Lapuan Kankurit Himmeli tyynynpäällinen, harmaa

Lapuan Kankureiden Himmeli-tyynynpäällistä koristaa Eri Shimatsukan suunnittelema, jouluhimmeleistä inspiroitunut kuvio. Kaunis kaksisävyiseen tyynynpäällinen on valmistettu villasta ja kudottu Lapuan Kankureiden omalla kutomolla Pohjanmaalla.

€ 55,90

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Lapuan Kankurit
Product
 

Klaus Haapaniemi Squirrel peitto, 150 x 150 cm, harmaa

Klaus Haapaniemen Squirrel-peitossa seikkailevat leikkisät, ornamentaaliset oravat. Neliönmuotoinen, hapsureunainen peitto on valmistettu villan ja silkin ylellisen pehmeästä sekoituksesta, ja se sopii niin torkkupeitoksi kuin levitettäväksi sängyn tai sohvan päälle.Kuvittaja ja muotoilija Haapaniemi on luonut yhdessä muotoilija Mia Walleniuksen kanssa uniikin sarjan sisustustekstiilejä, joiden näyttävät kuosit ovat saaneet vaikutteita perinteisistä koristekuvioista, mutta niiden tyyli ja toteutustapa ovat moderneja. Ylellinen kokoelma on yhdistelmä korkealaatuisia luonnonmateriaaleja ja lumoavan kauniita detaljeja. Tuotteita on valmistettu rajallinen määrä, ja kokoelma täydentyy uusilla malleilla vuosittain.

€ 329,00

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Klaus Haapaniemi
Product
 

Ferm Living Daze päiväpeitto

Ferm Livingin Daze-päiväpeitto petaa sängyn tikatun puuvillakankaan tekstuurilla ja luonnonläheisillä sävyillä. Parivuoteeseen mitoitetun Daze-päiväpeiton tikattu pinta antaa sille tiiviin ja lämpimän olemuksen sekä silkkisen pehmeän tunnun – lopputulos on samaan aikaa sekä vivahteikas että rauhoittava, ja harmaa väri sointuu kauniisti yhteen kaikenväristen tyynynpäällisten kanssa.

€ 175,00

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Ferm Living
Product
 

Pappelina Belle matto 140 x 200 cm, concrete

Ruotsalaisen mattovalmistaja Pappelinan Belle-mattoa rytmittää vaalean taustan ja ohuiden raitojen kontrasti. Maton käännetyt reunat on viimeistelty vahvoin ompelein tehdyillä päärmeillä.Ftalaatittomasta PVC-narusta valmistettu matto on helppohoitoinen ja käytännöllinen valinta esimerkiksi keittiöön, eteiseen tai lastenhuoneeseen. Ruotsin Taalainmaalla valmistettu matto on kudottu perinteisin menetelmin ja sitä on saatavilla useassa eri väriyhdistelmässä.

€ 357,00

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Pappelina
Product
 

Teemu Järvi Illustrations Valkohäntäpeura seinävaate

Teemu Järven Valkohäntäpeura-taidetekstiiliiä koristaa erikoistarkalla jacquard-tekniikalla kudotun peuran vauhdikas loikka. Seinävaate on valmistettu luomutuotetun pellavan ja puuvillan sekoituksesta, ja sen mukana tulevat ripustusrimat ja nahkainen nauha. Taidetekstiiliä on valmistettu vain 50 kappaleen sarja taiteilijan itsensä signeeraamana ja käsin numeroimana.

€ 490,00

Lisätietoa...

Kodintekstiilit Teemu Järvi Illustrations
Product