Nostalgia Suspension SO2 Crystal Studio Italia Design

Design Dima Loginoff for Studio Italia Design Konsepti Nostalgia Suspension SO2 -riippuvalaisin on ilahduttava sekoitus mennyttä ja tulevaa. Raikas, uusi LED-teknologia on yhdistetty kauniiseen, vanhaa henkeä puhkuvaan käsin puhallettuun lasiseen varjostimeen. Nostalgia -riippuvalaisimet ovat saatavana neljässä upeassa värissä, jotka voidaan joko sekoittaa yhteen ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi tai valita samankaltaisuuksiensa vuoksi, mikäli etsit jotakin hillitympää. Nostalgia -riippuvalaisimia on saatavilla kolmessa eri versiossa, jotka leikittelevät koolla ja muodolla kuitenkaan vaarantamatta nostalgiasta muotokieltä. Voit valita kristallisen, kromisen, kultaisen ja romanttisen ruusukullan väliltä, joista jokainen on saatavana kolmessa eri koossa: SO1, SO2 ja SO3. Sinulla on siis kaikki valinnanvapaus maailmassa yhdistellä valaisimia keskenään juuri niin kuin haluat. LED-yksikkö ei tarvitse erillistä ohjainta. Valaisimet ovat himmennettäviä, vaikkakaan vanhemmat himmenninyksiköt eivät niissä toimi, eivätkä kaikki nykyaikaiset LED-himmentimet käy niihin.

€ 409,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Studio Italia Design
Product
 

Oslo Wood Lattiavalaisin Valkoinen Vihreä Northern

Design Ove Rogne for Northern Konsepti Oslo Wood Valkoinen/Vihreä on upea valaisin, joka on muodoltaan vankka. Oslo Wood luo tunnelmaa ja antaa oman panoksensa kotisi korkealaatuisen sisustuksen hyväksi. Trendikkäällä lattiavalaisimella on vakaa puinen jalusta sekä varjostin, joka levittää valoa eri suuntiin. Oslo Wood -valaisimen varjostin kiertyy rungon yläosaan kiinnitetyn jousituksen ympärillä, minkä ansiosta valoa on mahdollista ohjata huoneen kaikkiin osiin. Varjostimen kangas ohjaa valoa ylöspäin, mutta antaa myös miellyttävän hehkun, joka leviää koko huoneeseen. Kysyttäessä valaisimen inspiraationlähteestä, suunnittelija mainitsee puiden läpi suodattuvan kaupungin valon. Muisto urbaanista valosta oli perusajatus Oslo Woodin takana. Varjojen pehmentämää valo pimeänä talviyönä, leviten ylöspäin puun oksien läpi. Tämä valaisin valaisee pehmeästi!

€ 459,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Northern
Product
 

Leonard Chandelier Messinki Menu

Design Søren Rose Studio for Menu Konsepti Leonard Chandelier on osa Tribeca-kokoelmaa, johon kuuluu pöytävalaisimia, riippuvalaisimia ja kattokruunuja. Kokoelman on suunnitellut Søren Rose, joka löysi inspiraationsa 1930-luvun lopun New Yorkin glamourista. Søren Rose matkusti Yhdysvaltoihin tutkimaan kauniita valaisimia, joille voitaisiin antaa uusi tarkoitus luomalla ainutlaatuinen valaisinkokoelma. Tämän vuoksi kokoelma on nimetty Manhattanin Tribecan (Triangle Below Canal Street) mukaan. Kaikkien Tribeca-kokoelman valaisinten ilmentymä on karu ja yksinkertainen, ja niitä voidaan käyttää missä tahansa paikassa, jossa tarvitaan hyvää valaistusta ja karua ilmentymää.

€ 564,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Menu
Product
 

Bell Riippuvalaisin Harmaa Northern

Design Mark Braun for Northern Lighting Konsepti Harmaa Bell -riippuvalaisin on osa ihastuttavaa valaisinratkaisujen kokoelmaa, joka on valmistettu kiiltävästä posliinista. Arkkityyppisten muotojen puhdas kauneus toimi inspiraationlähteenä tälle kokoelmalle, jonka on suunnitellut Mark Braun. Bell -riippuvalaisin on posliinin ja kiiltävien pintojen ylistys. Valaisimen ulkopuoli on saatavilla useissa eloisissa väreissä vastakohtana sisäosan puhtaalle valkoiselle posliinille. Voit valita laajasta valikoimasta ihastuttavia värejä, joiden inspiraationlähteenä ovat toimineet Skandinavian rantakalliot ja kasvit. Bell luo lämpimän ja miellyttävän tunnelman. Valaisinta voi käyttää useisiin tarkoituksiin, esimerkiksi ripustettuna pöytien ylle, baareissa ja aulatiloissa. Klassisen lampun E27-kannan tarjoama joustavuus on myös hieno ominaisuus, koska se mahdollistaa uskomattoman määrän erilaisia valonlähteitä.

€ 230,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Northern
Product
 

Discoco Riippuvalaisin Ø35 Matta Harmaa Marset

Design Christophe Mathieu for Marset Konsepti Christophe Mathieun Discoco -riippuvalaisin on koristeellinen ja yksinkertainen valaisin, joka on luotu heijastamaan valoa pehmeästi ja luonnollisesti. Discoco on uskomattoman tyylikäs ja sopii talon jokaiseen huoneeseen. Discoco -riippuvalaisin on valmistettu 35 pyöreästä ABS-levystä. Valaisimessa on lakkaviimeistely ja se on saatavana useissa eri väreissä.

€ 510,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Marset
Product
 

Beat Light Stout Riippuvalaisin Harmaa Tom Dixon

Beat Light Stout Harmaa Kaipaatko valaisinta ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai käytävään? Tämä valaisin on erinomainen valinta! Sen tyylikkäässä muotoilussa ja kauniissa ulkonäössä mikään ei mene vikaan! Mihin ikinä sijoitat tämän kauniin valaisimen, tulee se hämmästyttämään. Sinä ja vieraasi tulevat vaikuttumaan sen kauniista ulkonäöstä.

€ 1.199,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Tom Dixon
Product
 

Plaff On Seinävalaisin Kattovalaisin Ø20 Harmaa Marset

Design Joan Gaspar for Marset Konsepti Plaff-On katto-/seinävalaisin. Sen kauneus on sen yksinkertaisuudessa ja selkeydessä sekä kyvyssä tarjoa erilaisia valoefektejä. Valaisin on valmistettu puhalletusta valkoisesta lasista ja siinä on alumiininen lampunvarjostin, jonka valkoinen sisäosa toimii heijastimena. Valaisin on hieman erillään katosta/seinästä, jonka ansiosta valo pääsee kohdentumaan ylöspäin luoden säteilevän valaistuksen.

€ 174,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Marset
Product
 

Oslo Wood Lattiavalaisin Kulta Vihreä Northern

Design Ove Rogne for Northern Konsepti Oslo Wood Kulta/Vihreä on upea valaisin, joka on muodoltaan vankka. Oslo Wood luo tunnelmaa ja antaa oman panoksensa kotisi korkealaatuisen sisustuksen hyväksi. Trendikkäällä lattiavalaisimella on vakaa puinen jalusta sekä varjostin, joka levittää valoa eri suuntiin. Oslo Wood -valaisimen varjostin kiertyy rungon yläosaan kiinnitetyn jousituksen ympärillä, minkä ansiosta valoa on mahdollista ohjata huoneen kaikkiin osiin. Varjostimen kangas ohjaa valoa ylöspäin, mutta antaa myös miellyttävän hehkun, joka leviää koko huoneeseen. Kysyttäessä valaisimen inspiraationlähteestä, suunnittelija mainitsee puiden läpi suodattuvan kaupungin valon. Muisto urbaanista valosta oli perusajatus Oslo Woodin takana. Varjojen pehmentämää valo pimeänä talviyönä, leviten ylöspäin puun oksien läpi. Tämä valaisin valaisee pehmeästi!

€ 459,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Northern
Product
 

205 Pöytävalaisin Musta Raaka Kupari Valkoinen Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 205 Pöytävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 205 Pöytävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 509,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Lampe Gras
Product
 

Eos Varjostin Medium Harmaa Umage

Huomaathan - Tämä on ainoastaan varjostin - Ei kokonainen valaisin Design Søren Ravn Christensen for Umage Konsepti Tämä kaunis ja uniikki Eos -varjostin on tehty hanhen höyhenistä. Upeiden höyhenten ansiosta valo loistaa pehmeän kauniisti. Ja tietysti myös valon ollessa sammuksissa on valaisin itsessään jo taideteos. Voit koota valaisimen juuri kuten haluat, joko yhdistämällä pöytästatiivin, lattiajalkaan, tai ripustimeen. Löydät lisäosat täältä. Kaikkia osia saa sekä valkoisina että mustina. Voit myös yhdistää useamman valaisimen toisiinsa. Aseta valaisin esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle tai olohuoneeseen. Tai sisusta sillä pienen prinsessan makuuhuone. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valaisimen puhdistamisesta: Voit helposti pölyttää sen hiustenkuivaajan avulla. Varjostinta on saatavilla valkoisena, harmaana ja vaaleanruskeana. //Eos valaisimet tuotetaan hanhensulista, jotka ovat ylijäämää ruokateollisuuden jäljiltä ja ne heitettäisiin pois muussa tapauksessa. Höyhenet, jotka muuten olisivat poltettu, on nyt uudelleen käytetty minimoiden ympäristövaikutukset. Jokaisella kerralla, kun Umage ostaa sulkia, he varmistavat sen, että saavat täyden dokumentaation siitä, että hanhia ei ole väärinkohdeltu ja että kaikki on EU-määräysten mukaisesti. Kaikki sulat pestään, keitetään, kuivataan ja käsitellään ennen kuin niitä käytetään kauniissa Eos valaisimissa. Umage keskittyy voimakkaasti ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin, joten voit ostaa Eos valaisimen hyvällä omallatunnolla! // Löydät asennusoppaan täältä.

€ 119,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Umage
Product
 

Santorini C Riippuvalaisin Harmaa Marset

Design Sputnik Estudio for Marset Konsepti Huomioithan. Valaisimen toimitusaika voi olla jopa 3 viikkoa. Santorini -valaisin sai inspiraationsa kalastusveneiden lyhdyistä. Santorini-kokoelma voidaan asentaa kattoon ja valaisimet toimivat yhtä hyvin yksinään kuin osana rykelmääkin. Santorinin kanssa sinä päätät, kuinka monta lampunvarjostinta haluat valaisimeesi. Vaihtoehtoja on monia! Myös väri on täysin päätettävissäsi. Haluatko valkoisen, harmaan vai keltaisen? Saatavillasi on useita yhdistelmiä ja halusitpa sitten suoran tai epäsuoran valaistuksen, unelmasi eivät ainoastaan ole mahdollisia, mutta myös saavutettavissa. Voit ostaa asusteita, kuten kiinnitystukia ja kuomuja eri väreissä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoa. Valaisin on IP65 ja hyväksytty ulkokäyttöön.

€ 537,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Marset
Product
 

Acrobat Pöytävalaisin Harmaa Normann Copenhagen

Design Marc Venot for Normann Copenhagen Konsepti Acrobat-pöytävalaisin on ainutlaatuinen LED-valaisin, joka on valmistettu kahdesta erillisestä vahvan magneetin yhdistämästä kappaleesta. Valaisin on erittäin kätevä kohteisiin, joissa tarvitaan hyvää työvalaistusta. Voit säätää valaisimen vastaamaan juuri tiettyihin tarpeisiin, oli se sitten työpöydällesi tai paikkaan, jossa tarvitaan hyvää lukuvaloa. Acrobat-valaisimeen kuuluu kaksi metriä pitkä johto pistokkeella. LED-lampun käyttöikä on noin 30,000 - 50,000 tuntia, mikä vastaa noin 27 - 50 vuotta, kun valaisinta käytetään noin kolme tuntia päivässä. Acrobat-valaisimelle myönnettiin saksalainen muotoilupalkinto German Design Award vuonna 2017. Huom: Valaisimen magneetti on erittäin voimakas ja saattaa häiritä elektronisia laitteita. Sydämentahdistinta ja muita sähköisiä implantteja käyttävien henkilöiden tulee pitää riittävä etäisyys valaisimeen. On myös tärkeää pitää luottokortit, matkapuhelimet ja muut kohteet, joihin vahva magneettikenttä voi vaikuttaa, riittävän etäällä valaisimesta.

€ 253,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Normann Copenhagen
Product
 

Melampo Seinävalaisin Harmaa Artemide

Melampo Seinävalaisin Harmaa Kaipaatko valaisinta ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai kenties käytävään? Silloin tämä valaisin on hyvä valinta! Sen tyylikkäässä muotoilussa ja kauniissa ulkonäössä mikään ei mene pieleen! Mihin ikinä sijoitat tämän kauniin valaisimen, tulee se näyttämään hämmästyttävältä, ja sekä sinä että vieraasi tulevat vaikuttumaan sen kauniista ulkonäöstä.

€ 219,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Artemide
Product
 

Mayfair Riippuvalaisin Matta Grafiitti Harmaa Vibia

Mayfair -sarjan on Vibialle suunnitellut Diego Fortunato. Mayfairin klassinen ulkomuoto vie ajatukset takaisin 1800-luvulle. Sisäänrakennettu LED -valo tuo valaisimen nykyaikaan, mutta sen juuret on istutettu menneeseen. Ällistyttävän hienostunut ja käytännöllinen valaisin, joka sopii moniin tiloihin. Mayfairia on saatavilla useassa eri värissä sekä pöytä- että lattiavalaisimena, ja lisäksi riippuvalaisimena.

€ 665,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Vibia
Product
 

201 Pöytävalaisin Musta Valkoinen Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 201 Pöytävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 201 Pöytävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 461,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Lampe Gras
Product
 

NJP Lattiavalaisin Vaalea Harmaa Louis Poulsen

Design Nendo for Louis Poulsen Konsepti NJP-lattiavalaisimen suunnitteli Oki Sato japanilaisesta muotoilustudio Nendosta. NJP-lattiavalaisin on uudelleentulkinta klassisesta valaisimesta. Valaisimen yksinkertainen ja puhdas ulkoasu paljastaa sen toiminnalliset ominaisuudet, jotka yhdessä luovat ilmaisun, joka selittää itse itsensä. Valaisimen toiminnallisuus on tarkkaan mietitty. Varren kaksi niveltä mahdollistavat merkittävän joustavuuden ja niiden ansiosta valo on helppo suunnata haluttuun paikkaan. Ylimääräisenä yksityiskohtana nivelten jouset ovat näkyvissä, mikä lisää valaisimen näyttävyyttä. Aukko varjostimen takaosassa on mielenkiintoinen yksityiskohta, joka lisää myös LED-osan tuuletusta. Rakenne antaa suoraa vaakasuoraa häikäisemätöntä valoa, ja heijastaa osan valosta taaksepäin valaistakseen valaisimen varren yläosan. Rakenteen ergonominen suunnittelu muovaa valoa ja auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen valon suuntauksen. Yksinkertainen mekanismi antaa valaisimelle laajoja liikeratoja, joten valo voidaan suunnata suoraan työpisteeseesi. Varjostin on valkolakattu sisäpuolelta mahdollistaakseen mukavan hyvin hajautuneen valaistuksen.

€ 590,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Louis Poulsen
Product
 

205 Pöytävalaisin Sininen Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 205 Pöytävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 205 Pöytävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 466,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Lampe Gras
Product
 

Nostalgia Suspension SO1 Kromi Studio Italia Design

Design Dima Loginoff for Studio Italia Design Konsepti Nostalgia Suspension SO1 -riippuvalaisin on ilahduttava sekoitus mennyttä ja tulevaa. Raikas, uusi LED-teknologia on yhdistetty kauniiseen, vanhaa henkeä puhkuvaan käsin puhallettuun lasiseen varjostimeen. Nostalgia -riippuvalaisimet ovat saatavana neljässä upeassa värissä, jotka voidaan joko sekoittaa yhteen ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi tai valita samankaltaisuuksiensa vuoksi, mikäli etsit jotakin hillitympää. Nostalgia -riippuvalaisimia on saatavilla kolmessa eri versiossa, jotka leikittelevät koolla ja muodolla kuitenkaan vaarantamatta nostalgiasta muotokieltä. Voit valita kristallisen, kromisen, kultaisen ja romanttisen ruusukullan väliltä, joista jokainen on saatavana kolmessa eri koossa: SO1, SO2 ja SO3. Sinulla on siis kaikki valinnanvapaus maailmassa yhdistellä valaisimia keskenään juuri niin kuin haluat. LED-yksikkö ei tarvitse erillistä ohjainta. Valaisimet ovat himmennettäviä, vaikkakaan vanhemmat himmenninyksiköt eivät niissä toimi, eivätkä kaikki nykyaikaiset LED-himmentimet käy niihin.

€ 436,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Studio Italia Design
Product
 

Bell Pöytävalaisin Kromi Tom Dixon

Design Tom Dixon for Tom Dixon Konsepti Bell Pöytävalaisin Kromi Tom Dixonilta on yksi jännittävistä valaisimista, joista kaikki puhuvat. Valaisimen juuret ovat 1980-luvun röyhkeässä perinteessä, jossa uudelleen käytetään materiaaleja, ja nämä juuret näkyvät selvästi Dixonin omistautumisessa innovaatiolle ja kehitykselle. Bell -valaisimessa Tom Dixon on luonut tuotteen, joka tuo raikkaan tuulahduksen teollisuuteen, jossa on tullut tavaksi lainata muilta. Valaisimen monimutkaisuus on piilotettu, ja valaisin näyttääkin ensi katsomalta yksinkertaiselta. Sen monimutkaisuus kuitenkin haastaa muodon, rakenteen, värin ja valaistuksen perinteiset traditiot.

€ 620,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Tom Dixon
Product
 

Hello Lattiavalaisin Harmaa Normann Copenhagen

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Konsepti Hello on ihastuttava ja ainutlaatuinen lattiavalaisin, joka on sekä koristeellinen että toiminnallinen. Se sopii täydellisesti työvaloksi tai erityiseksi lukuvaloksi. Varjostin on säädettävissä, jotta valon voi ohjata juuri halutulla tavalla. Hello-valaisimen mukana toimitetaan neljämetrinen kangasjohto, jossa on katkaisin.

€ 666,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Normann Copenhagen
Product
 

Trama Seinävalaisin Kattovalaisin Ø50 Luceplan

DesignLuciano Balestrini & Paola Longhi for Luceplan Konsepti Luceplanille suunniteltua Trama Seinävalaisin/Kattovalaisin Up-Down versiota voidaan helposti säätää vastapainolla. Varjostimen silkkipainettu polykarbonaatti varmistaa valon jakautumisen tasaisesti heikentämättä kuitenkaan sen voimakkuutta. Valaisin ei myöskään häikäise eikä aiheuta varjoja. Traman varjostin on valmistettu polykarbonaatista joten valaisin on uskomattoman kevyt ja sitä voidaan käyttää turvallisesti myös kipsilevyissä. Valonlähde on suojattu ohuella ja hyvin ilmastoidulla pyrex-lasilla kestävyyden varmistamiseksi. Trama soveltuu hyvin 260-340 cm korkeudelle.

€ 369,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Luceplan
Product
 

Opal Pöytävalaisin Harmaa Korkeus 34cm House Doctor

Opal Pöytävalaisin Harmaa Korkeus 34cm Klassinen ja uskomattoman kaunis pöytävalaisin! Sijoita valaisin mihin haluat ja se näyttää takuuvarmasti upealta! Tämä pöytävalaisin tuo kauniin lisän sisustukseen sen modernilla, mutta silti klassisella ilmeellä.

€ 245,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa House Doctor
Product
 

Tolomeo Mega Lattiavalaisin Harmaa Satiini Artemide

Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Konsepti Artemiden Tolomeo- lattiavalaisin on alkujaan lähtöisin vuodelta 1987 ja se on epäilemättä yksi maailman suosituimmista valaisimista - todellinen edelläkävijä suunnittelussa, valaistuksessa, mukavuudessa ja esteettisyydessä. Yksi syy Tolomeon suosioon on sen täysin säädettävän rungon joustavuus, joka mahdollistaa valon täydellisen hallinnan. Laadukkailla materiaaleilla ja vankalla ammattitaidolla on tietenkin myös osansa asiassa. Tolomeo on yksi Artemiden monista moderneista klassikoista. Valaisin on voittanut lukuisia palkintoja ensiesittelynsä jälkeen. Mukaan mahtuu SNAI Oscar des Architectes d'Interieur Paris ja vuoden 1987 HAUS Industrieform Deutschland palkinto sekä arvostettu Compasso d'Oro-palkinto parhaasta suunnittelusta vuodelta 1989. Viimeisimmät voittonsa valaisin on saanut Observeur du Design Parisista vuonna 2001 sekä Designpreis vuonna 2008. Tämä valaisin sopii niin yksityisiin koteihin, toimistoihin, hotelleihin kuin kirjastoihinkin - vain mielikuvitus on rajana. Tolomeo- kokoelma sisältää pöytä-, katto-, seinä- ja lattiavalaisimet. Mukaan mahtuu myös riippuvalaisimia useina eri kokoina, väreinä ja viimeistelyillä. Artemidella on laaja tuotevalikoima. Mikäli haluamaasi valaisinta ei löydy varastosta, toimitusaika vaihtelee 2-3 viikkoon. Ajoittain Artemiden on vaikeaa pitää kaikkia valaisimia varastossa samanaikaisesti.

€ 801,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Harmaa Satiini
Product
 

Bend Bend Pöytävalaisin Tumman Harmaa Watt A Lamp

Bend Bend Pöytävalaisin Tumman Harmaa Pöydälle, hyllyyn, lipastoon päälle tai ehkä ikkunalaudalle? Tämä pöytävalaisin tulee näyttämään upealta kodin joka tilassa. Valaisimen kaunis estetiikka ja hauska ja erilainen design ei jätä ketään kylmäksi.

€ 266,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Watt A Lamp
Product
 

Discoco Riippuvalaisin Ø53 Matta Harmaa Marset

Design Christophe Mathieu for Marset Konsepti Christophe Mathieun Discoco -riippuvalaisin on koristeellinen ja yksinkertainen valaisin, joka on luotu heijastamaan valoa pehmeästi ja luonnollisesti. Discoco on uskomattoman tyylikäs ja sopii talon jokaiseen huoneeseen.

€ 892,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Marset
Product
 

Light Air Riippuvalaisin Sculped Kristalli Kartell

Design Eugeni Quitllet for kartell Konsepti Kartellin Light Air -valaisin on taiteellinen teos, joka on todella hauska ja kaunis. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa, missä tarvitaan uutta virtaa. Värikäs valaisin on helppo keskustelunaihe, mikä on yleinen Kartellin valaisimiin liitetty ominaisuus. Yrityksen tavoitteena on tarjota muotoihin ja materiaaleihin liittyviä kokemuksia. Light Air -valaisinta on saatavilla eri versioina: pöytävalaisin, seinävalaisin ja riippuvalaisin, ja monissa eri väreissä.

€ 163,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Kartell
Product
 

205 Pöytävalaisin Polycarbonat Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 205 Pöytävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 205 Pöytävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 466,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Lampe Gras
Product
 

Opal Pöytävalaisin Korkeus 45cm Valkoinen Messinki House Doctor

Opal Pöytävalaisin Korkeus 45cm Valkoinen/Messinki Klassinen ja uskomattoman kaunis pöytävalaisin! Sijoita valaisin mihin haluat ja se näyttää takuuvarmasti upealta! Tämä pöytävalaisin tuo kauniin lisän sisustukseen sen modernilla, mutta silti klassisella ilmeellä.

€ 173,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa House Doctor
Product
 

Caravaggio Read Pöytävalaisin Vaalean Harmaa Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Caravaggio Read pöytävalaisin on kehittynyt versio ikonisesta LightYears:n Caravaggio-kokoelmasta. Tämän valaisimen myötä tekee paluun klassinen ja elegantti varjostin, jota voi kallistaa valon ohjaamiseksi. Sitä voi myös kääntää 260 astetta oman akselinsa ympäri, minkä ansiosta se on äärettömän joustava ja käyttäjäystävällinen. Caravaggio Read pöytävalaisimessa on myös kolmiportainen himmennin, jonka avulla voi säätää valon kirkkautta. Valo pääsee ulos kolmesta pienestä aukosta varjostimen yläosassa. Kompakti jalusta mahdollistaa valaisimen asettamisen ikkunalaudalle tai pienille hyllyille. Tyylikäs ja ajaton muotoilu mahdollistaa valaisimen käytön minkä tahansa sisustuksen kanssa.

€ 419,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Fritz Hansen
Product
 

Discoco Riippuvalaisin Ø88 Matta Harmaa Marset

Design Christophe Mathieu for Marset Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika voi olla jopa 3 viikkoa. Christophe Mathieun Discoco -riippuvalaisin on koristeellinen ja yksinkertainen valaisin, joka on luotu heijastamaan valoa pehmeästi ja luonnollisesti. Discoco on uskomattoman tyylikäs ja sopii talon jokaiseen huoneeseen. Tämä riippuvalaisin on erinomainen valinta esim. ruokapöydän ylle, käytävälle tai kenties makuuhuoneeseen? Tarjoaa miellyttävän ja kauniin valon ja näyttää varmasti upealta mihin ikinä se sijoitetaan.

€ 1.476,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Marset
Product
 

Stone Pöytävalaisin Antrasiitti Menu

Design Norm Architects for Menu Konsepti Stone -pöytävalaisin on esimerkki uudenlaisesta tavasta ajatella valosta. Norm Architects on luonut valaisimen, jossa on pehmeä hehku luomassa miellyttävää ja lämmintä ilmapiiriä, vähän kuin kynttilän sytyttäisi. Stone -pöytävalaisin on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Voit käyttää sitä sivupöydällä, ikkunalaudalla tai ruokapöydällä sisustustasi täydentämässä.

€ 257,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Menu
Product
 

Easy Riippuvalaisin Harmaa Kartell

Design Ferruccio Laviani for kartell Konsepti Easy -riippuvalaisimen värin ja valon vuorovaikutus hurmaa ja inspiroi riippumatta siitä käytetäänkö valaisinta itsekseen vai osana ryhmää. Valaisimen ollessa päällä se vahvistaa lukemattomia heijastuksia johtuen sen valmistukseen käytetystä läpinäkyvästä polykarbonaatista. Harmaa akryyliversio antaa äärettömän hienon tunnelmavalaistuksen, joka on samalla miellyttävä ja hajanainen. Easy -riippuvalaisin on lieriön muotoinen ja tarjoaa läpinäkyvän ja hiotun polykarbonaatin upean yhteensovituksen. Valaisinta on nyt saatavilla myös kromatun metallin ja kullan värisenä.

€ 121,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Kartell
Product
 

Eos Micro Varjostin Vaalean Harmaa Umage

Huomaathan - Tämä on ainoastaan varjostin - Ei kokonainen valaisin Design Søren Ravn Christensen for Umage Konsepti Tämä kaunis ja uniikki Eos -varjostin on tehty hanhen höyhenistä. Upeiden höyhenten ansiosta valo loistaa pehmeän kauniisti. Ja tietysti myös valon ollessa sammuksissa on valaisin itsessään jo taideteos. Voit koota valaisimen juuri kuten haluat, joko yhdistämällä pöytästatiivin, lattiajalkaan, tai ripustimeen. Löydät lisäosat täältä. Kaikkia osia saa sekä valkoisina että mustina. Voit myös yhdistää useamman valaisimen toisiinsa. Aseta valaisin esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle tai olohuoneeseen. Tai sisusta sillä pienen prinsessan makuuhuone. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valaisimen puhdistamisesta: Voit helposti pölyttää sen hiustenkuivaajan avulla. Varjostinta on saatavilla valkoisena, harmaana ja vaaleanruskeana. Tämä varjostin tässä on harmaa ja halkaisijaltaan 22 cm. //Eos valaisimet tuotetaan hanhensulista, jotka ovat ylijäämää ruokateollisuuden jäljiltä ja ne heitettäisiin pois muussa tapauksessa. Höyhenet, jotka muuten olisivat poltettu, on nyt uudelleen käytetty minimoiden ympäristövaikutukset. Jokaisella kerralla, kun Umage ostaa sulkia, he varmistavat sen, että saavat täyden dokumentaation siitä, että hanhia ei ole väärinkohdeltu ja että kaikki on EU-määräysten mukaisesti. Kaikki sulat pestään, keitetään, kuivataan ja käsitellään ennen kuin niitä käytetään kauniissa Eos valaisimissa. Umage keskittyy voimakkaasti ympäristöön ja eläinten hyvinvointiin, joten voit ostaa Eos valaisimen hyvällä omallatunnolla! // Löydät asennusoppaan täältä.

€ 65,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Harmaa Umage
Product