Normann Copenhagen Watch Me kello, harmaa

Normann Copenhagenin Watch Me -seinäkello on moderni ajannäyttäjä, joka muistuttaa avattua värimalliviuhkaa. Rasmus Gottliebsenin suunnittelema kello koostuu yksinkertaisista viisareista ja kahdeksasta jauhemaalatusta alumiinilevystä. Eriväriset suorakaiteet tuovat seinälle kauniin väripaletin, kun taas yksivärisessä kellotaulussa korostuu sen geometrinen ulkomuoto. Graafinen Watch Me kiinnittää huomion millä vain seinällä – kotona ja toimistossa.

€ 50,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus Jauhemaalattu alumiini Normann Copenhagen
Product
 

Ferm Living Confetti tapetti, harmaa

Ferm Livingin Confetti-tapetti on luotu juhlistamaan brändin 10-vuotisjuhlaa: yksiväristä tapettia elävöittävät pienet kullanhohtoiset konfetit. Kuosi on painettu WallSmart-kuitutapetille, joka tekee tapetoimisesta entistä helpompaa ja nopeampaa. 

€ 75,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus WallSmart kuitutapetti Ferm Living
Product
 

Kotonadesign Moon seinävalaisin muistitaulu

Kotonadesignin Kuu-muistitaulu toimii yhtä aikaa seinävalaisimena, magneettisena muistitauluna sekä liitutauluna. Pakkaus sisältää raketin muotoisen magneetin, joka himmentää valoa noin 70 % kun raketti kiinnitetään valaisimeen. Valo palautuu kirkkaaksi, kun raketti lähtee lentoon. Kuu-muistutaulu onkin mainio valaisin esimerkiksi lastenhuoneessa.

€ 330,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus Vaneriraami Kotonadesign
Product