CLA Softgels, 90 gels

Optimum Nutrition CLA Softgels sisältää konjugoitunutta linolihappoa korkealla raaka-ainelaadulla. Sitmulanttivapaa painonpudotustuote, joka lisää kropan rasvan vapautumista! Stimulanttivapaa rasvanpolttaja Lisää rasvan vapautumista kropan rasvavarastoista Estää lihasproteiinin hajoamista dieetillä CLA (konjugoitunut linolihappo) on transrasvahappo, jota voidaan käyttää edistämään painonpudotusta dieetin ja säännöllisen harjoittelun tukena. CLA voi tehostaa rasvanpolttoa fyysisen aktiviteetin yhteydessä ja ehkäistä samalla lihasmassan menettämistä. CLA Softgels on stimulanttivapaa rasvanpolttaja, joten voit käyttää sitä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, myös myöhään illalla. Sitä ei myöskään tarvitse syklittää. Yhdistä CLA Softgels L-Karnitiinia ja haaraketjuisia tai välttämättömiä aminohappoja sisältäviin tuotteisiin parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Annostus: Ota 1-2 kapselia 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä. Annoksia pakkauksessa: 45/90 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 27,50

Lisätietoa...

Lisäravinteet Omega 3 rasvahapot CLA
Product
 

Ultimate L Carnitine (powder), 225 g

Ultimate L-Carnitine Powder – Jauhemaista L-karnitiinia Star Nutritionilta. Erinomainen lisä tehostamaan rasvanpolttoa dieetillä! Rasvanpolton maksimoiseen dieetillä Korkealaatuista karnitiinia vapaassa muodossa Helposti annosteltava jauhe 2, 25 g L-karnitiinia annosta kohden Täydet 111 annosta pakkausta kohden Star Nutritionin suosittu Ultimate L-Carnitine nyt jauheena! Aminohappoa muistuttava L-karnitiini on tärkeä komponentti rasvanpoltossa. Kroppa tarvitsee sitä rasvahappojen kuljettamiseen solujen mitokondrioihin, joissa varsinainen rasvanpoltto tapahtuu. Lisäämällä rasvan käyttöä polttoaineena, voit L-karnitiinin ansiosta säästää kropan glykogeenivarastoja pitkäkestoisessa fyysisessä aktiviteetissa ja siten parantaa suorituskykyäsi. Star Nutritionin Ultimate L-Carnitine Powder sisältää tavaramerkkisuojattua, äärimmäisen korkealaatuista ja puhdasta Carnipure™-L-karnitiinia. Voit nauttia Ultimate L-Carnitine Powderia sekä aamulla että illala tai ennen harjoittelua. Tuotetta tulisi nauttia säännöllisesti ajan mittaan, mieluiten vähintään kahden viikon ajan parhaan vaikutuksen saamiseksi. Annostus: Sekoita 3/4-mitallinen (2, 25 g) 200 ml: aan vettä. Maku on neutraali ja voit sekoittaa jauheen esimerkiksi BCAA-juomaan. Annoksia pakkauksessa: 100 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 32,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Aminohapot L Karnitiini
Product
 

Vita Tan, 60 caps

Vita-Tan - Vitapranan ravintolisä, joka sisältää luontaista beetakaroteenia ja lykopeenia sekä vitamiini- ja mineraalikompleksin. Ravitsee ihoa! Valmistelee ihoa auringonottoon ja antaa kauniin kiillon Ravitsee ihoa ja hiuksia ja optimoi ihon pigmentaation Sisältää sinkkiä, biotiinia, niasiinia, seleeniä, E-vitamiinia ja C-vitamiinia Annostus: Ota 1 kapseli päivässä. Annoksia purkkia: 60 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 11,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Muut
Product
 

Ultimate Curcumine Licaps, 60 caps

Ultimate Curcumin Ultimate Curcumin sisältää Nova SOL®-kurkumiinia – raaka-ainetta, jolla on korkea biosaatavuus. Kurkumiinin suosio perustuu paljolti sen tulehdusta lievittävään ominaisuuteen. Kurkumiinia Nova Sol®:sta – korkea biosaatavuus Suosittu tulehdusta lievittävä aine Vahva antioksidantti Aktiivinen ainesosa kurkumassa Lievittää treenien jälkeistä lihaskipua Edistää palautumista Antioksidantti Kurkumiini tunnetaan erityisesti kurkuman aktiivisena ainesosana. Kurkumiini on luontainen antioksidantti, jota on tutkittu muun muassa kyvystä vähentää tulehdusta ja nivelkipua, lievittää harjoittelusta aiheutuvaa kipua ja edistää palautumista (1). Erinomainen imeytyvyys Kurkuman yleinen ongelma on sen heikko biosaatavuus eli imeytyminen kehossa. Star Nutritionin Ultimate Curcuminin sisältämä kurkumiini saadaan Nova SOL®:ista. Tämän kurkumiinimuodon biosaatavuuden on todettu olevan ylivoimainen verrattuna ei-käsiteltyyn kurkumiiniin sekä muihin tavaramerkkisuojattuihin kurkumiinimuotoihin (2). Viitteet 1) Hewlings & Kalman (2017) Curcumin: A Review of Its’ Effects on Human Health Foods. 2017 Oct; 6(10): 92 2) Jamwal R. (2019) Bioavailable curcumin formulations: A review of pharmacokinetic studies in healthy volunteers. J Integr Med. 2018 Nov; 16(6):367-374

€ 19,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Antioksidantit
Product
 

12 x NJIE Cold Brew Coffee, 250 ml, Latte

Lue lisää tuotteista NJIE Cold Brew Coffee, 250 ml Kylmäuutettu kahvi Kylmäuutettu vähintään 12 tunnin ajan Makea ja täyteläinen kahvin maku 37% kylmäuutettua kahvia Ei sisällä lisättyä sokeria Laktoositon Rikastettu proteiinilla Kaksi makua NJIE: n Cold Brew Coffee -maut ovat Coffee Latte ja Coffee Caramel Vanilla. Kumpikaan ei sisällä lisättyä sokeria ja ne ovat laktoosittomia. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. LATTE: Laktoositon proteiinikahvijuoma. Kylmäuutettu kahvi maidolla. Ei sisällä lisättyä sokeria. Sisältää makeutusaineita. Sterilisoitu. Ravintosisältö per 100 g Energia 45 kcal Rasva 1, 6 g josta tyydyttynyttä rasvaa 1, 1 g Hiilihydraatit 3, 3 g josta sokereita 3 g Proteiini 4, 3 g Suola 0, 22 g Laktoosi

€ 25,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Juomat Energiajuomat
Product
 

Ultimate Probio Complex, 30 caps

Ultimate Probio Complex Star Nutrition Ultimate Probio Complex on probioottituote, jossa on 11 eri kannasta peräisin olevaa 5 miljardia pakastekuivattua bakteeria. Pakastekuivatut, mikrokapseloidut bakteerit – 5-kertainen selviytymiskapasiteetti 5 miljardia elävää bakteeria (vastaa 25 miljardia pesäkkeen muodostavaa bakteeria) 11 eri bakteerikannasta Rikastettu kuiduilla, B2-vitamiinilla sekä C-vitamiinilla 1 kapseli/päivä Ultimate Probio Complex on korkealaatuinen, probioottinen ravintolisä. Tuote koostuu mikrokapseloiduista ja pakastekuivatuista bakteereista, jotka mahdollistavat viisinkertaisen selviytymiskyvyn sellaisiin bakteereihin verrattuna, jotka eivät ole mikrokapseloituja. Mikä on probiootti? Vatsa ja suolistokanava sisältävät luonnostaan suuren määrän erilaisia bakteereja. Viime aikoina erilaisia suolistobakteerien yhdistelmiä on alettu yhdistämään lukuisiin sairauksiin ja terveydentiloihin. WHO määrittelee probiootit ”mikro-organismeiksi, jotka riittävissä määrin nautittuina tuovat hyödyllisiä terveysvaikutuksia”. Lyhyesti sanottuna ne ovat hyödyllisiä bakteereja, jotka edistävät kehon omaa suolistoflooraa. Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

€ 22,90

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vatsa suolisto
Product
 

Trio dumbbells

Trio dumbbells - Abilican tyylipuhtaat ja kestävät käsipainot sinulle, joka arvostat sekä designia että toiminnallisuutta! Tyylipuhdas design Hyvä otepinta ja tasapainoinen rakenne Painot: 2 x 1 kg, 2 x 2 kg ja 2 x 3 kg Lataa Abilican ilmainen sovellus, klikkaa kuvaa:

€ 72,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Välineet Käsipainot
Product
 

FTR 40 Rowing Machine

FTR 40 Rowing Machine– Gymstickin korkealaatuinen soutulaite on varustettu monitoiminnallisella näytöllä ja useilla fiksuilla toiminnoilla. Lujatekoinen soutulaite tasaisella liikkeellä Suuri ja mukava istuin Jalansijoissa säädettävät Velcro-remmit Varustettu multifunktionaalisella näytöllä Tietokoneessa esimerkiksi seuraavat toiminnot: aika, kalorinkulutus ja soutujen määrä Voidaan taittaa kokoon säilyttämistä varten Maksimikäyttäjäpaino: 120 kg Mitat: 200 x 56 x 60 cm Erityiset ehdot ostaessasi tämän tuotteen: Huomioi, että tämä tuote toimitetaan suoraan tavarantoimittajan varastolta, ei Fitnesstukun toimesta. Rahtiyritys ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa, jotta voitte sopia sinulle sopivan toimituspäivän ja -ajan. Tuote toimitetaan annettuun postiosoitteeseen (portille mikäli asut kerrostaloasunnossa). Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennus- tai kantoapua. Rahti sisältyy hintaan mikä tarkoittaa, ettei sinua laskuteta ylimääräisistä toimituskuluista. Huomio, että palautuksen yhteydessä peritään palautusrahtimaksu, joka voi olla tuotteesta riippuen korkeintaan 75€. Pidätämme oikeuden mahdollisiin pidentyneisiin toimitusaikoihin, mikäli tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme Lue lisää tuotteista, joita koskevat erityisehdot, täältä. Yleisten ehtojen osio 9 Takuu: 1 vuosi.

€ 429,00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Soutulaitteet
Product
 

Raw Organic Pumpkin Seed Oil, 250 ml

Organic Cold pressed pumpkin seed oil - Vitapranan luomukurpitsansiemenöljy sopii niin salaatteihin, leipiin kuin smoothieisiin! 100% luomutuote 100% luonnollisia raaka-aineita Extra virgin Sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja Sopii niin salaatteihin, leipiin kuin smoothieisiin Organic Cold pressed pumpkin seed oil -öljyssä käytetyt tuoreet luomukurpitsansiemenet on viljelty Euroopassa. Siemenet on kylmäpuristettu hienovaraisesti alle 42° C lämpötilassa, jotta maku ja ravintoainepitoisuudet säilyvät.

€ 9,49

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Rasva öljy Muut
Product
 

100 Whey Protein Professional 2.35kg Ice Coffee

100% Whey Protein Professional – Scitec Nutritionin herkullinen proteiinijauhe matalalla laktoosipitoisuudella! Ruoansulatusentsyymit optimoivat imeytymisen! Biologisesti täysiarvoinen heraproteiini Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista Rikastettu L-leusiinilla ja L-glutamiinilla Liukenee todella hyvin Erinomainen makuprofiili Scitec Nutritionin 100% Whey Protein Professional on ultrasuodatettu heraproteiinijauhe korkealla biologisella arvolla. Tuote sisältää runsaasti anabolisia (lihaskasvua edistäviä) aminohappoja ja siihen on lisätty vastustuskykyä vahvistavia ja palautumista nopeuttavia immunoglobuliinifraktioita. 100% Whey protein Professional on vähälaktoosinen, joten se soveltuu myös laktoosiherkille henkilöille. Tuotteeseen lisätyt entsyymit edistävät muiden ainesosien imeytymistä ja tekevät tuotteesta ystävällisen mahalle. Laadukas ja hyvänmakuinen proteiinijauhe urheilijoille lajista riippumatta! Annostus: 1 mittakauhallinen (30 g) sekoitetaan noin 2 dl: aan vettä tai maitoa. Juo välipalaksi, ateriakorvikkeeksi ja/tai heti harjoittelun jälkeen. Nauti 3 kertaa päivässä parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Annoksia pakkauksessa (920 g): n. 31 Annoksia pakkauksessa (2350 g): n. 78 Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 54,90

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Karkit purtavat Muut
Product
 

Organic Raw Bar, 50 g Choco

Organic Raw Bar – Gluteeniton ja ravintorikas, 100% luomupatukka Vitapranalta. Sisältää ainoastaan raaka-ainesosia ja on täysin lisäaineeton! Ravintorikas raw-bar Lisäaineeton ja gluteeniton Täydellinen välipala 100% luomuainesosat Organic Raw Bar on erittäin ravinteikas välipalapatukka Vitapranalta. Tuote on valmistettu raaka-ainesosista ja se on 100% luomu, gluteeniton ja lisäaineeton. Tasapainoinen yhdistelmä hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä tarjoaa makuelämyksen ja kylläisyyden tunteen. Kätevä ja herkullinen välipala! Annostus: Ota 1 Organic Raw Bar milloin tahansa kun haluat ravintorikkaan välipalan. Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 2,19

Lisätietoa...

Lisäravinteet Patukat Energiapatukat
Product
 

L Carnitine Chrome, 500 ml 500ml Appelsiini

L-karnitiinia ja kromia aktiiviseen elämäntapaan. Bio Tech esittää L-Karnitiini + kromi nestemmäisessä muodossa. Täysin hiilihydraatition, rasvaton ja ilman aspartaamia. L-karnitiini välittää rasvahappoja solujen mitokondrioihin. Kromi auttaa tasapainottamaan verensokerin tasot – niitä tasoja jotka herättävät makeahampaat eloon. Bio Tech L-Carnitine + Kromi on täydellinen lisäravinne jos olet matalilla kaloreilla ja haluat pudottaa painoa. Hillitsee makeishimoa Ilman hiilihydraatteja ja sokeria Ei sisällä aspartaamia Ediesauttaa rasvanpolttoa L-Carnitine + Kromi sisältämässä L-karnitiinissa on suurempi teho kuin L-karnitiini tartraatissa. Nestemmäinen karnitiinimuoto imeytyy tehokkaasti ja nopeasti joten teho on maksimaalinen! Annostus: Yksi annos päivässä (10ml). 15 minuuttia ennen harjoitusta. Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei voi korvata täysipainoista ruokavaliota. Ei sovi raskaana oleville tai imettäville. Ei lasten ulottuville. Suositeltua annostusta ei saa ylittää

€ 15,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Juomat Dieettijuomat
Product
 

2 x Joint Fusion, 120 caps, 120 kapselia

Lue lisää tuotteista Joint Fusion, 120 kapselia Joint Fusion suojaa niveliä kulumiselta kovan treenin aikana ja antaa nivelille erinomaista ravintoa liikunnallista elämää varten! Joint Fusion sisältää MSM:ää (Metyylisulfonyylimetaania), joka on luonnossa esiintyvä rikkiydiste. Rikki on elintärkeä mineraali ja sillä on suotuisia vaikutuksia niveliin, sidekudokseen ja rustoon. Yleiskuntomme on riippuvainen rikkitasojen ylläpitämiseen. Rikkiä on kehon joka kudoksessa, ja se on monien vitamiinien, entsyymien ja hormonien yhdisteiden tärkeä osa. MSM vaikuttaa: Kollageenin muodostumiseen. Kollageeni on nivelissä esiintyvä sidekudosta ja rustoa koossapitävä aines. Lisäämällä kehoon rikkiä ylläpidetään nivelten terveyttä. Lihaksiin. Rikinpuute voi johtaa epämääräisin lihasongelmiin ja palautuminen heikentyy esimerkiksi kovan treenin jälkeen. Mielenalaan. Rikkiä tarvitaan mielenalaa säästävien aineiden tuotantoon. Cissus quadrangularis-lääkekasvilla on vanhojen Ayurvedatekstien mukaan suotuisia vaikutuksia luunmurtuman paranemiseen. Cissus on nopeasti saavuttanut suosiota USA: ssa koska kasvilla on antikatabolisia/anabolisia ominaisuuksia, ja se vahvistaa niveliä ja lihasten kiinnityskohtia. Eri tutkimusten mukaan Cissus on glukokortikoidi-antagonisti, eli aine joka toimii glukokortikoidejä vastaan (lihasproteiinia hajottavia aineita, kuten esim. kortisoli). Ruusunmarjajauhe (rosa kanina): Ruusunmarjauute on osoittautunut nivelille suotuisaksi. Säännöllinen käyttö voi parantaa liikkuvuutta ja elämänlaatua. Media on viime aikoina nostanut näitä etuja vahvasti esille. Ruusunmarjauute on tunnettu sen C-vitamiinipitoisuudesta, mutta sisältää myös vesiliukoisia vitamiineja kuten A ja E sekä karotenoideja, kuten beetakaroteeni, lykopeeni ja luteiini. Ruusunmarja sisältää myös flavonoideja ja terveellisiä rasvahappoja, jotka ovat nivelille suotuisat. Yksi tärkeimmistä aineista on galaktolipidi, joka muistuttaa solukalvon fosfolipidiä. Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä Flex & Mo

€ 31,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Nivelet Lihakset
Product
 

Peanut butter smooth, 230 g

Peanut butter smooth Luomu – Urtekramin luomumaapähkinävoi sileällä ja herkullisella koostumuksella! Kullanruskeaksi paahdettuja maapähkinöitä Lisätty himalajansuola vahvistaa makua Täyteläinen ja sileä koostumus Erinomainen sellaisenaan nautittavaksi ja leivontaan Tietoa: Tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 3,50

Lisätietoa...

Elintarvikkeet Pähkinävoi Maapähkinävoi
Product
 

7 Wonder Siivoussetti

7 Wonder -Siivoussetti merkiltä Lilly's Eco Clean on siivoussetti, joka sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset siivotaksesi kotisi luontoystävällisesti ja tehokkaasti! Anna kodillesi detox-kuuri! Siivoussetti, johon kuuluu 7 tuotetta, tahrattoman kodin saavuttamiseksi Eivät sisällä kemikaaleja Poistaa 99, 9% haitallisista bakteereista Erinomainen lahjaksi 7 Wonder -Siivoussetti merkiltä Lilly's Eco Clean on täydellinen siivoussetti sinulle, joka haluat puhdistaa kotisi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Setti sisältää seitsemän erilaista tuotetta, jotka kaikki auttavat sinua siivoamaan kotisi helposti: Astianpesuaine Sitruunaöljyllä, 500ml Yleispuhdistusspray Sitruunaöljyllä, 500ml Rasvanpoistoaine Sitruunaruohoöljyllä, 500ml WC-puhdistusaine Tea Tree-öljyllä, 750ml Lattianpuhdistusaine Appelsiiniöljyllä, 750ml Nestemäinen pesuaine Appelsiinikukalla & Kamomillalla, 1l Huuhteluaine Appelsiinikukalla & Kamomillalla, 750ml Saadaksesi lisätietoja tuotteista, katso yksittäisten tuotteiden tiedot.

€ 54,30

Lisätietoa...

Terveystuotteet Proteiinilisät Kodinhoito
Product
 

Franklin Men's Tights, Black Gray Camo Medium

Franklin Men's Tights – Kompressiotrikoot Gorilla Wearilta siistillä designilla! Kaksi kompressiotekniikkaa takaavat todella vahvan tuen, jonka ansiosta Franklin Men’s Tights ovat täydelliset kaikkein rankimpiin jalkatreeneihin. Teknologia lisää verenkiertoa ja suojaa lihaksiasi. Kompressio vahvalla tuella Sopii loistavasti rankkoina jalkapäivinä Lisää verenkiertoa ja suojaa lihaksiasi Materiaali: 72% polyesteri, 28% spandex

€ 55,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Urheiluvaatteet miehille Trikoot
Product
 

ZMA Hardcore, 160 caps

ZMA Hardcore – Urheilijalle tärkeät mineraalit Chained Nutritionilta. ZMA Hardcore edistää kropan lihas- ja hormonitoimintaa ja vähentää uupumusta! Urheilijalle tärkeät mineraalit: magnesium ja sinkki Edistää kehon normaalia testosteronituotantoa ja proteiinisynteesiä Edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa Vähentää väsymystä ja uupumusta Hyvin imeytyvät kapselit ZMA Hardcore sisältää yhdistelmän luonnollisesti esiintyviä mineraaleja ja vitamiineja, jotka tukevat urheilijan kehittymistä treeneissään parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteen sisältämä sinkki edistää normaalia testosteronituotantoa ja proteiinisynteesiä sekä suojaa soluja hapettumiselta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä sekä edistää normaalia lihastoimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. ZMA Hardcoreen lisätty B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä ja normaalia veren punasolujen muodostumista sekä säätelee kropan vitamiini- ja mineraalisynteesiä, mikä parantaa tuotteen muiden ainesosien vaikutusta. ZMA: n käyttäjät ympäri maailmaa raportoivat myös selvästi parantuneesta unenlaadusta säännöllisen käytön yhteydessä! Annostus: 2 kapselia ennen nukkumaanmenoa. Vältä nauttimasta kalsiumpitoisia elintarvikkeita ZMA Hardcoren nauttimisen välittömässä yhteydessä sillä se voi heikentää tuotteen imeytymistä. Annoksia pakkauksessa: 80 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

€ 29,90

Lisätietoa...

Lisäravinteet Vitamiinit kivennäisaineet Kivennäisainee
Product
 

Crankbike X4

Crankbike X4 – Kehittynyt kuntopyörä Gymstickiltä. Treenaa tehokkaasti sekä ylä- että alakroppaa ja edistä rasvanpolttoa! Kotikäyttöön. Crankbike X4 on kehittynyt ja helppokäyttöinen kuntopyörä, jolla saat tehtyä tehokkaan treenin koko kropalle ja lisättyä rasvanpolttoa. Istuma-asento on hieman enemmän pystyssä verrattuna tavalliseen kuntopyörään. Crankbike X4 on varustettu kahvoilla, joilla teet polkuliikettä käsille samanaikaisesti kun poljet jaloilla. Käsikahvat, jotka lisäävär treenien tehokkuutta ja keskivartalon aktivoitumista Pystysuora asento Maksimoi rasvanpolttosi Varustettu myös klassisella pyöreällä tangolla Crankbike X4: n avulla voit nostaa sykettäsi jopa 40% enemmän verrattuna tavallisiin kuntopyöriin Suuri LCD-näyttö, joka näyttää nopeuden, kalorikulutuksen, matkan, sykkeen ja monia muita arvoja Säädettävä istuin Maksimikäyttäjäpaino: 110 kg Mitat: 90 x 53 x 148 cm Erityiset ehdot ostaessasi tämän tuotteen: Huomioi, että tämä tuote toimitetaan suoraan tavarantoimittajan varastolta, ei Fitnesstukun toimesta. Rahtiyritys ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa, jotta voitte sopia sinulle sopivan toimituspäivän ja -ajan. Tuote toimitetaan annettuun postiosoitteeseen (portille mikäli asut kerrostaloasunnossa). Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennus- tai kantoapua. Rahti sisältyy hintaan mikä tarkoittaa, ettei sinua laskuteta ylimääräisistä toimituskuluista. Huomio, että palautuksen yhteydessä peritään palautusrahtimaksu, joka voi olla tuotteesta riippuen korkeintaan 75€. Pidätämme oikeuden mahdollisiin pidentyneisiin toimitusaikoihin, mikäli tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme Lue lisää tuotteista, joita koskevat erityisehdot, täältä. Yleisten ehtojen osio 9 Takuu: 1 vuosi.

€ 329,00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Kuntopyörät
Product
 

Titan Life Athlete C55

Titan Life ATHLETE C55 on harkitusti ja ylellisesti muotoiltu crosstrainer. 12 harjoitusohjelmaa 32-tasoinen magneettivastus Askelpituus: 40 cm Poljinten välinen etäisyys: 35 cm Vauhtipyörä: 8 kg Käsisykeanturit ohjaustangossa Langaton sykevastaanotin Paino: 55 kg Pituus: 156 cm Leveys: 72 cm Korkeus: 169 cm Käyttäjän maksimipaino: 120 kg Titan Life ATHLETE C55 -crosstrainerissa on elektronisesti säädettävä 32-tasoinen magneettivastus ja harjoitustietokone, jossa on 12 harjoitusohjelmaa. Crosstrainer on vankkaa laatua ja sopii erinomaisesti kotitreeniin. Askelpituus on kokonaiset 40 cm ja poljinten etäisyys toisistaan 35 cm, minkä ansiosta liikeradat ovat sopivia ja koko keho saa hyvää harjoitusta. 8-kiloinen vauhtipyörä takaa tasaisen askelluksen ja riittävästi vastusta kunnon treeniin. Crosstrainerissa on käsisykeanturit ohjaustangossa ja langaton sykevastaanotin harjoitustietokoneessa. Käyttäjän maksimipaino: 120 kg Tuotteen ostoa koskevat erityisehdot: Huomaa, että tuote toimitetaan erikseen tavarantoimittajalta. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä viiden (5) työpäivän kuluessa ja sopii kanssasi toimituspäivän ja ajankohdan. Tuote toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen (alaovelle/portille, jos asut kerrostalossa). Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta tarjota asennuspalvelua tai kantoapua. Kuljetus kuuluu hintaan, joten sinulta ei veloiteta lisämaksua rahdista. Huomio, että palautuksen yhteydessä peritään palautusrahtimaksu, joka voi olla tuotteesta riippuen korkeintaan 120€. Palautus hyväksytään vain, jos tuote on pakattu ehjään alkuperäispakkaukseensa. Varaamme itsellemme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tuote on loppuunmyyty tavarantoimittajalla. Takuu: 1 vuosi Lue lisää tuotteista, joita koskevat erityisehdot, täältä. Yleisten ehtojen osio 9

€ 399,00

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Laitteet Crosstrainerit
Product
 

Intim Daily Wash, 150 ml

Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Ylläpitää luonnollista pH-arvoa ja on erityisen ihoystävällinen. Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Karvanpoiston jälkeen monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erikoisen karvanpoiston intiimihoitosarjan. Intim Daily Wash on erityisen mieto ja voidemainen ja erityisesti jokapäiväiseen intiimipesuun kehitetty. Maitohappopitoinen ja pH 3, 4 pitävät pH-arvot normaalitasolla. Purokrassi, kamomilla ja ekologiset raaka-aineet antavat sinulle terveellisen ja miellyttävän olon. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen. Intim Daily Wash on erityisesti intiimialueen pesuun tarkoitettu, mutta sopii hyvin koko vartalon pesuun. Määrä oman toivomuksen mukaan.

€ 4,90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito
Product