakterier tillsammans med inulin. Genom denna kombination av tarmfloravänliga ämnen optimeras de hälsosamma effekterna. Användningsområde: matsmältningsbesvär - lös mage, diarré, orolig mage, tarmdysbios. Förvaras bäst i kylskåp. Kan förvaras upp till 24 månader i rumstemperatur. Dosering Börja alltid försiktigt med probiotika för att anpassa den mikrobiella balansen på ett bra sätt. Börja med 1 tablett per dag I 3 dagar. Öka sedan dosen till 1-2 tabletter dagligen. Vid infektion och liknande åkommor, kan dosen ökas till 3 tabletter dagligen. Tabletterna tas tillsammans med mat. Inulin Inulin består av naturliga fruktooligosackarider och fruktopolysackarider erhålls från roten Cichorium intybus. Karbohydrater som inulin stimulerar växten av probiotiska bakterier och har många positiva effekter på människans hälsa. Substanser som stimulerar växten av probiotiska bakterier kallas prebiotika. Xanthan Xanthan är en substans som bildar ett skyddande lager runt bakterierna under dess färd mot tarmarna och skyddar dem mot effekterna av magsyran. Rening När man börjar ta Pro Bion® daily kan förändringar ske i tarmtömningsprocessen som att man kan bli lös i magen, få förstoppning eller gaser. Vissa personer kan även märka av andra tecken på avgiftning genom huvudvärk. Det här är bara kroppens sätt att rena och rensa upp i tarmsystemet. Dessa problem försvinner oftast efter 1-2 veckor. Om de uppstår, bör man reducera dosen till hälften av mängden i ungefär 2 veckor. Öka sedan sakta dosen igen.

€ 25,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probion Basic, 150 tablettia

350 Pro Bion Basic, 150 tablettia Pro Bion Basic sisältää 350 miljoonaa maitohappobakteeria/gramma, sekä inuliinikuitua ja on monen ykkösvalinta. Käytetään pääasiassa hitaalle suolistolle. Sisältää 350 miljoner maitohappobakteeria, sekä/gram inuliinikuitua: Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus plantarum Bifidobacterium lactis Täyte: Inulin (fruktooligosakkariidi ja fruktopolysakariidi), ksantaanikumi ja kasvipohjainen magnesiumstearaatti. Pro Bion- tuotetta on saatavana myös 500 miljoonalla maitohappobakteerilla, katso Pro Bion Daily. Annostus: 1 - 2 tablettia kaksi kertaa päivässä aterian yhteydessä.

€ 21,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Laktozym, 100 kapselia

Holistic Laktozym sisältää entsyymiä laktaasi , joka auttaa hajottamaan maitosokeria (laktoosi). Laktozym sisältää lisäksi proteaasia, joka auttaa hajottamaan proteiineja maidossa. Annostus: 1–2 kapselia tai suosituksen mukaan joka kerta, kun syöt tai juot jotakin, mikä sisältää maitotuotteita. Älä ylitä suositeltua annostusta. Sisältö: Puhdistettuja riisikuituja, proteaasia, laktaasia, piitä. Kapseli on kasvipohjainen, ja raaka-aine on tehty männyn selluloosasta. Sisältö (per kapseli): Proteaasia 630 BLGU Laktaasia 1000 ALU Säilytys: Kuivassa ja poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole tarkoitettu parantamaan sairauksia.

€ 25,60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

UltraBalans, 90 kapselia

Holistic Ultra Balans on ravintolisä suolsitolle ja sisältää 10 erilaisen synergiassa toisiinsa olevan yrtin yhdistelmän. varandra. Ultra Balans-tuotetta tulisi nauttia yhdessä Holistic Ultra Detox tai Holistic Psylliumsiemenkuori-tuotteen kanssa. . Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä 3-6 viikon ajan tai suositusken mukaan. Siositeltia päiväannosta ei saa ylittää. Ainesosat: Piimaa Mustan saksanpähkinäpuun hedelmämalja Koiruoho Fumaarihappo Neilikka Maarianohdake Inkivääri Oliivinlehti Pau darco Kurkuma Kapselit on vamistettu muunnellusta tärkkelyksestä, joka on saatu männystä. p> Turvallisuus: Vältä tuotetta raskauden ja imettämisen aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Säilytys: Säilytetään kuivassa ja lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, jos tuotteen sisäpuoleinen suljin on rikki. Muuta: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 28,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Metagest, 270 tablettia

Metagest, 270 tablettia Alpha Plus Metagest sisältää ruoansulatusentsyymi pepsiiniä ja suolahappoa, joita esiintyy luonnollisina vatsalaukussa. Metagest sisältää myös Betaiinia. Entsyymit käynnistävät kemiallisia reaktioita kehossa. Erilaisilla entsyymeillä on eri toimintoja. Suositeltu annostus: 1 tabletti kolme kertaa päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Kontraindikaatiot: Älä käytä yhtaikaa asetyylisalisyylihappoa sisältävien tuotteiden tai kortisoonin kanssa. Ole varovainen, jos kärsit vatsahaavasta. Älä pure rikki tablettia. Sisältö: Betaiinihydrokloridi, sideaineet (mikrokiteinen selluloosa, selluloosa), paakkuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, magnesiumstearaatti), pepsiini (sika, USA), pintakäsittelyaineet (mikrokiteinen selluloosa, polyetyleeniglykoli ja karrageeni). Säilytys: Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole suunniteltu parantamaan sairauksia. Tietoja tuotemerkistäAlpha Plus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka todella arvostavat terveyttään. - Me myymme turvallisia ravintolisiä, jotka on kehitetty uusimpien tutkimusten avulla. - Valikoimaan kuuluu ainutlaatuisia yhdistelmiä, joista monilla on vuosien positiivisia tuloksia, mitä tulee terveyteen, sekä monia tyytyväisiä asiakkaita takanaan. - Hyvä ravinto yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin antaa sinulle mahdollisuuden elää elämääsi mahdollisimman täydellisesti. Rakasta itseäsi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin!

€ 79,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Ultimate Probio Complex, 30 caps

Ultimate Probio Complex Star Nutrition Ultimate Probio Complex on probioottituote, jossa on 11 eri kannasta peräisin olevaa 5 miljardia pakastekuivattua bakteeria. Pakastekuivatut, mikrokapseloidut bakteerit – 5-kertainen selviytymiskapasiteetti 5 miljardia elävää bakteeria (vastaa 25 miljardia pesäkkeen muodostavaa bakteeria) 11 eri bakteerikannasta Rikastettu kuiduilla, B2-vitamiinilla sekä C-vitamiinilla 1 kapseli/päivä Ultimate Probio Complex on korkealaatuinen, probioottinen ravintolisä. Tuote koostuu mikrokapseloiduista ja pakastekuivatuista bakteereista, jotka mahdollistavat viisinkertaisen selviytymiskyvyn sellaisiin bakteereihin verrattuna, jotka eivät ole mikrokapseloituja. Mikä on probiootti? Vatsa ja suolistokanava sisältävät luonnostaan suuren määrän erilaisia bakteereja. Viime aikoina erilaisia suolistobakteerien yhdistelmiä on alettu yhdistämään lukuisiin sairauksiin ja terveydentiloihin. WHO määrittelee probiootit ”mikro-organismeiksi, jotka riittävissä määrin nautittuina tuovat hyödyllisiä terveysvaikutuksia”. Lyhyesti sanottuna ne ovat hyödyllisiä bakteereja, jotka edistävät kehon omaa suolistoflooraa. Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

€ 14,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Chlorella, 250 tablettia

 Chlorella sisältää yli 60% proteiineja, sekä kaikki aminohapot, vitamiinit, mineraalit ja välttämättömät rasvahapot, erityisesti omega-3. Tablettimuoto tuotemerkiltä Holistic. Chlorella sisältää enemmän klorofylliä kuin mikään muu elintarvike maailmassa (4–5 kertaa enemmän kuin Spirulina). Chlorella Yaeyama Premium Quality katsiotaan olevan pouhtain levä maailmassa ja Japanin terveysministeriön hyväksymä. Chlorella Holisticsin tabletteihin viljellään altaissa Japanissa, kuivataan ja puristeaan tablettimuotoon ilman lisäaineita. Soluseinämät murskataan hellävaraisella menetelmällä ravintoaineiden säilyttämiseksi.

€ 28,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Helazym, 200 kapselia

Helhetshälsan Helazym on entsyymitäydennys, joka sisältää kymmenen eri entsyymiä. Helazymiä käytetään korvaamaan entsyymejä, jotka menetetään ruokaa valmistettaessa. 10 erilaista entsyymiä Vegetaarinen kapseli Helhetshälsan Helazym sisältää kymmenen erilaista entsyymiä. Tuote sisältää muun muassa kolmenlaisia proteaaseja, joiden tehtävänä on pilkkoa proteiinit aminohapoiksi. Helazym entsyymit valmistetaan eri mikro-organismien avulla, mukaan lukien sienien Aspergillus Oryzae ja Aspergillus Niger avulla parhaimmalla mahdollisella puhtaudella. Entsyymit puhdistetaan sitten mikro-organismeista, joita käytetään tuotannossa. Helazym on ravintolisä, joka on 100 % kasvisperäinen, ja siksi myös kasvissyöjät ja vegaanit voivat käyttää tuotetta. Se on myös Vegan Societyn rekisteröimä. Kapseli sisältää ainoastaan entsyymejä ja täyteaineita ilman turhia lisäaineita.

€ 43,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probi Frisk, 40 purutablettia

Probi Frisk sisältää kaksi patentoitua bakteerikantaa sekä foolihappoa, D3- ja B12-vitamiineja, jotka edesauttavat normaalia immuunijärjestelmän toimintaa! Bakteeriviljelmät Lactobacillus Paracasei 8700: 2 ja Lactobacillus Plantarum HEAL9 D3- ja B12-vitamiini sekä foolihappo Hyvänmakuinen purutabletti Yksi tabletti Probi Friskiä päivässä tukee immuunijärjestelmääsi muun muassa D3-vitamiinilla, joka edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Tuote on tulos kuuden vuoden tutkimuksesta ja testeistä. Probi Frisk sisältää myös bakteeriviljelmät Lactobacillus Paracasei 8700: 2 ja Lactobacillus Plantarum HEAL9 . Annostus: 1 purutabletti päivässä. Annostusta ei tule ylittää. Ainesosat: Aromit ja tabletintäyteaineet: Laktitioli, ksylitoli, sorbitoli, sitruuna-aromi, omenahappo, vanilja-aromi. Aktiiviset ainesosat: Lactobacillus paracasei 8700: 2, Lactobacillus plantarum HEAL 9, foolihappo, D3-vitamiini, B12-vitamiini. Varotoimet: Ylensyönti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä, lasten saavuttamattomissa. Yleistä: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja sitä ei ole tehty sairausten parantamiseen.

€ 16,95

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probi Vatsa, 40 kapselia

Terveellinen ja huoleton vatsa nyt ja tulevaisuudessa! Mitään probioottia ei ole tutkittu ja dokumentoitu yhtä paljon kuin tuotetta Probi Vatsa tuotemerkiltä Green Medicine. Lactobaciullus Plantarum 299v Bakteereja vatsalle/suolistokanavalle suolistossa ja siillä on ainutlaatuinen mannoosinsitomiskyky. Tämän sitomisen ansiosta suolenseinämän uusiutuminen (epiteeli) aktivoituu samalla kun limantuotanto lisääntyy, joka puolestaan suojaa suolistoa ja helpottaa suoliston toimintaa. Lactobacillus plantarum tuottaa myös lyhytketjuisia rasvahappoja (propioonihappo, voihappo ja etikkahappo), jotka toimivat suolistonseinämän ravintoaineina . Myös suoliston biologinen monimuotoisuus lisääntyy – mikä stimuloi useimpien muiden maitohappokantojen kasvua. Ennen jääkaappia ja muita mukavuuksia, jo 1, 5 miljoonaa vuotta sitten esi-isämme käyttivät maitohappokäymistä ruuan säilytykseen.  Maitohappokäymisessä ruuan pH-arvo laskee ja vahingolliset bakteerit eivät viihdy – joka johtaa siihen, että ruoka säilyy pidempään! Yksi tavallisimmin esiintyvistä probiooteista maitohappokäyneissä tuotteissa on juuri Lactobacillus plantarum. Maitohappokäymisessä bakteerikulttuurilla on samantapainen tehtävä, kuin mikä sillä on vatsassa/suolistokanavassa – taistella vahingollisia bakteereita vastaan! Annostus: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää.Sisältö per kapseli: Lactobacillus plantarum 299v. Jokainen kapseli sisältää 10 miljardia bakteeria. Täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroxypropyylumetyyluselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v (sisältää soijaa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä, lastten ulottumattomissa. Muuta: avintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 17,95

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

AllZym DPP IV, kapseleita, 90 kpl

All Zym DPP IV merkiltä Alpha Plus on entsyymilisä, joka sisältää Proteaasia ja Peptidaasia. Nämä kaksi entsyymiä ovat samoja, joita esiintyy luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Lisäravinto ruoansulatusentsyymejä Sisältää muun muassa Peptidaasia ja Proteaasia Jatkokehitys Alpha Plus-suosikista Allzym Alpha Plus entsyymiravintolisä All Zym DPP IV sisältää entsyymejä, joita esiintyy myös luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Tässä ravintolisässä on muun muassa Proteaasia sekä Peptidaasia eri muodoissa. Entsyymit Amylas ja Lipas ovat myös luonnollisia entsyymejä kehoissamme ja niillä on tärkeitä tehtäviä. All Zym DPP IV on kehitetty ja parannettu käyttäen suosikkia Allzym lähtökohtana.

€ 37,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

BioGaia ProTectis, 60 tablettia

Bio Gaia Pro Tectis, 60 tablettia Bio Gaia Pro Tectis, aiemmin Probiomax. Bio Gaia Pro Tectis on ravintolisä, joka lisää terveellisiä maitohappobakteereja (Lactobacillus reuteri Protectis), jotka tukevat ja auttavat vatsaa. Bio Gaia Pro Tectis tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä, auttamalla hyvien bakteerien lisääntymistä ja terveellisten suolistobakteerien ylläpitoa. Soveltuu kaiken ikäisten käyttöön Sopii koko perheelle, sekä aikuisille että lapsille. Tabletit ovat sitruunan makuisia, ja siitä pitävät monet. Tabletteja ei tarvitse säilyttää jääkaapissa ja ne on helppo ottaa mukaan. Jokainen tabletti sisältää vain 1, 9 kcal ja voi näin helposti täydentää useita eri dieettejä. Sekä laktoosi-intolerantit että diabeetikot voivat käyttää tuotetta, siis maito-, soija- ja gluteeniallergikot. Annostus: Yksi purutabletti päivässä niin aikuisille kuin lapsille. Sisältää: Täyteaine (isomalt), makeutusaine (xylitol), Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938), emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosi), kovetettu kasvisrasva (ulkokerros), sitrusaroomi, maunvahvistaja (sitruunahappo). Säilytys: Lasten ulottumattomissa Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioa eikä sitä ole valmistettu parantamaan sairauksia.

€ 25,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

LipoZym, 90 kapselia

Lipo Zym, 90 kapselia Alpha Plus Lipo Zym – ruoansulatusentsyymien seos, paljon lipaasia rasvan hajottamista varten. Hyvä ystävä päivälliselle! Merkkejä sapen ongelmista: Huono olo rasvaisen ruoan jälkeen Omena, paprika ja kurkku aikaansaavat usein ongelmia Kirvelyä, särkyä ja salpauksen tunnetta sappialueellapahoinvointia Herääminen usein 2-4 välillä yöllä ja silloin pahoinvointia Paha maku suussa aamuisin – sapenmaku Huono sapentuotanto johtaa usein ummetukseen Liikatuotanto voi johtaa siihen, että vatsa on löysä ja ulostus kellertävä. Kuka valmistaa Lipo Zym? Transformation Enzymes on yksi maailman johtavista yrityksistä entsyymien valmistuksen alalla. Tämä yritys on valmistanut laadukkaita entsyymivalmisteita vuodesta 1991. Tuotteet perustuvat viimeisimpään tutkimukseen ja laajaan kokemukseen. Perustaja on Dic Qie Fuller-Looney, jolla on tohtorintutkinto aiheesta ''ravinto ja terveystiede''. Hänellä on myös yli 30 vuoden kliininen kokemus. Tutkimusryhmää johtaa Dr M. Mamadou, joka on erikoistunut entsymologiaan. Lue lisää osoitteessa: www. transformationenzymes. com Mistä i Lipo Zym -entsyymi valmistetaan? Mikro-organismeja käytetään pieninä entsyymitehtaina. Mikroskooppisen pienet sienet saavat kasvaa eri ravinteissa. Kun entsyymien tuotanto on valmis, mikro-organismit poistetaan. Neste, joka on täynnä entsyymejä kuivatetaan jauheeksi. Jauhe analysoidaan puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Eivätkö entsyymit tuhoudu vatsalaukussa? Eivät! Vatsalaukussa entsyymit eivät tuhoudu, vaan ''nukkuvat'' kunnes pH-arvo on oikea ja silloin ne aktivoituvat. Suositeltu käyttö: 2-3 kapselia aterian yhteydessä. Onko pöhöttynyt olo ja sappituntemuksia? Ota vielä 2-3 kapselia aterian jälkeen. Sapen ja verirasvojen tueksi voi ottaa vielä 2-3 kapselia 2-3 kertaa päivässä aterioiden välillä.Kontraindikaation: ei tunnettuja Lapset, aikuiset, raskaana olevat ja imettävät voivat käyttää valmistetta. Päiväannos (6 kapselia) sisältää: Lipas 37500 FIP Proteaasi 4, 5 120000 HUT Amylaasi 30000 DU, täyte

€ 32,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Helazym, 90 kapselia

Helazym® Helhetshälsalta - kasvisperäisiä ruuansulatusentsyymejä kasviskapseleissa. Entsyymit on otettu kasvisperäisistä lähteistä 10 eri entsyymiä, muun muassa 3 eri proteaasia Kasviskapseli Helazym® sisältää puhdistettuja entsyymejä, jotka on haettu kasvisperäisistä lähteistä mikro-organismin muodossa, joista sienet Aspergillus Oryzae ja Aspergillus Niger ovat parhaimmat. Entsyymejä, jotka on haettu Aspergilluksesta, on pitkään käytetty Aasiassa elintarviketeollisuudessa ja soijan ja miso-tuotteiden valmistuksessa läntisellä Tyynellä Merellä. Miedompi vaihtoehto Erittäin herkille ihmisille on Bromelain miedompi vaihtoehto Helazymille.

€ 23,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Ultra Duo Dophilus, 50 kapselia

Ultra Duo Dophilus, 50 kapselia Sisältää sekä pre- että probiootteja. 8 bakteerikantaa 13, 25 miljardilla bakteerilla. Sisältö per tabletti: % Lukumäärä per annos Lactobacillus acidophilus 75, 45 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus 12, 45 1, 65 miljardia (casei) Lactobacillus plantarum 2, 3 300 miljoonaa Lactobacillus bulgaricus 0, 9 120 miljoonaa Streptococcus faecium 4, 5 600 miljoonaa Streptococcus thermophilus 1, 35 180 miljoonaa Bifidus longum 0, 75 100 miljoonaa Bifidus adolescentis 2, 3 300 miljoonaa Organismeja yhteensä 100 13, 25 miljardia Fruktooligosakkarideja (FOS) 333 mg Tablettiapuaineita: dikalsiumfosfaatti, steariinihappo, kroskarmelloosi ja magnesiumstearaatti.

€ 26,40

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

3 päivän Paasto

Nyformin 3 päivän Paasto on toimivaksi testattu paastomenetelmä, joka nyt sisältää luomumehuja! Tuote löytyy myös 5 päivän Paastona. Anna kropallesi uusintastartti päivään!Paketti sisältää: 1 pullon Terveysmehua Omenatuoremehu 75 cl EKO 1 pullon Terveysmehua Sekamehu 75 cl EKO 1 pullon Terveysmehua Vihannestuoremehu 75 cl EKO 3 kpl vihannesliemikuutioita EKO 20 pussia Teekannu paastoteetä 1 purkin Glaubersuolaa Fasteohjelma

€ 24,30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Lactase Enzyme, 100 capsules

Lactase Enzyme - Scitec Essentials -ravintolisä, joka sisältää maitosokerin eli laktoosin pilkkomista edistäviä entsyymejä. Erinomainen lisä laktoosi-intolerantikoille ja laktoosiherkille henkilöille Scitec Nutritionin Scitec Essentials -sarjaan kuuluva Lactase Enzyme auttaa elimistöäsi pilkkomaan laktoosia, jota on usein meijerituotteissa kuten herassa, kaseiinissa ja maitoproteiinissa. Annostus: Ota yksi kapseli jokaisen laktoosia sisältävän aterian yhteydessä, mukaan lukien hera-, kaseiini- ja maitoproteiinijuomat. Yksi kapseli riittää yleensä 20-26 g laktoosia kohden. Noin 4 dl maitoa sisältää tämän määrän laktoosia. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 14,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Ruoansulatusentsyymi Vegan , Pureskelutabletti, 50 tablettia

VEGAN RUOANSULATUSENTSYYMEJÄ, PURESKELTAVIA TABLETTEJA - SOLGAR Annostus: Sopii lisäravinteena aikuisille, 1 kapseli päivässä. Lue lisää osoitteessa www. solgarnordic. com

€ 10,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product