Björn Borg 2 pakkaus Core Happy Shorts 1248 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Bokserimalliset Björn Borg alushousut, joissa yhdistyvät upea design ja maksimaalinen mukavuus. Alushousuissa on normaali vyötärö ja mukava vyötäröresori, jota koristaa tunnettu kontrastisävyinen Björn Borg -logo. Valmistettu ympäristöystävällisemmästä ja joustavasta BCI-puuvillasta, joka takaa napakan istuvuuden. Mahtavat bokserit piristävät vaatevalikoimaasi!

€ 44,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Schiesser Day and Night Pattern Boxershorts * Ilmainen Toimitus *

Schiesser Day and Night -sarjan bokserit on suunniteltu todella tyylikkäästi. Klassisissa miesten alushousuissa on ihanan tuntuinen resori vyötäröllä ja kätevä nappisepalus. Kevyet ja rennot bokserit on valmistettu 100 % puuvillasta, joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden koko päivän ajaksi. Nämä bokserit sopivat mainiosti viikon jokaiseen päivään!

€ 19,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Schiesser
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Varsity Jock * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja urheilulliset Andrew Christian jockstrapsit yllä tunnet olosi lähes alastomaksi! Jockstrap alushousut on valmistettu ihanan pehmeästä materiaalista ja niissä on Andrew Christianin anatomisesti muotoiltu pussi, johon varustus sujahtaa luonnollisesti. Napakka vyötäröresori, jota koristaa kontrastisävyinen Andrew Christian -logo. Jockstrapseja on valmistettu rajoitettu erä ja ne sopivat täydellisesti henkilölle, joka toivoo alusvaatteiltaan hieman enemmän.

€ 26,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Frank Dandy 2 pakkaus Teleskop Boxers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Frank Dandy bokserit, joissa tyylikäs avaruushenkinen kuvio. Bokserimalliset kalsarit on valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista, jossa on 4-suuntainen stretch ja joustava istuvuus. Vyötäröllä hyvin istuva mikrokuituresori, jossa tyylikäs kontrastivärinen Frank Dandy logo. Painetut etiketit, jotta vältyt ärsyttäviltä lapuilta. Kalsareissa on vuorattu etumus ja flatlock-saumat, jotka estävät hankaamista. Tee vaatekaapistasi hieman hauskempi Frank Dandyn kalsareilla.Made in Green by OEKO-TEX® sertifioitu

€ 39,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frank Dandy
Product
 

Hugo Boss Energy Trunk * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät Hugo Boss -kalsarit suositussa trunkmallissa, joka tuntuu mukavalta koko päivän. Kalsarit ovat kevyttä ja sileää mikrokuitua, joissa on neljän suuntainen venytys, joka antaa hyvän istuvuuden ja täydellisen liikkumisvapauden. Mukavan peittävä resori, jossa on ikoninen Hugo Boss -logo. Tyylikkäät kalsarit, jotka tulevat olemaan uudet suosikkisi.

€ 29,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Hugo Boss
Product
 

Sweet 3 pakkaus High Times Boxer Grey White Black * Ilmainen Toimitus *

Sweet 3 pakkaus High Times Boxer Grey White Black * Ilmainen Toimitus *

€ 31,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sweet
Product
 

Jockey 2 pakkaus Woven Boxer Stonewash Dust * Ilmainen Toimitus *

Supertyylikkäät Jockey Woven -boxerit, joista saattaa hyvinkin tulla uudet lempiboxerisi! Klassiset ja rennot boxerit on valmistettu kevyestä, laadukkaasta puuvillasta. Edessä on napillinen sepalus ja vyötäröllä mukava, sopivan joustava resori. Edessä hieno, hillitty Jockey-merkki. Boxerit sopivat hyvin myös yöhousuiksi.Amerikkalainen merkki Jockey perustettiin vuonna 1876 ja onkin kehittynyt todelliseksi ikoniksi. Jockey valmistaa alusvaatteita miehille, ja on tunnettu erityisesti ensimmäisistä Y-front -kalsareista 1934. Jockey-alusvaatteet ovat laadukkaita, mukavia ja tyylikkäitä.

€ 26,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Jockey
Product
 

Armani Cotton Stretch Brief * Ilmainen Toimitus *

Supermiellyttävät ja korkealaatuiset briefit, joissa on matala vyötärö Armanilta. Valmistettu pehmeästä puuvillajoustosta, mikä luo fantastisen istuvuuden ja mukavuuden. Resorissa on Emporio Armani logo.

€ 25,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Emporio Armani
Product