Hammastahna, 75 ml

Hammastahna EKO, jossa luonnollisia ainesosia, kuten liitu. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia ja parabeeneja. Ilman fluoria. 5 erilaista; Aloe Vera, Eukalyptus, Minttu vihreä tee, Tee Puu, Tuttifrutti. Useita makuja Ekologinen hammastahna Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia ja parabeeneja

€ 4,50

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

Weleda Yrtti Hammastahna, 75 ml

YRTTI HAMMASTAHNA - WELEDA Herkän suun puhdistaminen voi olla kivuliasta. Weledan Yrtti Hammastahna sisältää kamomillaa, jolla on ikeniä rauhoittava vaikutus. Mirhami pitää suuontelon raikkaana. Säännöllinen pesu Weleda Yrtti Hammastahnalla poistaa plakkia ja suojaa hampaita. Käyttö: Käytä pehmeää hammasharjaa. Ei sisällä hioma-aineita ja sen vuoksi huolellinen puhdistus on tärkeää.! Jos ikenet vuotavat huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedellä.

€ 5,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

PlaqueOff, 140 kapselia

Plaque Off - paremman suuhygienian saavuttamiseksi! Tuote, joka vähentää hammaskiveä sekä antaa raikkaamman hengityksen ja paremman suuhygienian. Valmistettu levästä Ascophyllum nodosum Hammaskiveä ehkäisevä Luonnollinen täydennys päivittäisiin suuhygieniarutiineihin Sisältää C- ja D-vitamiinia sekä Sinkkiä Plaque-Off on hammaslääkäri Sune Wiknerin kehittämä. Hän havaitsi, että merilevää, joka on tavallista Etelä-Euroopan ruokavalioissa, voidaan käyttää kehitettynä ravintolisänä hyvää suuhygieniaa varten. Kaksi kapselia päivässä riittää. Tämän yksinkertaisempaa se tuskin voisi olla!

€ 38,50

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

Everon Huulivoide, 4,8 g

Everon Lip Balm - WELEDA Herkkien huulten suoja, myös pakkasella. Sivele voidetta huulille tarpeen mukaan, myös huulipunan alle. Everon jättää huulille himmeän, luonnollisen pinnan, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Everon edesauttaa ahavoituneiden ja kuivien huulten paranemista. Se on miellyttävän makuinen. Myös ärsyyntyneiden kyynelkanavien ja nenän alueen haavojen hoitoon. Sisältää kasvipohjaisia vahoja ja tuoksuu keyesti ruusulta ja vaniljalta. Ei sisällä synteettisiä auringonsuojafilttereitä, luonnollinen suojakerroin sk 4. Voidaan käyttää monta kertaa päivässä tarpeen vaatiessa.

€ 4,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

Calendula Hammastahna, 75 ml

CALENDULA HAMMASTAHNA - WELEDA Kehäkukalla on lämmittävä ja hoitava vaikutus. Säännöllinen puhdistus Weleda Calendula hammastahnalla poistaa plakkia, suojaa ja hoitaa hampaita. Kehäkukkauute pitää suuontelon terveenä. Hammastahnan maku on makea, koska se sisältää lakritsia ja aitoa fenkoliöljyä. Kalsiumkarbonaatin (liitu) kivennäisaine puhdistaa hampaat hellävaraisesti mutta perusteellisesti.

€ 5,20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

Suola Hammastahna, 75 ml

SUOLA-HAMMASTAHNA – WELEDA Poistaa peitteitä, estää hammaskiven muodostusta. Vahvistaa emalia. Lisää syljenmuodostusta.  Estää suun ja nielun tulehduksia. Ei vaahtoa. Raikas suolahammastahna estää Den friska plakinmuodostusta puhdistavan merisuolan vaikutuksesta. Merisuola kostuu karkeista suolakristalleista, ja hampaat puhdistivat kunnolla. Suola-hammastahna vaikuttaa parhaiten, kun aloitat harjaamisen kuivalla hammasharjalla – suolakristallit eivät huuhtoudu pois vaan vapautuvat hitaasti pidemmän aikaa harjauksen aikana ja intensiivinen puhdistava vaikutus vaikuttaa pidemmän ajan.  Merisuola vaikuttaa suussa kolmella tavalla. Se stimuloi syljen puhdistavaa vaikutusta, neutralisoi happamuutta suussa ja vahvistaa ikeniä. Alussa joutuu totuttelemaan suolaiseen makuun, mutta yhdistelmä eteerisiä mentoli- ja eucalyptusöljyjä antavat raikkaan jälkimaun. Käyttö/Råd: Käytä KUIVAA hammasharjaa. Stimuloi syljeneritystä ja vettä ei tarvita harjaamisen aikana! Jos ikenet vuotavat verta, huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedellä.

€ 7,80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product
 

Ratania Hammastahna, 75 ml

RATANIA-HAMMASTAHNA - WELEDA Raikkaan Weleda Ratania Hammastahnan puhdistava ainesosa on mineraaliperäinen kalsiumkarbonaatti (liitu). Säännöllinen Ratania Hammastahnan käyttö estää hammaskiven muodostumista ja edesauttaa hampaiden pysymistä ehjinä. Ratania-uute pitää suun limakalvot elastisina ja ikenet ehjinä. Mirhami-uute suojaa suuonteloa. Aidot eteeriset minttuöljyt pitävät hengityksen pitkään raikkaana ja suu tuntuu puhtaalta. Käyttö/Neuvo Puristetaan kostealle hammastahnalle. Harjaa systemaattisesti ja perusteellisesti. Jos ikenet vuotavat huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedelä.

€ 4,70

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka
Product