Puori O3 Nestemäinen Omega 3, 150 ml

Nestemäinen O3 on äärimmäisen puhdasta tuoreelta sitruunalta maistuvaa kalaöljyä, joka valmistetaan ainoastaan pienistä kaloista, jolloin voidaan varmistaa, että omega-3: sten lähdemateriaali on puhdasta ja korkealaatuista. Tämä tuote ei maistu kalalle laisinkaan, joten voit juoda sen suoraan lusikasta, sekoittaa suosikkismoothieesi tai käyttää sitä jopa salaatinkastikkeena. Kehosi tarvitsemien terveellisten omega-3: sten nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 2 081 mg omega-3-rasvahappoja 5: 2 EPA/DHA-suhde Stabiloitu keskipitkän ketjun rasvahappoöljyllä (MCT) Tukee sydämen ja verisuonien terveyttä. Auttaa ylläpitämään aivojen ja silmien toimintaa.

€ 29.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot MCT Puori
Product
 

Xtend, 30 90 servings 90 Lemon Lime

Xtend – Scivationin suosittu ja mahtavasta makuprofiilistaan ylistetty Intra-Workout sisältää aminohapot kovan suorituskyvyn ylläpitämiseen koko treenien ajan! Lisää fyysistä ja henkistä energiaa Lisää veren virtausta lihaksiin – voimakas pumppi Parantaa sarjakestävyyttä Nopeuttaa lihasten palautumista Sokeriton, kaloriton ja kofeiiniton Useita virkistäviä ja todella hyviä makuja! Treenien aikana juotavat Intra-Workout-juomat ovat nousseet suosituimpien lisäravinteiden joukkoon. Ne antavat lihaksille polttoainetta aminohappojen muodossa juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan. Scivationin Xtend on suosituimpia Intra-Workout-tuotteita, eikä suotta. Xtend sisältää täydellisen koostumuksen aminohappoja, jotka vaikuttavat antikatabolisesti eli ehkäisevät lihasproteiinin purkua ja mahdollistavat uuden lihasproteiinin rakentumisen. Sen lisäksi, että Xtend antaa lihaksille energiaa vetää kovat treenit läpi, vaikuttaa se mentaaliseen energiatasoon. Kun normaalisti olisit lopettelemassa treenejä, voit Xtendin avulla pitää tempoa yllä ja jatkaa vielä jonkin aikaa. Xtend sisältää välttämättömiä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) suhteessa 2: 1:1:.(L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini). Tuote on rikastettu glutamiinilla, voimakkaan lihaspumpin antavalla sitrulliinimalaatilla sekä B6-vitamiinilla. Ota Xtend käyttöön ja huomaa itse sen vaikutus! Huom: Tuotteen paino voi vaihdella makuesansseista riippuen. Annosten määrä on kuitenkin sama. Annostus: Sekoita 1 annosmitallinen (n. 13 g) 2-3 dl: aan vettä. Juo harjoittelun aikana. Harjoittelusta vapaina päivinä Xtendiä voidaan ottaa tarpeen mukaan. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin saira

€ 64.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot Aminohappokompleksi Scivation
Product
 

Sol Good Proteinbar Blueberry Blast, 62 g

Sol Good Proteinbar ''Blueberry Blast'' Sunwarriorilta sisältää 17g kasvipohjaista proteiinia ja maistuu ihanan mustikkaiselta! 17g proteiinia per patukka Matala sokeripitoisuus Vegaaninen Ekologinen Mustikanmakuinen Patukat on valmistettu terveellisistä, ekologisista ainesosista ja niillä on huikeat ravintoarvot. Testaa tuotesarjan kaikki herkulliset maut!

€ 3.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Muut patukat Sunwarrior
Product
 

20 x Swebar, 55 g, Banana Toffee

Swebar, 55 g x 20, BOX Lue lisää tuotteista Swebar, 55 g Pitkälle kehitetty ateriankorvikkeeksi tarkoitettu, markkinoiden ensimmäinen Ruotsissa valmistettu patukka. Patukka toimii erinomaisena ateriankorvikkeena ja sen sisältämät ainekset ovat korkealuokkaisia. Patukka sopii kaikille ja auttaa treenin jälkeisessä palautumisessa sen sisältämän hiilihydraatin (fruktoosi ja glukoosi) ja proteiinin (heraproteiini, maitoproteiini ja muna-albumiini) ja vähäisen rasvan ansiosta. SWE BAR™ -patukkaan on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuotteen glykeeminen indeksi on 81, joten energian varastoiminen on melko hidasta. Annostus: 1 patukka ennen tai jälkeen treenin. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Ravintosisältö per patukka (55 g) Banaani-suklaa Suklaa Fudge Crisp Caffe Latte Kookos Mansik-ka Lakritsi Minttu-suklaa Energiaa 940 kJ/ 220 kcal 910 kJ/ 210 kcal 910 kJ/ 210 kcal 910 kJ/ 210 kcal 1020 kJ/ 250 kcal 960 kJ/ 230 kcal 880 kJ/ 210 kcal 910 kJ/ 210 kcal Proteiinia 16 g 17 g 18 g 17 g 15 g 16 g 17 g 17 g Hiilihydraatteja 21 g 23 g 24 g 23 g 21 g 23 g 23 g 23 g joista sokereita 18 g 21 g 19 g 20 g 19 g 20 g 20 g 20 g Rasvaa 8, 5 g 6 g 5, 5 g 6 g 11 g 8 g 6 g 6 g josta tyydyttynyttä 4, 5 g 4 g 4 g 4, 5 g 6, 5 g 4 g 4 g 4, 5 g Suolaa 0, 17 g 0, 18 g 0, 20 g 0, 18 g 0, 18 g 0, 19 g 0, 18 g 0, 18 g Ravintosisältö per patukka (55 g) Lemon Pipar-kakku Wild Berry Kaneli- pulla Blueberry Cheesecake Raspberry Liquorice Energiaa 990 kJ/ 230 kcal 910 kJ/ 210 kcal 960 kJ/ 230 kcal 950 kJ/ 230 kcal 996 kJ/ 238 kcal 919 kJ/ 220 kcal Proteiinia 17 g 17 g 15 g 16 g 16 g 16 g Hiilihydraatteja 22 g 23 g 23

€ 45.00

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Massanlisäyspatukat Dalblads
Product
 

L Carnitine 2000, 25 ml Lemon

2000 mg L-karnitiinia yhdessä ampullissa! L-Carnitine Bio Techiltä on erikoissuunniteltu aminohappojuoma urheilijoiden kovaan treeniin. L-karnitiini on aminohappo, joka tukee tehokkaasti rasvanpolttoa. L-karnitiini nestemäisessä muodossa tarjoaa erittäin nopean ja helpon tavan saada elimistölle tarvittavan L-karnitiinimäärän. L-Carnitine sisältää L-karnitiinia, jossa on korkeampi teho kuin L-karnitiinitartraatissa. L-karnitiini tukee rasvanpolttoa Ei sisällä hiilihydraatteja ja rasvaa Ilman aspartaamia Nestemäinen koostumus joka imeytyy nopeasti Kenelle L-Carnitine soveltuu: Bio Tech suosittelee tuotetta urheilijoille, jotka haluavat polttaa rasvaa. Annostus: Nauti yksi nestemäinen ampulli 30 minuuttia ennen harjoitusta. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 1.29

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot L Karnitiini Biotech USA
Product
 

Vapor X5 Next Gen, 30 servings Fruit Punch

Vapor X5 Next Gen - Muscletechin PWO, joka antaa erittäin voimakkaan energialatauksen ja intensiivisen lihaspumpin! Vahva energialataus Intensiivinen lihaspumppi Lisää fokusta Annostus: Aloita tuotteen käyttö 1 mittakauhallisella toleranssisi selvittämiseksi. Sekoita 1 mittakauhallinen 250 ml vettä ja nauti 30 minuuttia ennen harjoittelua. Käytä sitten 1-2 mittakauhallista sekoitettuna 250-500 ml vettä ja nauti 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä koskaan ylitä maksimiannostusta, joka on 2 mittakauhallista 24 tunnin aikana. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 42.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Maitohappojen esto MuscleTech
Product
 

Celsius BCAA, 330 ml Passionfruit

Celsius BCAA – Hiilihapotettu ja vitaminoitu, sokeriton juoma, joka sisältää täydet 7000 mg BCAA: ta sekä piristävää kofeiinia! 100% vegaaninen BCAA-juoma Leusiinia, valiinia ja isoleusiinia 4: 1:1-suhteella BCAA kiihdyttää lihasproteiinisynteesiä ja edistää palautumista Sokeriton Sisältää 180 mg piristävää kofeiinia purkkia kohden Vain luontaisia aromeja ja väriaineita Rikastettu vitamiineilla Sisältää kromia, vihreää teetä, inkivääriä ja guaranaa Todella raikkaat maut Celsius on kehittänyt tämän virkistävän BCAA-juoman sinulle, joka treenaat ja vietät aktiivista elämää. Celsius BCAA antaa täydet 7000 mg lihasproteiinisynteesiä stimuloivia haaraketjuisia aminohappoja sekä 180 mg kofeiinia, jolla on piristävä vaikutus. Celsius BCAA: han on lisätty vitamiineja energia-aineenvaihdunnan edistämiseksi ja väsymyksen ehkäisemiseksi (B-vitamiinit ja C-vitamiini) sekä kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Voit nauttia Celsius BCAA: n ennen treenejä tai milloin tahansa päivän aikana, kun haluat virkistävän ja piristävän juoman! Annostus: Enintään 2-3 purkkia (330 ml) päivässä. Nautitaan kylmänä. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Korkea kofeiinipitoisuus (54, 5 mg/100 ml - maut: Passionhedelmä ja Metsämansikka). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

€ 2.49

Lisätietoa...

Lisäravinteet Juomat Aminohappojuomat Celsius
Product
 

ELIT GAINER Lactose free, 5400 g Strawberry Banana

ELIT GAINER - Elit Nutritionin massanlisääjä on kehitetty kaikille, jotka haluavat lisää massaa ja parhaan mahdollisen palautumisen. Laktoositon 1000 kcal per annos Lisätty ruoansulatusentsyymiä, hellä vatsalle Lisätty BCAA: ta + L-glutamiinia Helposti liukeneva ja hyvänmakuinen Tämä erinomainen seos sisältää yli 1000 kcal yhdessä annoksessa. ELIT GAINERissa on vaikuttava koostumus laadukkaita raaka-aineita heran muodossa, maitoproteiini-isolaattia, hiilihydraattikomplekseja ja MCT-rasvahappoja kookosrasvasta ja omega-3: sta. Elit Nutritionin ELIT GAINER on täysin laktoositon, siihen on lisätty aminohappoa L-glutamiinia ja se sisältää luonnollista hedelmä- ja marjaseosta, josta saadaan monia ravintoaineita luonnollisella tavalla. ELIT GAINERiin on lisätty ruoansulatusentsyymiä. ELIT GAINER sisältää ensiluokkaista proteiinia herasta ja maitoproteiini-isolaatista, joka tarjoaa lihaksille optimaaliset edellytykset palautumiseen ja kehittymiseen. Hiilihydraatit tässä seoksessa tulevat maltodekstriinin ja dekstroosin raaka-aineista, jotka ovat nopeaa energiaa, joka edistää hyvää palautumista. Tasapainoista palautumista ja lihasten kasvatusta varten on myös tärkeää saada vitamiineja ja mineraaleja ainutlaatuisesta marjaseoksesta. Hyödylliset rasvat ovat tärkeitä lihasten kasvatuksessa. ELIT GAINER varmistaa, että saat niitä oikean määrän, sillä se sisältää MCT-rasvahappoja kookosöljystä ja omega-3-rasvahappoja. Myös aminohappo L-glutamiini vahvistaa tätä seosta kokonaisella 6 g: lla per annos. Annostus ja valmistus: Täytä shakeriisi 350 ml vettä tai kevytmaitoa, lisää 4 kauhallista jauhetta ja ravista shakeria voimakkaasti 30 sekunnin ajan. Lisää 200 ml: aan nestettä ja ravista uudelleen, kunnes jauhe on liuennut. Voit myös jakaa juoman kahteen annokseen päivän aikana eli 2 kauhallista 2 kertaa päivässä 3-4 dl: aan vettä tai maitoa. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monip

€ 66.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Gainerit Elit Nutrition
Product
 

Kalium, 100 caps

Kalium – Fairingin Kalium antaa 270 mg kaliumia kapselia kohden. Kalium on tärkeä mineraali hermoston ja lihasten normaalille toiminnalle. Edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa Edistää verenpaineen pysymistä normaalina 270 mg kaliumia kapselia kohden Kaliumilla on useita tärkeitä toimintoja kropassa, jotka liittyvät oleellisesti myös urheilijan suorituskykyyn. Kaliumia poistuu elimistöstä hikoillessa ja siksi urheilijan on saatava riittävästi kaliumia ravinnosta. Fairingin Kalium-ravintolisässä kalium on kelatoitu sitraattiin, mikä optimoi imeytymisen. Jokainen kapseli antaa 270 mg kaliumia, ja 2-4 kapselia päivässä on hyvä täydennys normaalista ruokavaliosta saatavalle kaliumille. Annostus: 2-4 kapselia vuorokaudessa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 8.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Kivennäisainee Fairing
Product
 

Supreme Mass, 1530 g 1.53kg Mintchokolade

Supreme Mass – Star Nutritionin gainer maksimaaliseen massanlisäykseen, energiatankkaukseen ja lihasvoiman kehittämiseen! Gainer lihasmassan kasvuun ja energiatankkaukseen 67% hiilihydraatteja, 24% proteiinia Liukenee ja imeytyy välittömästi Erittäin vähälaktoosinen Todella hyvät maut Klikkaa tästä ostaaksesi 4 kg säkin Supreme Mass >> Star Nutritionin Supreme Mass on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu gainer. Tuote sopii urheilijalle tasosta riippumatta, kun tavoitteena on maksimaalinen kehon massan kasvu! Supreme Mass: n avulla nostat helposti päivittäisen energiansaantisi uusiin lukemiin ja mahdollistat entistä paremman kehittymisen. Supreme Mass sisältää nopeita hiilihydraatteja, tehokkaasti imeytyvää heraproteiinia sekä luonnollisen korkean määrän lihaskasvua stimuloivia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Proteiini on lihaskasvussa tarvittava rakennusmateriaali ja hiilihydraatti pitää huolen siitä, että sinulla on energiaa käytössä, kun on jälleen uuden treenin aika. Pohjoismaiden myydyin lisäravinne palautumiseen ja gainer massanlisäykseen – testaa itse ja huomaa vaikutus! Annostus: Sekoita 90-120 g (1, 5-2 dl) jauhetta 200-270 ml: aan vettä ja nauti välittömästi harjoittelun jälkeen. Annoksia pussia kohden: 17 annoksia Huom: Jos haluat saada mittakauhan tuotteen mukaan, voit lisätä sen helposti ostoskoriisi klikkaamalla tästä. Kun tilaat mittakauhan yhdessä tuotteen kanssa, saat mittakauhan veloituksetta (hinta häviää kassalla). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 17.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Allergikoille Gluteeni intoleranssi Star Nutrition
Product
 

SmartSupps BCAA tabs, 150 tabs

BCAA erinomaisella hinta-laatusuhteella Smart Supps BCAA Tabs on laadukas aminohappolisä tablettien muodossa. Edistää lihaskasvua ja palautumista Break-line-tabletit – helppo katkaista keskeltä 2000 mg BCAA: ta/annos 75 annoksen pakkaus (annos = 2 tablettia) Hintatietoiselle treenaajalle BCAA Tabs -ravintolisä sisältää haaraketjuisia aminohappoja – L-leusiini, L-valiini ja L-isoleusiini – 2: 1:1-mittasuhteessa. Mitä BCAA on? BCAA lukeutuu välttämättömiin aminohappoihin, mikä tarkoittaa, ettei keho pysty itse tuottamaan niitä vaan niitä tulee saada ravinnosta. BCAA eli haaraketjuiset aminohapot ovat välttämättömistä aminohapoista ne, joiden on osoitettu vaikuttavan vahvimmin lihasmassan kasvuun ja palautumiseen. Annostus: Ota 2 tablettia 2 kertaa päivässä veden kera. Nauti tabletit harjoittelun yhteydessä ja/tai aterioiden välissä. Annoksia pakkauksessa: 75 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

€ 16.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot BCAA SmartSupps
Product
 

The Curse, 250 g, Blue Raspberry T Shirt, Blue Raspberry

Lue lisää tuotteista The Curse, 250 g The Curse – Cobra Labsin tehonlisääjä, joka saa sinut hyökkäämään painojen kimppuun! Erittäin potentti tuote urheilijoille, jotka tavoittelevat parasta suorituskykyä! Voimakas koostumus Runsaasti kofeiinia – veitsenterävä fokus 300 mg arginiinia per mitallinen antaa kivenkovan pumpin 1 g kreatiinimonohydraattia per mitallinen Lisää voimaa, räjähtävyyttä ja kestävyyttä! The Curse – pitkään puhuttu ja odotettu hardcore-PWO vihdoinkin markkinoilla! Mahtavan potkun antava The Curse sisältää kreatiinimonohydraattia, arginiini-alfaketoglutaraattia ja sitrulliinia; välitön vaikutus lihasvoimaan, räjähtävyyteen ja lihaspumppiin! Täydet 435 mg kofeiinia per maksimiannos antaa äärimmäisen fokuksen, jonka avulla vedät läpi kovimman treenisi koskaan! Runsas annos aminohappoja pitää huolen siitä, että kroppasi saa kasvumateriaalia ja palautuu treeneistä. Annostus: Sekoita 1 mitallinen (5 g) jauhetta 320 ml: aan vettä ja nauti enintään kolmesti päivän aikana ennen harjoittelua. Annoksia pakkauksessa: 50 Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Tavaranimike: Ravintolisä, joka sisältää aminohappoja, kreatiinia, kofeiinia ja kasviuutteita. Sisältää makeutusaineita. Sisältää kofeiinia (435 mg/päiväannos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Nettopaino: 250 g Sisältö Per 1 mitallinen (5 g) Per 3 mitallista (15 g) Beeta-alaniini 1, 6 g 4, 8 g g Kreatiinimonohydraatti 1 g 3 g L-Sitrulliini 0, 7 g 1, 4 g Sitruunahappo 593 mg 1779 g Arginiini-alfaketoglutaraatti 300 mg 900 mg Kofeiini 145 mg 435 mg Oleuropeiini aglykoni 2 mg 6 mg Ainesos

€ 39.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Tehonlisääjät PWO Piristävät Cobra Labs
Product
 

HydroISO 800g White choc hazelnut

Hydro ISO - Erittäin korkeapitoinen heraproteiini-isolaatti M-Nutritionilta. Sisältää vain minimaalisen määrän laktoosia ja rasvaa. Erittäin korkea proteiinipitoisuus (n. 90%) Edistää lihasmassan kasvua ja kropan palautumista harjoittelusta Minimaalinen määrä laktoosia ja rasvaa Erinomainen liukenevuus ja herkullinen maku Gluteeniton Hydro ISO on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90%). Hydro ISO on entsymaattisesti hydrolysoitu eli esipilkottu, ja näin ollen elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Hydro ISO soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun. Annostus: Sekoita yksi mittalusikallinen (30 g) jauhetta noin kolmeen desilitraan vettä tai maitoa. Nauti ennen ja/tai jälkeen harjoittelun. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 34.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Proteiini Heraproteiini M Nutrition
Product
 

Star Nutrition Basics, Suklaa

Suorituskyky, energia & palautuminen Paketti sisältää: Star Nutrition Protein Bar - Proteiinirikkaat patukat sulalla ytimellä! Supreme PWO - Pre-workout treenien intensiteetin lisäämiseen! Whey-80 - Myydyin proteiinijauheemme, useita makuja! Valitse halumasi maut jokaisesta tuotteesta! Lue lisää tuotteista Whey-80, 1 kg Whey-80® – Star Nutritionin korkealaatuinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa paremman palautumisen, lisää lihasmassaa ja tehokkaamman rasvanpolton! Edistää lihasmassan kasvua Erinomainen tapa täydentää päivittäistä proteiinin saantia Parantaa lihasten palautumista Todella hyvä maku ja liukenevuus Suomen suosituin proteiini! Klikkaa tästä ostaaksesi 4 kg säkin Whey-80-proteiinia >> Whey-80® on korkeapitoinen proteiinijauhe, jossa on todella hyvä maku ja liukenevuus. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, jonka avulla voit lisätä lihasmassaa ja parantaa lihasten palautumista – yhdistä kovaan harjoitteluun ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia! Kova harjoittelu lajista riippumatta asettaa suuret vaatimukset ravinnonsaannille. Jos keho saa liian vähän tai huonolaatuista ravintoa, voi se alkaa näkyä lihasmassan menettämisenä. Erityisesti proteiinin saanti on todella tärkeää, kun harjoittelu on rankkaa: proteiini rakentuu aminohapoista, jotka ovat vastuussa lihasten rakentamisesta ja niiden palautumisesta. Elimistön olisi hyvä saada proteiinia noin joka kolmas tunti, jotta kropan joutuminen kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku) voidaan välttää. Proteiinia on esimerkiksi eläinperäisissä elintarvikkeissa, soijassa ja proteiinijauheessa. Kana, punainen liha ja kanamunat ovat hyviä esimerkkejä tyypillisistä proteiinin lähteistä. Urheilijan tavoitellessa selkeitä tuloksia ja lihasmassan kehittymistä, voi riittävän proteiinimäärän saaminen ruoasta tuntua hankalalle. Rajallinen aika, stressi, rahatilanne ja monet muut tekijät voivat hankaloittaa optimaalista ravinnonsaantia. Juuri tässä W

€ 71.80

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Proteiinipatukat Star Nutrition
Product
 

Mika Nyyssölä Giant Killerin tarina ja treeniopas

Mika Nyyssölä - Giant Killerin tarina ja treeniopas - Kirja kertoo kehonrakentaja Mika Nyyssölän matkasta lajinsa huipulle sekä antaa lukijoille treenivinkkejä ja reseptejä! Monipuolinen kokonaisuus Mika Nyyssölästä Sisältää Mikan tarinan sekä treeni- ja ravinto-oppaan 200 sivua Mahtava paketti inspiraatiota omiin treeneihin Mika Nyyssölä, 40, on Suomen tämän hetken valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli. Tämä kirja kuvaa Mikan etenemisen nuoresta harrastevoimailijasta oman lajinsa kehonrakennuksen huipulle ja Arnold Classic Europe -kilpailun voittajaksi Madridissa syksyllä 2015. Kirjassa Mika kertoo eri kausien harjoittelusta, ruokavaliosta ja henkisestä taistelusta äärimmäisen rasittavien treenien ja kilpailuja kohti tiukentuvien dieettien puristuksessa. Vinkki: Lue myös Mikan toinen kirja ''Mika Nyyssölä - Giant Killerin treeniatlas'', joka sisältää laajan treeniliikepankin, opastuksen suoritustekniikoihin sekä valmiita harjoitusohjelmia! Mika on valtavan sosiaalisen median kautta ilmenevän fanituksen kohde: hänen videoillaan on parhaimmillaan yli satatuhatta katselijaa, ja hänen omilla verkkosivuillaan käy kuukausittain toistasataatuhatta yksittäistä vierailijaa. Faktaa kirjasta: Ilmestymisvuosi : 03/2017 Kirjailija : Jouni Virtamo Kustantaja : Docendo ISBN : 978-952-291-354-8 Sivuja : 200 Sidosasu : Sidottu Mika jakaa kirjassa omaan 25 vuoden treenikokemukseensa ja omiin harjoitusohjelmiinsa perustuvia ja seikkaperäisiä ohjeita harjoittelijoille, jotka kaipaavat selviä ohjeita oman harrastuksensa kehittämiseksi ja inspiraatioksi. Mika on myös taitava ruoanlaittaja ja tunnettu siitä, että syö kisadieetilläkin itse hyvistä raaka-aineista tekemäänsä maittavaa ruokaa. Rasvaa poltettaessa ei ole tarpeen syödä pelkkää parsakaalia tai raejuustoa suoraan purkista, kuten monet asian ajattelevat. Mika kokkaa kirjassa näytteeksi joitakin ruokia ja antaa niihin myös reseptit, jotta lukijat voivat kokeilla niitä itse. Teoksessa käsit

€ 19.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Tarvikkeet Elokuvat kirjat Docendo Oy
Product
 

Everlast Prime Training Glove 16 oz

Everlast - Prime Training Glove - Lujatekoiset nyrkkeilyhanskat synteettisestä nahasta. Korkealaatuista synteettistä nahkaa, joka on sekä pehmeää että kestävää Luja ja samalla joustava toppaus, joka noudattaa ranteen muotoja ISOPLATE-teknologia antaa optimaalisen iskunvaimennuksen Voimakas tarranauhakiinnitys stabilisoi ranteet Ever Dri-vuori hyvällä kosteudenpoistolla

€ 48.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet MMA kamppailulajit Hanskat Nyrkkei Everlast
Product
 

Women's Fitness Gloves, black purple Large

Women’s Fitness Gloves Gorilla Wearilta, ergonomiset ja hyvän otteen takaavat treenihanskat. Vahva materiaali kestää rankemmatkin treenit. Ergonomiset Suojaa ja parantaa otetta Kiinnitys tarranauhalla Hengittävät mesh-osat lisäävät käyttömukavuutta Valmistettu kestävästä materiaalista Gorilla Wearin Women’s Fitness Gloves, ergonomisesti muotoillut treenihanskat, jotka suojaavat käsiäsi ja takaavat paremman otteen. Vahva materiaali kestää kovempaakin treeni ja hanskat ovat mesh-osien ansiosta todella miellyttävät eivätkä hiosta.

€ 14.93

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Hanskat Gorilla Wear Gear
Product
 

4 Inch Padded Leather Belt, black Small Medium

Gorilla Wearin 4 Inch Padded Leather Belt avulla saat selällesi sekä keskivartalollesi lisätukea. Vyön muotoilu sekä lisäpehmuste takaa mukavan istuvuuden sekä tuen. Valmistettu korkealaatuisesta nahasta Mukavuutta antava lisäpehmuste Leveampi takaosa selän tueksi 4 Inch Padded Leather Belt on korkealaatuinen nahkavyö, joka antaa sinulle tarvittavan tuen keskivartalolle sekä selälle raskaiden nostojen yhteydessä. Lisäpehmuste vyössä takaa mukavan istuvuuden. 4 Inch Padded Leather Belt takaosassa oleva leveämpi muotoilu takaa selälle lisätuen.

€ 29.93

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Vyöt Gorilla Wear Gear
Product
 

QD Shoulder Support, R 3mm, Grey X large

QD Shoulder Support, R 3mm, Grey - Tarjoaa tukea ja parantaa samalla verenkiertoa. Täydellinen urheilijoille, jotka vaativat hyvää liikkumavapautta ja tukea! Shoulder Support on suunniteltu helpottamaan nivel- ja lihasongelmia, keskittyen vähentämään kuormitusta, ennaltaehkäisee ja lievittää jo olemassa olevia ongelmia. Valmistettu iskuja vaimentavasta ja elastisesta materiaalista, joka on todella tukevaa ja myös pesunkestävää. Shoulder Support sopii käytettäväksi kulumavammoissa ja ylirasituksessa. Kompressio Elastinen ja iskuja vaimentava materiaali Vähentää kuormitusta ja ylirasitusta

€ 59.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Suojat Rehband
Product