D3 vitamiini tipat, 50 ml.

Holistic D3-vitamiinitipat on nestemäinen, luomuoliiviöljyä sisältävä ravintolisä. Yhdestä tipasta saa 500 IU D-vitamiinia, eli 167% suositellusta päivittäisestä vähimmäismäärästä. 500 IU D-vitamiinia yhdestä tipasta D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston terveyttä ja lihastoimintoja. Holistic D3-vitamiinitipat tarjoavat päivittäisen vitamiininsaannin yksinkertaisesti ja vaivattomasti. Erityisesti talven, syksyn ja kevään pimeinä aikoina on hyvin tärkeää huolehtia tarvittavan D3-vitamiinin saannista, sillä iho ei pysty sitä tuottamaan kyseisinä vuodenaikoina. D-vitamiinilla on paljon positiivisia vaikutuksia kehon tasapainoon. Luuston, hampaiden ja lihasten hyvinvoinnin lisäksi se edesauttaa kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja hyödyntämistä sekä veren normaalin kalsiumpitoisuuden ylläpitämistä.

€ 17.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Vitamiinit Holistic
Product
 

Slender Chef Rice, 200 g

Vähäkalorinen & gluteeniton Vain 10 Kcal/100g Vegaaninen Gluteeniton Runsaasti ravintokuitua Valmista kevyempää ruokaa Slender Chef Rice valmistetaan konjak-jauhosta. Tuote on vähäkalorinen ja sisältää runsaasti ravintokuitua. Voit käyttää Slender Chef Rice: a tavallisen riisin tai muiden hiilihydraattien sijaan ja saat näin ruoasta kevyempää. Lisää vielä joukkoon Slender Chefin kastike! Valmistusohjeet: 1. Huuhtele riisi juoksevan veden alla 2. Keitä kattilassa noin 1-3 minuutin ajan 3. Sekoita suosikkikastikkeeseesi, wokkiin, keittoon tai salaattiin! Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Säilytys: Säilytä normaalissa huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 2 päivän ajan.

€ 2.70

Lisätietoa...

Lisäravinteet Ateriankorvikkeet Slender Chef
Product
 

Hydroxycut Hardcore Next Gen, 100 Capsules

Hydroxycut Hardcore Next Gen – Rasvanpolttaja, joka antaa todella vahvan energiaboostin. Vielä Hydroxycut Hardcore Eliteäkin intensiivisempi tuote! Parantaa fokusta 250 mg kofeiinia annosta kohden Termogeeninen energiaboosteri Tehokas rasvanpolttaja 7 avainainesosalla Hydroxycut Hardcore Next Gen on tehokas rasvanpolttaja, joka auttaa sinua saavuttamaan kaipaamasi tulokset! Tuote lisää keskittymiskykyä, piristää ja auttaa lisäämään päivittäistä energiankulutustasi. Annostus: Jotta saat selville henkilökohtaisen toleranssisi, suosittelemme, että aloitat tuotteen käytön yhdellä kapselilla kahtena ensimmäisenä päivänä. Seuraavina kahtena päivänä voit lisätä annostusta ottamalla kaksi kapselia yhdellä kertaa päivän aikana. Päivinä 5-6 voit ottaa kaksi kapselia päivän ensimmäisen aterian yhteydessä ja yhden kapselin päivän toisen aterian yhteydessä. Ensimmäisen viikon jälkeen voit ottaa kaksi kapselia kahdesti päivässä. Toleranssi tuotteeseen voi vaihdella yksilöiden välillä. Siksi on tärkeää, ettet lisää annostusta ennen kuin tunnet olosi mukavaksi sen hetkisen annoskoon suhteen. Ota jokainen annos 30-60 minuuttia ennen ateriaa saadaksesi parhaan vaikutuksen. Älä ylitä maksimiannostusta (4 kapselia/vrk). Juo riittävästi vettä tuotteen käytön yhteydessä. Jotta saisit parhaan vaikutuksen, tulee Hydroxycut Hardcore Next Gen -tuotetta käyttää 60 päivän jaksoissa yhdessä tasapainoisen ruokavalion ja säännöllisen harjoittelun kanssa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 44.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat Piristävät MuscleTech
Product
 

Gold's Gym Speed Rope

Gold’s Gym Speed Rope -hyppynaru sopii vaativimmallekin urheilijalle. Naruhyppely kehittää kestävyyttä ja nopeutta sekä edistää energiankulutusta. Hyppynarun pituus 3 metriä Kestävä päällystetty teräsvaijeri Tasaisesti pyörivä liikerata Kehittää kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta sekä edistää energiankulutusta Helppo pakata mukaan matkallekin Speed Rope on kuntoilupiireissä arvostetun Gold’s Gym -tavaramerkin laadukas ja kestävä hyppynaru. Se on valmistettu kolmen metrin pituisesta teräsvaijerista ja pyörii miellyttävän tasaisesti. Hyppynaru on yksi suosituimmista kuntoiluvälineistä. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi: hyppynaru on kätevä, tehokas ja hauska. Naruhyppely kehittää tehokkaasti kestävyyttä, nopeutta ja koordinaatiota sekä antaa potkua energiankulutukselle. Hyppynarulla voi treenata kotona, ja se on helppo pakata mukaan myös matkalle. Gold’s Gym Speed Rope -hyppynarussa on mukavat, käytännölliset ja kestävät kädensijat. Tekniset tiedot: Pituus: 300 cm Narun paksuus: 2, 4 mm Vaijerin materiaali: teräs

€ 9.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Hyppynarut Gold's Gym Equipment
Product
 

Abilica Kahvakuula 8kg

Abilican kahvakuula on erinomainen harjoitusväline jolla lisäät voimaa, kordinaatiota, vakaautta ja kestävyyttä. Saat Kolmiluotteisen ja toiminnallisen treenin. Satoja vuotta vahna harjoitusmenetelmä joka on alunperin kotoisin Venäjältä. Nyt se on taas huipputrendi! Kahvakuulalla harjoittelemalla lusäät lihasten räjähtävyyttä, isoilla energisilla liikkeillä. Saatavilla painoissa: 4 kg, 8 kg, 12 kg, 16 kg ja 20 kg

€ 39.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Kahvakuulat Abilica
Product
 

Abilica CoreStep 360

Abilica Corestepin 360 avulla voit parantaa kuntoa ja voimistaa takapuolen, reiden ja alaraajojen lihaksia tehokkaammin. Koneen muotoilun ansiosta selän Core (ydin)-lihaksisto sekä kaltevat vatsalihakset voimistuvat. Tämä ei ole ainoastaan stepperi vaan mahdollistaa myös kiertoliikkeitä. Siten kunto paranee ja voimat lisääntyvät. Core Step 360 voidaan käyttää molemmilta puolilta ja tietokoneen näyttö, joka näyttää ajan, askeleiden määrän ja kaloreiden kulutuksen voidaan helposti kääntää. Sopii henkilöille 100 kg asti.

€ 154.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Stepperit Abilica
Product
 

Tints of Nature Hiusväri EKO Vaaleanruskea 5N

Tints of Nature on tehokas hiusväri, joka on kehitetty sertifioiduista ekologisista ainesosista. strong> Sisältää ekologisia ainesosia Peittää harmaat hiukset Mieto ja hellävarainen Tints of Nature on kestoväri, joka peittää harmaat hiukset, hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Tints of Naturen arvojen mukaisesti tuotteiden tulee olla mahdollisimman hellävaraisia ja luonnollisia ja tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet EIVÄT sisällä parabeenejä, ammoniakkia, resorsinolia tai nonoksynolia. Ammoniakkivapaassa Tints of Nature-hiusvärissä on luonnollinen tuoksu ja tuote ei vaikuta negatiivisesti hiusten PH-arvoon, mikä puolestaan vähentää hiusten vaurioitumisen riskiä. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä mielellään Tints of Natures shampoota ja hoitoainetta. Mahdollisimman pieni määrä kemikaaleja, sekä hoitavat ainesosat kuten E-vitamiini, Aloe vera ja kamomillauute auttavat hiuksia säilyttämään kosteuden ja luonnollisen kiillon. Tints of Nature-hiusvärin miedon koostumuksen ansiosta, hiusvärillä voidaan ainoastaan korostaa hiusten väriä yhdellä asteella hiuksien omasta luonnollisesta sävystä.

€ 18.60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Hiustenhoito Tints of Nature
Product
 

Flavour Drops, 50 ml Caramel

Mausta suosikkivälipalasi erittäin vähäkalorisilla Star Nutritionin Flavour Drops -makutipoilla! Lisää esim. rahkaan, smoothieen tai aamupuuroon. Laihduttajallekin sopiva innovatiivinen makuvalmiste Sopii loistavasti tylsien ruoka-aineiden maustamiseen myös dieetin aikana Tiivistetty koostumus Erittäin hyvät maut Kalorittomat ruoat ja juomat ovat turhan usein maultaan melko tylsiä. Star Nutritionin kehittämät Flavour Drops -makutipat kiertävät ongelman kätevästi. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta jo muutama Flavour Drops -tippa riittää tuomaan välipalaan tai juomaan suussasulavan herkullisen maun. Silti lisäkaloreita ei tule nimeksikään, joten tuotetta voivat hyvillä mielin käyttää myös linjoistaan huolehtivat fitness-urheilijat dieetin aikana. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana sille, minkälaisia herkkuelämyksiä Flavour Drops voi saada aikaan. Tippojen avulla saat uudenlaisen makusäväyksen esimerkiksi rahkaan, smoothieen, maustamattomaan proteiinijauheeseen tai aamupuuroon. Annostusohje: Lisää ruokaan tai juomaan enintään 10 tippaa maun mukaan. Tietoa: Tämä on ravintolisä, eikä sitä pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

€ 5.49

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Leivonta Makeutus Star Nutrition
Product
 

Vegetabilisk Omega 3, 60 caps

Vegetabilisk Omega-3 - 100% kasviperäisiä omega-3-kapseleita Omnisym Pharmalta. 100% kasviperäinen Raaka-aineena levä Runsaasti EPA: ta ja DHA: ta Edistää sydä­men normaalia toimintaa 1 kapseli päivässä Annostus: 1 kapseli päivässä. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29.00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Rasvahapot Omnisym Pharma
Product
 

BB Placed Borg Shorts, Black Beauty Large

BB Placed Borg Shorts - Performance kalsarit Björn Borgilta kosteutta hylkivästä materiaalista! Litteät saumat ehkäisevät hiertymiä ja ihoärsytystä, 3, 5cm leveä vyötäröresori takaa parhaan mukavuuden. Björn Borg -logo lahkeessa. Kosteutta hylkivää materiaalia Litteät saumat - ehkäisee hiertymiä ja ihoärsytystä Björn Borg -logo 3, 5cm vyötäröresori 88% polyamidi, 12% elastaani

€ 19.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet miehille Alusvaatteet Björn Borg Men
Product
 

Womens Renegade Cap, Constellation, One size

Women's Renegade Cap från Under Armour är en snygg och bekväm keps med låg, strukturerad krona och böjd skärm. Stretchkonstruktion för optimal passform och komfort! Broderad UA-logo Justerbar storkej – one size fits most Inbyggt Heat Gear®-svettband Polyester/elastan

€ 29.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet naisille Hatut lippalak Under Armour Women
Product
 

Chelsea Sweater, Greymelange Small

Chelsea Sweater Better Bodiesila on mukava ja miellyttävä paita! Siisti logopainatus edessä. Sopii hyvin sekä salille, että vapaa-aikaan. Mukava paita Better Bodies -painatus edessä Materiaali: 100% puuvilla

€ 69.90

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet naisille Paidat Better Bodies Women
Product
 

Amino Rush, 500 g Strawberry Kiwi

Stimuloi lihaskasvua Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista Estää lihasproteiinin hajoamista Vapaita välttämättömiä aminohappoja Lisätty L-arginiinia, joka lisää lihaspumppia Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille Raikkaan hedelmäiset maut Erittäin vähähiilihydraattinen Fairingin Amino Rush -aminohappojauhe on täysin rasvaton ja se sisältää vain 1 g hiilihydraatteja / 100 g jauhetta. Runsaasti L-leusiinia Amino Rushin sisältämistä välttämättömistä aminohapoista noin kolme neljäsosaa on BCAA: ta. Tästä taas suurin osa on L-leusiinia, jolla on suuri rooli kehon lihaskasvussa. Annostus: Sekoita 1 annos (= 1 mittakauhallinen / 10 g) 2-3 dl vettä ja nauti 10 minuuttia ennen harjoittelua. Nauti vielä yksi annos (10 g) harjoittelun jälkeen. Enintään neljä annosta päivässä. Palautumisen optimoimiseksi harjoittelun jälkeen nauti Amino Rush yhdessä nopeiden hiilihydraattien kanssa. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 33.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot EAA Fairing
Product
 

Omega 3 Lapset, 60 pureskelukapselia

Omega-3 Lapset merkiltä Pharbio on kalaöljy purukapseleina, jotka on kehitetty erityisesti lapsille. Sisältää runsaasti DHA-rasvahappoa (200 mg per kapseli). Kalaöljykapselit lapsille Tiivistetty kalaöljy Korkea osuus omega-3-rasvahappoa DHA Kalasta, joka on pyydetty läntisestä Tyynestämerestä ja Intian Valtamerestä Käynyt läpi prosesseja, jotka takaavat, että tuote ei sisällä ympäristömyrkkyjä eikä raskasmetalleja Pharbios Omega-3 Lapset on ainutlaatuinen ravintolisä omega-3-rasvahappoa, sillä se sisältää runsaasti DHA: ta (dokosaheksaeenihappo). Kalaöljykapselit on suunniteltu erityisesti lapsille, ja ne sisältävät voimakkaasti tiivistettyä kalaöljyä. DHA-pitoisuus on suurempi tässä ravintolisässä kuin tavallisessa kalaöljyssä, sillä siitä on poistettu rasvahappoja, jotka ovat ravitsemuksellisesti vähemmän tärkeitä. Elintarvikkeista löytyy tätä rasvahappoa esimerkiksi kalasta ja äyriäisistä.

€ 16.60

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot Omega 3 Pharbio
Product
 

Protein Oat Shake, 1 kg Ei kokoa Coconut Granola

Star Nutritionin Protein & Oat Shake on helposti sekoittuva jauheseos, joka sisältää hitaita hiilihydraatteja, täyttäviä kuituja ja laadukasta maitoproteiinia. Kaurajauhoa ja jauhemaista maitoproteiinia Kermainen koostumus ja hyvä, luonnollinen maku Runsas proteiini-, kuitu- ja ravintosisältö Lisää vain vesi, sekoita ja nauti Erinomainen välipala Antaa pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen Hyvän välipalan tärkeimmät kriteerit ovat, että sen tulee olla täyttävää, ravitsevaa, sisältää paljon proteiinia ja pitää energiatasot korkealla ruoka-aikojen välillä. Sen tulee olla myös nopeasti nautittavaa ja helppo ottaa mukaan. Tämän määritelmän mukaisesti Star Nutritionin uusi Protein & Oat Shake on lähes täydellinen vaihtoehto. ”Protein & Oat Shake” tarkoittaa ”proteiini- ja kaurapirtelöä”, ja siitä tuotteessa onkin pääpiirteissään kyse: jauhemaisesta kaurasta ja proteiinista. Tarkemmin sanottuna tuote koostuu kaurajauhosta, maitoproteiinista, heraproteiinista ja aromeista. Sekoita vain joukkoon vesi, ja tuloksena on ravitsemuksellisesti tasapainoinen juoma, joka antaa hidasta energiaa monimutkaisten hiilihydraattien, lihasten laadukkaiden rakennuspalikoiden ja vatsaa tasapainottavien ravintokuitujen muodossa. Protein & Oat Shakessa on hyvän ravintoarvon lisäksi luonnollinen, hyvä maku ja kermainen koostumus. Siitä on tällä hetkellä saatavana kaksi maukasta versiosta: Coconut Granola ja Apple Cinnamon. Lisää annos jauhetta shakeriin, pakkaa mukaan laukkuun ja sinulla on aina ravitseva ja täyttävä välipala saatavana, kun tarvitset sitä. Tuotetta voi käyttää myös iltapalana tai ravintolisänä muilla aterioilla. Annosteluohje: Sekoita 50 g (1 dl) jauhetta 250 ml: aan vettä, ravista ja juo. Annoksia pussia kohden: 20. Huom: Jos haluat saada mittakauhan tuotteen mukaan, voit lisätä sen helposti ostoskoriisi klikkaamalla tästä. Kun tilaat mittakauhan yhdessä tuotteen kanssa, saat mittakauhan veloituksetta (hinta häviää kassalla). Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona mon

€ 20.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Hiilihydraatit Hitaat hiilihydraatit Star Nutrition
Product
 

Ultimate MSM, 90 caps

Ultimate MSM – Maksimoi palautuminen vähentämällä kovasta treenistä aiheutuvaa nivelkipua ja -arkuutta Star Nutritionin MSM-ravintolisän avulla! Tavaramerkkisuojattua korkealaatuista Opti MSM®:ää 800 mg MSM:ää per kapseli Ehkäisee nivelkipua – täydellinen urheilijalle, joka ei säästä itseään treeneissä Sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten Sekä kapseli- että jauhemuodossa Oletko joskus herännyt jomottavien nivelten ja jäykkien lihasten kanssa kovan voimatreenin tai juoksulenkin jälkeisenä päivänä? Oletko urheilija, joka rakastaa treenata usein, kovaa ja pitkään ilman, että krampit ja arkuudet kropassa hidastavat menoa? On aika ottaa Star Nutritionin Ultimate MSM käyttöön! MSM, metyylisulfonyylimetaani, on luonnollinen rikinlähde, jota löytyy enimmäkseen vihreistä kasveista ja hedelmistä. Rikillä on tärkeä rooli kropassa; se on rakenneosa kollageenille, joka muodostaa rustoja, jänteitä, sidekudosta, luustoa, ihoa, hiuksia ja kynsiä. MSM on erityisen suosittu lisä jatkuvasti kroppaansa rasittavien urheilijoiden keskuudessa; nivelten ja lihasten tulee palautua niin hyvin kuin mahdollista, jotta korkeaa suorituskykyä voidaan ylläpitää. Star Nutrition pyrkii aina parhaaseen laatuun lisäravinteissaan ja siksi yritys on valinnut MSM-tuotteensa lähteeksi Opti MSM®:n. Opti MSM® on Berstrom Nutritionin tavaramerkkisuojaama ja erittäin puhdas MSM-muoto. Ultimate MSM sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista. Star Nutritionin Ultimate MSM löytyy sekä kapseli- että jauhemuodossa – valitse itse sinulle paremmin sopiva muoto! Voimaharjoittelu, juoksu, pyöräily, kamppailu-urheilu – Star Nutritionin Ultimate MSM sopii yhtä hyvin kaikille! Annostus: 1-4 kapselia päivittäin. Annoksia pakkauksessa: 22-90 päivän käyttöön. Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä anno

€ 6.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Nivelet Lihakset Star Nutrition
Product
 

100 Platinum CLA, 90 gels

100% Platinum CLA – Tärkeää rasvahappo CLA: ta erittäin laadukkaassa muodossa Muscletechilta! Ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja rasvan varastoitumista. Välttämätön rasvahappo, joka ehkäisee lihasproteiinin hajoamista Sopii ympärivuotiseen käyttöön Ehkäisee rasvan varastoitumista rasvasoluihin Täydellinen urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kehittämistä CLA on ryhmä tärkeitä rasvahappoja (Omega-6), joita esiintyy lihassa ja kalassa, mutta joita kroppa ei itse pysty tuottamaan. Kiitos monien positiivisten ominaisuuksiensa, CLA on suosittu ravintolisä niin kehonrakentajien kuin muiden urheilijoiden keskuudessa. CLA: lla on antioksidatiivisia ominaisuuksia ja edistää siten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ensisijaisesti CLA on kuitenkin tunnettu rasvanpolttoa parantavana aineena: CLA ehkäisee rasvanpolttoprosessissa mukana olevan entsyymin toimintaa ja rasvan kertymistä kropan rasvakudoksiin. Muscletechin 100% Platinum CLA sisältää 800 mg CLA: ta per annos, ja se on laadukas ravintolisä urheilijalle, joka tavoittelee rasvattoman massan kasvua ja tiukempaa fysiikkaa!. 100% Platinum CLA on saatavilla myös jauhemuodossa. Annostus: Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä ennen aterioita. Annoksia pakkauksessa: 90 Tietoa: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 25.90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Rasvanpolttajat CLA MuscleTech
Product
 

Lifting belt 6 inch, Black X large

Lifting belt 6 inch – Stabiili, lujatekoinen ja kestävä. Better Bodiesin klassinen nostovyö ei jätä ketään pettyneeksi! Erinomainen istuvuus ja ergonominen muotoilu! Lujatekoinen ja laadukas nostovyö aidosta nahasta Antaa erinomaisen tuen ja stabiliteetin raskaissa nostoissa Sisäpuolinen toppaus ja pehmeä mokkavuori 100% nikkelivapaa solki antaa varman kiinnityksen Mitat: 6 tuumaa (15, 24 cm) selkäosa Better Bodies -logo selkäpuolella Materiaali: 100% aito nahka Koot: S-XL KOKO-OPAS SIZE CM INCH XS 60-70 24-28 S 70-80 28-32 M 80-90 32-36 L 90-100 36-40 XL 100-110 40-44 Tämä koko-opas ilmoittaa vyön todellisen pituuden. Mittaa vyötärösi ympärysmitta, jotta saat selville sinulle sopivan koon. Useimmat urheilijat suosivat vyötä, joka on kooltaan 10 cm/4 inches pienempi kuin rentona oleva vyötärönmitta.

€ 64.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Vyöt Better Bodies Gear
Product
 

Bad Boy Multi Sport Mouthguard, Red White

BAD BOY Multi-Sport Hammassuoja, joka suojaa hampaitasi ärsyttämättä treenin, ottelun tai kamppailun aikana. Multidensiteetti-tekniikka antaa hyvän iskunvaimennuksen Matalaprofiilimuotoilu takaa ylivoimaisen hengittävyyden Suojatyynyt suojaavat leukaperiä Miellyttävä istuvuus Muovirasia säilyttämiseen Bad Boy hammassuoja on suunniteltu kaikkien kontaktiurheilulajien harrastamiseen ja siinä on kaksinkertainen kaari antamaan multidensiteettisuojaa sekä optimaalinen iskudispersio vahvimmille hampaille. Sisäänrakennetut tyynyt edistävät leukojesi oikeaa asentoa antaakseen ylivoimaisen suojan ja optimaalisen mukavuuden.

€ 26.50

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Varusteet Suojat Bad Boy Gear
Product
 

Master Training wheel

Master Training Wheel – Klassinen treeniväline Masterilta tehokkaaseen ja yksinkertaiseen keskivartalon lihasten vahvistamiseen! Yksinkertainen ja tehokas treeniväline Vahvistaa keskivartaloa, käsiä ja olkapäitä Täydellinen kotikäyttöön Tuplapyörä ja hyvä otepinta

€ 13.50

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Tasapaino Master Fitness
Product