Iron Gym® Fixed Hex Dumbbell, Pair 8kg

Iron Gym® Fixed Hex Dumbbell, Pair - Ett enkelt och mycket effektivt sätt att stärka och tona hela kroppen! Du kan använda de som fristående träningsverktyg eller så kan du träna med dem på t. ex en viktbänk eller träningsboll. Perfekta för aerobicsträning, styrketräning och kondition. Iron Gym® Hex Dumbbell har en sexsidig Anti Roll hexagonal design för din säkerhet! Perfekt för hemmaträning Hexagonal design för din säkerhet Vinylöverdrag för design och komfort Golvvänliga vikter Set med Hex hantlar finns att få i följande vikter: 2 kg x 2 4 kg x 2 6 kg x 2

€ 29.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Käsipainot Iron Gym
Product
 

Prime Whey Limited, 800 g Chokladdoppade Marshmellows

Ruotsalainen proteiinijauhe Korkea proteiinipitoisuus Liukenee hyvin veteen Innovatiiviset maut Ruotsalaisesta raaka-aineesta, valmistettu Ruotsissa Prime Nutritionin Prime Whey Limited on ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti, joka edistää lihasmassan kasvua ja parantaa harjoittelusta palautumista. Annostus: Yksi mittakauhallinen sekoitettuna veteen harjoittelun jälkeen. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 27.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Proteiiniyhdistelmä Prime Nutrition
Product
 

L Arginine (powder), 255 g

L-Arginine – Star Nutritionin 100% aminohappo L-arginiinia. Lisää verenvirtausta ja saa aikaan voimakkaan lihaspumpin treenatessa! 100 % L-arginiinijauhe Lisää verenvirtausta työskenteleviin lihaksiin Lisää myös hapen ja ravintoaineiden kuljetusta Antaa mahtavan lihaspumpin! Aminohappo L-arginiini on noussut suosituimpien ravintolisien joukkoon. Eikä ihme sillä se antaa treenaamisen yhteydessä mahtavan lihaspumpin tunteen työskenteleviin lihaksiin. Star Nutritionin L-Arginine on hienoa ja korkealaatuista jauhetta, joka liukenee erinomaisesti nesteeseen. Ota vain 1-2 mitallista L-Argininea päivässä ja huomaa ero kun treenaat salilla! Annostus: 1 mitallinen (3, 4 g) 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan. Sekoitetaan veteen. Annoksia purkkia: 75. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 16.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot L Arginiini Star Nutrition
Product
 

Liver Support, 90 caps

Liver Support - Supermass Nutritionin sisältää luontaisia ainesosia jotka edistävät maksan hyvinvointia ja auttavat maksaa puhdistamaan elimistöä epäpuhtauksista. Edistää maksan hyvinvointia Luontaisia ainesosia Tavoitteellisille urheilijoille Laktoositon, gluteeniton Liver Support sisältää laajan skaalan luontaisia ainesosia jotka edistävät kovimpaa työskentelevän sisäelimesi eli maksan hyvinvointia ja auttavat maksaa puhdistamaan elimistöä epäpuhtauksista. Liver Support on erityisen hyödyllinen tuote tavoitteellisille urheilijoille kuten kehonrakentajille, joiden elimistö joutuu normaalia kovempaan rasitukseen päivittäin. Käyttöohje: 3 kapselia päivittäin Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 34.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Palautuminen SUPERMASS NUTRITION
Product
 

Titan Life Athlete T64

TITAN LIFE Performance T64 on perhekäyttöön sopiva juoksumatto, johon 3 eri käyttäjää voi luoda oman profiilinsa. Juoksumatto tarjoaa erinomaiset harjoitteluedellytykset jokaiselle, joka haluaa alentaa painoaan, lisätä voimaansa ja saada haasteita juoksuharjoitteluun. Ohjelmat: 24 esiasetettua LCD-näyttö, jossa näytetään esimerkiksi aika, nopeus, matka ja kalorinkulutus Treenipäiväkirja voidaan tallentaa sovelluksen avulla. 3 eri käyttäjää voi luoda oman profiilin Nopeus: enimmillään 20 km/h Moottori: 3 hv Juoksuala: 140x48 cm 16 kaltevuustasoa Juoksumatto voidaan taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa kotona. Paino: 75 kg Pituus: 178 cm Leveys: 82 cm Korkeus: 147 cm Käyttäjän maksimipaino: 130 kg Titan Life T64 -juoksumatossa on 24 esiasetettua ohjelmaa. Harjoitustietokoneen LCD-näytöltä on helppo ja nopea seurata harjoitustietoja, kuten kalorinkulutus, aika, nopeus, matka ja nousu. Harjoitustiedot voi tallentaa Bluetoothin kautta sovellukseen, jolloin tulosten seuraaminen on helppoa. TITAN LIFE Athlete T64 -juoksumaton maksiminopeus on kokonaista 20 km/h, joten se soveltuu myös kokeneille intervallijuoksijoille. Harjoittelun rasittavuutta voi tehostaa 16 eri kaltevuustasolla. Juoksumaton voi taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa kotona säilytettäessä. Käyttäjän maksimipaino: 130 kg Tuotteen ostoa koskevat erityisehdot: Huomaa, että tuote toimitetaan erikseen tavarantoimittajalta. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa ja sopii kanssasi toimituspäivän ja ajankohdan. Tuote toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen (alaovelle/portille, jos asut kerrostalossa). Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennuspalvelua tai kantoapua. Kuljetus kuuluu hintaan, joten sinulta ei veloiteta lisämaksua rahdista. Huomaa, että tuotteita palautettaessa sinulta veloitetaan palautuksen kuljetuskustannukset, enimmillään 50 euro tuotteesta riippuen. Palautus hyväksytään vain, jos tuote on pakattu ehjään alkuperäispakkaukseensa. V

€ 1149.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Juoksumatot Titan LIFE
Product
 

Avokado öljy, raaka kylmäpuristettu, 100 ml

Avocadoolja - Crearome Olja utvunnen ur avocadons fruktkött. Halvfet, mild och näringsrik. Bra i de flesta produkter samt vid torr och trött hud som saknar lyster. Innehåller: Lecitin, E-vitamin Växtsteroler. Vetenskapligt namn: Persea gratissima Hållbarhet 2-3 år. Crearome/Lendelunden/Santé- Ekologiska ingredienser- Ej testat på djur- Naturliga ingredienser, inget syntetiskt- Miljövänliga- Svenskt, importerar råvaror

€ 10.10

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Vartalonhoito Crearome
Product
 

MSM Powder, 400 g

MSM Powder - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää korkealaatuista Opti MSM®:ää ja C-vitamiinia. Ehkäisee nivelkipuja ja edistää normaalia kollageenin muodostumista. 100% orgaanista rikkiä Opti MSM®:stä 2-4 g MSM:ää päivässä Hidastaa ihon vanhenemista Ehkäisee ja lievittää nivelkipua ja -arkuutta Sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten Annostus: Sekoita 2 mitallista veteen. Nauti 1-2 kertaa päivässä. 1 mitallinen = 1 g. Annoksia pakkauksessa: 100-200 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 27.90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Allergiat iho ongelmat Vitaprana
Product
 

Protein Pancake, 1036 g Chocolate Banana

Protein Pancake – Scitec Nutritionin proteiinipannukakut maistuvat kookokselle ja valkosuklaalle! Sisältää runsaasti proteiinia kolmesta eri lähteestä. Fantastinen maku Korkea proteiinipitoisuus - 30% Täydellinen välipala Yhdistelmä heraproteiinia, misellaarista kaseiinia ja kananmunaproteiinia Proteiinipannukakut ovat herkullisimpia välipaloja, mitä on olemassa. Scitec Nutrition on nostanut standardia entisestään tuomalla markkinoille kookos-valkosuklaa-pannarit! Scitecin Protein Pancake -pannukakut sisältävät 30% proteiinia erittäin laadukkaista lähteistä: ultrasuodatettu heraproteiini, kaseiini ja kananmunaproteiini. Tämän yhdistelmän ansiosta tuotteen aminohappokoostumus on erinomainen ja tuote saa sinut kylläiseksi. Protein Pancake -pannarit on helppo valmistaa ja ne sopivat urheilijoille, jotka haluavat tehdä välipalasta entistä nautinnollisemman ja pitää huolen riittävästä proteiininsaannista! Annostus: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (37 g) noin 1/2 mitalliseen maitoa tai vettä. Ravista tai vispaa kunnes taikina muistuttaa tavallista pannukakkutaikinaa. Paista paistinpannulla keskilämmöllä. Kokeile löytää juuri itsellesi maistuvin pannukakun koostumus ja koko! Annoksia pakkauksessa: 28 Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 21.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Proteiinipannukakut Valmiit pannukakkuse Scitec Nutrition
Product
 

BB Sock L.A Cloud, Peacoat, 41 45

BB Sock L. A Cloud – Miellyttävät sukat Björn Borg -tuotemerkiltä pehmeästä bambuviskoosista! Normaali istuvuus Pehmeää bambuviskoosia 80 % bambuviskoosia, 18 % polyamidia, 2 % elastaania

€ 9.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet miehille Sukat Björn Borg Men
Product
 

Chelsea Track Jacket, Dark Navy Medium

Chelsea Track Jacket – Klassinen track jacket Better Bodiesilta, sopii täydellisesti yhteen Chelsea Track Pantsien kanssa! Extra pitkä joustokangas alareunassa takaa naisellisen ja hyvän istuvuuden. Chelsea Track Jacketin taskuissa on varmat vetoketjut. Normaali istuvuus Vetoketjulliset taskut Resori hihansuissa Naisellinen istuvuus Materiaali: 100% polyesteri

€ 99.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet naisille Takit Better Bodies Women
Product
 

Creapure Creatine Monohydrate 500g

Reflex Nutritionin Creatine Monohydrate sisältää 100 % Creapure-kreatiinia, joka parantaa fyysistä suorituskykyä! Annostus: 5 g Latausjakso: 1 mittakauha sekoitettuna tuoremehuun tai johonkin toiseen juomaan 4 kertaa päivässä. Ylläpitojakso: 1 mittakauha sekoitettuna tuoremehuun tai johonkin toiseen juomaan 1 kerta/päivässä. Käytä Creapure Creatine Monohydrat -tuotetta 8 viikon ajan ja pidä sen jälkeen 4 viikon tauko. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 19.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Kreatiini Kreatiinimonohydraatti Reflex Nutrition
Product
 

Zenith Fitness Gripper 2

Zenith Fitness Grippers kehittää otevoimaa ja käsivarsien voimaa, mikä auttaa mm. raskaissa vetoliikkeissä salilla. Tähän treenimuoton jäät koukkuun! Siinä missä Captains of Crush Grippersit on suunniteltu maksimipuristusvoiman kehittämiseen ja testaamiseen, on Zenith Fitness Grippersien tarkoituksena kehittää erityisesti sarjakestävyyttä. Mikä tekee Zenith Fitness Grippersistä erinomaisen: Uudenlainen teräsjousi, joka antaa pehmeän liikkeen ja pitkän käyttöiän. Otepinta lentokonetason alumiiniseoksesta. Muotoiltu istumaan hyvin kädessä. Tasoitettu pinta ja pyöristetyt päät säästävät ihoa toistoharjoittelussa. 5 vahvuutta. Erittäin kevyestä (Agility) todella raskaaseen #3. Made in USA. Gripperiin on leimattu sen vahvuusluokitus sekä Ironmind-logo. Eri vahvuudet: Agility: Helpompi sulkea kuin Captains of Crush guide. Sopii kuntoutukseen tai lämmittelyyn. Trainer: Helpompi sulkea kuin Captains of Crush Trainer. Lämmittelyyn ja pidempään sarjaan. 1: Helpompi sulkea kuin Captains of Crush #1. Toistoharjoitteluun. 2: Helpompi sulkea kuin Captains of Crush #2. Toistoharjoitteluun. 3: Helpompi sulkea kuin Captains of Crush #3. Pelkästään kerran sulkeminen on jo haaste.

€ 41.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Otevoima IronMind
Product
 

Work out ball 4kg, Pulse Purple

Work out ball 4kg – Casall harjoituspallo, joka sopii täydellisesti sekä voima- että kestävyys harjoitteluun kuin myös keskivartalon vahvistamiseen! Pallossa on pehmeä pinta, joka ei vaurioita lattiapintaa ja tulee kauniissa lilassa värissä. Paino: 4kg Monipuolinen käyttömahdollisuus Suosittu Cross Fit harjoittelussa Halkaisija: 23. 9cm Materiaali: 100% PVC, hiekka

€ 62.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Kuntopallot Casall Sports Prod
Product
 

Vegan Protein Pro, 500 g, Vanilla

Vegaaniruokavalioon sopiva proteiini Kasviperäinen proteiinijauhe Fairingiltä Proteiinin lähteinä kaura, riisi, hamppu ja herne Laktoositon ja kolesteroliton Laktoositon Fairingin Vegan Protein Pro: n sisältämä proteiini saadaan kasviperäisistä lähteistä eikä tuote sisällä lainkaan laktoosia. Kaura, riisi, hamppu ja herne Kauraproteiini sisältää välttämättömiä aminohappoja ja siinä on erittäin matala gluteenipitoisuus. Riisiproteiini on korkeapitoinen ja se imeytyy hyvin kehon käyttöön. Hamppuproteiini sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja omega-3-rasvahappoja. Herneproteiinilla on korkea biologinen arvo. Kenelle tuote sopii? Vegan Protein Pro on erinomainen valinta sinulle, joka noudatat kasvisruokavaliota, haluat vähentää eläinperäisten tuotteiden käyttöä tai olet herkkä maidon sisältämälle laktoosille. Tuote sopii niin urheilijoiden proteiinilisäksi kuin rikastuttamaan välipaloja. Annostus: 1 mittakauhallinen (n. 30 g) sekoitetaan 3 dl vettä. Nauti harjoittelun yhteydessä tai välipalaksi päivän aikana. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 18.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Muut Fairing
Product
 

Cleansing Cream, 50 ml

Dr. Hauschka Puhdistusvoide Kasvot, 50 ml Dr. Hauschka Puhdistusvoide Kasvot - kaikille ihotyypeille. Tämä voide puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Ainutlaatuinen yhdistelmä mantelijauhoa ja manteliöljyä poistaa likaa ja nostaa kuolleita ihosoluja ulos kasvoista niin, että iho voi taas hengittää. Tuotteeseen sisältyvä yrttiuute aktivoi ihon omia puhdistusmekanismeja, ja vahvistaa ihon koostumusta. Tärkeä rasvan ja kosteuden välinen balanssi säilyy ja iho saa terveen ja tarmokkaan ulkonäön. Käyttö: Kosteuta iho puhtaalla, haalealla vedellä. Purista noin 2 cm Dr. Hauschka Puhdistusvoidetta kosteaan kämmeneen. Sekoita puhdistusvoiteeseen hieman vettä niin, että saat pehmeän ja ehkä jopa hieman kermaisen emulsion. Lopputuloksena on mieto ja samanaikaisesti täyteläinen puhdistusvoide, joka varovaisesti poistaa ihon epäpuhtauksia ärsyttämättä sitä. Aloita voiteen levittäminen kasvojen keskiosasta, ja jatka levittämistä varovaisesti ulospäin pyörivin liikkein. Kosteuta kädet uudelleen ja suoritta edellä mainittu toimenpide uudelleen. Huuhtele ylimääräinen voide pois puhtaalla, haalealla vedellä. Huuhtele lopuksi kasvot kylmällä vedellä vahvistaaksesi puhdistusvoiteen vaikutusta (käytä haaleaa vettä herkälle iholle). Tärkeää! Voidesekoituksen tulee aina olla kosteaa ja sitä ei tule käyttää kuorintaan eikä hieroa ihoon. Niin tämä kuin kaikki muutkin tuotteet Dr. Hauschka -valikoimassa kantavat tarkastusmerkkiä ''Kontrollierte Natur-Kosmetik '' (tarkastettu luonnollinen ihonhoitotuote). Tämä tarkastusmerkki jaetaan BDIH Guidelinen (Bundesverband Deutscher Industrie und Handelsunternehmen Federal Association of Industrial and Commercial Companies) mukaisesti tiukat kriteetrit täyttäville tuotteille. Tämä takaa sen, että tuotteet on tarkastettu riippumattoman testilaitoksen Ecocontrolin toimesta. Raaka-aineiden alkuperää, keräystä ja valmistapoja arvioidaan. Jos vain mahdollista, tulisi raaka-aineiden tulla kasveista - olla mineraalirikkaita tai orgaanisesti viljeltyjä. D

€ 20.48

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kasvohoito Dr Hauschka
Product
 

EVERLAST MMA Open Thumb Grappling Glove PU L XL

MMA Open Thumb Grappling Glove – Laadukkaat grappling-hanskat Everlastilta lujatekoisesta PU-materiaalista. Suunniteltu MMA-harjoitteluun Kevyet ja joustavat hanskat, erinomaiset grapplingiin Lujatekoista PU-materiaalia ''Everlast''-teksti ranteessa Iskuja vaimentava toppaus rystysissä ja kämmenselässä Tarranauhakiinnitys

€ 35.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Hanskat MMA gra Everlast
Product
 

Pump Xplode Powder, 300 g Fruit Punch

Lihaspumppiin Antaa vahvan lihaspumpin Yhdistelmä L-sitrulliinia, L-arginiinia ja beeta-alaniinia Lisätty vitamiineja ja mustapippuriuutetta Olimp Sports Nutritionin Pump Xplode Powder on pre-workout, joka on suunniteltu erityisesti kivenkovan lihaspumpin aikaansaamiseen. Avainainesosien lisäksi tuote sisältää mustapippuriuutetta ja B-vitamiineja (niasiini, B6, B12 ja tiamiini). B6-vitamiini ehkäisee väsymystä ja uupumusta, sekä tukee ja ylläpitää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Suosittelemme tuotetta fyysisesti aktiivisille aikuisille ja ammattiurheilijoille. Annostus: Sekoita puoli mitallista (9g) 250ml: aan vettä ja nauti noin 30 minuuttia ennen treeniä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 19.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Pumppi NO Olimp Sports Nutrition
Product
 

Womens MLB Seasonal 9FORTY New Era, Lavender White

Womens MLB Seasonal 9FORTY New Era - Klassinen, kuvioitu New Eran lippis autenttisella ilmeellä. 9FORTYssa on matala kupu, joka istuu tiiviisti päähän ja siinä taivutettu lippa. Lippis on säädettävissä istuvuuden varmistamiseksi. Matala kupu One size Säädettävä Taivutettu lippa

€ 12.50

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet naisille Hatut lippalak New Era
Product
 

Abilica CoreStep 360

Abilica Corestepin 360 avulla voit parantaa kuntoa ja voimistaa takapuolen, reiden ja alaraajojen lihaksia tehokkaammin. Koneen muotoilun ansiosta selän Core (ydin)-lihaksisto sekä kaltevat vatsalihakset voimistuvat. Tämä ei ole ainoastaan stepperi vaan mahdollistaa myös kiertoliikkeitä. Siten kunto paranee ja voimat lisääntyvät. Core Step 360 voidaan käyttää molemmilta puolilta ja tietokoneen näyttö, joka näyttää ajan, askeleiden määrän ja kaloreiden kulutuksen voidaan helposti kääntää. Sopii henkilöille 100 kg asti.

€ 154.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Stepperit Abilica
Product