Pro Burn, 180 caps

Pro Burn - Supermass Nutritionin erittäin tehokas rasvanpolttaja, joka piristää, lisää elimistön lämmöntuottoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hillitsee näläntunnetta! Vahva rasvanpolttaja kapselimuodossa Monta eri vaikutusmekanismia Auttaa torjumaan dieetin aiheuttamaa väsymystä Lisää kropan rasvavarantojen käyttöä energiaksi Hillitsee näläntunnetta Annostus: 6-12 kapselia päivittäin, puolet annoksesta aamulla ja toinen puoli annoksesta n. 30 min ennen harjoitusta tai 6 tuntia ensimmäisestä annoksesta. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (200 mg/annos). Ei suositella lapsille, raskaana oleville henkilöille tai kofeiiniherkille henkilöille.

€ 25.13

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Piristävät SUPERMASS NUTRITION
Product
 

2 x Ultimate Omega 3, 90 caps 35 , 90 caps

2 x Ultimate Omega-3 - Star Nutritionin omega-3 sisältää kropan hyvinvoinnille tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Lue lisää tuotteista Ultimate Omega-3, 35%, 90 caps Omega-3-rasvahappoja Välttämättömiä, tyydyttymättömiä rasvahappoja Dokumentoidut hyvinvointia edistävät vaikutukset 1000 mg tiivistettyä kalaöljyä kapselia kohden Sisältö on peräisin kontrolloiduista vesistä Omega-3 kuuluu monityydyttymättömiin rasvahappoihin, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä. Keho ei pysty itse tuottamaan tätä rasvaa vaan sitä on saatava ravinnosta. Muun muassa kala, ja erityisesti rasvainen kala, sisältävät omega-3: a. Omega-3 vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Urheilija voi varmistaa riittävän omega-3-rasvahappojen saannin syömällä kalaa ja täydentämällä saantia tarpeen mukaan nauttimalla omega-3-ravintolisää. Star Nutritionin Ultimate Omega-3 35%: n raaka-aine saadaan rasvaisesta, kylmässä ja puhtaassa vedessä elävästä kalasta. Kalasta peräisin olevien omega-3-rasvahappojen teho on parempi kuin kasviperäisten rasvahappojen. Star Nutritionin Ultimate Omega-3 35% ei sisällä kalaöljyä uhanalaisista kalalajeista eikä Länsi-Saharan kiistanalaisilta rannikkovesiltä. Ultimate Omega-3 – Varmista kropan suorituskyky helpolla tavalla! Annostus: 1 kapseli 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Kapseli otetaan juuri ennen ateriaa. Annoksia purkkia: 30. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältö Per kapseli Per 3 kapselia Omega-3 rasvahappoja yhteensä 300 mg 900 mg joista EPA 160 mg 480 mg joista DHA 100 mg 300 mg Ainesosat: Kalaölj

€ 15.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3 Star Nutrition
Product
 

CoQ10, 30 mg, 100 caps

Co Q10, 30 mg - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää korkealaatuista Koentsyymi Q10: tä (ubikinoni). Päivittäinen annossuositus antaa 30 mg Koentsyymi Q10: tä. 30 mg Koentsyymi Q10: tä per kapseli Orgaanisesta lähteestä Kasviperäisiä luomukapseleita Koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiininkaltainen aine, jolla on tärkeä rooli solujen energiantuotannossa. Q10: tä on useimmissa kehon soluissa ja erityisesti solujen mitokondrioissa. Q10: llä on välttämätön ATP: n (adenosiini-trifosfaatti) tuottamisessa. Koentsyymi Q10: tä on pieniä määriä ruoassa, erityisesti lihassa (n. 50 mg/kg). Kasviperäisissä elintarvikkeissa ainetta on huomattavasti vähemmän. Normaalista sekaruokavaliosta ihminen saa noin 5 mg Koentsyymi Q10: tä päivässä. Annostus: Ota 1-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä. 1-4 kapselia vastaa 30-120 mg Q10: tä. Annoksia purkkia: 25-100 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 19.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Antioksidantit Vitaprana
Product
 

Organic Raw Bar, 50 g Suklaa

Organic Raw Bar – Gluteeniton ja ravintorikas, 100% luomupatukka Vitapranalta. Sisältää ainoastaan raaka-ainesosia ja on täysin lisäaineeton! Ravintorikas raw-bar Lisäaineeton ja gluteeniton Täydellinen välipala 100% luomuainesosat Organic Raw Bar on erittäin ravinteikas välipalapatukka Vitapranalta. Tuote on valmistettu raaka-ainesosista ja se on 100% luomu, gluteeniton ja lisäaineeton. Tasapainoinen yhdistelmä hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä tarjoaa makuelämyksen ja kylläisyyden tunteen. Kätevä ja herkullinen välipala! Annostus: Ota 1 Organic Raw Bar milloin tahansa kun haluat ravintorikkaan välipalan. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 2.19

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Energiapatukat Vitaprana
Product
 

Abilica StepUp Pro

Abilica Step Up Pro - Steppilauta tyylikkäällä designilla ja kumipäällysteellä. Täydellinen niin kotikäyttöön kuin salille! Kaksi korkeusvaihtoehtoa: 13 cm ja 18 cm Kumipinta antaa hyvän pidon Tyylikäs design Valmistettu pehmeästi muovista, joka vaimentaa iskuja ja vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta Mitat: 32 x 90 cm Stabiili rakenne Kotikäyttöön ja kuntosaleille

€ 113.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Treenipenkit Abilica
Product
 

PRF Boxing Bag 100cm, Black

PRF Boxing Bag 100cm, joka on valmistettu kulutusta kestävästä keinonahasta. Nyrkkeilysäkki on tehokas väline, kun haluat parantaa räjähtävyyttä, kestävyyttä ja kuntoa. Sopii sekä salille että kotiin! Pituus: 100 cm. Halkaisija 30 cm Paino: 20 kg Kulutusta kestävää synteettistä nahkaa. Sopii sekä salille että kotiin. Mukana ketju ripustamista varten Tehokas tapa kehittää fysiikkaasi!

€ 159.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Hiekkasäkit Casall Sports Prod
Product
 

K Prop Ultimate X Fit Long Tights, Black Charcoal X small

K-Prop Ultimate X-Fit Long Tights – Äärimmäiset trikoot merkiltä SKINS vaativimpiin treeneihin! Yhdistämällä dynaamisen kompressiotekniikan sekä strategisesti sijoitetut Proprioceptive Power Band -nauhat, nämä trikoot lisäävät hapensaantia aktiivisille lihaksille vähentäen akillesjänteen sekä ITB- ja TFL-lihasten loukkaantumisriskiä. Biomekaanisesti sijoitetut Proprioceptive Power Bands -nauhat ympäröivät kehon tärkeimpiä lihaksia antaen niille lihasten tarvitseman tuen, jotta lihakset voivat pysyä aktiivisina sekä hallita liikekuviota pidemmän ajanjakson. Tämä vähentää väsymistä, minkä ansiosta voit treenata korkeammalla intensiteetillä pidempään. K-Prop Ultimate X-Fit Long Tights -trikoot optimaalisella mukavuudella A-saumojensa ansiosta. Kapea rakenne, joka on kehitetty erityisesti teknisille urheiluvaatteille. A-saumat ovat litteinä kehoa vasten eliminoidakseen hiertymiä ja ne ovat 30% vahvemmat kuin tavalliset ompeleet, minkä ansiosta SKINS-trikoot ovat myöskin erityisen kulutuskestävät! Mukautuva Hei Q säätelee lämpötilaa kuin toinen iho. Materiaali pitää olosi lämpimänä kylmässä sekä viileänä ja kuivana lämpimässä. 50+ UV-suoja Heijastavat logot lasihelmitekniikalla 30% vahvemmat saumat – erityisen kulutuskestävät Optimoivat kehon lämpötilan Hei Q: lla

€ 210.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet naisille Kompressiovaat Skins
Product
 

The Leash by Bragi, black

Praktiskt tillbehör från Bragi att använda till trådlösa The Dash! The Leash by Bragi fästes enkelt med hörlurarna för extra säkerhet och är utmärkt till framförallt vattensporter. Enkelt att fästa. Extra säkerhet till framförallt vattensporter.

€ 24.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Musiikki elektroniikka Tarvikkeet Bragi
Product
 

Spirulina tabletit, 230 tablets

Coco Vin Spirulinatabletit - Erittäin ravintorikas spirulinalevä kätevässä tablettimuodossa! runsaasti proteiinia ja ravinteita paljon erityisesti B-ryhmän vitamiineja positiivinen vaikutus verensokeritasapainoon todellinen superfood Lisäaineeton Gluteeniton/vegaaninen/kosher Sprirulina on mikroskooppinen levä, joka on äärimmäisen ravinnetiheä ja sisältää uskomattoman monipuolisesti tärkeitä ravintoaineita. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 13.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Superfood CoCoVi
Product
 

Puori SB3 Probiootit Prebiootit , 4,5 g x 30

Synbiotics SB3: n resepti on ainutlaatuinen, sillä siinä yhdistyvät probioottiset bakteerit, prebioottiset kuidut ja C-vitamiini. SB3: n hyvät bakteerit ovat maailman perusteellisimmin dokumentoitujen probioottisten bakteerien joukossa. Prebioottinen kuitu auttaa bakteereita kukoistamaan ja C-vitamiini tukee vastustuskykyäsi. Tieteellisesti toimiviksi todistetut probioottikannat BB-12® ja PCC™ Ei keinotekoisia lisäaineita, ei lisättyä sokeria Karpalonmakuinen Hyvin dokumentoidut bakteerit Auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmäsi toimintaa Synergistinen vaikutus probioottien ja prebioottien ansiosta

€ 40.00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Allergiat iho ongelmat Puori
Product
 

Lean Whey Protein, 900 g Vanilla Ice Cream

Lean Whey Protein – Star Nutrition Hers -tuotesarjan korkealaatuinen proteiinijauhe heraproteiinikonsentraatista ja -isolaatista. Lisätyt entsyymit optimoivat imeytymisen! Rikastettu imeytymistä parantavilla entsyymeillä Hellä vatsalle Matala rasva- ja sokeripitoisuus Korkealaatuista proteiinia lihasmassan rakentamiseen 4 erinomaista makua Aktiivinen elämäntyyli ja tulosten saavuttaminen vaativat riittävää proteiininsaantia, mikä ei varmasti ole yllätys kenellekään kovaa treenaavalle urheilijalle. Star Nutrition Hers -tuotesarjan Lean Whey Protein on kehittynyt proteiinijauhe, joka sisältää juuri ne tärkeät ravintoaineet, joita tarvitset tavoitellessasi entistä kovempaa fysiikkaa ja terveellisempää elämäntyyliä. Lean Whey Protein on ehdoton valinta kovaa treenaavalle naiselle, joka arvostaa sitä raakaa työtä, jota on kroppansa eteen nähnyt ja haluaa saada treenistä parhaat mahdolliset tulokset: korkealaatuista heraproteiinikonsentraattia ja -isolaattia yhdistettynä erittäin matalaan rasva- ja sokeripitoisuuteen! Star Nutrition Hers on panostanut myös tuotteen juotavuuteen: Löydä suosikkisi neljästä innovatiivisesta ja raikkaasta mausta ja nauti Lean Whey Protein -jauheen erinomaisesta liukenevuudesta! Tunnetko usein turvotusta tai liiallista vatsan kylläisyyttä juotuasi proteiinijuoman? Lean Whey Protein on rikastettu ruoansulatusentsyymeillä, jotka parantavat tuotteen imeytymistä ja tekevät jauheesta hellävaraisen vatsalle. 1 g hiilihydraatteja ja 0, 6 g sokeria per annos – matalan rasva- ja sokeripitoisuuden ansiosta voit nauttia proteiinijuomasi jarruttamatta rasvanpolttoa tavoitellessasi kiinteämpää kroppaa! Lean Whey Protein – proteiinijuomasta tulee nauttia! Annostus: Sekoita 0, 88 dl (30 g) jauhetta 200-300 ml: aan vettä. Nauti 1 annos 1-3 kertaa päivässä, mieluiten harjoittelun jälkeen ja aterioiden välissä. Annoksia pakkauksessa: 30 Huom: Jos haluat saada mittakauhan tuotteen mukaan, voit lisätä sen helposti ostoskoriisi klikkaamalla tästä. Kun tilaat mittakau

€ 24.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lisäravinteet naisille Star Nutrition
Product
 

Fairtex TGT6 Bag Glove, White Small

Fairtex TGT6 Bag Glove on ehdoton nyrkkeilyhanska hiekkasäkkiharjoitteluun. Se antaa tukevan rannesuojan ja istuu hyvin käteen. Nyrkkeilyhanska hiekkasäkkiharjoitteluun Taivutettu yläpuoli ja kiinnitetty peukalo Vahva rannetuki Sisäpuoli lateksivaahtoa ja ulkopuoli nahkaa TGT6 Bag Glove on jälleen osoitus Fairtexin ainutlaatuisesta osaamisesta perusteellisesti harkittujen kamppailulajivarusteiden valmistuksessa. TGT6 Bag Gloves -hanskat on tarkoitettu erityisesti tehokkaaseen ja turvalliseen hiekkasäkkiharjoitteluun. TGT6 Bag Glove -hanskassa on kunnollinen tarranauhakiinnitys, joka varmistaa vahvan tuen ranteille. Suljettu peukalo ja taivutettu yläpuoli antavat hyvän istuvuuden ja mukavan lyöntipinnan. Sisäpuoli on suuritiheyksistä lateksivaahtoa, ja ulkopuolella on ohut kerros laadukasta nahkaa. Fairtex TGT6 Bag Glove on täydellinen nyrkkeilyhanska hiekkasäkkiharjoitteluun. Se sopii sekä kuntoilijoille että ammattimaisille harjoittelijoille niin nyrkkeilyssä kuin vapaaottelussakin. Tekniset tiedot: Väri: Valkoinen

€ 89.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Hanskat Säkkiha Fairtex
Product
 

Kettlebell BC 10kg

Kettlebell BC Master Fitnessiltä on valettu yhdestä ja ainoasta palasta korkealaatuista rautaa! Pinnan viimeistely tarjoaa tukevan ja miellyttävän otteen, joka ei luista kovassakaan treenissä hien valuessa. Kettlebell BC sarja on värikoodattu, mikä helpottaa oikean painon valitsemista. Korkealaatuista rautaa Tukeva ja miellyttävä ote Värikoodattu

€ 46.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Kahvakuulat Master Fitness
Product
 

Spring, silver

Casall Spring Casall Spring on äärimmäisen kestävä ja vähentää jännitystä ketjussa, jossa nyrkkeilysäkki on kiinni.

€ 15.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Säkit mitsit Li Casall Sports Prod
Product
 

Olimp Glutamine Xplode, 500 g Appelsiini

Olimp Glutamine XPlode optimoi palautumista L-leusiinia, kysteiiniä ja vitamiineja sisältävän L-glutamiinilisän avulla! Kehon tärkein antioksidantti ja vastustuskykyyn vaikuttava aine on glutationi (GSH). Glutationi on kysteiini-, glutamiini- ja glysiini-aminohapoista koostuva tripeptidi. Ainetta on kehon jokaisessa solussa ja sitä ei voi lisätä ulkoapäin, vaan sen on syntetisoiduttava kehossa. Glutationin tuotanto vähenee iän mukana. Kaksikymmentävuotiaalla tuotanto on suurin ja vähenee sen jälkeen noin 10 prosenttia kymmenessä vuodessa. Maksimaaliset glutationiarvot laskevat intensiivisten treenien aikana, ja siten myös suorituskyky laskee ja vapaat radikaalit aiheuttavat vahinkoa elimiin, kudoksiin, luustoon ja lihaksiin. Varsinkin vapaiden radikaalien korkeita tasoja pidetään ennenaikaisen vanhenemisen syynä. Uuden tutkimuksen mukaan ruoan L-leusiinin ja kysteiinin pitoisuus on tärkeä tekijä rasvan palamisessa suotuisalla tavalla. Kliinisten tutkimusten mukaan kysteiini/leusiini-yhdistelmä parantaa rasvanpolttoa ja säilyttää lihasmassaa sekä vakiinnuttaa verensokeriarvoa. Tasainen verensokeriarvo auttaa eliminoimaan nälän tunnetta, ja suunniteltua ruokavalio on helpompi noudattaa. Olimp Glutamin Xplode -lisäravinne sisältää aineksia, jotka optimoivat kehossa tapahtuvaa glutationisynteesiä. Valmiste on hyvin kysteiini- ja L-glutamiinipitoinen, ja siihen on lisätty leusiinia (ultra-anabolinen aminohappo) sekä vitamiineja ja mineraaleja. Mineraalit on sidottu glysiini-aminohappoon nk. kelaattimuodossa. Kuten tiedämme, sekä seleeni että C-vitamiini ovat tärkeitä vastustuskyvyn toiminnassa ja glutationin kanssa antioksidanttipuolustuksessa. Jotta anabolinen vaihe olisi mahdollista saavuttaa, tiettyjen toimintojen on oltava optimoituja. Ensinnäkin vastustuskyky. Keholle on tärkeintä pysyä terveenä ja vastustaa esimerkiksi virusten ja bakteerien hyökkäyksiä. Toiseksi tärkeintä on säätää stressi. Jos stressihormonia (kortisolia) on paljon, keho jarruttaa anabolista vaih

€ 36.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot L Glutamiini Olimp Sports Nutrition
Product
 

SmartSupps Beta Alanine, 750g

Beeta-alaniinia suorituskyvyn lisäämiseen 100 % beeta-alaniinia Estää maitohappojen muodostumista – parantaa kestävyyttä 150 annosta/pussi Intensiiviseen harjoitteluun, esim. voimaharjoitteluun ja intervallitreeneihin Edullinen ja tehokas Beeta-alaniini on lisäravinnemaailman klassikko, joka todistetusti parantaa maitohapon sietokykyä. Smart Supps Beta-alanine on laadukas 100-prosenttinen beeta-alaniinilisä – parhaaseen mahdolliseen hintaan. Miten beeta-alaniini toimii? Beeta-alaniini on aminohappo, joka lisää karnosiinin määrää lihaksissa. Karnosiini puolestaan on luonnollinen aine, jota vaaditaan lihasten pH-arvon ylläpitämiseen. Tai arkikielellä sanottuna sitä käytetään ehkäisemään maitohappojen muodostumista. Beeta-alaniinin antama hyöty on siten se, että voit harjoitella kovempaa ja pidempään ennen kuin hapoilla olevat ja jäykät lihakset rajoittavat sitä. Korkea laatu ja matala hinta Kaikkien Smart Suppsin tuotteiden suunnittelussa on huomioitu yksi pääasiallinen tarkoitus: Tarjota korkeaa laatua markkinoiden johtavaan hintaan. Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta on täysin mahdollista oikealla suunnittelulla. Lyhyesti sanottuna, tämä saavutetaan käyttämällä vähemmän aikaa ja rahaa designiin, markkinointiin ja innovatiivisiin pakkausratkaisuihin yhdistettynä suurempiin sisäänostovolyymeihin. Tuloksena on, että hinta voidaan pitää alhaalla ilman että se vaikuttaa raaka-aineiden laatuun. Käyttö: 0, 5 tl (≈2, 5 g), 2 kertaa päivässä. Sekoita ≈250 ml: aan vettä. Käytä milloin tahansa päivän aikana. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin k

€ 29.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot Beeta alaniini SmartSupps
Product
 

Trigger Grid STKX Foamroller

Trigger Grid STKX Foamroller – Hieman kovempi versio suositusta Trigger Grid -välineestä. Työstä kipeitä ja arkoja lihaksia innovatiivisella tavalla! Mahdollistaa intensiivisen hieronnan aroille ja kipeille kehonosille Vedenpitävä rakenne, joka puhdistetaan bakteereita tappavalla saippualla Monitoiminnallinen design kolmiulotteisella pinnalla Mitat: 53 x 4, 58 cm Materiaali: Ydin: 100 % alumiini. Kädensija: 100 % kumi. Rulla: Etyleeni-vinyyliasetaatti (EVA)

€ 50.00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Toiminnallinen harjoittel Trigger Point Therapy
Product
 

Swebar Protein Chips, 30 g Sweet Chili Sourcream

Sipsien ystäville Nauti Swebar Protein Chips -sipsejä tavallisien sipsien sijaan! Kaikille sipsien ystäville, jotka haluavat vaihtaa terveellisempään vaihtoehtoon Saatavilla kolmessa herkullisessa maussa Välipala, on-the-go tai rennon leffaillan purtava Vain 120 kaloria per annos Sisältäen 45% proteiinia, 17% kuitua ja ainoastaan 120 kilokaloria energiaa per annos, Swebar Protein Chips on sopiva tankkaus treenin jälkeen sekä erinomainen välipala. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 2.00

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Sipsit Dalblads
Product
 

Craft Run Winter Gift Pack, Black Medium

Craftin juoksukäsineet ja treenipipo lämmittävää toiminnallista materiaalia, joka siirtää erittäin tehokkaasti kosteutta. Ergonominen rakenne ja joustava materiaali takaavat täydellisen istuvuuden. Toiminnallista materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta Joustavaa materiaalia 87 % polyesteriä, 13 % elastaania

€ 39.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet miehille Asusteet Craft Men
Product
 

Fitness Choco Crisps BIG BUY, 350 g, Protein Choco Crisps 35 g

BIG BUY: 10 x Fitness Choco Crisps, 35 g Osta runsaammin ja säästä rahaa! Saat suosituimmat Star Nutrition -merkin tuotteet säästöpakkauksissa voimakkaasti alennetuin hinnoin! Lue lisää tuotteesta: Lue lisää tuotteista Protein Choco Crisps 35 g Rapeita kuulia suklaakuorrutteella ja yli 40% proteiinipitoisuudella! Vihdoinkin voit nauttia terveellisemmistä makeisista! Star Nutritionin ainutlaatuisilla Protein Chocolate Crispeillä on sama ravintoarvo kuin proteiininpatukalla, mutta koostumukseltaan ne ovat rapeita maitosuklaalla päällystettyjä proteiinikuulia! Erinomainen välipala tai pikkupurtava sinulle, joka haluat pitää linjat kurissa. Protein Chocolate Crisp antaa kylläisyyden tunteen ja antaa helpotusta makeanhimoon, sisältäen ainoastaan 156 kcal per pussi! Tietoa allergikoille: Sisältää maitoa, soijaa. Valmistettu tiloissa, joissa käsitellään myös pähkinöitä, kananmunia ja gluteenia. Ravintosisältö Per 35 g (pussi) Per 100 g Energiaa 156kcal Proteiinia 15g 42, 9 Hiilihydraatteja 10, 6g 30, 3g - joista sokereita 8g 22, 9 Kuitua 0, 9g 2, 6g Rasvaa 5, 8g 16, 6g - josta tyydyttynyttä 4, 7g 13, 4g Kalsium 210mg (26%) 600mg Natrium 175mg 500mg Ainesosat: Proteiiniyhdistelmä (soijaproteiini-isolaatti, maitoproteiinikonsentraatti), sokeri, palmunydinöljy, kaakao, tapiokatärkkelys, riisijauho, leivinjauhe (kalsiumkarbonaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, makeutusaine (sukraloosi), maapähkinäjauho, josta on poistettu osa rasvasta. Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, munat, seesaminsiemeniä, manteleita ja hasselpähkinöitä ja voi sisältää niiden jäämiä. % RDA: sta

€ 14.90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Suklaa Star Nutrition
Product