Andrew Christian Almost Naked Premium Comfort Jock * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Andrew Christianin jockstrap -alushousut, joissa tunnet olosi sekä kuumaksi että vapaaksi. Jockstraps -alushousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka tarjoaa lyömätöntä mukavuutta. Lisäksi alushousuissa on Andrewn ainutlaatuinen ja tilava pussi, jota rakastat. Joustava resori, jossa on Andrew Christian -logo juhlavasti neonvärillä. Upeat jockstrap -alushousut, jotka ovat välttämättömät vaatekaappiisi.

€ 29.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Hugo Boss Energy Trunk * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Hugo Boss -kalsarit suositussa trunkmallissa, joka tuntuu mukavalta koko päivän. Kalsarit ovat kevyttä ja sileää mikrokuitua, joissa on neljän suuntainen venytys, joka antaa hyvän istuvuuden ja täydellisen liikkumisvapauden. Mukavan peittävä resori, jossa on ikoninen Hugo Boss -logo. Tyylikkäät kalsarit, jotka tulevat olemaan uudet suosikkisi.

€ 29.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Hugo Boss
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Premium Brief * Ilmainen Toimitus *

Seksikkäät ja klassiset Andrew Christian -kalsarit brief -mallisina. Kalsarit ovat pehmeästä ja kevyestä materiaalista. Kalsareissa on tiukka ja yhtenäinen istuvuus. Hyvin istuva resori vyötäröllä, jossa on Andrew Christian -logo kontrastiväreillä. Kalsareissa on erittäin tilava ja mukava pussi, joka antaa luonnollisen istuvuuden. Kalsarit tuntuvat miellyttäviltä ja antavat erittäin kuuman alusvaatelookin.

€ 32.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Frank Dandy 2 pakkaus Teleskop Boxers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Frank Dandy bokserit, joissa tyylikäs avaruushenkinen kuvio. Bokserimalliset kalsarit on valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista, jossa on 4-suuntainen stretch ja joustava istuvuus. Vyötäröllä hyvin istuva mikrokuituresori, jossa tyylikäs kontrastivärinen Frank Dandy logo. Painetut etiketit, jotta vältyt ärsyttäviltä lapuilta. Kalsareissa on vuorattu etumus ja flatlock-saumat, jotka estävät hankaamista. Tee vaatekaapistasi hieman hauskempi Frank Dandyn kalsareilla.Made in Green by OEKO-TEX® sertifioitu

€ 39.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frank Dandy
Product
 

Sweet 3 pakkaus High Times Boxer Grey White Black * Ilmainen Toimitus *

Sweet 3 pakkaus High Times Boxer Grey White Black * Ilmainen Toimitus *

€ 31.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sweet
Product
 

Jockey 2 pakkaus Woven Boxer Stonewash Dust * Ilmainen Toimitus *

Supertyylikkäät Jockey Woven -boxerit, joista saattaa hyvinkin tulla uudet lempiboxerisi! Klassiset ja rennot boxerit on valmistettu kevyestä, laadukkaasta puuvillasta. Edessä on napillinen sepalus ja vyötäröllä mukava, sopivan joustava resori. Edessä hieno, hillitty Jockey-merkki. Boxerit sopivat hyvin myös yöhousuiksi.Amerikkalainen merkki Jockey perustettiin vuonna 1876 ja onkin kehittynyt todelliseksi ikoniksi. Jockey valmistaa alusvaatteita miehille, ja on tunnettu erityisesti ensimmäisistä Y-front -kalsareista 1934. Jockey-alusvaatteet ovat laadukkaita, mukavia ja tyylikkäitä.

€ 26.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Jockey
Product
 

Armani Cotton Stretch Brief * Ilmainen Toimitus *

Supermiellyttävät ja korkealaatuiset briefit, joissa on matala vyötärö Armanilta. Valmistettu pehmeästä puuvillajoustosta, mikä luo fantastisen istuvuuden ja mukavuuden. Resorissa on Emporio Armani logo.

€ 25.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Emporio Armani
Product
 

S by Sloggi Sublime Short * Ilmainen Toimitus *

S by Sloggi Sublime -sarjan bokserimalliset alushousut. Alushousut istuvat napakasti ja niissä on miellyttävän tuntuinen vyötäröresori, saumattomat sivut ja vahvistettu haara. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta modaalisekoitteesta, joka pitää muotonsa ja mukautuu vartalosi liikkeisiin. Päivitä perusvaatevalikoimaasi S by Sloggi boksereilla luodaksesi alusasulookin, jossa yhdistyvät tyyli ja paras mahdollinen mukavuus.

€ 34.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut S by sloggi
Product