Klong Blad rasia, pieni, harmaa

Blad-rasian kantta koristaa suloinen lehtikuvio. Eva Schildtin suunnittelema teräsrasia soveltuu esimerkiksi kahvin, teen tai muiden kuivien ruoka-aineiden säilytykseen, ja ilman kantta Blad toimii myös tarjoiluastiana. Rasian mukana toimitetaan soma pieni lusikka annosteluun tai tarjoiluun.

€ 57,00

Lisätietoa...

Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Maalatttu ruostumaton teräs, nikkelipinnoitettu messink Klong
Product
 

Alessi Mattina leipälaatikko, harmaa

Alessin Mattina-leipälaatikko on raikas ja monipuolinen lisä keittiön sisustukseen. Leipälaatikon on suunnitellut sveitsiläinen designstudio BIG-GAME, missionaan tuoda erityistä nautintoa ja seremoniallisuutta arjen pieniin rutiineihin. Vähäeleisen tyylikkään metallisen leipälaatikon bambusta valmistettu kansi sopii niin leivän leikkaamiseen kuin tarjoiluunkin. 

€ 92,00

Lisätietoa...

Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Epoksihartsilla pinnoitettu teräs, bambu Alessi
Product
 

Stelton Emma säilytyspurkki, pieni, harmaa

Steltonin Emma-säilytyspurkki on varustettu kauniilla ja tiivillä pyökkipuisella kannella, joka pitää kahvin, teen ja ruoka-aineiden aromit tallessa pitkään. Säilytyspurkki kuuluu HolmbäckNordentoftin suunnittelemaan, palkittuun Emma-kokoelmaan, jonka 50- ja 60-lukujen tanskalaisesta designista inspiroituneet keittiötarvikkeet ihastuttavat sekä kauneudellaan että käytännöllisyydellään ja sopivat täydellisesti yhteen keskenään.

€ 42,95

Lisätietoa...

Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Maalattu teräs Stelton
Product
 

HAY Säilytyspurkki, L, harmaa

Hayn pyöreälinjainen säilytyspurkki on valmistettu läpinäkyvästä, kolhuja kestävästä borosilikaattilasista. Kannella varustettu lasipurkki sopii pienten tavaroiden säilytysastiaksi niin keittiöön, toimistoon kuin kylpyhuoneeseenkin. Purkkeja on saatavilla useassa eri koossa ja sävyssä.

€ 20,00

Lisätietoa...

Keittiö Keittiötarvikkeet Keittiösäilytysastiat Borosilikaattilasi HAY
Product