Intim Daily Wash, 150 ml

Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Ylläpitää luonnollista pH-arvoa ja on erityisen ihoystävällinen. Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Karvanpoiston jälkeen monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erikoisen karvanpoiston intiimihoitosarjan. Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Maitohappopitoinen ja pH 3, 4 pitävät pH-arvot normaalitasolla. Purokrassi, kamomilla ja ekologiset raaka-aineet antavat sinulle terveellisen ja miellyttävän olon. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen. Intim Daily Wash on erityisesti intiimialueen pesuun tarkoitettu, mutta sopii hyvin koko vartalon pesuun. Määrä oman toivomuksen mukaan.

€ 4,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito
Product
 

Skin Soothing Shower gel, 200 ml

Skin Soothing Shower Gel - Fit Kitin suihkugeeli 100% luonnollisilla ainesosilla ja ihoa suojaavilla ominaisuuksilla! 100% luonnollisia ainesosia Erityisesti treenaaville henkilöille Kosteuttaa ja suojaa ihoa Todella hyvä tuoksu!

€ 9,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito
Product
 

Intim Easy Shave Gel, 150 ml

RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka ei vaahtoa, joten näet mistä ajat karvat. Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina karvanpoiston jälkeen. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erityisen intiimihoitosarjan. RFSU: n Easy Shavin' Shaving Gel on pehmentävä geeli intiimialueiden karvanpoistoon liukuefektillä. Geelin pH-arvo on erinomainen ja seos on kirkas eikä vaahtoa. Easy Shavin' avulla koko vartalon karvanpoisto on helppoa. Kamomillaa ja purokrassia sisältävä geeli sopii parhaiten käytettäväksi suihkussa höylän kanssa. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen. Käyttö: RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Käytetään höylän kanssa, sopiva määrä noin 5 ml tai tarpeen mukaan. Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu Säilytys: Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Säilytetään huoneenlämmössä. Dermatologinen testi: Valmiste on testattu iholla mahdollisten reaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi: Kliininen tutkimus, jossa naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen. Sisältö: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-7, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Maltodextrin, Parfum.

€ 5,50

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito
Product