7 x Goodlife Low Sugar, 50 g, Strawberry Cheesecake

Testaa kaikkia seitsemää Goodlife Low Sugar -makua ja löydä suosikkisi! Lue lisää tuotteista Goodlife Low Sugar, 50 g Goodlife Low Sugar - Mahtavan hyvänmakuinen proteiinipatukka, joka sisältää erittäin vähän sokeria. Välipalaksi, treenin jälkeen ja herkutteluun! Runsaasti proteiinia ja ravintokuitua Mausta riippuen enintään noin 2 g sokeria Ei sisällä palmuöljyä Todella hyvät makuvaihtoehdot! Dark Chocolate Brownie -patukka on vähälaktoosinen (0, 4%) Jo vuosien ajan suosikin asemaa nauttinut Goodlife on nyt saanut uuden version perinteisen patukan rinnalle: esittelemme ylpeänä Goodlife Low Sugar -patukan! Goodlife Low Sugar sisältää mausta riippuen enintään noin 2 g sokeria patukkaa kohden – herkullinen maku ei sen sijaan ole hävinnyt mihinkään, vaan olemme kehittäneet sitä entisestään. Low sugar - Big taste! Goodlife Low Sugar on erinomainen välipala, proteiinin lähde palautumiseen sekä karkkipäivän herkku sinulle, joka haluat välttää liiallista sokerin saantia. Käyttöohje: Nauti yksi patukka (50 g) kun tarvitset energia- ja proteiinilisän. Huom: liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Maku Dark Chocolate Brownie Strawberry Cheesecake Cookies & Cream Coconut White Choco Ravintosisältö per 100 g per 50 g per 100 g per 50 g per 100 g per 50 g per 100 g per 50 g Energiaa 1414 kJ/339 kcal 707 kJ/169 kcal 1388 kJ/332 kcal 694 Kj/166 kcal 1396 kJ/334 kcal 698 kJ/167 kcal 1416 kJ/339 kcal 708 kJ/169 kcal Rasvaa 12. 9 g 6. 5 g 11. 2 g 5. 6 g 11. 1 g 5. 6 g 12. 4 g 6. 2 g josta tyydyttynyttä rasvaa 6. 6 g 3. 3 g 5. 2 g 2. 6 g 5. 2 g 2. 6 g 6.

€ 10,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Dieettipatukat
Product
 

AfterZone, 920 g Orange

After Zone – Supermass Nutritionin treenin jälkeen nautittava yhdistelmä proteiinia, aminohappoja ja hiilihydraatteja palautumiseen ja lihaskasvuun! Treenin jälkeiseen palautumiseen Edistää lihaskasvua Laadukas yhdistelmä proteiinia, hiilihydraatteja ja aminohappoja Rikastettu kreatiinilla, probiooteilla ja elektrolyyteillä Vähälaktoosinen ja gluteeniton Todella raikkaat maut Supermass Nutritionin After Zone on noussut suosituimpien palautumisjuomien joukkoon. Tuote sopii voimaharjoittelun jälkeiseen palautumiseen urheilijoille, jotka kaipaavat todella kehittynyttä tuotetta useilla vaikuttavilla ainesosilla. After Zone sisältää muun muassa hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia, yhdistelmän hiilihydraatteja, aminohappoja kuten BCAA: ta, EAA: ta ja L-glutamiinia sekä kreatiinia, probiootteja ja mineraaleja. Ota After Zone-juoma heti treenin jälkeen ja varmistat, että keho pääsee välittömästi korjaamaan treenin aiheuttamia vaurioita ja rakentamaan lihasmassaa! Annostus: 1 mittakauhallinen (n. 60 g) jauhetta sekoitetaan veteen ja nautitaan välittömästi harjoittelun jälkeen. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 28,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Palautuminen
Product
 

Mega Mass 4000, 7 kg 7kg Jordbær

Mega Mass 4000 on tuote Sinulle, joka haluat lisätä painoa ja lihasmassaa mahdollisimman nopeasti. Tämä on markkinoiden voimakkaimpia proteiini-hiilihydraattisekoituksia. Kovan voima- ja rakennusvaiheen aikana Mega Mass 4000 antaa sinulle lisää proteiineja, aminohappoja, hiilihydraatteja ja tärkeitä ravintoaineita. Nämä ovat maksimaalisen lihasmassan rakentamisen kannalta tarpeellisia. Ensiluokkainen proteiini Helposti liukeneva Lisätty vitamiineja ja mineraaleja Annostus: Ota yksi juoma, 150 g (6 kukkurallista mittalusikallista) heti harjoittelun jälkeen. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 83,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Gainerit
Product
 

Dr. Jekyll Stim Free, 30 servings What O Melon

Dr. Jekyll Stimulant Free Mahtava pump ja keskittymiskyky ilman stimulantteja Sopii loistavasti käytettäväksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa Lihaskasvua tehostavat kreatiini ja betaiini Toimivat termogeeniset aineet Saatavilla neljässä herkullisessa maussa Dr. Jekyll Stim Free on Pro Suppsin uusi tehonlisääjä, joka nostaa treenisi uudelle tasolle. Dr. Jekyll Stim Free on kehitetty olemaan paras, kaiken kattava PWO, jota voit käyttää mihin aikaan tahansa sekä yhdistämään stimulantteja sisältävien tehonlisääjien kanssa. Dr. Jekyll Stim Freen patentoidut ainesyhdistelmät vaikuttavat näin: Performance Matrix: Suosittu yhdistelmä ainesosia sinulle, joka haluat vähentää väsymystä sekä parantaa verenkiertoa ja lihasten räjähtävää voimaa. Cognitive Drive Matrix: Yhdistelmä ainesosia, jotka ovat itsestäänselviä urheilijoille, jotka haluavat lisää energiaa, tarkan fokuksen sekä paremman kestävyyden. Adaptogenic Matrix: Suosittu ainesosayhdistelmä urheilijoille, joiden tavoittena on parantaa lihasten kestävyyttä ja voimaa. Jos uskallat testata, ovat Mr Hyde och Dr. Jekyll Stim Free yhdessä täydellisiä tuotteita yhdessä käytettäväksi. Suosittelemme alkuun puolittamaan Mr. Hyden annostuksen, yhdistettynä Dr. Jekyll Stim Freen yhteen annokseen, arvioidaksesi toleranssisi. Tuotetta voi loistavasti käyttää yhdessä myös NO3 Driven kanssa vielä intensiivisemmän pumpin saamiseksi! Annostus: Sekoita yksi mittakauha Dr. Jekyll Stim Freetä ja 240 ml kylmää vettä. Nauti 15-30 minuuttia ennen treeniä. Ravista purkkia ennen jokaista annostusta, sillä eri ainekset voivat kerrostua purkissa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet

€ 42,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Pumppi NO
Product
 

T Power, 200 caps

Swedish Supplementsin Testo Up optimoi kropan oman hormonituotannon, mikä edistää lihasmassan kasvua ja treenitulosten kehittymistä! Ainesosayhdistelmä, joka vaikuttaa positiivisesti kropan hormonijärjestelmään Voi johtaa parempaan suorituskykyyn, lihaskasvuun ja libidon kasvuun Sisältää D-asparagiinihappoa, joka auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja Rikastettu siperian ginsengillä, joka ehkäisee väsymystä ja antaa energiaa Testosteronilla on suuri vaikutus miehen elinvoimaisuuteen ja terveyteen. Se on myös tarvittava komponentti lihasmassan kasvussa ja parempien treenitulosten saavuttamisessa. Iän kertyessä kropan oma testosteronituotanto laskee, mikä johtaa heikompaan palautumiskykyyn, vaikeuksiin kehittää lihasmassaa sekä seksuaalisen kyvykkyyden heikkenemiseen. Swedish Supplements on kehittänyt Testo Up -tuotteen ratkaisuksi. Tuote sisältää tieteellisesti todennettuja ainesosia tarkkaan suunnitelluissa mittasuhteissa, jotta saisit maksimoitua hormonituotantosi. Testo Up: ssa on vallankumouksellisesti käytetty mm. elävää bakteerikantaa, joka nostaa huomattavasti tuotteen sisältämien kasviuutteiden imeytymistä. Tuote on rikastettu runsaalla määrällä DAA: ta (D-asparagiinihappo), joka on tunnettu lihaskasvuboosteri. Yksi annos Testo Up: a antaa täydet 3000 mg DAA: ta! Muut ainesosat, jotka optimoivat Testo Up: n synergian: 3, 4-divanillyltetrahydrofuran – nokkosuute, joka laskee SHGB-pitoisuutta (sex hormone binding globuline) ja siten nostaa vapaan testosteronin pitoisuutta veressä. SHGB on aine, joka sitoo testosteronia ja estää sen käytön lihaskasvua varten. Agaricus bisporus -uutteella on potentti antiestrogeeninen vaikutus. Estrogeeni voi aiheuttaa ylimääräistä rasvan kertymistä erityisesti miehillä. Antiestrogeeneillä on kyky nostaa miesten testosteronitasoja. Fenugreek -uute (Pukinsarviapila) – tunnettu ja pitkään käytetty yrtti, joka sisältää yli 100 fytokemiallista ainesosaa kuten furostanolisaponiineja ja steroidaalisia saponiineja. Pukinsarviapilaa

€ 39,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Lihaskasvu
Product
 

Iso Whey Zero 2.27kg Strawberry

Iso Whey Zero - Erittäin korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti Biotechilta. Laktoositon ja gluteeniton! Erittäin korkea proteiinipitoisuus Laadukasta heraproteiini-isolaattia Laktoositon ja gluteeniton Korkea biologinen arvo Annostus: Sekoita 1 annos (25 g) jauhetta 200 ml: aan vettä tai rasvatonta maitoa. Nauti aterioiden yhteydessä lisätäksesi proteiininsaantiasi. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 59,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Allergikoille Gluteeni intoleranssi
Product
 

Supreme Weight Control Complex, 40 sachets Choklad

Supreme Weight Control Complex - Star Nutritionin erinomainen ateriankorvike tehokkaampaan painonpudotukseen. Painonpudotuksen tehostamiseen Valmiita annospakkauksia Erittäin vähäkalorisen dieetin yhteyteen VLCD: lle (Very Low Calorie Diet) ominaista on vähäkalorinen (

€ 55,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Allergikoille Pähkinäallergia
Product
 

Supreme BCAA 250 g Cola ( caffeine)

Supreme BCAA – Star Nutritionin korkeapitoinen, erittäin hyvin liukeneva ja hyvänmakuinen BCAA-lisä! Täysin ilman sokeria! Instantisoitu – äärimmäisen hyvin liukeneva Ekstrakorkea L-glutamiini 6 g BCAA: ta per annos Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista Täysin vapaa sokerista Valmistusohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 10 g (1 mitallinen) jauhetta 250 ml: aan vettä. Nauti harjoittelun yhteydessä. Tietoa: Suuri kofeiinipitoisuus (60 mg/100 ml) (Cola). Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

€ 18,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot BCAA
Product
 

The Curse, 250 g T Shirt, Green Apple

Lue lisää tuotteista The Curse, 250 g The Curse – Cobra Labsin tehonlisääjä, joka saa sinut hyökkäämään painojen kimppuun! Erittäin potentti tuote urheilijoille, jotka tavoittelevat parasta suorituskykyä! Voimakas koostumus Runsaasti kofeiinia – veitsenterävä fokus 300 mg arginiinia per mitallinen antaa kivenkovan pumpin 1 g kreatiinimonohydraattia per mitallinen Lisää voimaa, räjähtävyyttä ja kestävyyttä! The Curse – pitkään puhuttu ja odotettu hardcore-PWO vihdoinkin markkinoilla! Mahtavan potkun antava The Curse sisältää kreatiinimonohydraattia, arginiini-alfaketoglutaraattia ja sitrulliinia; välitön vaikutus lihasvoimaan, räjähtävyyteen ja lihaspumppiin! Täydet 435 mg kofeiinia per maksimiannos antaa äärimmäisen fokuksen, jonka avulla vedät läpi kovimman treenisi koskaan! Runsas annos aminohappoja pitää huolen siitä, että kroppasi saa kasvumateriaalia ja palautuu treeneistä. Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) jauhetta 320 ml: aan vettä ja nauti enintään kolmesti päivän aikana ennen harjoittelua. Annoksia pakkauksessa: 50 Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää aminohappoja, kreatiinia, kofeiinia ja kasviuutteita. Sisältää makeutusaineita. Sisältää kofeiinia (435 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Nettopaino: 250 g Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 3 mitallista (15 g) Beeta-alaniini 1, 6 g 4, 8 g g Kreatiinimonohydraatti 1 g 3 g L-Sitrulliini 0, 7 g 1, 4 g Sitruunahappo 593 mg 1779 g Arginiini-alfaketoglutaraatti 300 mg 900 mg Kofeiini 145 mg 435 mg Oleuropeiini aglykoni 2 mg 6 mg Ainesos

€ 64,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Piristävät
Product
 

Creatine MagnaPower 120 Kapslar

Creatin Magna Power, on mineraalin magnesiumin ja kelatoidun kreatiiinin yhdistelmä. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Ei enää tarvetta ladata vahvoja annoksia, nyt teho on välitön! Kysymyksessä on uusi kreatiinista ja magnesiumista kehitetty molekyyli. Tämä on luoto kelatoimalla se aminohapoksi. Tämä tuote on patentoitu USA: ssa laboratoriossa nimeltä Albion Laboratories. Euroopassa tuotetta markkinoi Olimp Sport Nutrition. Mitkä ovat tulokset? Tulos on parempi jaksaminen, varsinkin sellaisten urheilulajien yhteydessä, joissa on lyhyitä taukoja esim. jääkiekko, salibändi, jalkapallo. Sopii myös lajeihin joissa vaaditaan yhtäkkisiä voimia kuten pituus- ja korkeahyppy ja heittolajeja. Kreatiini sopii hyvin voimalajeihin, voimannostoon ja kehonrakennukseen. Enemmän suoritusta ennen kun maitohappo astuu kuvaan. Kreatin Magnapower imeytyy paremmin ja annos on pienempi. Kreatiinimonohydraattia on tutkittu vuosikymmeniä ja kaikki tutkimukset osoittavat sen myötäistä vaikutusta voimaan, lihaskehitykseen ja räjähtäväiseen tunteeseen. Kreatiinia on myös yhdistetty negatiivisiin vaikutuksiin kuten painonnousu (nesteen kertyminen), vatsaongelmia tai, ettei vaikutuksia ole ollenkaan. Nyt kreatiinin parhaimmat piirteet on otettu käyttöön uudessa kapselimuotoisessa tuotteessa, jolla ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

€ 25,20

Lisätietoa...

Lisäravinteet Kreatiini Nopeavaikutteinen
Product
 

100 Whey Gold Std, 2,3kg ON Gold Standard shaker, Extreme Milk Chocolate

Lue lisää tuotteista 100% Whey Gold Standard 100% Whey Gold Standard – Optimum Nutritionin proteiinijauhe, joka on maailman myydyimpiä. Todella hyvä maku ja erittäin laadukkaat raaka-aineet! Maailman suosituimpia proteiinijauheita Useaa heraproteiinia: isolaatti, konsentraatti ja hydrolysaatti Edistää lihaskasvua ja palautumista Nopea imeytyminen Todella hyvänmakuinen Pitkälle kehittyneiden menetelmien avulla hera voidaan erottaa raaka-aineen ei-toivotusta sisällöstä kuten rasvasta, kolesterolista ja laktoosista. Tällöin saadaan tuotettua yli 90% heraproteiini, jota kutsutaan isolaatiksi (WPI). Optimum Nutritionin 100% Whey Gold Standard sisältää suurimmaksi osaksi heraproteiini-isolaattia. Isolaatin lisäksi proteiinin lähteitä ovat konsentraatti ja hydrolysoitu heraproteiini. Tuotteen sisältämät proteiinin lähteet imeytyvät erittäin nopeasti, minkä ansiosta 100% Whey Gold Standard on todella hyvä valinta treenin jälkeiseen palautumiseen. 100% Whey Gold Standard liukenee äärimmäisen hyvin nesteeseen ja saat nauttia sileästä ja herkullisesta proteiinijuomasta! Annostus: 1 mittakauhallinen (30 g) 2-3 kertaa päivässä, vaihtoehtoisesti aamulla tai harjoittelun jälkeen. Sekoita haluamaasi määrään nestettä (2-3 dl). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Ravintosisältö per 100 g Banana Cream Caramel Toffee Fudge Chocolate Mint Delicious Strawberry Rocky Road Double Rich Chocolate Tropical Punch Chocolate Peanut Butter Energiaa 1 564 kJ/373 kcal 1 592 kJ/380 kcal 1 573 kJ/375 kcal 1 573 kJ/375 kcal 1 552 kJ/370 kcal 1 558 kJ/372 kcal 1 559 kJ/372 kcal 1587 kJ/379 kcal Rasvaa 3, 2 g 5, 1 g 4, 2

€ 64,50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Heraproteiini
Product
 

Summer Edition Whey 80, 1 kg , 15 x Goodlife Low Sugar 12 x Best Bar, Mango white chocolate Summer edition!

Valitse seuraavista makuvaihtoehdoista: Whey-80: Mango White Chocolate Strawberries And Milk Melon Milkshake Goodlife Low Sugar: Mango White chocolate Strawberry White chocolate Coconut & White Chocolate Strawberry Cheesecake Best Bar: Coated Banana Chocolate Key Lime Pie Mango White Chocolate Lue lisää tuotteista Whey-80, 1 kg Whey-80® – Star Nutritionin korkealaatuinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa paremman palautumisen, lisää lihasmassaa ja tehokkaamman rasvanpolton! Edistää lihasmassan kasvua Erinomainen tapa täydentää päivittäistä proteiinin saantia Parantaa lihasten palautumista Todella hyvä maku ja liukenevuus Suomen suosituin proteiini! Klikkaa tästä ostaaksesi 4 kg säkin Whey-80-proteiinia >> Whey-80® on korkeapitoinen proteiinijauhe, jossa on todella hyvä maku ja liukenevuus. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, jonka avulla voit lisätä lihasmassaa ja parantaa lihasten palautumista – yhdistä kovaan harjoitteluun ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia! Kova harjoittelu lajista riippumatta asettaa suuret vaatimukset ravinnonsaannille. Jos keho saa liian vähän tai huonolaatuista ravintoa, voi se alkaa näkyä lihasmassan menettämisenä. Erityisesti proteiinin saanti on todella tärkeää, kun harjoittelu on rankkaa: proteiini rakentuu aminohapoista, jotka ovat vastuussa lihasten rakentamisesta ja niiden palautumisesta. Elimistön olisi hyvä saada proteiinia noin joka kolmas tunti, jotta kropan joutuminen kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku) voidaan välttää. Proteiinia on esimerkiksi eläinperäisissä elintarvikkeissa, soijassa ja proteiinijauheessa. Kana, punainen liha ja kanamunat ovat hyviä esimerkkejä tyypillisistä proteiinin lähteistä. Urheilijan tavoitellessa selkeitä tuloksia ja lihasmassan kehittymistä, voi riittävän proteiinimäärän saaminen ruoasta tuntua hankalalle. Rajallinen aika, stressi, rahatilanne ja monet muut tekijät voivat hankaloittaa optimaalista ravinnonsaantia. Juuri

€ 41,50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Proteiinipatukat
Product
 

Flowin DVD 2

Kuntoa kohentava ja koko keholle voimia antava treeniohjelma. Flowin harjoitus-DVD. Kesto: 52 minuuttia. 3 uutta harjoitusohjelmaa ja aivan uudet harjoitukset. Kaksi naista ja yksi mies näyttävät miten harjoitukset sujuvat. Sopii aloittelijasta hyvin treenattuun! Artikkeli Flowinista (ruotsiksi) täältä. Erityiset ehdot ostaessasi tämän tuotteen: Huomioi, että tämä tuote toimitetaan erillisesti, ei tavarantoimittajan toimesta. Sinuun otetaan yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa, sillä tuote toimitetaan antamaasi toimitusosoitetta lähimpänä olevaan DHL Service Point -noutopisteeseen. Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennus- tai kantoapua. Rahti sisältyy hintaan, mikä tarkoittaa, ettei sinua laskuteta ylimääräisistä toimituskuluista. Pidätämme oikeuden laskuttaa lisämaksun, mikäli haluat muuttaa toimitusosoitetta ja kuljetusyhtiö perii tästä muutosmaksun. Huomio, että palautuksen yhteydessä peritään palautusrahtimaksu, joka voi olla tuotteesta riippuen korkeintaan 75€. Lue lisää tuotteista, joita koskevat erityisehdot, täältä. Yleisten ehtojen osio 9 Takuu: 1 vuosi.

€ 40,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Tarvikkeet Elokuvat kirjat
Product
 

Casall ECO Glass Bottle 0,6L, Black

ECO Glass Bottle on Casall vesipullo, joka on valmistettu lasista. Lasipulloa pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona, huomioiden sen pitkäaikainen käyttö. Pullon päällä oleva suoja on valmistettu silikonista, mikä tarjoaa paremman otteen pullosta. Silikonisuoja Ympäristöystävällinen Koko: 0, 6L BPA vapaa

€ 24,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Tarvikkeet Juomapullot
Product
 

TITAN Toro Action belt, Musta X small Svart

TITAN Toro Action belt - Voimanostovyö raskaisiin nostoihin. Erityisesti sinulle, joka kilpailet voimanostossa. Laadukas vyö voimanostajille Sopii myös muuhun raskaaseen treenaamiseen Huippukätevä Action lever -metallisolki Mitat: 10 cm leveä, 10 mm paksu Materiaali: amerikkalainen nahka/mokka Väri: musta Texas Lone Star -tähti soljessa IPF: n hyväksymä (Kansainvälinen Voimanostoliitto) Koot (vyötärömitta) XS = 26” = 50-75 cm XS/S=28'' 55-80 cm S = 30” = 60-85 cm M = 34” = 70-95 cm L = 38” = 80-105 cm XL = 42” = 90-115 cm XXL = 46” = 105-130 cm

€ 168,00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Vyöt
Product
 

QD Shoulder Support, R, 3mm, Grey X large

QD Shoulder Support, R, 3mm, Grey - Tarjoaa tukea ja parantaa samalla verenkiertoa. Täydellinen urheilijoille, jotka vaativat hyvää liikkumavapautta ja tukea! Shoulder Support on suunniteltu helpottamaan nivel- ja lihasongelmia, keskittyen vähentämään kuormitusta, ennaltaehkäisee ja lievittää jo olemassa olevia ongelmia. Valmistettu iskuja vaimentavasta ja elastisesta materiaalista, joka on todella tukevaa ja myös pesunkestävää. Shoulder Support sopii käytettäväksi kulumavammoissa ja ylirasituksessa. Kompressio Elastinen ja iskuja vaimentava materiaali Vähentää kuormitusta ja ylirasitusta Saatavilla myös vasemmalle kädelle, klikkaa tästä QD Shoulder Support, L, 3mm, Grey

€ 59,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Suojat
Product
 

Abilica Equalizer Bars

Abilica Equalizer Bars - Täydellinen väline ylävartalon voimaharjoitteluun! Voit käyttää niitä dippeihin, leuanvetoon, ojentajiin ja punnerruksiin, mutta ne sopivat myös esteiksi tai venyttelyyn. Abilica Equalizer Bars -putkia voi käyttää pareittain tai yksinään. Säädettävät jalat pitävät ne tasaisina myös epätasaisilla pinnoilla. Myydään kahden kappaleen pakkauksissa Voimaharjoitteluun tai venyttelyyn Säädettävät ja vakaat jalat Käytetään esim. dippeihin ja leuanvetoharjoituksiin Mitat: Korkeus - 73, 5 cm Pituus - 64 cm Leveys - 41 cm Halkaisija - 3, 5 cm

€ 99,00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Tasapaino
Product
 

OMPU Handwraps, stretch lycra, 4m, musta

Ompun Handwraps-käsisiteet ovat 4 metriä pitkät ja ne on valmistettu joustavasta lycrasta parhaan tuen ja käyttömukavuuden varmistamiseksi. Varustettu peukalosilmukalla Myydään pareittain

€ 7,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Tarvikkeet Site
Product
 

X RX Wrist Support, 5mm, R, Grey Large

X-RX Wrist Support, 5mm, R, Grey - Tukeva ja korkealaatuinen rannetuki. Sopii käytettäväksi ranteen tai kyynärvarren ylirasituksen ja/tai tulehduksen aikana. Tukeva, kestävä ja laadukas Tukee rannetta tehokkaasti Säädettävä, valitset itse kompression vahvuuden Klassinen muotoilu Paksua neopreenia, joka antaa kompressioefektin Materiaali: 5 mm Neopreeni Myydään yksittäin Saatavilla myös vasemmalle kädelle, klikkaa tästä X-RX Wrist Support, 5mm, L, Grey

€ 34,95

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Tarvikkeet Tuet
Product
 

TITAN Max RPM Wristwraps L 75 cm

TITAN Max RPM Wristwrapseissa on käytetty uutta valmistustapaa, jonka ansiosta elastisuus, muotoilu ja energiantuotto suoritukseen on huipussaan! 50 mm Aplix tarrakiinnitys (paljon kestävämpi kuin tavanomainen Velcro) varmistaa, että side pysyy paikallaan. Elastinen heavy duty ¾” peukalolenkki. Todella hyvä tuki raskaisiin nostoihin ja koviin treeneihin. Max revolutions (metriltä) Max contact Max power IPF hyväksytty Jäykkyys: (4+) Erittäin jäykkä Käyttö: Kaikki kovat kilpailut ja treenit, joissa ranne tarvitsee tukea. Tietoa: Kaikki TITANin rannetuet ovat muotoilultaan neutraaleja, toisin sanoen niissä ei ole erikseen oikean ja vasemman käden tukea. Peukaloaukko on ommeltu tuissa samaan suuntaan. Kierrä tuki paikoilleen kiertäen samaan suuntaan kumpaankin ranteeseen.

€ 43,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Ranne polvituet
Product