Andrew Christian Almost Naked Premium Comfort Jock * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Andrew Christianin jockstrap -alushousut, joissa tunnet olosi sekä kuumaksi että vapaaksi. Jockstraps -alushousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka tarjoaa lyömätöntä mukavuutta. Lisäksi alushousuissa on Andrewn ainutlaatuinen ja tilava pussi, jota rakastat. Joustava resori, jossa on Andrew Christian -logo juhlavasti neonvärillä. Upeat jockstrap -alushousut, jotka ovat välttämättömät vaatekaappiisi.

€ 29.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Andrew Christian Sheer Stripe Y Back Jock Thong * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen Andrew Christianin yhdistelmä jockstrapseista ja stringeistä, jota et lähes ollenkaan tunne ylläsi! Alushousuja on valmistettu rajoitettu erä ja niissä on tyylikäs raidoitus ja y:n muotoinen avoin osa takana. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianille tunnusomainen pussi, johon varustus istuu helposti ja luonnollisesti parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Napakka vyötäröresori, jota kiertää Andrew Christian -logo. Nämä alushousut elävöittävät perusvaatevalikoimaasi!

€ 26.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Varsity Jock * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja urheilulliset Andrew Christian jockstrapsit yllä tunnet olosi lähes alastomaksi! Jockstrap alushousut on valmistettu ihanan pehmeästä materiaalista ja niissä on Andrew Christianin anatomisesti muotoiltu pussi, johon varustus sujahtaa luonnollisesti. Napakka vyötäröresori, jota koristaa kontrastisävyinen Andrew Christian -logo. Jockstrapseja on valmistettu rajoitettu erä ja ne sopivat täydellisesti henkilölle, joka toivoo alusvaatteiltaan hieman enemmän.

€ 26.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product