Aurinkokuivattu taateli Luomu, 250 g

Aurinkokuivattu taateli Luomu – Urtekramin aurinkuivatuissa luomutaateleissa on mehukas koostumus. Syö sellaisenaan tai lisää mysliin! Aurinkokuivattuja luomutaateleita Hellävaraisesti kosteutettuja mehukkuuden säilyttämiseksi Sopii vegaaneille Nauti sellaisenaan tai lisää esimerkiksi aamumysliin Tietoa: Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys.

€ 3,60

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Kuivatut hedelmät marjat
Product
 

BetaVivo, 644 g

Betaglucare® - luonnollinen askel kohti terveellisempää elämäntyyliä Betaglucare on luonnollinen, kaurasta valmistettu, elintarvike, joka alentaa kolesterolia sekä verensokeria. Yksi annos (1 dl) riittää saavuttamaan nämä vaikutukset. Sinun on helppo täydentää normaalia aamupalaasi Betaglucaren avulla esim. levittämällä sitä viilin, jogurtin tai puuron päälle. Maku on neutraali ja rapea. Betaglucare on hyväksytty elintarvikkeeksi, jolla on todettu olevan tiettyjä lääketieteellisiä vaikutuksia - Kolesteroli / Diabetes, ja tuote voikin olla osana kyseisten sairauksien hoitoa. Kauran on lisäksi todettu olevan hyväksi vatsan toiminnalle. Betaglucare laskee GI-tasoa pidentämällä hiilihydraattien imeytymisaikaa. Tämä antaa pidemmän kylläisyyden tunteen ja vähentää suolanhimoa. Kolesterolitaso laskee sappihapon toimminnan myötä vatsassa. Teho ei laske samanaikaisesti käytettävän lääkityksen myötä. Betaglucare pohjautuu betaglukaaneihin - hienoihin ravintokuituihin, jotka ovat peräisin skandinaavisesta kaurasta. Betaglucare sisältää 3g betaglukaania per annos - tieteellisesti todistettu määrä, joka alentaa sekä kolesterolin että verensokerin tasoa. Betaglukaanit kuuluvat niin moniin eri ohjelmiin kuin myös kansallisiin diabeteshoidon ohjeistuksiin. Käyttö ja annostus: Kaada annospussi aamupalan aikana kaurapuuron päälle (kokkauksen jälkeen), mysliisi tai nauti suoraan vaikkapa viilin tai jogurtin kera jne. Mausta sinulle itsellesi sopivalla tavalla. Voit maustaa aamupalaasi esimerksi marjoilla, kanelilla tai vaikkapa maukkaalla myslillä. Itse Betaglucare on tietoisesti valmistettu niin mauttomaksi, ettei sen pitäisi vaikuttaa aamupalaasi makuun millään tavalla. 1 pussi päivässä on suositeltu päiväannos Betaglucarea. Ravintosisältö per päiväannos ( 1 dl tai 25 g) är: Energia-arvo 264kj (69, 75kcal) Proteiini 4. 25 g Hiilihydraatit 10. 55 g - joista fruktoosia 0, 73 g Rasva: 0, 85 g - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0, 17 g - tyydyttymättömiä rasvahappoja 0, 42 g Ravintokuitu 6, 6 g

€ 15,64

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Sydän verisuonet
Product
 

Chlorella, Jauhe, 150 g

Holisticin Chlorellajauhe on jauhetta vihreästä levästä, Chlorellasta, joka on luonnon ravintorikkain kasvi. Sisältää muun muassa proteiineja, aminohappoja ja välttämättömiä rasvahappoja. Ravintopommi Runsaasti proteiineja, aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, välttämättömiä rasvahappoja ja klorofylliä Ihanteellinen smoothieen sekoitettavaksi Chlorellajauhe merkiltä Holistic on todellinen ravintopommi, johon voi luottaa. Se on erittäin monipuolinen ravintolisä, joka sisältää proteiineja (yli 60 %), kaikkia aminohappoja, vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja. Lisäksi Chlorella sisältää enemmän klorofylliä kuin mikään muu elintarvike. Se sisältää esimerkiksi 4-5 kertaa enemmän klorofylliä kuin Spirulina. Chlorella (Chlorella Yaeyama Premium Quality), jota käytetään Holisticin tuotteissa, viljellään lammissa Japanissa, ja sen katsotaan olevan maailman puhtainta chlorellaa. Viljelyn jälkeen se kuivataan ja jauhetaan jauheeksi. Soluseinämät murskataan hellävaraisella menetelmällä, jotta säilytettäisiin mahdollisimman paljon ravintoaineita.

€ 29,60

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Ruokavaliot Paleo
Product
 

Vegetabilisk Omega 3, 60 caps

Vegetabilisk Omega-3 - 100% kasviperäisiä omega-3-kapseleita Omnisym Pharmalta. 100% kasviperäinen Raaka-aineena levä Runsaasti EPA: ta ja DHA: ta Edistää sydä­men normaalia toimintaa 1 kapseli päivässä Annostus: 1 kapseli päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29,00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Rasvahapot
Product
 

Cicatrix, 15 g, tuubi

Cicatrix, 15 g - Medeq Finns även i 2-pack!Cicatrix – Edistynyt geeli arpien korjaukseen. Parantaa ja vähentää näkyvää arpikudosta. Cicatrix-geeli on monipuolinen ja samalla särkyä lievittävä tapa hoitaa arpiasi. Geeliä voidaan käyttää joka puolella ihoa, se kuivuu nopeasti näkymättömäksi kalvoksi, ja se edesauttaa näkyvien viiltojen/arpien piilottamisessa. Cicatrix on silikooniin pohjautuva geeli ja se on tehokas tapa hoitaa näkyviä arpia, jotka ovat saattaneet muodostua esimerkiksi finnien tai leikkausten seurauksena. Silikoonipäällysteillä on todistetusti positiivinen vaikutus seuraaviin asioihin: Hypertroofisiin arpiin -punaisia, paksuja ja korkeampia kuin niitä ympäröivä iho. Ne voivat särkeä huomattavan paljon tai kutittaa. Hypertroofiset arvet kasvavattavat usein rajaa alkuperäiseen haavaan tai esim. viiltoon, ja ilmestyvät usein muutama viikko vamman aiheutumisen jälkeen. Keloidit - paksuja, muodoltaan epätasaisia ja kasvavat alkuperäisen haavan/viillon ulkopuolelle niin korkeuden kuin leveydenkin puolesta. Nuoret ja tummemman ihon omaavat ovat suuremmassa riskissä saada keloidasta aiheutuneita arpia. Keloidi voi kehittyä jopa vasta useita kuukausia vamman aiheutumisen jälkeen. Cicatrix ei valitettavasti vaikuta positiivisesti seuraaviin asioihin: atrofisiin arpiin - toisin sanoen syviin arpiin. Näissä tapauksissa ei valitettavasti ole riittävästi tukevaa kudosta ympärillä ja iho on ns. uponnut sisään. Tämä tarkoittaa myös, ettei ole olemassa riittävästi ihoa, johon Cicatrix pystyisi vaikuttamaan. Silikoonigeeliä käytetään ahkerasti ja jatkuvasti dermatologien ja plastiikkakirurgien toimesta ympäri maailmaa. Cicatrix-geeli pehmentää, tasoittaa ja vaalentaa kirurgisissa toimenpiteissä, onnetomuuksissa tai tulipaloissa väärin värjääntyneitä arpia. Geeliä voidaan käyttää kirurgisen teipin korvikkeena erityisesti sellaisten ihmisten toimesta, joiden on todettu olevan herkkiä teipin liiman sisältäville aineille. Salva on tehokas ja särkyvapaa vaihtoehto muille tarjo

€ 30,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Kasvojen hoito
Product
 

Pau D'Arco tee 300g

Alpha Plus Pau DÁrco -yrttitee sisältää Brasiliassa kasvavan Pau DÁrco -puun sisempää kuorta. Puun kuoresta valmistettavalla Lapacho -teellä on todettu olevan useita terveydellisiä vaikutuksia ja sitä on käytetty esimerkiksi infektioiden ja hiivatulehdusten hoitamiseen. Lapacho -yrttiteetä on käytetty yli tuhannen vuoden ajan Etelä-Amerikassa luonnon omana lääkeaineena.

€ 25,00

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Ruokavaliot Vähäkalorinen
Product