Risiiniöljy kylmäpuristettu

Crearome Risiiniöljy on huippusuosittu ravintolisä, joka virkistää hiuspohjaa vauhdittaen hiusten kasvua ja tuo niihin enemmän kiiltoa! Valmistetaan risiinin siemenistä, jotka stimuloivat hiusten kasvua tehokkaasti. Bodystore Awards valitsi Crearome Risiiniöljyn vuoden 2012 ihonhoitotuotteeksi. Rasvainen, kiinteä ja hyvin säilyvä öljy. Käytetty perinteisesti laksatiivina. Ei tartu ihoon, joten toimii mainiosti myös hierontaöljynä! Sopii hyvin myös kasvojen puhdistukseen ja pigmenttiläiskille! Vuoden Ihonhoitotuote

€ 6,60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Cellenzym

Holistic Cellenzym on kasvipohjainen ravintoainelisä, ruoansulatusentsyymi, merkiltä Holistic ja se otetaan aterian yhteydessä. Sisältää muun muassa laktaasientsyymiä. Kasvipohjaiset ruoansulatusentsyymit edistävät ruoansulatustasi Entsyymit hajottavat muun muassa suuria molekyyjejä ruoassa ja helpottavat ravinnon imeytymistä Otetaan aterian yhteydessä

€ 31,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Aloe vera tislattu (mauton), 946 ml

100 % 100 % Aloe Vera, tiivistetyssä ja tislatussa koostumuksessa – mauton. Holistic Aloe vera tislattu-tuotetta on käytetty jo vuodesta 1978. Mauton (ei kitkeriä aineita). Ei säilöntä- tai muita lisäaineita. Annostus: 15–50 ml yhdestä kahteen kertaan päivässä, ennen ateriaa. br /> Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Inneh&. Sisältö: 100 % Aloe vera barbadensis miller. Säilytys : Lasten ulottumattomissa ja huoneenlämmössä, (myös avattuna). Säilyvyys: Neljä vuotta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 24,70

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probi Frisk, 40 purutablettia

Probi Frisk sisältää kaksi patentoitua bakteerikantaa sekä foolihappoa, D3- ja B12-vitamiineja, jotka edesauttavat normaalia immuunijärjestelmän toimintaa! Bakteeriviljelmät Lactobacillus Paracasei 8700: 2 ja Lactobacillus Plantarum HEAL9 D3- ja B12-vitamiini sekä foolihappo Hyvänmakuinen purutabletti Yksi tabletti Probi Friskiä päivässä tukee immuunijärjestelmääsi muun muassa D3-vitamiinilla, joka edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Tuote on tulos kuuden vuoden tutkimuksesta ja testeistä. Probi Frisk sisältää myös bakteeriviljelmät Lactobacillus Paracasei 8700: 2 ja Lactobacillus Plantarum HEAL9 . Annostus: 1 purutabletti päivässä. Annostusta ei tule ylittää. Ainesosat: Aromit ja tabletintäyteaineet: Laktitioli, ksylitoli, sorbitoli, sitruuna-aromi, omenahappo, vanilja-aromi. Aktiiviset ainesosat: Lactobacillus paracasei 8700: 2, Lactobacillus plantarum HEAL 9, foolihappo, D3-vitamiini, B12-vitamiini. Varotoimet: Ylensyönti voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä, lasten saavuttamattomissa. Yleistä: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja sitä ei ole tehty sairausten parantamiseen.

€ 16,95

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probi Vatsa, 40 kapselia

Terveellinen ja huoleton vatsa nyt ja tulevaisuudessa! Mitään probioottia ei ole tutkittu ja dokumentoitu yhtä paljon kuin tuotetta Probi Vatsa tuotemerkiltä Green Medicine. Lactobaciullus Plantarum 299v Bakteereja vatsalle/suolistokanavalle suolistossa ja siillä on ainutlaatuinen mannoosinsitomiskyky. Tämän sitomisen ansiosta suolenseinämän uusiutuminen (epiteeli) aktivoituu samalla kun limantuotanto lisääntyy, joka puolestaan suojaa suolistoa ja helpottaa suoliston toimintaa. Lactobacillus plantarum tuottaa myös lyhytketjuisia rasvahappoja (propioonihappo, voihappo ja etikkahappo), jotka toimivat suolistonseinämän ravintoaineina . Myös suoliston biologinen monimuotoisuus lisääntyy – mikä stimuloi useimpien muiden maitohappokantojen kasvua. Ennen jääkaappia ja muita mukavuuksia, jo 1, 5 miljoonaa vuotta sitten esi-isämme käyttivät maitohappokäymistä ruuan säilytykseen.  Maitohappokäymisessä ruuan pH-arvo laskee ja vahingolliset bakteerit eivät viihdy – joka johtaa siihen, että ruoka säilyy pidempään! Yksi tavallisimmin esiintyvistä probiooteista maitohappokäyneissä tuotteissa on juuri Lactobacillus plantarum. Maitohappokäymisessä bakteerikulttuurilla on samantapainen tehtävä, kuin mikä sillä on vatsassa/suolistokanavassa – taistella vahingollisia bakteereita vastaan! Annostus: 1 kapseli päivässä nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää.Sisältö per kapseli: Lactobacillus plantarum 299v. Jokainen kapseli sisältää 10 miljardia bakteeria. Täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroxypropyylumetyyluselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v (sisältää soijaa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä, lastten ulottumattomissa. Muuta: avintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 17,95

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

AllZym DPP IV, kapseleita, 90 kpl

All Zym DPP IV merkiltä Alpha Plus on entsyymilisä, joka sisältää Proteaasia ja Peptidaasia. Nämä kaksi entsyymiä ovat samoja, joita esiintyy luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Lisäravinto ruoansulatusentsyymejä Sisältää muun muassa Peptidaasia ja Proteaasia Jatkokehitys Alpha Plus-suosikista Allzym Alpha Plus entsyymiravintolisä All Zym DPP IV sisältää entsyymejä, joita esiintyy myös luonnollisina ruoansulatuskanavassa. Tässä ravintolisässä on muun muassa Proteaasia sekä Peptidaasia eri muodoissa. Entsyymit Amylas ja Lipas ovat myös luonnollisia entsyymejä kehoissamme ja niillä on tärkeitä tehtäviä. All Zym DPP IV on kehitetty ja parannettu käyttäen suosikkia Allzym lähtökohtana.

€ 37,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Laktozym, 100 kapselia

Holistic Laktozym sisältää entsyymiä laktaasi , joka auttaa hajottamaan maitosokeria (laktoosi). Laktozym sisältää lisäksi proteaasia, joka auttaa hajottamaan proteiineja maidossa. Annostus: 1–2 kapselia tai suosituksen mukaan joka kerta, kun syöt tai juot jotakin, mikä sisältää maitotuotteita. Älä ylitä suositeltua annostusta. Sisältö: Puhdistettuja riisikuituja, proteaasia, laktaasia, piitä. Kapseli on kasvipohjainen, ja raaka-aine on tehty männyn selluloosasta. Sisältö (per kapseli): Proteaasia 630 BLGU Laktaasia 1000 ALU Säilytys: Kuivassa ja poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, eikä niitä ole tarkoitettu parantamaan sairauksia.

€ 25,60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

BioGaia ProTectis, 60 tablettia

Bio Gaia Pro Tectis, 60 tablettia Bio Gaia Pro Tectis, aiemmin Probiomax. Bio Gaia Pro Tectis on ravintolisä, joka lisää terveellisiä maitohappobakteereja (Lactobacillus reuteri Protectis), jotka tukevat ja auttavat vatsaa. Bio Gaia Pro Tectis tukee elimistön luonnollista vastustuskykyä, auttamalla hyvien bakteerien lisääntymistä ja terveellisten suolistobakteerien ylläpitoa. Soveltuu kaiken ikäisten käyttöön Sopii koko perheelle, sekä aikuisille että lapsille. Tabletit ovat sitruunan makuisia, ja siitä pitävät monet. Tabletteja ei tarvitse säilyttää jääkaapissa ja ne on helppo ottaa mukaan. Jokainen tabletti sisältää vain 1, 9 kcal ja voi näin helposti täydentää useita eri dieettejä. Sekä laktoosi-intolerantit että diabeetikot voivat käyttää tuotetta, siis maito-, soija- ja gluteeniallergikot. Annostus: Yksi purutabletti päivässä niin aikuisille kuin lapsille. Sisältää: Täyteaine (isomalt), makeutusaine (xylitol), Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938), emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosi), kovetettu kasvisrasva (ulkokerros), sitrusaroomi, maunvahvistaja (sitruunahappo). Säilytys: Lasten ulottumattomissa Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioa eikä sitä ole valmistettu parantamaan sairauksia.

€ 25,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

LipoZym, 90 kapselia

Lipo Zym, 90 kapselia Alpha Plus Lipo Zym – ruoansulatusentsyymien seos, paljon lipaasia rasvan hajottamista varten. Hyvä ystävä päivälliselle! Merkkejä sapen ongelmista: Huono olo rasvaisen ruoan jälkeen Omena, paprika ja kurkku aikaansaavat usein ongelmia Kirvelyä, särkyä ja salpauksen tunnetta sappialueellapahoinvointia Herääminen usein 2-4 välillä yöllä ja silloin pahoinvointia Paha maku suussa aamuisin – sapenmaku Huono sapentuotanto johtaa usein ummetukseen Liikatuotanto voi johtaa siihen, että vatsa on löysä ja ulostus kellertävä. Kuka valmistaa Lipo Zym? Transformation Enzymes on yksi maailman johtavista yrityksistä entsyymien valmistuksen alalla. Tämä yritys on valmistanut laadukkaita entsyymivalmisteita vuodesta 1991. Tuotteet perustuvat viimeisimpään tutkimukseen ja laajaan kokemukseen. Perustaja on Dic Qie Fuller-Looney, jolla on tohtorintutkinto aiheesta ''ravinto ja terveystiede''. Hänellä on myös yli 30 vuoden kliininen kokemus. Tutkimusryhmää johtaa Dr M. Mamadou, joka on erikoistunut entsymologiaan. Lue lisää osoitteessa: www. transformationenzymes. com Mistä i Lipo Zym -entsyymi valmistetaan? Mikro-organismeja käytetään pieninä entsyymitehtaina. Mikroskooppisen pienet sienet saavat kasvaa eri ravinteissa. Kun entsyymien tuotanto on valmis, mikro-organismit poistetaan. Neste, joka on täynnä entsyymejä kuivatetaan jauheeksi. Jauhe analysoidaan puhtauden ja laadun varmistamiseksi. Eivätkö entsyymit tuhoudu vatsalaukussa? Eivät! Vatsalaukussa entsyymit eivät tuhoudu, vaan ''nukkuvat'' kunnes pH-arvo on oikea ja silloin ne aktivoituvat. Suositeltu käyttö: 2-3 kapselia aterian yhteydessä. Onko pöhöttynyt olo ja sappituntemuksia? Ota vielä 2-3 kapselia aterian jälkeen. Sapen ja verirasvojen tueksi voi ottaa vielä 2-3 kapselia 2-3 kertaa päivässä aterioiden välillä.Kontraindikaation: ei tunnettuja Lapset, aikuiset, raskaana olevat ja imettävät voivat käyttää valmistetta. Päiväannos (6 kapselia) sisältää: Lipas 37500 FIP Proteaasi 4, 5 120000 HUT Amylaasi 30000 DU, täyte

€ 32,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Bromelain, 100 kapselia

Bromelain, 100 kapselia - Helhetshälsa Bromelain on täysin luonnollinen tuote, joka uutetaan ananaksesta, ja joka sisältää proteaaseja (proteiinia sulattavia entsyymejä) ja muita aineita ananaksesta. Kasvipohjainen kapseli. Etuja: Luotettavaksi osoittautunut Puhdas, ei turhia lisäaineita Suurin mahdollinen entsyymiaktiivisuus Erittäin edullinen Korkea entsyymiaktiivisuus Ota huomioon, että bromelainilla voi olla vaihteleva puhtaus ja entsyymiaktiivisuus. Markkinoilta löytyy tuotteita, jotka sisältävät ainoastaan 1 200 MCU grammaa kohti. Helhetshälsan Bromelainilla on sen sijaan entsyymiaktiviteetti, joka on kokonaiset 4 170 MCU grammaa kohti! Tämän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää yhtä paljon ravintolisää saadaksesi saman vaikutuksen. Proteiineja pilkkovien proteiinien lisäksi Bromelain sisältää myös muita entsyymejä, muun muassa peroksidaasia ja sellullaasia. Bromelainin laajan pH-aktiviteetin ansiosta se toimii sekä vatsalaukun happamassa että ohutsuolen alkalisessa ympäristössä. Tietoja tuotemerkistä Helhetshälsa - Puhtaita tuotteita – ilman turhia lisäaineita, kuten väriaineita, makeutusaineita ja paakkuuntumisenestoaineita . - Helposti imeytyviä – Helhetshälsa pyrkii aina käyttämään mahdollisimman biologisia saatavilla olevia yhdisteitä, jotka ovat hyväksyttyjä EU-lakien mukaan. - Kasvipohjaisia – Koko Helhetshälsan valikoima on vegaaninen, muutavia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. - Helhetshälsa on yksi harvoista yrityksistä, jotka on sertifioitu kriteerien”Järjestelmä turvallisia ravintolisiä kuluttajille”mukaan, LRQA. - Meidän mottomme on ”lisäravinteiden tulee rikastuttaa – ei rasittaa” Annostus: 1-2 kapselia, 1-3 kertaa päivässä. Älä ylitä suositeltua annostusta. Sisältö per kapseli: Bromelain 105 mg. Entsyymiaktiviteetti per kapseli: 438 MCU. Mikrokiteinen selluloosa, Bromelain. Kasvipohjainen kapseli valmistettu selluloosasta. MCU Milk Clotting Units Helhetshälsan Bromelainilla on entsyymiaktiviteetti 4 170 MCU grammaa kohti. 4 170 MCU vastaa noin

€ 33,50

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Vita Biosa Original, 1000 ml

Vita Biosa är en blandning av örtkryddor och andra växter som bildar en speciell sammansättning av mjölksyror och jästkultur. Under jäsningen bildas mjölksyra, som ger ett lågt pH värde på ca. 3, 5. Det låga pH värdet hindrar skadliga bakterier att utveckla sig i den färdiga produkten. Tredubbel kombination: 1. Mjölksyror verkar balanserande på tarmmiljöns pH värde. Mjölksyran verkar hämmande på förruttnelsebakterier, parasiter och andra oönskade mikroorganismer som t ex. salmonella. Matsmältningssystemets naturliga bakterier får på så sätt bättre möjlighet att bildas och skapa en sund miljö för maten att spjälkas i. Samtidig avskiljs slaggprodukter, så att de inte ansamlas i kroppen. 2. Örtblandningen består av: anis, basilika, bockhornsfrö, dill, enbär, fänkål, fläder, ingefära, kvanne, körvel, lakritsrot, oregano, pepparmynta, persilja, romersk kamomill, rosmarin, salvia, timjan och brännässla. Alla örterna och växterna är kända från folkmedicinen och har använts genom århundraden. Örterna har tillsammans en naturlig verkan på matsmältningen och förser samtidig kroppen med naturliga antioxidanter, som motverkar utvecklingen av fria radikaler. Fria radikaler verkar nedbrytande på kroppen och kan vara orsak till sjukdomar. 3. Vita Biosa innehåller mjölksyrebakterier, som befinner sig i ett vilande tillstånd på grund av det låga pH värdet och bristen på näring. När mikroorganismerna kommer ned i matsmältningskanalen, börjar de åter att föröka sig. Mjölksyrebakterierna arbetar tillsammans med tarmens övriga naturliga mikroorganismer och är motståndskraftiga mot de skadliga mikroorganismerna. God hälsa kommer från en sund tarm. Kroppen är hela tiden utsatt för 'angrepp' av främmande mikroorganismer. Tarmen eller matsmältningskanalen är ett av kroppens mest utsatta områden, med mycket stor slemmhinneyta. Hudytan är ca 2 kvm. Ytan på insidan av lungorna är ca. 80 kvm Ytan på insidan av tarmen är ca. 300 kvm Det är viktigt att kroppen kan skydda sig mot angrepp från skadliga mik

€ 32,30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Helazym, 90 kapselia

Helazym® Helhetshälsalta - kasvisperäisiä ruuansulatusentsyymejä kasviskapseleissa. Entsyymit on otettu kasvisperäisistä lähteistä 10 eri entsyymiä, muun muassa 3 eri proteaasia Kasviskapseli Helazym® sisältää puhdistettuja entsyymejä, jotka on haettu kasvisperäisistä lähteistä mikro-organismin muodossa, joista sienet Aspergillus Oryzae ja Aspergillus Niger ovat parhaimmat. Entsyymejä, jotka on haettu Aspergilluksesta, on pitkään käytetty Aasiassa elintarviketeollisuudessa ja soijan ja miso-tuotteiden valmistuksessa läntisellä Tyynellä Merellä. Miedompi vaihtoehto Erittäin herkille ihmisille on Bromelain miedompi vaihtoehto Helazymille.

€ 23,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Ultra Duo Dophilus, 50 kapselia

Ultra Duo Dophilus, 50 kapselia Sisältää sekä pre- että probiootteja. 8 bakteerikantaa 13, 25 miljardilla bakteerilla. Sisältö per tabletti: % Lukumäärä per annos Lactobacillus acidophilus 75, 45 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus 12, 45 1, 65 miljardia (casei) Lactobacillus plantarum 2, 3 300 miljoonaa Lactobacillus bulgaricus 0, 9 120 miljoonaa Streptococcus faecium 4, 5 600 miljoonaa Streptococcus thermophilus 1, 35 180 miljoonaa Bifidus longum 0, 75 100 miljoonaa Bifidus adolescentis 2, 3 300 miljoonaa Organismeja yhteensä 100 13, 25 miljardia Fruktooligosakkarideja (FOS) 333 mg Tablettiapuaineita: dikalsiumfosfaatti, steariinihappo, kroskarmelloosi ja magnesiumstearaatti.

€ 26,40

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Pure Cleanse

Pure Cleanse merkiltä Renew Life on palkittu yrttikuuri, jota on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Se puhdistaa ja valmistelee kehon puhtaampaa elämää varten. 30 päivän kuuri! 30 päivän detox-kuuri aamu- ja ilta-annoksella Puhdistaa kehon puhtaampaa elämää vartenv Sisältää yrttejä, jotka puhdistavat kehon Renew Lifes Pure Cleanse on yrttikuuri, joka perustuu ruoansulatuksen asiantuntijoiden tietoihin. Yrttikuuriin kuuluu iltakapseli ja aamukapseli, jotka auttavat puhdistamaan kehon optimaalisesti. Kapselit sisältävät yrttejä, jotka edistävät kehon pouhdistumista. Kapselit sisältävät muun muassa kurkumaa, chlorellaa, atrisokkaa, voikukkaa ja fenkolia. Kuuri kestää 30 päivää ja se valloitti hetkessä koko maailman. Myyty miljoonia kappaleita ja rakastettu niiden keskuudessa, jotka hakevat puhdasta ja terveellistä elämää!

€ 44,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Silicea Vatsa Suolisto Geeli, 500 ml

Lääketekninen tuote akuuttien ja kroonisten vatsa-suolisto-ongelmien hoitoon. Piigeeli Ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita Silicea Vatsa-Suolisto Geeli sisältää hienojakoista piitä piigeelin muodossa. Piigeeli on paksua nestemäistä geeliä, joka koostuu piistä, haposta ja vedestä. Silicea Vatsa- Suoli Geeli on 100 % luonnollinen eikä se sisällä säilöntäaineita eikä muitakaan lisäaineita. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoja. Geeli sitoo erittäin hyvin ja voi imeä kaasuja ja vieraita aineita itseensä. Tämä on täysin fysikaalinen prosessi. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli saattaa lievittää yksittäisiä oireita kuten närästystä, mutta myös IBS: oireita ja sitä voidaan käyttää niin tilapäiseen kuin pitkäaikaiseenkin hoitoon. Silicea Vatsa-Suolisto Geeli on hellävarainen ja se toimii paikallisesti vatsassa, minkä ansiosta se sopii myös lapsille. Käyttö: Lapsille ja aikuisille, joilla on akuutteja oireita suositellaan kaksi mitallista (2 x 15 ml) kolmesta viiteen kertaan päivässä veteen tai teehen sekoitettuna sekä tarvittaessa juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun akuutit oireet ovat vähentyneet, voidaan hoitoa jatkaa muutaman päivän ajan yhdellä mitallisella (15 ml) kolme kertaa päivässä. Jos kipu tulee voimakkaaksi, saat kuumetta tai jos hoidolla ei ole mitään vaikutusta, sinun tulee ottaa yhteyttä lääkäriin. Tärkeää: Ripulin yhteydessä on tärkeää kompensoida nestehukkaa juomalla paljon vettä. Jos käytät muita lääkkeitä, tulee nämä ottaa vähintään kaksi tuntia ennen Silicea Vatsa-Suolisto Geelin ottamista tai vähintään kaksi tuntia sen jälkeen, sillä se saattaa vaikuttaa lääkityksen tehoon. Tämä on erityisen tärkeää lasten ollessa kyseessä.

€ 20,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probion Daily, 150 tablettia

Pro Bion Daily är en patenterad produkt med tabletter innehållande fem olika mjölksyrabakterier tillsammans med inulin. Genom denna kombination av tarmfloravänliga ämnen optimeras de hälsosamma effekterna. Användningsområde: matsmältningsbesvär - lös mage, diarré, orolig mage, tarmdysbios. Förvaras bäst i kylskåp. Kan förvaras upp till 24 månader i rumstemperatur. Dosering Börja alltid försiktigt med probiotika för att anpassa den mikrobiella balansen på ett bra sätt. Börja med 1 tablett per dag I 3 dagar. Öka sedan dosen till 1-2 tabletter dagligen. Vid infektion och liknande åkommor, kan dosen ökas till 3 tabletter dagligen. Tabletterna tas tillsammans med mat. Inulin Inulin består av naturliga fruktooligosackarider och fruktopolysackarider erhålls från roten Cichorium intybus. Karbohydrater som inulin stimulerar växten av probiotiska bakterier och har många positiva effekter på människans hälsa. Substanser som stimulerar växten av probiotiska bakterier kallas prebiotika. Xanthan Xanthan är en substans som bildar ett skyddande lager runt bakterierna under dess färd mot tarmarna och skyddar dem mot effekterna av magsyran. Rening När man börjar ta Pro Bion® daily kan förändringar ske i tarmtömningsprocessen som att man kan bli lös i magen, få förstoppning eller gaser. Vissa personer kan även märka av andra tecken på avgiftning genom huvudvärk. Det här är bara kroppens sätt att rena och rensa upp i tarmsystemet. Dessa problem försvinner oftast efter 1-2 veckor. Om de uppstår, bör man reducera dosen till hälften av mängden i ungefär 2 veckor. Öka sedan sakta dosen igen.

€ 25,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Probion Basic, 150 tablettia

350 Pro Bion Basic, 150 tablettia Pro Bion Basic sisältää 350 miljoonaa maitohappobakteeria/gramma, sekä inuliinikuitua ja on monen ykkösvalinta. Käytetään pääasiassa hitaalle suolistolle. Sisältää 350 miljoner maitohappobakteeria, sekä/gram inuliinikuitua: Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus plantarum Bifidobacterium lactis Täyte: Inulin (fruktooligosakkariidi ja fruktopolysakariidi), ksantaanikumi ja kasvipohjainen magnesiumstearaatti. Pro Bion- tuotetta on saatavana myös 500 miljoonalla maitohappobakteerilla, katso Pro Bion Daily. Annostus: 1 - 2 tablettia kaksi kertaa päivässä aterian yhteydessä.

€ 21,10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

UltraBalans, 90 kapselia

Holistic Ultra Balans on ravintolisä suolsitolle ja sisältää 10 erilaisen synergiassa toisiinsa olevan yrtin yhdistelmän. varandra. Ultra Balans-tuotetta tulisi nauttia yhdessä Holistic Ultra Detox tai Holistic Psylliumsiemenkuori-tuotteen kanssa. . Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä 3-6 viikon ajan tai suositusken mukaan. Siositeltia päiväannosta ei saa ylittää. Ainesosat: Piimaa Mustan saksanpähkinäpuun hedelmämalja Koiruoho Fumaarihappo Neilikka Maarianohdake Inkivääri Oliivinlehti Pau darco Kurkuma Kapselit on vamistettu muunnellusta tärkkelyksestä, joka on saatu männystä. p> Turvallisuus: Vältä tuotetta raskauden ja imettämisen aikana. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Säilytys: Säilytetään kuivassa ja lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, jos tuotteen sisäpuoleinen suljin on rikki. Muuta: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

€ 28,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

3 päivän Paasto

Nyformin 3 päivän Paasto on toimivaksi testattu paastomenetelmä, joka nyt sisältää luomumehuja! Tuote löytyy myös 5 päivän Paastona. Anna kropallesi uusintastartti päivään!Paketti sisältää: 1 pullon Terveysmehua Omenatuoremehu 75 cl EKO 1 pullon Terveysmehua Sekamehu 75 cl EKO 1 pullon Terveysmehua Vihannestuoremehu 75 cl EKO 3 kpl vihannesliemikuutioita EKO 20 pussia Teekannu paastoteetä 1 purkin Glaubersuolaa Fasteohjelma

€ 24,30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Lactase Enzyme, 100 capsules

Lactase Enzyme - Scitec Essentials -ravintolisä, joka sisältää maitosokerin eli laktoosin pilkkomista edistäviä entsyymejä. Erinomainen lisä laktoosi-intolerantikoille ja laktoosiherkille henkilöille Scitec Nutritionin Scitec Essentials -sarjaan kuuluva Lactase Enzyme auttaa elimistöäsi pilkkomaan laktoosia, jota on usein meijerituotteissa kuten herassa, kaseiinissa ja maitoproteiinissa. Annostus: Ota yksi kapseli jokaisen laktoosia sisältävän aterian yhteydessä, mukaan lukien hera-, kaseiini- ja maitoproteiinijuomat. Yksi kapseli riittää yleensä 20-26 g laktoosia kohden. Noin 4 dl maitoa sisältää tämän määrän laktoosia. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 14,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product
 

Ruoansulatusentsyymi Vegan , Pureskelutabletti, 50 tablettia

VEGAN RUOANSULATUSENTSYYMEJÄ, PURESKELTAVIA TABLETTEJA - SOLGAR Annostus: Sopii lisäravinteena aikuisille, 1 kapseli päivässä. Lue lisää osoitteessa www. solgarnordic. com

€ 10,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Vatsa suolisto
Product